Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Иван Славков е заминал снощи... И много странно от белодробни проблеми... Какъв беше тоя черен дроб, какво бе това чудо.

---------------------------------

Ники, за 6500 каква тоалетна има... Чудо на техниката е.

Тази която показах смятам че е с 1 цифра в повече като цена.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Абе ... ако плащаш на накоя мексиканка или пуерториканка по 200$ на месец няма ли да е по-интересно? Щото май тая дето ти си я постнал, ще може и да си заместиш с моята идея вместо цената й.

Най-високия клас на GEBERIT е със всички функции, барабар и с уредба и ценово е значително по-близо до достъпното. С нищо не отстъпва на тоя. Ако изобщо над 6 бона за кенеф е нормално хахаха

Мен ще ме е срам да имам разстройство, ако в банята ми седи такова чудо :D

Думата "изгъзица" много приляга в случая.

Мислам си, дека требе да се сбереме на открито.

Коч къмпани, ноу бичиз алауд.

Аз тази муха я бях пуснал още преди десетина дни.... и днес, в кръг от отбрани хора (камерен състав от 4 човека) бидоа изядени и изпити, три кила засукани мървя и шест литра бира (тя дойде много къса, обаче). Събитието се състоя на брегът на едно много приятно езеро, снимки, евентуално по-късно от бае ви Веселин, а.к.а Killerincho - където им е мястото на подобни компромати...

П.с. Видене, барай си ушите, несериозник такъв!

П.с.2 Подобни творчески планове имаме и за следващият уЙкенд...

Тази която показах смятам че е с 1 цифра в повече като цена.

Да, ама не ти чеше потките и не ти реши космите, нали.... к'во ми я хвалиш тогава!?

Да, ама не ти чеше потките и не ти реши космите, нали.... к'во ми я хвалиш тогава!?

Е как ще не ти чеше потките като има биде със струя по избор? Колко да те сърбят тия потки, че да не може едно биде за толкова пари да ти ги почеше?

Е как ще не ти чеше потките като има биде със струя по избор? Колко да те сърбят тия потки, че да не може едно биде за толкова пари да ти ги почеше?

Не е същото като да ти ги почеше ръчица....

А чесането на топки е основно занимание за много мъже (в един или друг смисъл) така, че това е важно, да го еа...

Що не го питаш дедо ти, с кое му е по-гот чесането... със сапунчето или с бидето.

П.с. Видене, барай си ушите, несериозник такъв!

П.с.2 Подобни творчески планове имаме и за следващият уЙкенд...

Следващия уикенд има Ф1, така че ще видим какво, къде и как.

А тези тоалетни вършат много, много повече и по-приятни неща от едното дръгнене...

Наздраве на всички. Аз започвам с водката.

Наздраве, наливам бира вече и аз...

А тези тоалетни вършат много, много повече и по-приятни неща от едното дръгнене...

Ако не бях доста дълбоко убеден, че не си такъв човек... направо щях да си те питам - Какво, аджеба, имаш предвид с това "по-приятни неща".... Щото свирки със сигурност не прави, а за друго по-приятно от чесането на кесиите, нещо не мога да се сетя..., май.

Продавам този уред:

Тъй и тъй жена ми не го ползва да не заема място, че пречи.

Давам го за 80лв

Продавам дамски обувки Dr.Martens

Номер 38ми

Цена 80лв

Дедо май е започнал да разпродава "имуществото" на жена си - всичко по 80...за по-лесно. :laughing:

Моторът може и да спира бързо от 220, но знаейки състоянието на нашите пътища и културата на движение на голяма част от участници в движението - шофьори, пешеходци, велосипедисти, мотористи, каруцари и др. неидентифицирани хаотично движещи се обекти, някой път няма да може да спре там, дето му се иска.

И надали ще имаш късмета на този, а доста по-вероятно е да попаднеш в ситуация като тази. Не ми се ще да чета утре някоя подобна новина и за тебе. :ph34r:

Знам, че е кофти хава. Тръпката обаче е страшна. Тва кат видиш оборотомера от 14, 15 да влиза в "лютеницата" е.....медено.

Давай насам бе, Този laughing.gif

Да ти дам ама тя се сети че разни неща са ѝ излишни и всъщност не ги харесва толкова много... та ако може да им вземе някой леФ щото wishlist-a е доста дълъг... хубаво че в него не фигурира по-голяма къща че щях да я втасам тогава...

Ти си клинично луд. Аз карах в лява лента с колело, ама това, което си написал ме изправи на нокти. Поне кажи коя кръвна група си... УжасТ. Пожелавам ти да си жив и здрав и никога да не си патиш от превозно средство.

Иначе днес изпусна. На стадион Пловдив снимаха около 3 часа чалга клип. Мацките (балетът) се преобличаха буквално пред входа на стадиона, имайки предвид, че оставаха само по прашки и сутиен. Бяха по около 35 кг. едната, точно твоя категория, цици - 2 ст. под балатум, ама това сигурно не е важно.

Певачката не я разбрахме коя е, че явно е нова. Още не я бяха тунинговали, та снима засега нискобюджетни клипове де. Ама ще "посвири", "попее" и ще се прочуе. Ниска, около 1,50 м. с черна коса. Непознат фейс. Идеи?

А от Фиат форума са баси смехът. Отидоха по-близо до момичетата да ги огледат добре, ама с колите, явно ги хвана срам да си покажат лицата. Убавци мамини.

Ти си клинично луд. Аз карах в лява лента с колело, ама това, което си написал ме изправи на нокти. Поне кажи коя кръвна група си... УжасТ. Пожелавам ти да си жив и здрав и никога да не си патиш от превозно средство.

Иначе днес изпусна. На стадион Пловдив снимаха около 3 часа чалга клип. Мацките (балетът) се преобличаха буквално пред входа на стадиона, имайки предвид, че оставаха само по прашки и сутиен. Бяха по около 35 кг. едната, точно твоя категория, цици - 2 ст. под балатум, ама това сигурно не е важно.

Певачката не я разбрахме коя е, че явно нова. Още не я бяха тунинговали, та снима засега нискобюджетни клипове де. Ама ще "посвири", "попее" и ще се прочуе. Ниска, около 1,50 м. с черна коса. Непознат фейс. Идеи?

А от Фиат форума са баси смехът. Отидоха по-близо до момичетата да ги огледат добре, ама с колите, явно ги хвана срам да си покажат лицата. Убавци мамини.

Кой е казал, че не ме е било страх...напротив. ИЗТРЪПНАХ. Сви ми се...знаеш кое. Обаче като му изсипа сичката газ на тая Хонда и се вцепеняваш баси. На няколко диви коли съм се возил обаче с мотор е друго.

От ей точно такива в лява лента с колело или тия дето пресичаха на червено можеше да стане фал.

Ти нали ми прочете долната част от поста? И не я коментира? Добре ли си, да нямаш нещо температура :lol:

А тука ме навиха и спрях да карам там, сега си карам крайно дясно. Бля пък.

Ти нали ми прочете долната част от поста? И не я коментира? Добре ли си, да нямаш нещо температура :lol:

А тука ме навиха и спрях да карам там, сега си карам крайно дясно. Бля пък.

По такива срещи не ходя аз. Кой ще видя там. На Суки HGT-то и едно светло синьо Купе Турбо(ако дойде). Трагедия....Майната му на балета, че се преобличал някъде си.

А Стефчо, не с лошото. Едната мацка беше супер яка. Бе какви срещи, аз не те навивам да ходиш там, просто ти казвам, че едно плакнене на очите го пропусна.

А Стефчо, не с лошото. Едната мацка беше супер яка. Бе какви срещи, аз не те навивам да ходиш там, просто ти казвам, че едно плакнене на очите го пропусна.

Нищо не съм пропуснал ако питаш мен. Аз си направих кефа :)

Ааааа, така може.

Аз днес се пообразовах малко и изгледах доста клипове за Сена. Виден ми даде тази нотка от темата за Ф1.

И с ръка на сърцето мога да кажа, че Барикело е най-големият късметлия на света. Няма такъв полет, катастрофа и да е жив. Уникален късмет.

Мир на праха на Батето. Мир на праха на загиналите във Ф1. Мир на праха на моториста, загинал вчера в София. Мир на праха на децата, които си заминаха трагично преди Великден.

Едит : Това за Черния уикенд ми беше разяснено. Изгледах поне 20 клипа. Много тъжно :(

Ааааа, така може.

Аз днес се пообразовах малко и изгледах доста клипове за Сена. Виден ми даде тази нотка от темата за Ф1.

И с ръка на сърцето мога да кажа, че Баричело е най-големият късметлия на света. Няма такъв полет, катастрофа и да е жив. Уникален късмет.

Мир на праха на Батето. Мир на праха на загиналите във Ф1. Мир на праха на моториста, загинал днес в София.

Аз колко клипчета съм изгледал...не случайно 1-ви май е наречен черния уикенд във Ф1. Освен Сена и Раценбергер загива тогава. R.I.P

...Освен Сена и Раценбергер загива тогава. R.I.P

Добре, че не каза "загина", понеже нямаше да е много за вярване. :))

Иначе доколкото си спомням (по онова време с жена ми гледахме всяко едно състезание и квалификация), в правилата на формулата започнаха да правят разни простотии - забраниха активното окачване и още някаква друга система за сигурност (ABS-а като че ли...). И не само Раценбергер се удари, а и Барикело (който по онова време, коментаторите бяха прекръстили на Баричело) също се размаза, но той поне оцеля. После пък имаше още едно яко блъскане на старта, та чак една гума излетя в публиката....абе...едно след друго се случваха гадости, докато накрая и Сена продължи по права линия и се натресе в стената. :cry

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...