Mockingbird Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Трета на брой....май рано-рано ще се отрежа... Наздраве Stasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Да бе, дядо, и аз така се възмущавам! Кажи ми, като лаик, ей сега, ако се скъси малко седалковата тръба и горната тръба се издърпа леко назад, това няма ли, да оправи малко челния ъгъл и да подобри контрола? Зак'во се занимават с такива глупости не мога да разбера!? Ами w00x ужким чак толкова голям лаик не е... а пък и ти.. примерно не ти ли прави впечатление че това са 2 неща... и към 70% от кода се повтаря 1:1 ? Това да ти "нашепва" нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Не, кога въобще не съм го поглеждал. Думичката лаик извика у мен -j DROP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Е хвърли 1 око де... ако беше нещо което нормален човек не може да се сети ей тъй от обща култура и здрав разум нямаше да го пусна... а ти и скриптове си писал даже вярвам ще се ориентираш да забележиш приликите и разликите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Как да ти кажа, че ме мързи И въобще... код... Писал съм скриптове, които вършат нещо, не които карат нещо да изглежда едикакси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Няма такова шоу и такъв адреналин като в плейофите за Стенли къп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Bike rebuilding - complete! И ако не ме цепеше тиквата от двете бири снощи, сигурно щях да съм а) почистил стаята б) излезнал да повъртя в) нещо друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VcHFbGUphxs ей такива работи като за събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Не е добра идея, да почна да пия от 11 часа и да се опитвам да си припомня знания по физика от преди 10 години, още повече, че довечера предстои именен ден на който трябва да присъствам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 е т'ва е да си робот :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Честит Имен Ден на всички, носещи цветни имена! Да сте живи, здрави, много обичани и обичайте хората около вас!!! Ето и какво казва кака Уикипедия по повода. Пействам го тук, за да не проспуснете да честитите на някого. Биляна, Беляна Божура Виолета, Върба, Върбан, Върбинка, Венета, Венцислав, Ванеса Гергин(а), Гроздан(к)а Далия, Дафина, Делия, Дилян(а), Делян(а), Динка, Детелин(а) Елица - (от Ела) Евелина — в превод от френски означава горски орех Жасмин(а) Здравка, Здравко, Зюмбюл(ка) Ива (име) Иглика Кала, Калин, Калина, Камелия, Карамфил(к)а, Кестен, Китка, Кремена (от "кремък" = лилиум) Латинка, Лили, Лила, Лилия, Лиляна, Люляна, Лора Маргарита, Магнолия, Малина Нева, Невен(а), Незабравка Петуния , Паулина Ралица, Роза, Розалина, Роксана Росен Росица Смилян(а), Сияна Теменуга, Теменужка, Трендафил(ка) Фидан(ка), Цвета, Цветан(а), Цветанка, Цветелин(а), Цветомир(а), Цветослав(а), Цвятко, Цветин(а) Череша Явор(а), Ягода, Ясен(а), Ясмина Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Според вас нормално ли е човек, с който не съм разговаряла 10+ години, но по стечение на обстоятелствата сме се "намерили" във facebook да ми изпрати следното ЛС: "zdr sori ama mi go pratiha,ako obi4a6 maika si izprati na 20 du6i bez men,edno momi4e ne e izpratilo i maika mu umira 365 dni po kusno,znam 4e e glupost ama ne mi se riskuva malkata eli me nakara da go pra6tam— Ekaterina Andreeva" Този свят започна да се побърква... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Според вас нормално ли е човек, с който не съм разговаряла 10+ години, но по стечение на обстоятелствата сме се "намерили" във facebook да ми изпрати следното ЛС: "zdr sori ama mi go pratiha,ako obi4a6 maika si izprati na 20 du6i bez men,edno momi4e ne e izpratilo i maika mu umira 365 dni po kusno,znam 4e e glupost ama ne mi se riskuva malkata eli me nakara da go pra6tam— Ekaterina Andreeva" Този свят започна да се побърква... Аз лично нищо ненормално не виждам. Той тоя човек освен на теб го е пратил и на другите си приятели. Просто много хора са супер суеверни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Според вас нормално ли е човек, с който не съм разговаряла 10+ години, но по стечение на обстоятелствата сме се "намерили" във facebook да ми изпрати следното ЛС: "zdr sori ama mi go pratiha,ako obi4a6 maika si izprati na 20 du6i bez men,edno momi4e ne e izpratilo i maika mu umira 365 dni po kusno,znam 4e e glupost ama ne mi se riskuva malkata eli me nakara da go pra6tam— Ekaterina Andreeva" Този свят започна да се побърква... На такива им задавам въпроса колко точно тъпи смятат че са (и уточнявам че за мен са мааалко по-тъпи от г*з, те да преценят колко точно) и верно ли се връзват на тинейджърски простотии отпреди 30 години (щото тогава пускаха в пощите такива листчета и някои преписваха като луди през ден)... Дотук 3ма люто обидени и 2ма извилили се... аз 5 пъти почесал се Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6WhWDCw3Mng Като за Добър ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Според вас нормално ли е... Кой ви бил гледал профилите? Аз ви гледам профилите! Всеки ден! Сън не ме хваща, докато не разбера коя колко много обичка милото, кой ще го изпитват по география утре, резултата от мача Паламуд Мичурин - Червен трактор Бинкос, или е харесал страницата на "виж коя поп-фолк певица лъсна гола по време на "участие" в Столичен клуб".... Аман от тъпотии бе.Копирайте това на вашата стена, ако и вие обичате швепс на клечка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Да нормално е. Едни хора слагат снимки във Фейса и са го заключили като Форд Нокс...други като мен си правят ташак със статусите и не взимат ЧАК толкова на сериозно всеки трети написан ред майна. Баси прЕтенциЙте Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Честит Имен Ден на всички, носещи цветни имена! Да сте живи, здрави, много обичани и обичайте хората около вас!!! Ето и какво казва кака Уикипедия по повода. Пействам го тук, за да не проспуснете да честитите на някого. Биляна, Беляна Божура Виолета, Върба, Върбан, Върбинка, Венета, Венцислав, Ванеса Гергин(а), Гроздан(к)а Далия, Дафина, Делия, Дилян(а), Делян(а), Динка, Детелин(а) Елица - (от Ела) Евелина — в превод от френски означава горски орех Жасмин(а) Здравка, Здравко, Зюмбюл(ка) Ива (име) Иглика Кала, Калин, Калина, Камелия, Карамфил(к)а, Кестен, Китка, Кремена (от "кремък" = лилиум) Латинка, Лили, Лила, Лилия, Лиляна, Люляна, Лора Маргарита, Магнолия, Малина Нева, Невен(а), Незабравка Петуния , Паулина Ралица, Роза, Розалина, Роксана Росен Росица Смилян(а), Сияна Теменуга, Теменужка, Трендафил(ка) Фидан(ка), Цвета, Цветан(а), Цветанка, Цветелин(а), Цветомир(а), Цветослав(а), Цвятко, Цветин(а) Череша Явор(а), Ягода, Ясен(а), Ясмина Пламен/ Пламена ,също би трябвало да имат имен ден,понеже носят името на цветето - пламъче Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Метро 2033 Голяма изрудщина е тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Метро 2033 Голяма изрудщина е тая игра. ъъъъ като я инсталирах щях да си разбия кейборда и още куп неща ... заради видео-то не можах да я сложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 ъъъъ като я инсталирах щях да си разбия кейборда и още куп неща ... заради видео-то не можах да я сложа. Аз я бях бъгнал...Смених на direct X 11 и умря.Ама вчера изтрих един файл и се оправи.Само че не мога да мина 1 място...Нямам патронки Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Аз я бях бъгнал...Смених на direct X 11 и умря.Ама вчера изтрих един файл и се оправи.Само че не мога да мина 1 място...Нямам патронки да ти имам проблемите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 да ти имам проблемите Чефо в тая игра точно си трябват патронки.То май във всяка хорър игра си out of ammo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Чефо в тая игра точно си трябват патронки.То май във всяка хорър игра си out of ammo И аз преди се чудех как да направя най-добри времена във findthelimit.com ама ми мина мерака отдааавнааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Пламен/ Пламена ,също би трябвало да имат имен ден,понеже носят името на цветето - пламъче Не. Те са на Игнажден. Името произлиза от латинската дума ignis - огън, пламък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.