Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да ама съм пил студена бира на гладно без подобни последствия. Много любопитно...

При мен се е получавало точно от студена бира.Явно зависи от организма.

Аз бира не пия, та не знам, но иначе от студена вода съм имала подобно последствия с трайност към 2 дни. Много е "забавно". Да спиш и ядеш в кенефа, за да спестиш ценни секунди, ако се наложи...

Иначе ми минава през главата, че ми е тъжно... Ама много ми е тъжно. И все ще я има тази малка дупчица в сърцето ми, която ще ме кара да ми е тъжно :cry

Вече се налагат наказания за доста "провинения", които не са забелязани от рефера. Псуването на Руни е един от многото примери. Отделно, от кога Photoshop се ползва за обработка на видео? Май съм пропуснал. Въобще, Ваньо, що се месиш там, дето си гол и бос :lol:

Абе загледах се аз в снимката за която говорите от чисто любипитство. Тая дето е сложена в winner.bg е толкова зле манипулирана, че е нелепо чак.

За любопитните дето не им се търси : http://www.winner.bg/european-football/read42226.html

Иначе ми минава през главата, че ми е тъжно... Ама много ми е тъжно. И все ще я има тази малка дупчица в сърцето ми, която ще ме кара да ми е тъжно :cry

:cry И аз съм така от време на време.Като се сетя за някой моменти направо не знам .

Времето лекува :)

Предлагам ти да изпиеш и 1 чаша коняк и ако може да ми угодиш другия път изпий и малко шампанско (ако трябва лично ще ти го донеса), но после искам снимка как повръщаш и колко силна струя си изкарал :lol:

Ровейки се днес в настройките на FB попаднах на следнтото:

30m2vww.jpg

Та, фейсбук може да реши по некое време да ви ползва снимките за рекламки видими за вашите приятели..

За промяна на настройките:

Account-->Account Settings-->Facebook Ads-->Edit third party ad settings-->No One!

Същото може да го отнесете и за "Edit social ads setting", ако нежалаете да виждат вашите "харесвания" на рекламите в дясно.

Румене, за пореден път не четеш като хората: ...Facebook does not give third party applications or ad networks the right to use your name or picture in ads. Става въпрос евентуално за профилната ти снимка, а не албумите ти със снимки (зщото както си го написал така излиза), в случаи от типа на "Румен харесва/разгледа Канон" и т.н.. Това едно. Второ - тази настройка е автоматично включена в режим да не показва нищо никому. Ако ти си мераклия нещо да показваш - може и да го направиш.

Я прочети ОДЕБЕЛЕНОТО стига си филосоствал...по подразбиране настройката е на only friends

Това, че днес не е активна тази функция, това неозначава, че утре няма да ми цъфнеш в дясно...без дори да подозираш...

И къде съм казал, че ще ви ползва албумите със снимки?

Та, фейсбук може да реши по некое време да ви ползва снимките за рекламки видими за вашите приятели..

Ти това как го разбираш??? И съм ти казал да не спориш с човек с над 20 ФБ акаунта. devil.gif

Ти това как го разбираш??? И съм ти казал да не спориш с човек с над 20 ФБ акаунта. devil.gif

Хаха, насочил съм го към всички хора, които четат темата, но въпреки това, те не могат да ти ползват всички снимки наведнъж в една реклама..по една различна на импресия е достатъчна...така за цвят :D

В момента прескачам из акаунтите и наблюдавам интересни тенденции laughing.gif

Преди седмица например имахме интересен случай - мой приятел има достъп до акаунта ми по технически причини. Звъни ми по телефона втрещен и ми вика: "Натискам "Изход", акаунта ти седи активен още 30 мин" laughing.gif

Хаха, насочил съм го към всички хора, които четат темата, но въпреки това, те не могат да ти ползват всички снимки наведнъж в една реклама..по една различна на импресия е достатъчна...така за цвят :D

Нали се сещаш, че ползването на нечии лични снимки в реклама без съгласие е престъпление?

В момента прескачам из акаунтите и наблюдавам интересни тенденции laughing.gif

Преди седмица например имахме интересен случай - мой приятел има достъп до акаунта ми по технически причини. Звъни ми по телефона втрещен и ми вика: "Натискам "Изход", акаунта ти седи активен още 30 мин" laughing.gif

Нали се сещаш, че ползването на нечии лични снимки в реклама без съгласие е престъпление?

Не знам аз кво се сещам, ама ти май не си си чел правилата за полване на фейсбук и че там пише, че вички което качваш там може да ти го ползват....още повече с тази опция цитирана от горе ти даваш съгласието си, мислиш ли че ще ти оставят няква вратичка за съд примерно...

Не напразно скоро имаше голям бум за тия privacy policy, относно съдржанието което качаваш...

Още повече, сега и да изтриеш всичко то профила си, то си остава някаде там из сървърите им....преполагам, когато си станал член на фейсбук си отметнал този текст:

When you post User Content to the Site, you authorize and direct us to make such copies thereof as we deem necessary in order to facilitate the posting and storage of the User Content on the Site. By posting User Content to any part of the Site, you automatically grant, and you represent and warrant that you have the right to grant, to the Company an irrevocable, perpetual, non-exclusive, transferable, fully paid, worldwide license (with the right to sublicense) to use, copy, publicly perform, publicly display, reformat, translate, excerpt (in whole or in part) and distribute such User Content for any purpose, commercial, advertising, or otherwise, on or in connection with the Site or the promotion thereof, to prepare derivative works of, or incorporate into other works, such User Content, and to grant and authorize sublicenses of the foregoing. You may remove your User Content from the Site at any time. If you choose to remove your User Content, the license granted above will automatically expire, however you acknowledge that the Company may retain archived copies of your User Content. Facebook does not assert any ownership over your User Content; rather, as between us and you, subject to the rights granted to us in these Terms, you retain full ownership of all of your User Content and any intellectual property rights or other proprietary rights associated with your User Content.

Хвърчат, хвърчат, самолетчета хвърчат... валят, валят, войничета валят!

Явно като се стопли и се връщат от юг! Обаче авиошоуто е през септември! ;)

Хвърчат, хвърчат, самолетчета хвърчат... валят, валят, войничета валят!

Явно като се стопли и се връщат от юг! Обаче авиошоуто е през септември! ;)

Не! Тренират за Гьоргьовден..., празникът на армията.

*facepaw* А, аз се чудеш що 6ти май е отбелязан с червенко на календарът... вярно, че и те празнуват тогава. :thumbs-up:

Не знам аз кво се сещам, ама ти май не си си чел правилата за полване на фейсбук и че там пише, че вички което качваш там може да ти го ползват....още повече с тази опция цитирана от горе ти даваш съгласието си, мислиш ли че ще ти оставят няква вратичка за съд примерно...

Не напразно скоро имаше голям бум за тия privacy policy, относно съдржанието което качаваш...

Още повече, сега и да изтриеш всичко то профила си, то си остава някаде там из сървърите им....преполагам, когато си станал член на фейсбук си отметнал този текст:

Изобщо нямам спомени какво съм чекнал в началото, беше отдавна... Едно е сигурно - за да кача нещо във Фейса или където и да е в публичното пространство, то не ме притеснява колко хора ще го виждат. Между другото ако някой някога си види профилната снимка по някакъв начин някъде в реклама, нека се похвали тук пред всички.

Последния епизод на Саут Парк много добре показа това за четенето на license agreement-ите.

Напомняш ми, че не съм гледал СП много отдавна devil.gif

-----------------------------------------------------

Хора, само на мен ли ми е ТОТАЛНО през оная работа днешната сватба, която е пощурила медиите и е превърната в печалбарска история? И само аз ли съм на мнение, че Гала е тотална патка с шайка идоти и малоумници около нея???

Аре пак фуражките да се пъчат с новите си играчки, да дигат врява и да се чувстват важни...

Ееех..., Пеше..., Пеше... Що не ми беше дошъл като бомбе.... :devil Да видиш само, какво кепе изпънато щях да спретна от тебе...

... че Гала е тотална патка с шайка идоти и малоумници около нея???

Нее..., не си прав!

Гала е тотална патка с шайка идоти и малоумници около нея!

Предлагам ти да изпиеш и 1 чаша коняк и ако може да ми угодиш другия път изпий и малко шампанско (ако трябва лично ще ти го донеса), но после искам снимка как повръщаш и колко силна струя си изкарал :lol:

Май не ме познаваш.

Аре пак фуражките да се пъчат с новите си играчки, да дигат врява и да се чувстват важни...

Те тия са от американската база :lol:

Хора, само на мен ли ми е ТОТАЛНО през оная работа днешната сватба, която е пощурила медиите и е превърната в печалбарска история? И само аз ли съм на мнение, че Гала е тотална патка с шайка идоти и малоумници около нея???

Не.

Не.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...