RaptoR Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Лелеее..., само за една вечер три странници ушна кал..., това скоро не се беше случвало. Слава на бога ги пропуснах всичките. Минах по диагонал и ми стана лошо, добре, че не се наложи да чета подробно --------------- Весело прекарване на празника на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Единия може аз да го товаря...щото и на мен ми писна вече Ако не ви стигне материала се обадете, поне до края на годината имам запаси. Сещам се за вица: Да злото никога не идва само. - каза счетоводителя след като двама данъчни влязоха в офиса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Слава на бога ги пропуснах всичките. Минах по диагонал и ми стана лошо, добре, че не се наложи да чета подробно --------------- Весело прекарване на празника на всички. Весело изкарване и на тебе. П.с. Абе, този... модераторю, като разглобим дъ машината, кво ще пием, та да спори работата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 .... :lol: Точно както и очаквах между другото... не Пешо искам да му стисна ръката за ей това изказване И аз съм и казвал, че място в лява лента с колелото няма, но не ме слушат. Още повече, че от онази страна(към Тракия) има колоездачна алея. Наиснина по-правилник трябва да си в най-дясна лента с велосипед. В лява си е чисто нарушение, защото това не е автомобил и да има право да се движи в удобната за него лента... Жоро, да ти помогна да бием Галя ако се налага докато и дойде акъла в главата? Ей тъй приятелски щото поне се познаваме пък това което ѝ го казвах е за нейно добро не за да се заяждам от любов към спорта Лелеее..., само за една вечер три странници ушна кал..., това скоро не се беше случвало. Виновен... опитвах се да обясня на Галя някои принципни работи (и не само аз) ама трудно разбира... а даже не се опитвах да се заяждам... и всичко тръгна от едно лекенце на което също се опитах най-добросъвестно да му обясня че аз може и да съм го видял ама можеше и да няма този късмет ама и той точно толкова ме чу колкото Галя и ме прати на майната си но малко по-лаконично от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 .... и ме прати на майната си но малко по-лаконично от нея Тебе нещо да не те е подгонило безсънието? Виж кое време е...., я ходи дремни малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Събудиха ме едни които чаках да ми звъннат междувпрочем и те дебели глави - обяснявам им че утре е почивен ден и ако пратят нещо по куриер днес утре НЯМА да го получа освен ако не отбележи куриера доставка в събота. Те ми обясняват да не се притеснявам и т.н. аз пак им казвам да повторят на другите дебели глави поне 2 пъти "ДОСТАВКА В СЪБОТА" той пак си знае като латерна да не съм се притеснявал. Преди време с други такива по същия начин после куриера ми обясняваше че не можели да ми го доставят защото не било отбелязано и въобще не било сортирано и още стояло в техния склад в София та ако искам мога да ида оттам да си го взема. КАК трябва да кажа нещо на някой че да чуе какво му обяснявам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 С банкнота в ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Събудиха ме едни които чаках да ми звъннат междувпрочем и те дебели глави - обяснявам им че утре е почивен ден и ако пратят нещо по куриер днес утре НЯМА да го получа освен ако не отбележи куриера доставка в събота. Те ми обясняват да не се притеснявам и т.н. аз пак им казвам да повторят на другите дебели глави поне 2 пъти "ДОСТАВКА В СЪБОТА" той пак си знае като латерна да не съм се притеснявал. Преди време с други такива по същия начин после куриера ми обясняваше че не можели да ми го доставят защото не било отбелязано и въобще не било сортирано и още стояло в техния склад в София та ако искам мога да ида оттам да си го взема. КАК трябва да кажа нещо на някой че да чуе какво му обяснявам? Спиди няма да го доставят. Чак в сряда. Почиват. Еконт ако днес го дадеш до 18, утре ще е в някой офис, но работят до обяд. И то трябва изрично да се добави, че е експресна за утре, иначе гориш. После са почивка и те до вторник. Знам, защото си чакам телефона и само Еконт могат да свършат някаква работа, ако хората се приберат на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 С банкнота в ръка. Ваньо ако днес беше видял промоутърката на ФилМорис в магазина щеше да си като Уди Кълвача и да перфорираш прясно налепената изолация по магазина :D ______________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Ако е още там да идвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 До 17:00 само. Сори ______________ Трябваше по-рано да ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 ТРЯБВАШЕ!!! А ко стана с кузунацити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 ТРЯБВАШЕ!!! А ко стана с кузунацити? Превтасали са му. То, покрай тази промоутърка.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Момци, слънцето пекна, жените започнаха да се разголват (някои не бива да го правят, ама на кой ли му пука за психичното ми здраве) и аз викам, че е крайно време за така дълго предъвкваното събиране на поляна с последващо мръвкоядене и биро/ракио/и т.н.-пиене! Кво ще кажете да се свири сбор за следващият уЙкенд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Козунаци в момента няма. Разграбиха ги. Едвам спасих един за в нас. Утре съм си викнал пак 10бр ама знае ли човек. 5бр гарантирано ще ми донесат. Просто са невероятни Ваньо. Само шекер, локум и стафида. Топят се. Голяма грешка направих като не си заявих поне 25бр ама какво да се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 То се е видяло, че без тема няма да стане, след малко берсекрващата касиерка ще отговори на всички и пак ще се нанижат три страници от делото "здравия разум срещу Галя"... Гадине, в "Други" или тук да я пускам темата? Или я пускай ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 То се е видяло, че без тема няма да стане, след малко берсекрващата касиерка ще отговори на всички и пак ще се нанижат три страници от делото "здравия разум срещу Галя"... Гадине, в "Други" или тук да я пускам темата? Или я пускай ти! Пускай я ти! Мен ме бива да приказвам само за съдържанието на вода в краставиците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 То се е видяло, че без тема няма да стане, след малко берсекрващата касиерка ще отговори на всички и пак ще се нанижат три страници от делото "здравия разум срещу Галя"... Ще има толкова ефект колкото и когато и обяснявахме за пушенето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 "здравия разум срещу Галя" :lol: Е не... това беше култово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Мисля си, че масово жените бъркаме ляво и дясно. И аз ги бъркам. Показвам дясно а викам "ляво! ляво!" убедително. Пък аз се чудех gal4enceto какво строи толкова... Нормално ли е "жена", която разбира от ВСИЧКО, включително и математика, химия, физика и звателен падеж да напише, че бърка посоките за движение? Нищо лично към теб... Допадат ми твоите постове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 След насран, еб*н, говн*н ден като днешния, нямам сили и никакво желание да отговарям на който и да било. Само ще вметна, че ме убедихте да карам в крайно дясно, за велоалеята не знам още. Оттам-нататък искам само всеки да си помисли за всяка АВТОМОБИЛНА катастрофа и как тя е можела да бъде избегната не заради велосипедист примерно, а заради онези чичковци, на които излезе, че трябва да се кланям. И след като се надявам аз да не съм заплаха за незнам-си-кой, гледайте и вие да не ставате такава, защото повечето зад волана са си повярвали "малко" повече, отколкото трябва (камо ли от мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 След насран, еб*н, говн*н ден като днешния, нямам сили и никакво желание да отговарям на който и да било. Само ще вметна, че ме убедихте да карам в крайно дясно, за велоалеята не знам още. Оттам-нататък искам само всеки да си помисли за всяка АВТОМОБИЛНА катастрофа и как тя е можела да бъде избегната не заради велосипедист примерно, а заради онези чичковци, на които излезе, че трябва да се кланям. И след като се надявам аз да не съм заплаха за незнам-си-кой, гледайте и вие да не ставате такава, защото повечето зад волана са си повярвали "малко" повече, отколкото трябва (камо ли от мен). Адашке, зарежи глупостите за ляво-дясно и кой как можел да избегне намсиквоси, пък не го и т.н.... и и дай да си приказваме за шибани, насрани и говняни работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 На вело-алеята ще ти друса http://www.youtube.com/watch?v=gTXVMGbpVRw Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Оттам-нататък искам само всеки да си помисли за всяка АВТОМОБИЛНА катастрофа и как тя е можела да бъде избегната не заради велосипедист примерно, а заради онези чичковци, на които излезе, че трябва да се кланям. В същност, аз изобщо не знам за какво говориш, защото след като прочетох "карам си аз по булеварда с колелово в най-лява лента", просто спрях да чета и побързах да отговоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 А аз първия път като го прочетох, просто го подминах. Мозъка ми има модул за reject-ване на пълни абсурди. Firewall, един вид. Но като заговориха и други - се върнах, препрочетох, онемях. Галя, вярвай ми, направила си булевард Санкт Петербург едно малко по-спокойно място за шофиране! Наистина си нямаш представа какво е да влезнеш в най-лява лента да изпревариш някой и пред себе си да видиш колоездач... А да набиеш спирачки в скоростна лента би могло да означава колата или (недайси боже) мотора зад теб да се опита да ти влезне в купето. И да изпише "new hardware found". А на колата зад теб да й поиска login и парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Ще пукна от главоболие. Направо не мога да гледам. Пих хапче, ама не помага... От векове не ме е боляла така глава. И това само от простотиите днес. И от факта, че не съм яла има-няма 14 ч. вече. Ние още ли сме на темата, че не мо'а вече, честно. Аре да се спрем... За втори път ще помоля, пък някой дано този път ме чуе (види поста), а да не чете през ред и избирателно. Ако легна и заспя преди 2 ч. тази вечер ще е личен рекорд за ранно лягане от около година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.