Psihara^^ Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Отново ставам метЪл... Страх ме е от себе си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Отново ставам метЪл... Страх ме е от себе си... то лошо няма ве бате Ваньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Отново ставам метЪл... Страх ме е от себе си... Иу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Иу! подкрепям те Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 На майка му питката уе!!!Ааааааа как се дразняяяяя!!!!Аааррррррр !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Шо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Тая седмица е тежка вечер след тежка вечер ... пък на всичкото отгоре тая вечер и на парти на гребната ще се ходи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Тая седмица е тежка вечер след тежка вечер ... пък на всичкото отгоре тая вечер и на парти на гребната ще се ходи ... Само дано да не завали Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Само дано да не завали Едва ли някой ще се усети че вали но тогава Плазма ... нали днес уж щели да я отварят отново ... макар че на мен не ми се вярва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Едва ли някой ще се усети че вали но тогава Плазма ... нали днес уж щели да я отварят отново ... макар че на мен не ми се вярва ... Сякви слухове има-едни викат днес,други викат четвъртък,трети сряда Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 баси и шибания Булгаристан, последна дупка на кавала! никъде няма LG L266WA, навсякъде шибаните L266WT(Q) модели и ги продават като HI-END, тия търговци не са добре, живеят в 17-ти век! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 не не..времето е много изцвилено.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Сякви слухове има-едни викат днес,други викат четвъртък,трети сряда Аз до колкото разбрах партито е до 1 време на гребната и след тва сичко се пренася в плазма , отново вход свободен Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 не не..времето е много изцвилено.. отвратителна история но пък ми харесва точно в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 3 дена на палатка в Рила... Идвам си тука и се чудя, що всички са с якета хаха ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 В момента през главата ми минава товарният влак БУргас - София Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Усещам, че тази вечер в съня ми ще ме гони 2,3,4,6-тетра-О-ацетил-алфа-D-глюкопиранозил бромид Сигурен ли си в това, което написа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Белов 28-February 04 1108 9 2.54% Никогиш не е било така на 2ро място съм в топ тен постърссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 не знам защо всеки път си обещавам,че повече няма да използвам бръснач и всеки път злоупотребявам с него реве ми се от тая болка Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Я кажи от къде си си го купил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Миналия ден сложих края на една сага... Сложих край на вярата в илюзии, вярата, че един човек може да се промени, че някой ден отново ще сме заедно. Че нещата, които очевидно не се променят, ще се променят към по-добро... Седем години вяра в илюзии приключиха. Седем години душевна слепота, седем години сред ада на собствените ми мечти, в които с радост вярвах, заслепен от лъжливата светлина... Движещата сила на досегашния ми живот се разпадна пред очите ми, сам направих последния мах и косата безмилостно отсече... Сложи край на небесните кули, разбивайки ги до основи. Сега седя, празен, пропит с болка и чувството за огромна загуба. А болката в главата ми кънти, резонирайки с душевната празнина, тактувайки със агонизиращите спазми на сърцето ми... Нови и нови притоци кръв, нов дъх, нова смърт, ново начало, нова болка, ново страдание. Изправям се пред един сякаш непознат свят, когато идеята, върху която съм строял досегашния ми живот се оказа халюцинация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Много яко парти беше ... ма свърши Много яко парти беше ... ма свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Не е ли невероятно как за един миг човек може да бъде тотално разтърсен и ежедневието му да придобие съвсем друг облик? Реално то не се променя - събуждаш се, закуска-макуска, кибичене из нета, работа, вечеря-мечеря, спане - но вече всичко ти изглежда по различен начин. Шарен такъв един. И с крила. На точки. И пърхащ. И през цялото време се носиш на крилете на безброй усмивки и целувки. Невероятно е, наистина! It is good to be me right now Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 В момента изобщо не знам дали имам глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Nana - Remember the Time Искам си френдовете 24/7 2 Brothers on the 4th Floor - Come Take My Hand Искам си лятото Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart Искам си любовта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.