Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Изплагиатствах си написаното от Antares като статус във Facebook-а. Много оригинално. Пък и харесвам швепс на клечка.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Facebook нямам, пък и повече обичам ракия на клечка.

Как мразя обедни събирания, не стига че вчера съм пил до 5 сутринта (едвам станах в 11) ами от един идват гости и пак трябва да почна да пия.

Лошото е че стоят до към 7 вечерта, което означава, че е станало ракиено време, друго на ръка, че не можеш да свършиш нищо от заплануваната работа през деня, щото имаш гости.

Ако имах Facebook щях да направя група "Не на обедните гости".

Аз я бях бъгнал...Смених на direct X 11 и умря.Ама вчера изтрих един файл и се оправи.Само че не мога да мина 1 място...Нямам патронки :(

Сега се сетих че и Crysis 2 излезна :blink: ...и чак след лятото ще и се насладя .

Сега се сетих че и Crysis 2 излезна :blink: ...и чак след лятото ще и се насладя .

Аз още не съм я свалил нея.Иначе Метрото я врътнах,ама нещо не мога да докарам добрия край :(

Няма такова шоу и такъв адреналин като в плейофите за Стенли къп. :punk :beer:

Ако имаш предвид хокей подочух това-онова по новините и наистина големи екшъни е имало laughing.gif

Изплагиатствах си написаното от Antares като статус във Facebook-а. Много оригинално. Пък и харесвам швепс на клечка.

Не че нещо, ама пак си закъснял... Това беше оригинално в началото на миналата седмица и много бързо се превърна в досада, след като през ред го виждах на стената си... Изобщо всички верижни простотии са такива. Затова и НИКОГА не участвам в тях.

Не че нещо, ама пак си закъснял... Това беше оригинално в началото на миналата седмица и много бързо се превърна в досада, след като през ред го виждах на стената си... Изобщо всички верижни простотии са такива. Затова и НИКОГА не участвам в тях.

Егати. Мразя да закъснявам. Аз пък що не съм го видял..

Вероятно защото никой твой познат не го е прихванал. Сред моите мина като буря, в петък вече ме дразнеше колкото това, което уж осмива.

Добре де, защо италианците не си гледат макароните, французите да си гледат свирките, а правенето на техника не го оставят на германци и японци!?

А българите да си гледаме работата :lol:

Гледаме си я, Пешо, гледаме си я! Ама покрай това гледане, виждаме и доста недомислици с големи претенции за маркова техника, които обаче са правени в час по трудово в началният курс на рандъм основно училище....

Гадине, работил съм към 5-6 месеца в италианска фирма за производство на електроника. Нагледал съм се на какво ли не... Представи си Triti да запоява платки, които glory да тества за грешки и после аз да ремонтирам :lol:

Гадине, работил съм към 5-6 месеца в италианска фирма за производство на електроника. Нагледал съм се на какво ли не... Представи си Triti да запоява платки, които glory да тества за грешки и после аз да ремонтирам :lol:

Сакън! Не споменавай така Triti, щото ей сега ще ти скочи с една дисертация и поне два труда (нейни), на тема запояване и що е то, аджеба, електрониката.

------------------------------------------------------------------------------------

Иначе снощи се размазах с "Последният самурай", чудя се...., що не пускат по-често подобни класики....?

В тази същата фирма която се разцепи на 2 фирми ли? ЩОто сестра ми работеше в една такава преди да се разцепят и отиде в едната ама повече не знам (казвала ми е ама като не ме вълнува и си остава там където ми го е казала)

ПС: За кой статус ставаше дума?

Минава ми през главата, че не мога да намеря никакви грешки по тялото на Хедър Грахам... Абсолютно никакви...

post-12-1234436534.gif

Минава ми през главата, че не мога да намеря никакви грешки по тялото на Хедър Грахам... Абсолютно никакви...

post-12-1234436534.gif

Миловидното лице и мъртвешки бялата кожа броим ли ги? :)

Миловидното лице и мъртвешки бялата кожа броим ли ги? :)

Дручко си е викаш да има мутрата на боксьор, който цяла нощ е празнувал в кръчмата победата си в 12 рундов мач, чийто изход до последно е висял на косъм...

----------------------------------------------------------------------------------------

Искам пак таковааа....

mk9101-Ural-750-Solo-Klassi.jpg.393778.jpg

Обещавам веднага да го разхвърлям на парчета и да си го направя като стария.....

Виждал си я гола? Без фотошоп, ефекти със светлините, ефекти със светлините под фотошоп?

Виждал си я гола? Без фотошоп, ефекти със светлините, ефекти със светлините под фотошоп?

Много хора са я виждали. А и смятам, че мога даодстатъчно добре да преценя от това, което съм видял. Случайно да съм ангажирал някой с мнението си??? Пък дори и тебе и Ангел, дето по три по-хубави на синджир имате... tounge.gif

Боже, човек, аз дори не се сещам коя е тази :lol: Но съм се нагледал на "със и без грим", "със и без фотошоп"...

бтв, № 9000

П.П. Виж какво казва google по въпроса :lol: :rofl:

Боже, човек, аз дори не се сещам коя е тази :lol: Но съм се нагледал на "със и без грим", "със и без фотошоп"...

бтв, № 9000

П.П. Виж какво казва google по въпроса :lol: :rofl:

Опитай с HEATHER GRAHAM

И с и без грим не е лоша "каката" пък ти си мисли каквото щеш..

А пък Ангел с това "миловидно личице" не разбрах за плюс ли го имаше или за минус? Щото аз не виждам нищо лошо в това. А бялата кожа също не виждам да е минус (освен че изгаря лесно на слънце)...

Ако имаш предвид хокей подочух това-онова по новините и наистина големи екшъни е имало laughing.gif

Абсолютни екшъни. Жалко, че в България няма интерес към този уникален спорт. Битката за Стенли къп не може да се сравни с нищо. Особено в момента мачовете на нашия тийм от Ванкувър (завършили редовния сезон на върха в лигата) и Чикаго, които са носителите на купата от миналата година. Мачът в неделя в Чикаго беше епичен. Ванкувър вече водят с 3 победи и им остава да вземат само още една, за да детронират сегашния носител на Стенли къп. А това са все още четвъртфиналите в двете конференции. След помпането на адреналин в няколко мача от NHL плейофите, всяко друго състезание ме кара да заспивам. :lol:

Дручко си е викаш да има мутрата на боксьор, който цяла нощ е празнувал в кръчмата победата си в 12 рундов мач, чийто изход до последно е висял на косъм...

Пък дори и тебе и Ангел, дето по три по-хубави на синджир имате... tounge.gif

А пък Ангел с това "миловидно личице" не разбрах за плюс ли го имаше или за минус? Щото аз не виждам нищо лошо в това. А бялата кожа също не виждам да е минус (освен че изгаря лесно на слънце)...

Просто не харесвам такива жени.

Предпочитам тази:

roselyn-sanchez-picture-1.jpg

И тъй като тук са показани обратните неща и на "миловидното личице" и на "мъртвешки бялата кожа", мисля, че се разбрахме.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...