DON_CHEFO Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Щипка Лил Джон, унция Лил Уейн....малко Д-р Дре за диагнозата....и се нареждат нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Щипка Лил Джон, унция Лил Уейн....малко Д-р Дре за диагнозата....и се нареждат нещата Изобщо не мога да те разбера какво слушаш вече. Сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Изобщо не мога да те разбера какво слушаш вече. Сериозно. Само да няма китари и прекалено много тревоманщина - става. НикогИш метЪл(в никоя форма) и ония много лепиларските сетове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Изобщо не мога да те разбера какво слушаш вече. Сериозно. Слуша всякаква чалга и гангста рап - прави си изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Слуша всякаква чалга и гангста рап - прави си изводите Навремето дори носех кърпи и шапки...ама циците и хвърлянето на салфетки ме влечат повече...гачели :D :D Освен това имам половин мотор резервни части за продаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Днес да няма някво военно учение? От одеве ми прилитат някви самолети и хеликоптери над нас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Как може да ме хване нещо като разстройство от пиене на студена вода - случва ми се за 2ри или 3ти път да се нальокам с много вода и то по-студена и после да мина през "онова" място няколко пъти в рамките на 4 часа. Същия проблем не съм го имал след пиене на студена бира!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Май се получава , като пиеш студена вода на гладно . Веднъж и аз пострадах така от студената вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Как може да ме хване нещо като разстройство от пиене на студена вода - случва ми се за 2ри или 3ти път да се нальокам с много вода и то по-студена и после да мина през "онова" място няколко пъти в рамките на 4 часа. Същия проблем не съм го имал след пиене на студена бира!? С това седене само на 30+ градуса нормално, изнежил си се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Да ама съм пил студена бира на гладно без подобни последствия. Много любопитно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Аз затова и не пия вода,понякога със седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Да ама съм пил студена бира на гладно без подобни последствия. Много любопитно... Биричката е вид храна бе мойто момче..., а водицата си е водица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Еми вътрешните органи по принцип са бая чувствителни към резки температурни амплитуди. Може да е от температурата, някаква странна комбинация на стайна температура в съотношение със студената течност и резултата да е "ручей" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Чак сега видях на хоста обявата. Ако ми се занимаваше с магазини, направо щях да се замисля.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 То по принцип нз дали човек въобще трябва да се хваща да прави нещо ако не му се занимава, въпреки, че повечето хора у БГ така си бачкат цял живот :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Аз мисля, че не трябва. На даден етап почва да ти писва и да ти тежи.. Ако ще и 20 000 лева на месец да ми дават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Аз мисля, че не трябва. На даден етап почва да ти писва и да ти тежи.. Ако ще и 20 000 лева на месец да ми дават. Е..., то, вие милионерчетата сте така.... Бахти, к'во са 20 000 бе!? То, за толкова не си струва даже да излизеш сутринта от вкъщи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Бахти, к'во са 20 000 бе!? То, за толкова не си струва даже да излизеш сутринта от вкъщи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Ваньооо, Ваньооо, ти мене ще поздравяваш с "Милионерче"... гледай тука как подхванаха хорото буржоата, ти глупости ще ми говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bZBektJdghI Офф ходи ми се на репетиция ама пък ръката още не ми се е оправила Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Пешо, не така с рогите, де... :lol: , този човек е едно чисто злато, истинска находка, чудо на природата по-голямо и от Боко Велики.... https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=103011&view=findpost&p=1495449029 Съзирам огромни развлекателни възможности в него..., но за жалост явно е на перманентен мод-режим вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Пешо е антихитър и антиумен, както винаги. Къде съм написал Photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Пешо е антихитър и антиумен, както винаги. Къде съм написал Photoshop? Интересно ми е сега, след като се разбра, че е фотошоп, дали ще се вземат мерки срещу слепите фенове? Крайно време е да се вземат строги мерки срещу слепите фенове. Заповядай, Ваньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.