djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Така е, трябваше да имаш суперяки връзки, че да разчиташ да те нагласят на някое по-добро място, а за измъкване от служба (това, дето Чефо разправя, че се бил зарекал да не стъпва в казармата) и дума не можеше да става - трябваше да си поне без 1 крак или да си сляп например, че да не те вземат... Или вуйчо ти да е шеф на Военна Болница примерно за да минеш метър... По-лесно беше да влезеш, да изкараш там 1 месец и да те изпишат по болест... Аз пък влезнах с кеф щото ме бяха направили луд и разноглед по онова време и се надявах поне временно да ми се опрости живота. То така и стана - вместо да мисля за 5 неща просто престанах да мисля и правех какво ми кажеха и чат-пат по самоинициатива да почистя нещо щото ме дразнеше каква кочина е, да нарина повече въглища че да е по-топло вечерта... И аз си мислех като Чефо и бях чувал за простотиите и не исках да влизам но като стана време не само че исках ами с кеф го направих. И после не ме закачаха за нищо а малките ми викаха "вишото"... не знам има ли нещо общо това че след едната отпуска се върнах с комплект сатърчета за да цепя малки дъски за печката по-лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Абе само на мен ли ми правят впечатление уникалните напъни на този пловдивски кмет, който стана за смях в пресата? Гледам тук никой не коментира мераците на градоначалника да почва да се готви за някаква война, да строи отбранителни рубежи и да държи изпод контрол лицата от арабски произход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Тоя кмет едва ли има вече с какво безумие да ни изненада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Еее идват избори и се почнаха ремонтите.Та и стълбовете се боядисват Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Абе само на мен ли ми правят впечатление уникалните напъни на този пловдивски кмет, който стана за смях в пресата? Гледам тук никой не коментира мераците на градоначалника да почва да се готви за някаква война, да строи отбранителни рубежи и да държи изпод контрол лицата от арабски произход. Верно ли? Аз не гледам телевизия и като почне радиото да говори глупости сменям на следващата станция където е музика че каквито и новини да закача само се дразня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Няма с какво да бъдел горд наш Стефчо, че с това. Според мен това не е за хвалене или гордост, ама всеки луд с номера си. Дето вика Виден, да не подхващаме темата пак. Тази сватба да свършва и да се спират разговорите за нея, баси. То бива PR, бива, ама това на нищо не прилича. Защото на принца му е запукало за България и видиш ли, ние, българите, ще имаме уникална пряка връзка с него и кой знае какви взаимоотношения, че толкова се говори у нас за това. Все едно само той се жени на тоя свят. Супер тъпотия и медийна измишльотина. Все едно на принца му пука, че на Цветан Цветанов му се родила трета щерка примерно, че сигурно и по английските телевизии 10 дни само за това са говорили. А за Гала, нЕма по-изкуствено държание на екрана, честно. Ама на лелите им харесва да я гледат, нека си я гледат, аз съм МЕРСИ. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Батко ви Момчил визира великата мъдрост да се свика съвета за сигурност на града... Тук ме мързи да слагам снимка за MEGAULTRA FACEPALM... Статия от днешния брой на Марица по въпроса, която е достатъчно красноречива: Признавам, изненадата ми е огромна и се опитвам да разбера колко сериозно е намерението на кмета да свика своя съвет за сигурност. Ако е само заради отплаването на “Дръзки”, то това е най-смешната информация, която публикуваме в последните години. Вероятно има и друга причина, която не знам. Защото се знае, че “Дръзки” няма да влезе в териториалните води на Либия. А и да влезе, какво от това.Вместо да кани силите за сигурност, господин Атанасов да покани районните кметове и да обсъдят какво ще правят с града, докато екипажът на “Дръзки” лови риба край Либия. Те обаче няма да се отзоват на поканата, защото Пловдив е в състояние на война. Жестока война, която го срути във всички възможни класации. След сензационната новина коментарите във форумите са любопитно четиво за кметските пиари. Те са убийствени. Един форумец твърди, че по медиите е пълно с политически артисти. Друг смята, че най-важно е да опазим Альоша от либийските ракети и не се съмнява, че ще го сторим, тъй като толкова години геройски сме бранили паметника на един окупатор. В мрежата набира сила огромна партия, на която все още не є позволяват да гласува. Когато я допуснат до електронната урна, тя ще помете всички артисти и политически окупатори. И пиарите, които и да са те, който и политически негодник да обслужват, трябва да са наясно с това, вместо да се лигавят. Аз бих ги уволнил. Но преди това ще наредя да им ударят сто тояги на голо. В най-добрия случай ще ги пратя да пазят Альоша от либийските ракети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Батко ви Момчил визира великата мъдрост да се свика съвета за сигурност на града... Тук ме мързи да слагам снимка за MEGAULTRA FACEPALM... Всъщност освен това изключително ме порази и проявата на този пич, описана в тази статия (на това място наистина трябва да се сложи HYPER-ULTRA-MEGA-FACEPALM): Кметът призова своите съграждани към бдителност и засилване на отбранителната способност на града. Той отказа да разкрие какво точно е говорил с представителите на ДАНС и РЗБОП. В неформален разговор с журналисти кметът се обяви за внимателно следене на арабската диаспора в града под тепетата, която по негови данни наброявала около 4 хиляди души. "До 10 дни комисар Чонов ще ми предостави план за повишаване на отбранителните сили на града", каза Атанасов. Та интересно от какво смята да се отбранява този образ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Безумията на тоя келеш са пословични. Аз го заплюх тотално след като отрязаха 116 годишна елха, която да пльоснат на площада за седмица-две, като от общите й, устояли на времето и климата 30 метра отрязаха 10 още в гората, защото не могли да я натоварят. НЕ съществува визуално FACEPALM, който да обхване действията на настоящата пловдивска управа... Момчиле, като бутнат Комсомол, ще направят команден център за ракетния щит около Пловдив, като ще се разположат противоракетни установки във всички околни села... Какви ли глупости ще видим още преди изборите.... Мъкааа, мъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Е пак е по-добре от предишните. То цялата държава е цирк, та той не ми прави никакво впечатление. Поне запълниха миналата година една дупка дето зее от 15 години и можех като легна в нея да има място и за още някой, Чомаков така 2 мандата и доста жалби и оплаквания нищо не неправи. Сега вярно не е точно дошъл той да я запълни, подобно на ББ дето обича да прави първи копки и да реже ленти за щяло и нещяло, но поне позатегна ги малко тия в администрацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Няма стигане бат' Славчо! Не му е сефте..., пък и няма да му е и последно, поне до изборите..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Чудя се м/у MSI, Alienware, ASUS или MALIBAL. Зависи какво ще си купуваш. Слушалки ли? Лаптоп ли? Клавиатура ли? Геймпад ли? И го няма тоя филм Alienware и ASUS с еднакви характеристики да са на една и съща цена. Затова е хубаво и модели да кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Laptop вероятно след като си продава неговия... въпроса е до каква цена... щото хубавите неща... има един alienware който тука го продават за 7000лв... може и да е много хубав ама все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 11" Alienware е към 1800лв. Сносен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 В момента прескачам из акаунтите и наблюдавам интересни тенденции Преди седмица например имахме интересен случай - мой приятел има достъп до акаунта ми по технически причини. Звъни ми по телефона втрещен и ми вика: "Натискам "Изход", акаунта ти седи активен още 30 мин" Вижте сега... Facebook е писан на PHP... това обяснява МНОГО неща... след това е компилиран до високоефективен C++ код... да им се неначудиш защо не са го почнали на С++ още отначало - 100 пъти по-подреден и добър език ами на бозата PHP... и веднага обяснявам... програмисти знаещи C++ на доволно добро ниво са може би 1000 пъти по-малко от тези знаещи PHP... и освен това обикновено искат поне 2 пъти повече... пазарна икономика. Та някой ако се чуди защо еди какво си е така във Facebook и защо не работи особено адекватно да знае отговора. Друг е въпроса че такова натоварване имат че и гугъл може да им завиди (нищо че са собственост на гугъл) 11" Alienware е към 1800лв. Сносен. http://laptop.bg/laptops-dell-AlienWare_M17x-dell_alienware_m17x_DAM17XWREZM16GM7GBC9GEB 4600 ... a има толкова много опции които можеш да му накичиш. Гледах го в 2 други сайта не знам колко са им актуални цените но искаха по 7000+ а за 11" лаптоп не виждам смисъл да е alienware... Май не ме познаваш. Не те познавам но омешеш ли такива неща става изключително интересно и цветно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 а за 11" лаптоп не виждам смисъл да е alienware... Смисъла е, че имаш компактен лаптоп с хубава изработка и много мощ. http://laptop.bg/lap...EZM16GM7GBC9GEB 4600 ... a има толкова много опции които можеш да му накичиш. Гледах го в 2 други сайта не знам колко са им актуални цените но искаха по 7000+ На тоя лаптоп реалната цена му е 3600лв. Сега го проверих. Егати далаверата майна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Смисъла е, че имаш компактен лаптоп с хубава изработка и много мощ. Чак толкова хубав... поне аз не мисля че са кой знае колко по-добри от другите (поне с близка до тази цена, не може да сравняваме лаптоп за 1500+ и такъв за 700лв) На тоя лаптоп реалната цена му е 3600лв. Сега го проверих. Егати далаверата майна.... Би ли пояснил как? Защото на сайта на DELL като смених паметта, екрана, дисковете, blue ray и помня ли какво още излезе над $2400, слагаш tax, това, онова и излиза над 3600 без да броим докарването до тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Друг е въпроса че такова натоварване имат че и гугъл може да им завиди (нищо че са собственост на гугъл) Дедо, не са собственост на Гугъл, поне не още де. Даже им се водят основни конкуренти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Дедо, не са собственост на Гугъл, поне не още де. Даже им се водят основни конкуренти. Подвел съм се нещо (защото пиша без да проверявам) но бях останал с впечатление че гугъл са ги купили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Би ли пояснил как? Защото на сайта на DELL като смених паметта, екрана, дисковете, blue ray и помня ли какво още излезе над $2400, слагаш tax, това, онова и излиза над 3600 без да броим докарването до тука. alienware.co.uk. Колкото до американския сайт на делл, там тия части дори ги няма. Има по-мощни. И излиза $2042. С по-мощна видеокарта. По-мощен процесор и повече дисково пространство. Не знам ти какво си слагал. Сигурно си цъкнал тоя с 200HZ 3D дисплея и очилата. Или просто си цъкал на recommended. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Дедо, не са собственост на Гугъл, поне не още де. Даже им се водят основни конкуренти. Тъкмо излизам от ваната и като го прочетох това реших, че или на себе си, или на Ники ще ударя един мощен мокър пешкир Основните, да не кажа всичките проблеми във Фейса са производни на флаша според мен. Акаунт, който не бара флаш приложения едва ли ще има проблеми... За мен остава загадка как допуснаха отвратителни спамове и скамове, които дори като прихванат, не могат излекува.. .Жив резил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Пак се забърках в чертане на Autocad, деба и отвратителната програма за чертане от началото почнаха с писане в комаден ред и май не могат да се измъкнат, а на мен не ми е удобно така. Тъпото е, че някой неща стават само с писане в команден ред или поне аз не ги намирам. А колко е тъпо направена не е истина. Колко по удобно е да си направиш нещо като скица и после само да дадеш ограничения (връзки) и размери. Да си бях седял при програмите за 3D моделиране. Чертаеш веднъж и после си даваш изглед от където си искаш, ама не в Autocad не може. Ще го чертаеш пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Тъкмо излизам от ваната и като го прочетох това реших, че или на себе си, или на Ники ще ударя един мощен мокър пешкир Е убуу де... обърках се... щото вчера си говорех с един приятел и какво той ми е разправял какво аз съм разбрал... леко наздраве си викахме през 2 континента и така ... с ЕЙ ТОВА му виках наздраве (а дано тоя път го видиш) Ако проявиш желание може и теб да почерпя Основните, да не кажа всичките проблеми във Фейса са производни на флаша според мен. Акаунт, който не бара флаш приложения едва ли ще има проблеми... За мен остава загадка как допуснаха отвратителни спамове и скамове, които дори като прихванат, не могат излекува.. .Жив резил. Аз защо забраних тотално "приложенията"... А флаша ми е забранен нацяло в браузъра. Клипчета в youtube ги гледам с IE alienware.co.uk. Колкото до американския сайт на делл, там тия части дори ги няма. Има по-мощни. И излиза $2042. С по-мощна видеокарта. По-мощен процесор и повече дисково пространство. Не знам ти какво си слагал. Сигурно си цъкнал тоя с 200HZ 3D дисплея и очилата. Или просто си цъкал на recommended. Не. Сложих по-големия дисплей щото стандартно беше 1600х900 или нещо подобно а не 1080p Сложих повече памет и помня ли какво. Иначе да беше с по-добър процесор и малко по-голям диск. Аз като го надумках както си знам подмина $4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Знам го това шише, престани да ме дразниш, а фани земи сипи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Иб**х мааму... има SSD дискове с по половин ГБ трансфер в секунда..... И в щатите са на доста прилична цена за разлика от същите в ресет примерно където са 2но че и отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.