Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Абе това със салфетките сериозно ли? Аз мислех че онзи нещо се лигави от въпросното клипче и нещо пунтира таверните където се трошат гипсови чинии но за салфетки за първи път чувам че се хвърлят. Може ли някой да хвърли малко светлина по въпроса за какво става дума?

Дедо, пусни едно запитване към гуглето, озаглавено "Салфетки в дискотека" и чети :D.

А следващата снимка показва реалността в обикновена пловдивска чалгот.. дискотека - датата е 23 април, мястото е "Хистерия"

Storaro.png

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе това със салфетките сериозно ли? Аз мислех че онзи нещо се лигави от въпросното клипче и нещо пунтира таверните където се трошат гипсови чинии но за салфетки за първи път чувам че се хвърлят. Може ли някой да хвърли малко светлина по въпроса за какво става дума?

Усмива, ама не таверните, а нормалните дискотеки. Вървиш и салфетки до над глезена. Като партитата с пяна, но салфетки. Скоро ще има салфетки до кръста.

200лв - 1 табла салфетки. 6-8 опаковки по 60-80ст опаковката. И с усмивки на лицата ги хвърлят...

2 пъти до сега съм се чудел дали да не пусна инцидентно една запалена салфетка в купа салфетки на земята, но съм се разубеждавал.

Преди години в Exit имаше веднъж много салфетки и някой си разля пиенето на бара в тоя момент пуснаха огъня. Пламна разлятото на бара пиене и 10-на салфетки дето бяха на бара само ама пак си беше чист късмет иначе някой ден ако се запалят всичките тия салфетки не знам просто какво ще стане.

Ми не съм бил в дискотека сигурно от 10 години нито пък имам намерение да ходя да ми продънят ушите ако ще и нормална музика да е пък за чалготека дума да не става... а салфетките продължавам да недоумявам какъв е кефа да се хвърлят и кого замерват с тях? Или просто си ги хвърлят да падат на пода? Далече по-престижно щеше да е да хвърлят двулевки примерно...

По престижно ама сме мизерни и понеже явно се прави асоциация с подхвърляне на парични знаци, а не всеки е Васил Божков си купуват плебеите от средната класа салфетки олицетворяващи 200те им лева и демонстративно се показват сред себеподобните си.

И аз недоумявам за тази мода, на тим дринкинга в бара някой пак беше намятал салфетки по пода, макар и да нямаше чалга. Е к'во, не могат ли тия 200 лева, дето така и така ги дават, да ги развалят на по два лева и да фърлят. Тамън ще стане сеир :lol:

... а салфетките продължавам да недоумявам какъв е кефа да се хвърлят и кого замерват с тях?

Дедо, проблемът ти е, че се опитваш да намериш обяснение на човешката глупост, което е mission impossible. Доказал го е още Айнщайн. :lol:

Това със салфетките мога да осветля откъде произлиза. Гръцки обичай е да се сипват накъсани бели листенца от гербери или цели бели цветя при определени техни музикални стилове. (Примерно, т.нар. "гръцко маане".

.) Има такива таверни в Гърция, където и до момента се продават такива купички с накъсани листенца бели цветя и никак не са евтини и там. Преди 10 - тина години и гърците започнали да продават накъсани салфетки вместо цветя из по-евтините таверни.

Дедо, проблемът ти е, че се опитваш да намериш обяснение на човешката глупост, което е mission impossible. Доказал го е още Айнщайн. :lol:

Ами все си мислех че има някакво логично обяснение ... освен "имам 200лв които ей сега ще профукам за най-великата тъпотия"...

В този ред на мисли аз що не взема да направя една чалготека щом за салфетки се дават 200лв (т.е. за салфетки които струват има-няма 5лв) че то по-чиста далавера от това няма. Даже водата не я продават с такава надценка а ѝ слагат едно 200% над цената на която я взимат

Не не, Милко е култ по друга линия. Дедо, като направиш чалготечницата - да го доведеш! И ше искам отстъпка от салфетките :lol:

Майтап майтап ама аз сериозно се замислих щом за салфетки на стойност има-няма 10лв хората в заведение плащат 200 за да има какво да хвърлят... ебати... аз що си късам г.з. от работа вместо да карам С класа и да щракам с пръсти

Майтап майтап ама аз сериозно се замислих щом за салфетки на стойност има-няма 10лв хората в заведение плащат 200 за да има какво да хвърлят... ебати... аз що си късам г.з. от работа вместо да карам С класа и да щракам с пръсти

Каква е тая C класа? Ти някакво малко кафене за хвърляне на салфетки ли ще отваряш? С тая C класа, другите собственици на дискотеки ще те заобикалят на 50 метра и ще ти се смеят.

Oт "мъжкия манифест"

11. Повечето мъже имат по три чифта обувки. Повтаряме: ние сме прости. Как изобщо стe стигнали до идеята, че би могло да ни хрумне кои точно обувки измежду вашите 30 чифта ще ви стоят най-добре?

Ей това отколко време се опитвам да го набия на жена ми в главата - не разбира. А да ... аз имам 6 чифта обувки... щото 3те са ми неудобни и не ги нося... язък само че си похарчих парите за тях.

По престижно ама сме мизерни и понеже явно се прави асоциация с подхвърляне на парични знаци, а не всеки е Васил Божков си купуват плебеите от средната класа салфетки олицетворяващи 200те им лева и демонстративно се показват сред себеподобните си.

Това са византийско-малашки мурафети, пич! От онова кафяво отверстие, Гърция, нищо читаво не може да се пръкне...., та нашенските цървули копират от тамошните цървули, щото си мислят, че е много фьешан и като го правят това, значи са мноо оборотни и големи гъзари...

C = S АНГИЛЕ!

....Или Дедо ви нещо бърка понятията C и S....

П.с. Очаква се включване с - А.., кво изпуснах ???

Абе друго си е селската мечта - 190D от 88-ма година. Доказано добра реколта!

Аааа моля, моля.Да не се обиждаме на лек автомобил......

П.П.Сега видях че говориш за 88-ма година.Не се чувствам обиден....моя е 87-ма. :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...