Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами трябва да го питам, но цената е много прилична за 60 гб и машината буквално литва. Дай да погледнем листите тук...

Аууууу - от Ресет направо усетих болка:

SSD 32GB A-Data S596 Turbo, 2.5", SATA 2, U2.0 - 148.21 лв

SSD 64GB A-Data S599, 2.5", SATA 2 - 237.77 лв

SSD 256GB A-Data S501 V2, 2.5", SATA 3 - 919.53 лв tounge.gif

Интересно, че брат ми спомена за много по-добра цена в Англия на 60гб...

Доста по-ниско е в amazon.co.uk хем не е A-Data...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Някой има ли идея от къде мога да купя пластмасова или въобще някаква корона. Моя син има тържество в градината на 4-ти и ще бъде принц. Тъй като в градината нямат такъв реквизит ме помолиха да измисля нещо. Днес обиколих детските магазини, но уви никъде нямаха. А ако някой има нещо такова, ще я закупя веднага или поне да ми услужи само за ден. Благодаря ви предварително за идеите и помощта и наздраве на всички. :beer:

101 балона, а ако няма, едва ли е задължително да е пластмасова, купуваш някакъв картон от ония дето са брукатено-златни и му правиш една.

Всъщност и аз затова си мисля, че ако не намеря ще му измайсторя нещо. Особено след 3 - тата водка ми идват страшни идеи.

Някой има ли идея от къде мога да купя пластмасова или въобще някаква корона. Моя син има тържество в градината на 4-ти и ще бъде принц. Тъй като в градината нямат такъв реквизит ме помолиха да измисля нещо. Днес обиколих детските магазини, но уви никъде нямаха. А ако някой има нещо такова, ще я закупя веднага или поне да ми услужи само за ден. Благодаря ви предварително за идеите и помощта и наздраве на всички. :beer:

ДЖЪМБО!!! Не може да няма нещо такова.

ДЖЪМБО!!! Не може да няма нещо такова.

Вярвай ми, че 2 часа днес прекарах в Джъмбо за да намеря нещо такова. Купих на жена ми някви форми за сладкиши и на децата разни динозаври, но нищо като корона нямаше. :angry:

Е как бе пич, аз оттам си накупих 3 вида шапки хахахах

Малко остана да дам пари и за сомбреро. Имаше и индиански пера... Абе цяла гама бяха, не мога да повярвам, че няма корона...

Да, наистина има сомбреро и пиратски шапки, но корони...уви. Всъщност тъкмо жена ми му направи една от подаръчна хартия и не изглежда никак зле.

Хайде наздраве на всички. :beer:

Да, наистина има сомбреро и пиратски шапки, но корони...уви. Всъщност тъкмо жена ми му направи една от подаръчна хартия и не изглежда никак зле.

Хайде наздраве на всички. :beer:

Наздраве ама си чакам пъстървата да стане :)

Между другото онова заведение Бяла река е на страшно добро място.И почти винаги е пълно по обяд :lol:

Печелившо на честитите! Кой е*ал - е*ал, кака вече не е ку*ва....

Големи са ей!!!

Бухахахаха, тва е култово. Иначе при мен излиза някаква 160 годишнина от първия световен панаир.

goog1may.jpg

Просто уникален. Някой ден ако имам голяма и просперираща фирма и аз ще направя подобни офиси. :punk

Успех ти пожелавам с Българите, да ги накараш да седят пред компютрите, а не на билярда.

Возиха ме с 220 на две колела. От колелото на Еврокома до светофара на Кауфланд. Не знам с колко влезнахме в колелото, ама не е било с повече от 80...баси макята. :)

Чувствах се все едно правя секс с Мегън Фокс и Джесика Алба :D :D :D.

Возиха ме с 220 на две колела. От колелото на Еврокома до светофара на Кауфланд. Не знам с колко влезнахме в колелото, ........

Това не е за тази тема, а за оная с хвалбите, но трябва да го промениш малко: "Возиха ме с 220 в града - не се блъснахме в кола, камион, автобус, дърво, стълб и дори не сгазихме нито един пешеходец ; доволен съм от преживяното, понеже и утре ще имам възможността да продължа да живея."

Чефо, майтапа настрана...ама де ти оди акъла да се качваш при донор, че и себе си да рискуваш да те разфасоват не дай боже? В града правят ли се такива простотии...правиш ли си сметка ако някой уличен помияр реши точно когато сте на 220, да пресече пред вас....искаш ли да ти опиша по-подробно и красноречиво как ще изглеждаш след такава ситуация и да ти обясня как ще те обират с лъжицата на 100 метра отпред...ако искаш и снимки от подобни изпълнения мога да приложа. Баси, като ти се вози бързо, ходете на магистралата, щото примера в града го дадох с куче, ама мога да го дам и със стара баба или дете. :cry

Не те обвинявам лично теб, защото не ти си карал, но пък си бил достатъчно глупав да се качиш, след като със сигурност си знаел как точно ще се кара от този човек и с този мотор.:ghost

Това не е за тази тема, а за оная с хвалбите, но трябва да го промениш малко: "Возиха ме с 220 в града - не се блъснахме в кола, камион, автобус, дърво, стълб и дори не сгазихме нито един пешеходец ; доволен съм от преживяното, понеже и утре ще имам възможността да продължа да живея."

Чефо, майтапа настрана...ама де ти оди акъла да се качваш при донор, че и себе си да рискуваш да те разфасоват не дай боже? В града правят ли се такива простотии...правиш ли си сметка ако някой уличен помияр реши точно когато сте на 220, да пресече пред вас....искаш ли да ти опиша по-подробно и красноречиво как ще изглеждаш след такава ситуация и да ти обясня как ще те обират с лъжицата на 100 метра отпред...ако искаш и снимки от подобни изпълнения мога да приложа. Баси, като ти се вози бързо, ходете на магистралата, щото примера в града го дадох с куче, ама мога да го дам и със стара баба или дете. :cry

Не те обвинявам лично теб, защото не ти си карал, но пък си бил достатъчно глупав да се качиш, след като със сигурност си знаел как точно ще се кара от този човек и с този мотор.:ghost

Мдам...Лошото е, че само за това мисля иначе до сега да имах и аз мотор. Не, че не минахме на узряло жълто и едни ТЪПИ пешеходци решиха да пресичат на червено, но за щастие мотора спира бързо.... и намали бая. Това не значи, че не треперих като лист.

И не, не ми се вози толкова бързо. Исках просто да се повозя :)

Моторът може и да спира бързо от 220, но знаейки състоянието на нашите пътища и културата на движение на голяма част от участници в движението - шофьори, пешеходци, велосипедисти, мотористи, каруцари и др. неидентифицирани хаотично движещи се обекти, някой път няма да може да спре там, дето му се иска.

И надали ще имаш късмета на този, а доста по-вероятно е да попаднеш в ситуация като тази. Не ми се ще да чета утре някоя подобна новина и за тебе. :ph34r:

Успех ти пожелавам с Българите, да ги накараш да седят пред компютрите, а не на билярда.

То затова офиса е такъв не другаде а в Цюрих. Предполагам в Япония е подобен. Аз ако съм във Франция или Испания не бих направил подобен офис, още по-малко пък в Италия та какво остава за България :)

------------------------

Eгати тоалетната... с touch screen дистанционно, подгряване на седалката, масаж на задните части по няколко начина и не видях какво още...

http://www.youtube.com/watch?v=R8jCP_-oBgQ&feature=player_embedded

Иван Славков е заминал снощи... И много странно от белодробни проблеми... Какъв беше тоя черен дроб, какво бе това чудо.

---------------------------------

Ники, за 6500 каква тоалетна има... Чудо на техниката е.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...