Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Галински, има няколко причини, поради които това е нямало как да се случи. Едно - някакви си десетина години разлика (ако не мъже RAM-а) и две - освободен съм по болест от наборна служба.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

При това положение е по-добре изобщо да не се обаждаш на тема служба, както е и добре изобщо да не подхващаме за 2342345-ти път тази тема.

"рррайс..." :D

И на тебе ти личи, че хич не си на ясно със светото тайнство, наречено "служба в армията"....

При това положение е по-добре изобщо да не се обаждаш на тема служба, както е и добре изобщо да не подхващаме за 2342345-ти път тази тема.

Аз съм адски горд и винаги ще се хваля с това, че пропуснах тая дуБка казармата. От дете я мразя майна :)

Няма с какво да бъдел горд наш Стефчо, че с това. Според мен това не е за хвалене или гордост, ама всеки луд с номера си.

Дето вика Виден, да не подхващаме темата пак.

Тази сватба да свършва и да се спират разговорите за нея, баси. То бива PR, бива, ама това на нищо не прилича. Защото на принца му е запукало за България и видиш ли, ние, българите, ще имаме уникална пряка връзка с него и кой знае какви взаимоотношения, че толкова се говори у нас за това. Все едно само той се жени на тоя свят. Супер тъпотия и медийна измишльотина. Все едно на принца му пука, че на Цветан Цветанов му се родила трета щерка примерно, че сигурно и по английските телевизии 10 дни само за това са говорили.

А за Гала, нЕма по-изкуствено държание на екрана, честно. Ама на лелите им харесва да я гледат, нека си я гледат, аз съм МЕРСИ.

Дреме ми на най-хубавата част от мойто тяло за казармата. На шега се бях зарекал, че крака ми няма да стъпи там, за да си губя времето...то па верно се случи. Мееееед и амброзия :D

Сватбата на тоя принц има жизнено важно значение за мен, ако чуя още нещо ще се гръмна!

Все едно нямат никаква ПО-важна информация, която би била полезна за хората или пък накое научно предаване от което, а някой вземе да научи нещо друго освен жълти клюки. Те ми разправят как хората разпъвали палатки разбираш ли да чакат принца, все едно за тях ще се жени. Акъл по тоя свят има ама по прости хора трудно ходи.

Стига сте спорили за тази служба, до никъде няма да стигнете... обсъждайте сватбата по-хубаво, така всички ще сте на едно мнение.

Все едно казах говорете за казармата, майка му стара! Разберете вече, че за неща, от които хал хабер си нямате, е по-добре да не се обаждате. И че като цяло няма какво да дискутираме повече - повтарят се едни и същи неща. Чули-недочули, без грам да са видяли и най-вече нищо не разбрали размятат тука тежки твърдения... Смях. Който бил - бил, който не бил - да е жив и здрав и толкова.

-------------------------------------------------------

Гама ножът,който се използва за неоперативно лечение на мозъчни тумори е доказана радиохирургична техника с научно установен успех.С гама ножа мозъчните тумори се лекуват по безкръвен и бърз начин,без да се налагат деликатни и рисковани хирургически процедури.Лечението с Гама ножа не изисква анестезия и приклучва за няколко часа ,след което пациентът може да се прибере у дома същият ден!

Хората къде стигат вече, ние с какво се занимаваме ....

Ех добре че се измъкнах от София.Кой боклук реши точно в петък следобед,когато е най-натоварено да затварят до гарата там където правят метрото...

Ебати казармата тва да не е някво свято нещо та чак и обикновенните хора които не сме били там не можем да говорим ?

Ми да ти кажа пикая на казармата и на военната служба , айде докажете ми че съм по-малко мъж или по-неможещ от някой служил казарма..... ебати много ви боли за тая пуста казарма , ма сигурно като сте плакали тайничко на леглото че лошият чичко с мустаците ви гърчи и не можете и копче да кажете не ви е било чак толкова яко ?

Ся сигурно ще кажете .... "ама дисциплината" , ма е изтъркано тва вече , дайте нещо друго. :beer:

И на тебе ти личи, че хич не си на ясно със светото тайнство, наречено "служба в армията"....

Аа, аз пък си спомням, че съм бил...странна работа..

Глупости. Какво тайнство може да бъде просто загубата на две години от живота в безсмислени занимания? В моя случай бяха две години и 12 дни точно. Донякъде единствено за предимство може да се приеме ранния сблъсък с уникалната простотия и начините човек да успява да я преодолява някак си.

В моя случай бяха две години и 12 дни точно.

Аааа - 'задръжка' си имал значи. :))

То наш'те 2 години как да е, ами по времето на баща ми са били 3. Иначе си абсолютно прав, че 2 години от най-хубавото ти време минават в тотални простотии...то не, че същите 2 години от същия период на тия малките, не минават в дваж по-големи простотии по чалга дискотеките, ама хайде да не се обаждам и аз, че и време, и желание нямам...

Аааа - 'задръжка' си имал значи. :))

То наш'те 2 години как да е, ами по времето на баща ми са били 3. Иначе си абсолютно прав, че 2 години от най-хубавото ти време минават в тотални простотии...то не, че същите 2 години от същия период на тия малките, не минават в дваж по-големи простотии по чалга дискотеките, ама хайде да не се обаждам и аз, че и време, и желание нямам...

Две години мятане на салфетки е къде, къде по-гот от 2 години...строй се преброй се :D :D :D Сиктир от тука :D

Подозирам, че и аз бих предпочел мятането на салфетки :lol:

-----------

Ред: Ваньо, не видях смисъл да ти отговарям. Продължавам да не виждам.

то не, че същите 2 години от същия период на тия малките, не минават в дваж по-големи простотии по чалга дискотеките, ама хайде да не се обаждам и аз, че и време, и желание нямам...

Така е, но тук има една фундаментална разлика. Тези с простотиите в чалготеките си е техен свободен избор - всеки има абсолютното право да си остане тъп и ограничен, колкото си иска. Докато казармата в онези години беше последното нещо, което можеше да се нарече свободен избор.

Докато казармата в онези години беше последното нещо, което можеше да се нарече свободен избор.

Така е, трябваше да имаш суперяки връзки, че да разчиташ да те нагласят на някое по-добро място, а за измъкване от служба (това, дето Чефо разправя, че се бил зарекал да не стъпва в казармата) и дума не можеше да става - трябваше да си поне без 1 крак или да си сляп например, че да не те вземат...;)

Аа, аз пък си спомням, че съм бил...странна работа..

Така ли? Защо тогава не се сети за подходящите команди, като за след изявлението на г-н Капралисимуса ?

Глупости. Какво тайнство може да бъде просто загубата на две години от живота в безсмислени занимания? В моя случай бяха две години и 12 дни точно. Донякъде единствено за предимство може да се приеме ранния сблъсък с уникалната простотия и начините човек да успява да я преодолява някак си.

Това със светите тайнства си беше в кръгът на шегата..., въпреки всичко, последното нещо което бих нарекъл това време е "загубено". И наистина, едно от големите предимства е точно това, ранният сблъсък с безбрежната простотия на фатмаците и цяла плеяда от видни и специално селектирани, селски чада (някои от тях не знаеха, че гащите изобщо се сменят и, че баня/душ се взима повече от един път на сезон).

Така е, но тук има една фундаментална разлика. Тези с простотиите в чалготеките си е техен свободен избор - всеки има абсолютното право да си остане тъп и ограничен, колкото си иска. Докато казармата в онези години беше последното нещо, което можеше да се нарече свободен избор.

Естествено, че не беше въпрос на свободен избор, но за сметка на това успяваше (по трудният начин) да вкара в пътя доста народ... Един от невероятно полезните навици които се създаваха там, беше този, че след като се хванеш да вършиш нещо, то жив или умрял, трябва да го свършиш и то така, че да не ти се налага да го вършиш повторно. Не като масовото сега явление, като се види дебелия и да се кляка с вдигнат бял байрак...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...