Antares Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 А дали в това ти постоянно будуване по малките часове няма общо с болящата те глава? Пий нещо за главата и лягай да спиш, стига си си издевателствала над организма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 @Antares Еми представи си ако е камионче, да ти придаде един тънък вид, после цял куп готвачи ще са нужни да те отлепят от асфалта с шпатолите. ___________________ Баааа и мен ме е зацепила главата, температура, такива шитни... и брата цял ден ми надува няк'ви дъб степ миксове, на долният етаж дъртите се карат на високи... няма къде се покриеш, а си циментирам ушите, пак ще ме боли главата. П.П. Ей т'ва действа успокояващо! http://youtu.be/n4RjJKxsamQ http://youtu.be/Qt2mbGP6vFI http://youtu.be/YkADj0TPrJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Dub Step-а нещо е почнал да става модерен май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Мисля си че Галя е добър пример за лафа: "с жена и радио не се спори". Майка ми също.. говориш говориш... и ти пльосне нещо ни в клин ни в ръкав при което мигаш на парцали и се чудиш това каква връзка има с предното и как от това излиза че тя е права след като то нито е верно нито има връзка с другите неща но е казано с такъв тон че по-абсолютна истина от него не може да бъде Дотук 5 човека вкл. Жоро споменаха че върши глупости тя излиза с лафа че ако тя не е права значи трябва да се кланя на някакви чичковци с джипове които летели с по 200км/час в града неясно по кое време на денонощието, но то явно съвпада с момента когато тя кара велосипед в лява лента на един от най-оживените булеварди вероятно в час пик щом се разминават с нея доволно близо а не на платно и половина разстояние... а аз се опитвах да ѝ кажа че може да кара където си иска но е опасно... ... ей тъй само си мисля изобщо не ми обръщайте внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Дядо, тя в крайна сметка се съгласи вече да кара в дясно. Остава да мине на алеята и ще е много по-спокойна. Но това с времето. Сега да почне да се движи правилно по булеварда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Тази вечер си говорих с приятел който даже не се сеща да е виждал белите ограничителни линии (май са на 60 санта) отстрани на платното. Ако някои изобщо се сеща за какво говоря. На времето в училище имаше уроци за кране на колело, че имаше и изпит после. И да си кажа. Вие си карайте колелетата както искате, ние после ще ви лежим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 На мен пък ми е много готино. Даже си сипвам 2ри jack... и се чудя да лягам ли по-рано или да не лягам изобщо че утре си чакам един подарък от мен за мен... При това ми е готино въпреки че една кафе машина която взех за офиса се оказа дефектна... опитах се да я пусна одеве... фъска и бръмчи и излиза вода но не откъдето трябва... а я разопаковах аз... ма кой му пука нали си имам друга тая ще я сменяме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Пих хапче, ама не помага... А дали в това ти постоянно будуване по малките часове няма общо с болящата те глава? Пий нещо за главата и лягай да спиш, стига си си издевателствала над организма. Точно все едно на филакишията говоря. През ред четете, после другите са ви виновни. И трябва хиляда пъти да се самоцитира и обяснява човек, за да видите, че то си е казано, ама... Ще спреш ли вече? Честно те питам. Сега нарочно и напук ли го правиш? К'во искате от мен бе?! Аз казах нещо, смятам да го спазвам. Не е ли приключен тоя въпрос?!?!?! НЕ Е ЛИ?!?!?! И да, с жена не се спори. Затова може да не съм била права, ама има хиляди неща, за които съм била, но не сте отстъпвали вие точно като магаре на мост. Аз си признах и за мен всичко е О.К. Защото така е честно. А дали ще е честно ако за трети път помоля да спрем и ВЕЧЕ НАИСТИНА СПРЕМ, А?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 На мен пък ми е много готино. Даже си сипвам 2ри jack... и се чудя да лягам ли по-рано или да не лягам изобщо че утре си чакам един подарък от мен за мен... При това ми е готино въпреки че една кафе машина която взех за офиса се оказа дефектна... опитах се да я пусна одеве... фъска и бръмчи и излиза вода но не откъдето трябва... а я разопаковах аз... ма кой му пука нали си имам друга тая ще я сменяме. Какво взе в крайна сметка или аз съм пропуснал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 А дали ще е честно ако за трети път помоля да спрем и ВЕЧЕ НАИСТИНА СПРЕМ, А?! Дишай дълбоко Много се юркаш то затова на човек да му е кеф да те бъзика Какво взе в крайна сметка или аз съм пропуснал? Не си... просто нещо дребно - угаждам си... пък и си имам извинение че е за работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 ПеееВееееЦеееее, можеш ли без ръцеее?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WImWuxHbQCw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Добре бе, ма'аму стара, к'ви са тия хора?! Събрали се една групичка игра4и изтупани, лъскавки, само салфетките им липсват. И един застанал до тях и пикае до стълбите. На 20 метра по-надолу има обществен кенеф. Изтупал се да е лъскав, ама няма 50 стотинки да се изпикае като homo sapiens някъде, където няма да омирисва околностите... Бахти и стадото, честно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Пикльовци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Акльовци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Аз разбрах защо Галя е толкова изнервена... ми какво няма да се изнерви - обстановката в Карфур е ужасТ просто. Няма музика - само един фонов шум и през минута някаква леля обяснява колко до стотинката струва нам си какво на нам си кой си щанд и колко голяма далавера е да си го купиш въпросния боклук при това абсолютно монотонно и дразнещо. Аз след 30 мин там вече исках да захапя нещо което да пусне кръв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Перфектно си отхлупих черепчето днес! http://www.youtube.com/watch?v=V7OGnJxzutY&feature=related П.с. В никакъв случай да не се консумират калифорнийски "вина"! След такава глупост в устата на човек остава вкус, все едно е опасал някакъв гаден храсталак, барабар с циганският катун в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Да ти кажа аз съм с друго впечатление от калифорнийските вина ама човека който ме черпи такова ги подбира като аз уискитата... ПС: Хубаво е да се поглези малко човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Аз разбрах защо Галя е толкова изнервена... ми какво няма да се изнерви - обстановката в Карфур е ужасТ просто. Няма музика - само един фонов шум и през минута някаква леля обяснява колко до стотинката струва нам си какво на нам си кой си щанд и колко голяма далавера е да си го купиш въпросния боклук при това абсолютно монотонно и дразнещо. Аз след 30 мин там вече исках да захапя нещо което да пусне кръв... Повече може да ме изнерви клиент/ка, отколкото обстановката. И дори винаги да е прав, бла-бла, има такива изверги и супер неосъзнати "хора", че направо се чудя толкова тъпа нация ли сме? За елементарни неща не се сещат. Поправка едно - кака. Има само една кака, която е над 25 години и тя не записва съобщения, поне не съм я чула. Другите момичета са на 22, 24 и 25 години. Говорим за бюро Информация. Поправка две - най-добре захапи превръзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Повече може да ме изнерви клиент/ка, отколкото обстановката. И дори винаги да е прав, бла-бла, има такива изверги и супер неосъзнати "хора", че направо се чудя толкова тъпа нация ли сме? За елементарни неща не се сещат. Поправка едно - кака. Има само една кака, която е над 25 години и тя не записва съобщения, поне не съм я чула. Другите момичета са на 22, 24 и 25 години. Говорим за бюро Информация. Поправка две - най-добре захапи превръзка Изнесах се на прибежки... не забелязах те чак като бяхме стъпили на лентата заедно с количката... И не знам кака ли е, леля ли е, аз ли съм ѝ батко но е ужасно досадна, монотонна и дразнеща. То бива реклами ама може ли САМО реклами и нищо друго да му се не види. И повтаря едно и също. Съжалих че нямам слушалки да пусна някаква музика от телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 По-добре не си пускай музика, честно. Много е учтиво да дойде такъв на касата и дори да не си махне слушалките (или да махне едната, а от тях да звучи бясно Андреа) и да му повтаряш като на малоумен какво-що. Това е един от върховете на неуважението. За съобщенията - наистина е монотонно, ама имаше едно други преди с мъж и жена, които бяха хипер "скокливи" като звучене, ама дотолкова, че се стряскахме, защото започваха изведнъж и много силно. От миналото лято чакаме "преговорите" с незнам-си-кое радио да приключат, за да имаме музика в магазина. Сещаш се кога и дали ще стане това. Пък и сигурно е трик, за да не се разсейват клиентите, а особено персоналът, защото като работим с пари (и то не малко), наистина някакви такива уж безвредни и незначителни неща могат да доведат до грешки. А кога си ме видял, днес ли това? Защо не мина през мен да ти дам да се разбереш...?! Главоболието втора част продължава и тази вечер. Писна ми, ще я режа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Давай не го мисли много , на жените и без тва ви пречат. Даже съм чувал че ако случайно ви падне главата после можело да живеете още 10тина минути като кокошките та от там и тия асоциации. Тук държа да отбележа че не се заяждам с теб а с всички жени ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Душичка мамина златна Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 А кога си ме видял, днес ли това? Защо не мина през мен да ти дам да се разбереш...?! Главоболието втора част продължава и тази вечер. Писна ми, ще я режа... Да днес към 9 и нещо... и първо вече количката беше залепнала на пътеката и второ с жена ми бързахме да се приберем и трето се бях изнервил вече и исках да се прибера по-бързо (отделно че днес ми е работен ден и закъснявах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Това си заслужава отделен пост: Нищо не ми минава през главата в настоящия момент... т.е. освен през устата един прясно изпечен от жена ми козунак без икономии на продукти като купешките... ммммм... вярно е че любовта на мъжете минава през корема... в момента изключително много си я обичам моята жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.