Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Това си заслужава отделен пост:

Нищо не ми минава през главата в настоящия момент... т.е. освен през устата един прясно изпечен от жена ми козунак без икономии на продукти като купешките... ммммм... вярно е че любовта на мъжете минава през корема... в момента изключително много си я обичам моята жена :)

Любовта на мъжете минава на около педя под стомаха..., ама както и да е! А, ти боядиса ли си яйцата?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Любовта на мъжете минава на около педя под стомаха..., ама както и да е! А, ти боядиса ли си яйцата?

Имам предвид освен оттам... то това е ясно...

В момента ми ги боядисват щото съм мързелив аз

Със 100 км/ч, по павиран път, с дупки, с 1,3 промила алкохол, на 2 месеца шофьор, с чужда кола. Въпросът е:

Дали ще го утрепат преди да стигне до затвора или в затвора?

Със 100 км/ч, по павиран път, с дупки, с 1,3 промила алкохол, на 2 месеца шофьор, с чужда кола. Въпросът е:

Дали ще го утрепат преди да стигне до затвора или в затвора?

Някой казват даже, че е карал с 160 км/ч. Е тоя ако не го тикнат до живот незнам вече в каква държава живеем. А спътника дето и той му е дал на тате колата и той трябва да отнесе малко....

Нямам думи за случката.

Загиналите са едно момиче и пет момчета между 17 и 19 години. Едно от загиналите момчета е от София, друго от Стара Загора, а останалите – от Симеоновград. Младежите били приятели от деца, съобщи Дарик. Макар, че живеели в различни градове, винаги се събирали за празниците.

Четирима от загиналите е трябвало да бъдат абитуриенти следващия месец. Близките им вече купили костюмите за празничната вечер.

Най-жалкото е, че на това момче каквото и да му направят и колкото и да му дадат нищо няма да върне тези животи.

Наказанието му не трябва да е насочено към него, а към всеки друг шофьор. За да може да служи за пример.

Но това малко хора го разбират в нашите ширини. Г-н Корнезов (или там както му беше името) онзи ден обясняваше, че не било европейско да има доживотен без право на замяна. Да, не е. Но не и човешко да се случват нещата, които се случват на редовите граждани на страната ни.

Знам, че това момче и той има майка и баща, роднини, приятели... но наказанието му ако не е максимално нищо няма да възпре някой друг "мъж" утре да затрие някой от нас, от приятелите ни, от близките ни. Защото "мъжете" страх нямат от нищо.

Аз не знам дори как ги обсъждате тези работи, т'ва е толкова... че, каквото и да кажеш е напълно излишно.

Поне да проверят дали шофьора е получил книжка по законният му ред.

Ами, то хубаво, да ги избиваш, ама цяла казармена оръжейна няма да ти стигне. И пак не е решение, ама то за тея неща решение трудно ще се намери.

Егати. Купих си нова клавиатура, но нещо не съм ентусиазиран. Дали е защото прибързах с покупката или нещо от настроението...

Някой да иска да си купи нова клавиатура?

keyboard.jpg

Никой не е застрахован срещу човешката простотия! Загиналите (мир на душите им) също са постъпили малоумно, като са се качили в кола управлявана от пиян пикльо!

Егати. Купих си нова клавиатура, но нещо не съм ентусиазиран. Дали е защото прибързах с покупката или нещо от настроението...

Много е гейска*!

*клавиатурата

Много е гейска*!

*клавиатурата

Това е напълно ново определение за клавиатура. Още повече, че е Alienware, а те не се славят много с "гейските" си дизайни.

Никой не е застрахован срещу човешката простотия! Загиналите (мир на душите им) също са постъпили малоумно, като са се качили в кола управлявана от пиян пикльо!

Ходили са пеша ... пикльото е ударил бетонен стълб пречупвайки го после ги е помел на тротоара. Нямат никаква вина те

Колко я даваш?

Това е напълно ново определение за клавиатура. Още повече, че е Alienware, а те не се славят много с "гейските" си дизайни.

Това не и пречи да е гейска, дървена, дялана с тесла и т.н. Или това, че е Ейлиънуеър, автоматично я прави имунизирана срещу лайняност?

Ходили са пеша ... пикльото е ударил бетонен стълб пречупвайки го после ги е помел на тротоара. Нямат никаква вина те

Значи не са ме осведомили правилно... съжалявам.

Колко я даваш?

100лв. Днес я взех за толкова.

Това не и пречи да е гейска, дървена, дялана с тесла и т.н. Или това, че е Ейлиънуеър, автоматично я прави имунизирана срещу лайняност?

Е аз гейска разбирам ако е няква заоблена, лъскава и не знам още какво. А ти описа съвсем обратното. :) На живо изглежда по-добре.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...