djadomraz Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Кво ми се смеете бе. Ква е тая СЪ Класа.... Амаха.. ....Или Дедо ви нещо бърка понятията C и S.... П.с. Очаква се включване с - А.., кво изпуснах ??? Нищо не съм изпуснал... мързеше ме да сменям кирилица/латиница и не се сетих че има и Ц класа Пък и Ц класата пак е по-добра от моя Авенсис, който направо одъртя вече... За изпускането - откак изпуснаха на сървъра email notification-a така се получава че вие се изявявате в някоя тема и аз взема че изтърва сеира ПС: Ебати мизерниците - направили чанта точно каквато искам и с някакъв ви половин инч е по-малка от необходимото: http://www.amazon.co.uk/HP-Vertical-courier-bag-Corlab/dp/B001IBSISG Някой сеща ли се как да намеря нещо подобно на това: http://www.samsonite.co.uk/laptop-pillow2-eva-shuttle-39-1cm-15-4inch-grey/product-en.htm?or=1735440440 само че да е по-голямо... а ако е и вертикално направо ще умра от кеф (поне на мен когато чантата е по-висока отколкото по-широка ми е значително по-удобно да го нося) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Дядо, тая ЕС класа ли те влече? Могат спокойно да изтръгнат CD/DVD/NAVI, тонколони-монколони - не ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Не стефчо, по-скоро ей тази: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ужас . Ти искаш да те возят, а аз искам да карам кола с характер, не мойто миксерче Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ти искаш лопата зад врата, мискинин. (държана от нЕква фолк тупалка предполагам) Аз искам да ми мине хремата, че потока от кислород към мозъка ми е нищожен. Тъпо пролетно време. Ту топло, ту студено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Дедо е мъдър - далеч по-добре е някой друг да те вози и да си пили нервите на пътя, докато ти спокойно отпиваш single malt от барчето в задната част на автомобила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ти искаш лопата зад врата, мискинин. (държана от нЕква фолк тупалка предполагам) Аз искам да ми мине хремата, че потока от кислород към мозъка ми е нищожен. Тъпо пролетно време. Ту топло, ту студено... Предпочитам цица да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 А аз предпочитам малко музика за душата. http://www.youtube.com/watch?v=bgghtBeJ2KQ&feature=related Некоя сгодна женица с меки и толи ръчички, да ми поразтрие стъпалата и прасците.... Аа.., да! Видене, анадолските манафи страстно да те онождат на меки миндерлъци.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Дедо е мъдър - далеч по-добре е някой друг да те вози и да си пили нервите на пътя, докато ти спокойно отпиваш single malt от барчето в задната част на автомобила. Без майтап ако съм се наспал и не съм шофирал 2-3 дни съм далече по-благ и спокоен човек (и ако не съм минавал покрай кръстовища да се удивлявам на тъпотиите които успяват определени индивиди да свършат за единица време). Аа.., да! Видене, анадолските манафи страстно да те онождат на меки миндерлъци.... Каква любов цари и между вас 2мата с Виден, пък какви нежни думи си разменяте... почти като Ваньо и Ангел ПС: Най-доброто нещо за което се сетиха HP е копчето за изключване на тракпада. Много ми липсва това нещо в dell-a. И скролването нагоре-надолу когато го чешеш в най-дясната част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ПС: Най-доброто нещо за което се сетиха HP е копчето за изключване на тракпада. Много ми липсва това нещо в dell-a. И скролването нагоре-надолу когато го чешеш в най-дясната част. Дедо, обикновено при Dell лаптопите заключването на тъчпада става с + или нещо подобно, в зависимост от означенията. Също така скролирането с дращенето в десния край на пада винаги ми е работило и на стария и на новия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Некоя сгодна женица с меки и толи ръчички, да ми поразтрие стъпалата и прасците.... Аа.., да! Видене, анадолските манафи страстно да те онождат на меки миндерлъци.... Какво има бе, Този? Какво съм ти виновен аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 По жицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 То май е за темата с оплакванията, може ли шефа да се обади след 6 часа и да ми каже, че трябва да кисна 2 3 седмици в офиса в София. А имам една камара друга работа и като свършим ще се пита тия документи що не са предвижени. Дано да ме държат само за свалянето на данните и първата поръчка после да мога да си работя от вкъщи. А днес ми се прецака захранването на лаптопа и утре сутринта трябва пак да го отварям да го запоявам по платката, то и без това се сетих от къде ми останаха ония винтчета след последното отваряне, та поне ще си ги сложа. На пияна глава повече лаптоп няма да отварям. А колегите как чертаят на тия 15 инчови монитри (мани че лаптопите са на по 3 години) не знам. На мен 17 инчовия монитор ми идва малък, ама на лаптоп повече и не върви,а и тоя ми идва голям за носене. Едит: Купувам захранване за toshiba satelite L355D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Дедо, обикновено при Dell лаптопите заключването на тъчпада става с <Fn>+<F3> или нещо подобно, в зависимост от означенията. Също така скролирането с дращенето в десния край на пада винаги ми е работило и на стария и на новия. На моята антика нямаше. Единствено можех да го спирам с кликане някъде по иконите което е крайно неудобно. И това с десния край не работеше също.... ама верно беше модел 2003та година (и още работи добре въпреки че е изпускан и пластмасата е пукната). Видене, отдавна не съм те дразнил - време е: ей с това в момента ви казвам наздраве Днес наш Runner ми го донесе. Edit: ТОВА е измежду най-приятните които съм опитвал. Не съм сигурен дали това или macallan ми е по-приятно (без да гледам цената щото ако я гледам определено ще е това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Какво има бе, Този? Какво съм ти виновен аз? Просто е модерно в момента. Сега когато имаме втора форумна двойка ще можем да ви бъзикаме повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Просто е модерно в момента. Сега когато имаме втора форумна двойка ще можем да ви бъзикаме повече. И да излизат по двойки заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 На моята антика нямаше. Единствено можех да го спирам с кликане някъде по иконите което е крайно неудобно. И това с десния край не работеше също.... ама верно беше модел 2003та година (и още работи добре въпреки че е изпускан и пластмасата е пукната). Е, за по-старичките не знам, може след това да са почнали да ги правят тия далавери. Моят стария е модел от 2008-ма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 И това на А класа?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Каква любов цари и между вас 2мата с Виден, пък какви нежни думи си разменяте... почти като Ваньо и Ангел Просто е модерно в момента. Сега когато имаме втора форумна двойка ще можем да ви бъзикаме повече. Лееко сте обЪркали рейсът и двамата Като един благ и крайно френдли настроен човек, мога да ви дам следният съвет - Не си пъхайте дупетата между двама, които има вероятност да си мерят пишките, щото някой може да плаче после! И да излизат по двойки заедно С Ваньо и Ангел....? Никогиш! То, това ще си е чиста проба педофилия... П.с. Нищо бе, този. Просто даваш доста нездрави, като за началото на работната седмица идеи.... Бахти! последно П.с. Как е по-правилно да се нарече девойка произхождаща от гр. Сопот - сопутка или сопотнянка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 След умопомрачително-епичния и изпълнен с инфарктни моменти исторически хокеен мач, в който Ванкувър най-сетне детронираха носителя на Стенли къп Чикаго, намерих решение на проблема с какво да укротя адреналина и да успея да заспя - гледам повторението на Шалке - Ман Юнайтед и май започвам да се унасям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Аз съм по подобен начин на тема хокей и ръгби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Рапторе, дай пак телефона на момчето за рязането на стъкла, че хептен съм забравил къде го записах, извинявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Рапторе, дай пак телефона на момчето за рязането на стъкла, че хептен съм забравил къде го записах, извинявам се. 0894673115 - Ангел. Аз съм забравил, че изобщо си ме питал за стъклар... --------------------- Галински, все пак не докарах аз тира с фризерите, нали така? Освен това е грехота да оставяме Машината да се мъчи така, като рискуваме и сериозна повреда... И без това доста изстрада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 --------------------- Галински, все пак не докарах аз тира с фризерите, нали така? Освен това е грехота да оставяме Машината да се мъчи така, като рискуваме и сериозна повреда... И без това доста изстрада. Въпросът не е във фризерите..., нито в машината...,а в това, че когато се прибрах, нещо ме хвана зазъбицата... и извадих една половинка ципураки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.