second.life.syndrome Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 "Омъжа" или "омажа" - това ме тормози, откакто прочетох поста на кака Жужи. Но и в двата случая: А бе не знам дали ще се чувстваш добре, но гарантирам, че махмурлукът на сутринта ще е същия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 а уе защо само тебе те бият???що не вземеш ти да ги понапляскаш някой път??? щото съм добро дете и не мога да правя такива работи и си мисля че от опит глава не боли,но едно шише-мнооооооооооооооогооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Мисля си,че да имаш сериозна приятелка е пълна глупост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Вече повече от 30 часа без сън. Още не ми се спи и май още ми се пие. През главата ми минава плътен поток простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Мисля си,че да имаш сериозна приятелка е пълна глупост А мога ли да попитам защо така мислиш????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Чудя се дали да не проведа един малък социален експеримент. Ще седна пред Хеликон, ще оставя кутия и табела "Искам да си купя книжка, моля, помогнете!"... Какви ли ще са реакциите на "обществото"? Дали ще се наложи намеса на полицията... И дали ще има опити да бъда линчувана... "Хората пари за хляб нямат, ти искаш да ти купят глупости"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Дали ще се наложи намеса на полицията... И дали ще има опити да бъда линчувана... "Хората пари за хляб нямат, ти искаш да ти купят глупости"... Никой няма да те закача,но всичко зависи най вече от държанието ти.Най много да дойдат ония с белите манти от бул."Руски" да те приберат за изследване Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 А мога ли да попитам защо така мислиш????????? Отговорът се крие в неговия ник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Отговорът се крие в неговия ник Хахахаха .Ми chelsea тамън мислех да ти отговора,ама изпревариха ма хора с по високо интелектуално ниво от моето,изключително отворени вълци,които не смеят да си покажат мутрите на живо а могат да остроумничат и да се опитват да се праят на голяма работа единствено в тоя форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Чудя се дали да не проведа един малък социален експеримент. Ще седна пред Хеликон, ще оставя кутия и табела "Искам да си купя книжка, моля, помогнете!"... Какви ли ще са реакциите на "обществото"? Дали ще се наложи намеса на полицията... И дали ще има опити да бъда линчувана... "Хората пари за хляб нямат, ти искаш да ти купят глупости"... Що бе някой даже може и да ти купи.Нищо чудно и да те пишат после по вестниците и да те дават по btv новините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 На мен пък сега в главата са ми разни, пирамиди, паралелепипеди (блях едва го написах ), призми, кръстосани ъгли и сякви подобни измишльотини. Кълна се, че ако сега беше жив мухльото, измислил стереометрията, нямаше да остане жив задълго.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Razpiliax se... Ne iskam da ostaviam pove4e 4asti ot sebe si nikade. Iskam prosto da se sabera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Измокрен, гладен, уморен Брадясал, нервен, отвратен Полуидиот, почти кретен Аз вярвам в утрешния ден Заради моето ужасно вчера Обаче утрешния ден Прекрасен, ясен и засмен Минава тихичко край мен И още утре - в други ден Ще бъде моето ужасно вчера А.С. - 07.07.1991, Рим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Не мога да повярвам колко изродска може да бъде тази година... Започна невероятно отвратително, протече невероятно отвратително и даже накрая не се отказва! Значи грешното копче е на власт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Само ме е страх, че прекалено много вярвам в бъдещето... да не се окаже, че възлагам нереално големи надежди в утрето, а то да излезе просто поредната нормална, сдухана, с-нищо-непроменена година. Не знам какво да си мисля - дали че по-зле от това не може да бъде, или че може-можееее... Всъщност знам, че може. И точно от това ме е страх. Просто лошотията е набрала страхотна инерция. Aquila, само малко да порасна, ще я взема тая власт! Винаги може да е по-зле, затова се радвай, че сега си по-добре. Колко още трябва да пораснеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ste pukna ot skukaaaaaaaaaaaaa! Baxti! Niama s koi da si obelia i edna duma. Utre ostanax bez foto aparat i ste si barkam cial den v nosa... Tri pati ve4e si prenarejdax kufara i baia ste triabva da ska4am varxu nego, za da go zatvoria... Iz4istix niakolko pati. 4eta za 4etvarti pat "Spasitelia v rajta" i se psuvam vseki pat, 4e ne si vzex pove4e knigi(ili pone niakoia po-debela)-ve4e ste go znaia naizust...Da me utrepe6, ve4e ne mi se u4i nemski! kak go mrazia toia ezik!... Redia edin gaden pazel, kadeto ot glancirovkata ne moje6 da vidi6 xubavo nikoi cviat... Ve4e niama i edno kosam4e po tialoto mi, koeto triabva da e maxnato... Navix si kosata ot skuka i sega sam kato ov4ica v glavata, a se6oara mi si tragna v4era... Baxti! Minal e samo edin den, a ve4e totalno sam izpliaskala! Kakva li ste sam v ponedelnik? xaxaxaxaxax! 4udia se dali da ne se pusna po magazinite i da meria vsi4ko, koeto mi xaresa... Dnes vse pak uspiax i da si s4upia liubimite slan4evi o4ila.... Napravo pobesniavam kato si spomnia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 В главата ми постоянно има 15 годишни деца които с бокс пребиват 40-50 годишни здрави мъже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Мисля си че един зрял мъж трябва да спре да се занимава с 18 годишни пикли и да почне да мисли с горната си глава вместо с долната.Но един път свикнеш ли и няма оправия ей мноо е трудно да си променяш морала ,възгледите и навиците Отивам да си купа некви дъвки Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 5-6 годишни дечица - псуват,бият се,прават простащини,обарват наборките си,че и по-големи!Накъде подяволите отиват тези деца?!Какво ще стане от тях?!Виновни ли са родителите... - до голяма степен.Виновно ли е днешното ежедневие - ... разбира се!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Животът като концепция на съществувание ще промени вселената изцяло. Също така разбрах някои от идеите на разказа "Милиард години до края на света" на братя Стругацки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Мисля си че един зрял мъж трябва да спре да се занимава с 18 годишни пикли и да почне да мисли с горната си глава вместо с долната. Някоя определена 18г пикла ли имаш предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Някоя определена 18г пикла ли имаш предвид I want to spend my lifetime loving you.Keep love in your heart Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 I want to spend my lifetime loving you.Keep love in your heart Не се и надявай!!!!! (How dare you!!!!) My ex-future husband want me to come back to him!!!!! Така че : YOU HAVE NO CHANCE!!!!! WE LOVE EACH OTHER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Не се и надявай!!!!! (How dare you!!!!) My ex-future husband want me to come back to him!!!!! Така че : YOU HAVE NO CHANCE!!!!! WE LOVE EACH OTHERCruel to the eye i see the way he makes you smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Cruel to the eye i see the way he makes you smile Another dream that will never come true Just to compliment your sorrow Another life that I've taken from you A gift to add on to your pain and suffering Another truth you can never believe Has crippled you completely All the cries you're beginning to hear Trapped in your mind, and the sound is deafening Let me enlighten you This is the way I pray Living just isn't hard enough Burn me alive, inside Living my life's not hard enough Take everything away Another nightmare about to come true Will manifest tomorrow Another love that I've taken from you Lost in time, on the edge of suffering Another taste of the evil I breed Will level you completely Bring to life everything that you fear Live in the dark, and the world is threatening Let me enlighten you This is the way i pray Living just isn't hard enough Burn me alive, inside Living my life's not hard enough Take everything away Return to me, return to me, return to me, turn to me, leave me no one Turn to me, return to me, return to me, turn to me, cast aside Return to me, return to me, return to me, turn to me, leave me no one Turn to me, return to me, return to me, turn to me, you've made me turn away Living just isn't hard enough Burn me alive, inside Living my life's not hard enough, They take everything from you Living just isn't hard enough Burn me alive, inside Living my life's not hard enough Take everything away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.