vinyl_master Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9RvDBxZiy88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Scary Shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Пък Жоро днес ми купи обувки Изключително съм инспирирана тези два дни. Дано ентусиазмът ми не бъде прекършен от глупости. А аз се надявам да заспя малко по-рано тази вечер, например към 2 ч. Би било добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Пък Жоро днес ми купи обувки Дано горкия не си го мъкнала докато ги избираш. Въпреки че аз избирам обувки най-трудно а жена ми ги взима лесно после по 3 пъти ги сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ако съм пропуснал препинателен знак вземи си от резервите: .....,,,,,,,?????!!!!!::::;;;;----""""""(()) Ле-ле! Много искам да видя такова нещо... "2012 - War of the worlds" как ви звучи?! Мжд., ако грешката е в членуването, какво?! gal4enceto, днес съм напред с 3 рокли, панталон и блузка. Тези магазини са станали някакви терористи направо, едва се отскубнах от един... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 ... тука сте изперкали от агресия егати! Ела да ни видиш докато шофираме какви сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ела да ни видиш докато шофираме какви сме И децата мислят, че педерас означава лош шофьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 3 до 5% от населението е с хомосексуални наклонности... питаме се защо всичките такива задължително шофират Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Няколко причини ще ти изтъкна! Не се разсейваме по п*тк* (с извинение към дамите)... което си е предпоставка за птп и винаги се намира резервна гума! Освен ако не те е страх от второто, друго не виждам за к'во тряа се плашиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Мжд., ако грешката е в членуването, какво?! Въртиш, сучиш..все член ти в устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Няколко причини ще ти изтъкна! Не се разсейваме по п*тк* (с извинение към дамите)... което си е предпоставка за птп и винаги се намира резервна гума! Освен ако не те е страх от второто, друго не виждам за к'во тряа се плашиш! И ти ли, бе!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Да, ама гледай к'во става, ако има вълци покрай пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Гос'ин модераторЮ, някои нямаме Фейсбук и не мислим да си правим..... http://www.youtube.com/watch?v=xJLBfM8W1KU Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Не се разсейваме по п*тк* (с извинение към дамите)... което си е предпоставка за птп и винаги се намира резервна гума! Чакай, чакай. Какво?! П.П. Не проумявам как това не предизвиква реакции, а аз като кажа нещо дори и и далено свързано с хомосексуалност от рода на "днес видях един обратен на улицата" и веднага бивам набеден за един, че дори и ме изкарвате обвързан. Няма справедливост тук. Само предубедени хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Ангеле, тебе сме те виждали на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 При това с мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 П.П. Не проумявам как това не предизвиква реакции, а аз като кажа нещо дори и и далено свързано с хомосексуалност от рода на "днес видях един обратен на улицата" и веднага бивам набеден за един, че дори и ме изкарвате обвързан. Няма справедливост тук. Само предубедени хора. Редовно сам се вкарваш в играта, сега поне 4-5 човека ще те подкарат отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Ангеле, тебе сме те виждали на живо Е то и аз съм ви виждал на живо, но не съм ви обвинил, че имате определени сексуални наклонности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Споделям мнението, че някои хомосексуалисти имат по-мъжко държане в ежедневните ситуации, некасаещи половата ориентираност, отколкото някои уж "мъжкари", които при всеки удобен случай гледат да ти извъртят някой "педерастки" номер. Гореказаното не го обвързвам с изказването на Ангел, че ей сега ще вземете да си помислите, че намеквам за някоя романтична случка между него и Ванчо например, след раздялата на Ванчо с Афекс, която той, както си спомняте, преживя много тежко... П.П. Сега очаквам да бъда низвергнат и анатемосан от Иван во веки веков, че отварям стари рани... Истината е, че го казах, понеже имам един такъв клиент - известна пловдивска личност, който след успешна кариера в нашия град, замина да работи в Щатите, после се пренесе в Париж, където доколкото знам също имаше успех...та...колкото пъти е идвал при мен за някои неща, свързани с музика - винаги е бил безкрайно коректен, винаги знае какво точно иска, винаги си плаща на момента без допълнителни уговорки и въобще с една дума е "пич", за разлика от някои "мачовци", на които само претенциите им са до небето, без и представа да си имат за какво точно са дошли и на всичкото отгоре си мислят, че трябва да им работиш за по левче на час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Никога не съм ходила да връщам обувки. Отделно защо да ги избирам 10 ч. като накрая ще ида и ще ги върна?! Е, това за мен е лишено от всякаква логика. Аз правя следното : влизам, избирам, пробвам моя номер, ако са мекички и удобни, купувам, ако не са, "Довиждане и приятен ден". Много рядко да се колебая по сума ти време какво, защо, как, къде. Другото е, че аз нямам маркови обувки и не ме е срам да го призная. Сигурно и аз да пазарувам за 200 лв. чифта и аз ще се чудя, и ще ги връщам. Аз такива терористи-магазини не съм срещала, ама щом си рекла. Толкова неща не помня откога не съм си купувала. Ако са ми за подарък, съгласна съм някой да ми ги купи, ама иначе се чувствам неудобно, наистина. В крайна сметка не съм малка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 :rofl: :lol: чееееееекайте да си пусна едни пуканки на микровълновата и да почва сеира.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xJLBfM8W1KU Хаахахаа.... пингвина много им сипа на косатките. И на края си се ската кат пич на лодката, та да им гледа сеира.... Чакай, чакай. Какво?! П.П. Не проумявам как това не предизвиква реакции, а аз като кажа нещо дори и и далено свързано с хомосексуалност от рода на "днес видях един обратен на улицата" и веднага бивам набеден за един, че дори и ме изкарвате обвързан. Няма справедливост тук. Само предубедени хора. Ми, нали и аз това се опитвам да уточня - дали случайно и той не е страстен почитател на розовкото. Освен това не виждам какво се оплакваш!? Ваньо разправяше ли за нЕкви вечери на свещи... разправяше, ти отрече ли (дано не ме лъже старческата памет) - НЕ! Няма от какво да се притесняваш, сега е модерно човек да опитва от всичко - не е като едно време. .... след раздялата на Ванчо с Афекс, която той, както си спомняте, преживя много тежко... Както казва Весо..., Той Ваньо е шавливо дупе, бързо му минава.... Така, че - не го мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 20.04.1876г. В Копривщица избухва Априлското въстание. Поради предателството на един от присъстващите депутати на Оборищенското събрание, местните турски власти научават за взетите решения и предприемат незабавни контрадействия. На 19 април една конна полицейска група от Пловдив, предвождана от Неджиб ага, пристига в Копривщица, за да арестува ръководителите на местния революционен комитет. За да предотврати тази акция, Т. Каблешков заедно със своите другари нападат конака, където се е установила турската полицейска част. При завързалата се престрелка част от турските заптиета са убити, а други, начело с Неджиб ага, успяват да се измъкнат и избягат. Веднага след извършеното нападение Т. Каблешков изпраща до Панагюрище, където се намират ръководителите на IV революционен окръг, и до други места бързо писмо, с което приканва всички българи към повсеместен бунт. Понеже е подписано символично с кръвта на едно от убитите заптиета, то придобива известност като "Кървавото писмо". Веднага след получаването на писмото в Панагюрище Бенковски обявява въстанието. Създава се Военен съвет, или т.нар. Привременно правителство, което става главен орган на революционната власт в IV революционен окръг. На него се възлага както ръководството на военните дела, така и осъществяването на новата гражданска власт в града. Той изпраща чета начело със стотника Ив. Парпулов - Орчо войвода, която да подпомогне въстаниците в Стрелча и осигури връзката между Панагюрище и Копривщица. Веднага след обявяването на въстанието П. Волов и Икономов се отправят към североизточните райони на окръга, а Бенковски, който междувременно организира своя конна дружина, т. нар. Хвърковата чета, се насочва към средногорските села Мечка, Поибрене, Мухово и др. и вдига населението на въстание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Толкова малко знам за Българската история, че ме е срам чак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 http://demotivirai.me//952-Видовете_метъл - айде всичко в ТРАША...не само траш метъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.