w00x Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Те и аватар го плюха пък на мен ми хареса... Пък разни прехвалени и дълбокомислени спечелили нам си колко оскари ми се струват пълна тъпотия... Кой е плюл Аватар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Тия стероиди са ти промили мозъка. Арабийка. да ми го каже някой друг да се обида ..... я серчни няма ли някви клипове в ютуба по въпроса , ма прегледай поне 4 за да си сигурен в достоверноста Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 да ми го каже някой друг да се обида ..... я серчни няма ли някви клипове в ютуба по въпроса , ма прегледай поне 4 за да си сигурен в достоверноста Ти се опитваш да докажеш твърдението ми или ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Те и аватар го плюха пък на мен ми хареса... Пък разни прехвалени и дълбокомислени спечелили нам си колко оскари ми се струват пълна тъпотия... Аз се чудя как някой може да гледа сини човечета с дълги Оши Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Бива ли един свестен Уеб браузър да няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Бива ли един свестен Уеб браузър да няма! 1 НЯМА КАТО ЗА СВЕТА ДА ИМ ГО Т**А В УШИТЕ. Няма един дето да не ме е ядосвал за някоя глупост. Мога по 2 педи простотии да ви изпиша за всеки един и то от воле ей тъй без много да мисля :ph34r: Аз се чудя как някой може да гледа сини човечета с дълги Оши На голям екран е много красиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 1 НЯМА КАТО ЗА СВЕТА ДА ИМ ГО Т**А В УШИТЕ. Няма един дето да не ме е ядосвал за някоя глупост. Мога по 2 педи простотии да ви изпиша за всеки един и то от воле ей тъй без много да мисля :ph34r: Бях с Chrome, издразни ме максимално и го махнах след сумати време. Сега пробвам Opera, но има някои нещица, които супер ама супер много ме дразнят. Примерно, като цъкна в прозореца за Reply на форума ми кара курсора в начална позиция, а не в края на реда където съм цъкнал. Като натисна името на темата в списъка в раздела, не ме кара на последното мнение, а на някво друго там. И това става на избирателен принцип. В някои теми ме кара на последното мнение, но в тази ме кара на едно и също. Има и още неща. Firefox е тежък като скала. Internet Explorer 9 пък от стандарт за браузър отиде в трета глуха и половината страници не се отварят правилно. Safari беше ОК, но Apple както винаги трябваше вместо да го оправят, да го забатачат още повече. Браузваш си, браузваш си и докато си местиш мишката, браузъра ей така просто замръзва за 3-4 секунди и се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Нищо не си видял. Това са бели кахъри сравнено с това което разработчиците виждат през ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 ЧИД на Джозо...да е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Ти се опитваш да докажеш твърдението ми или ...? В айфон темата казваш че не ме познаваш добре тука ми направи изследвания на мозъка директно пмрез форума и твойта не е лесна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Чистача, Галка малка, Йозо и още сума народ, за които не се сещам в момента: ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! И НАЙ-ВЕЧЕ ЖИВИ, ЗАЩОТО МНОГО ЗДРАВИ СИ ОТИДОХА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Едно голямо LIKE на горния пост! И естествено, благодарим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Честит имен ден на празнуващите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Честит Имен ден на всички именници Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Честито на всички пиещи днес Тая година много противно времв баш днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Е пече слънце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Бях с Chrome, издразни ме максимално и го махнах след сумати време. Сега пробвам Opera, но има някои нещица, които супер ама супер много ме дразнят. Примерно, като цъкна в прозореца за Reply на форума ми кара курсора в начална позиция, а не в края на реда където съм цъкнал. Като натисна името на темата в списъка в раздела, не ме кара на последното мнение, а на някво друго там. И това става на избирателен принцип. В някои теми ме кара на последното мнение, но в тази ме кара на едно и също. Има и още неща. Firefox е тежък като скала. Internet Explorer 9 пък от стандарт за браузър отиде в трета глуха и половината страници не се отварят правилно. Safari беше ОК, но Apple както винаги трябваше вместо да го оправят, да го забатачат още повече. Браузваш си, браузваш си и докато си местиш мишката, браузъра ей така просто замръзва за 3-4 секунди и се оправя. Поиграй си с настройките на опера и си я направи user friendly. default-ната си е малко зле. Ако бисквитките са наред няма проблем. Иначе са наистина дребни неща. Какви по-сериозни бъгове имаше през годините... По едно време дори не можех работата да си върша с нея, но не я оставям Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Аз се чудя как някой може да гледа сини човечета с дълги Оши На голям екран е много красиво. Да не бъркаш LCD с LSD бе дедо? __________________________________ Честито на всички именници! Още... Алекс, армейче... ОНЛИ ЮЮЮЮЮЮ хахаха, чети! И останалите военни да се чувстват леко поздравени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 В айфон темата казваш че не ме познаваш добре тука ми направи изследвания на мозъка директно пмрез форума и твойта не е лесна Изследвания на мозъка? Не. Наблюдение на поведение. ---------------------------- Честит имен ден на всички празнуващи и от мен. Мислех, че времето ще е гадно и вместо да ида извън града за уикенда, реших да си седя в къщи. Пък то - слънце 2 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Само да вметна! http://bgvesti.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52581:66-&catid=51:2008-09-17-19-36-54&Itemid=104 Така, че - не, няма да черпя и не, не празнувам днес! Иначе винаги съм бил отворен към идеята да подпийна в компанията на отбрано общество... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 ЧИД на всички знайни и незнайни именици! Да сте живи и здрави! Времето е прекрасно и мисля да го инвестирам в едно спускане от Здравец! ------------ П.П. Именик не се ли пишеше с едно 'н'? Щото спелчека на хромирания упорито твърди, че е с две :Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 С 1 Н е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Тоя utorrent и той ме изнервя супер много! Ще пробвам Vuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Че кво му е на utorrent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 С 1 Н е. Нали?! Знаех си, че не се побърквам. Просто като дублет са въвели с 2 "н", защото хората са достатъчно неграмотни, че да се сетят да сверят "имен" с "именен", както трябва да е, за да има 2 "н" на именници. Много ме дразни. Аз винаги с 1 "н" си го пиша. Пък ако ще Уикипедия по главата да ме удари. Според мен именик си е човек, който празнува Имен Ден, а именник е примерно "Именник на българските ханове". Utorrent си е супер яка програмка. Мерсим за пожеланията Пък аз си имам 2 имени дни, хората по един нямат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.