Sothbiss Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 ...Обаче си мисля, че вече съм "Член". ... От едно известно време умувам как е женския род на член и отказвам да е "членка", въпреки, че има такава дума официално в нашия език... My Settings > Profile > Member Title - променяш си я с каквато ти душа сака - членка, нечленка и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ми нали ти си фен на подобни СЪРБежи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Нещо не схващам вица на Triti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Нещо не схващам вица на Triti... За схващане - схващам го, къде да се смея е друг въпрос. Ама то за това сме различни хората, на едни едно им е забавно на други - друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Нещо не схващам вица на Triti... 1. Полякиня - говори на развален български 2. Дядо - трансформира си го на "негов" български Легенда: "пут" = пот "пут*и" = няма нужда от обяснение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 С две думи - Ja pierdole! Nie jestem polak, kurwa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Midex е станал като мисловен тълковник. Който има неясни мисли да се обръща към него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 И неясни сънища тълкувам...ама за тях си имам ценоразпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Пламене, ако разкажа за последно какво сънувах (или по точно какъв е последния сън, от който имах спомени на сутринта), след това трябва да се завра в на някой пакистанец пещерата и да не излизам от там никога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Midex е станал като мисловен тълковник. Който има неясни мисли да се обръща към него. Ииии... тъкмо ще го наема за един работен ден, да ми върви подире и да ми тълкува. Напоследък и аз самият не мога да си тълкувам мислите, що се отнася до службата.... Пламене, ако разкажа за последно какво сънувах (или по точно какъв е последния сън, от който имах спомени на сутринта), след това трябва да се завра в на някой пакистанец пещерата и да не излизам от там никога... Пешо..., това и аз мога да ти го разтълкувам, при това по такъв начин, че после пакистанецът собственоръчно ще взриви входът към пещерата и ще засади гора отгоре и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 И неясни сънища тълкувам...ама за тях си имам ценоразпис. Ти си точният човек, еваси... изкарай ценоразпис! I'm backman! ... Форумето започна да ми липсва, от толкова реалност си съсипах виртуалният живот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 http://www.pnemukonline.net/load/otechestvennoe/kholod_2011/23-1-0-6643 Препоръчвам го на всеки който поназнайва руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 ебати браузърите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 ебати браузърите... Ето защо всички чакат HTML5 и да разкарат флаш-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ето защо всички чакат HTML5 и да разкарат флаш-а. Ако не бяха такива некадърници от Adobe никой нямаше да се напъва за HTML5 обаче аз нямам тяхна програма която да не ми прави някакви проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ето защо всички чакат HTML5 и да разкарат флаш-а. Ако не бяха такива некадърници от Adobe никой нямаше да се напъва за HTML5 обаче аз нямам тяхна програма която да не ми прави някакви проблеми... Всички чакат HTML5, защото Apple така са казали. И ако Adobe са некадърни, то тогава Apple не знам как да ги нарека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Да продължа темата за дъбстеп-а тук: Това парче изкъртва всички възможни емотикони от постовете! http://www.youtube.com/watch?v=ZAbY2TVy7xQ&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ваньо, парчето е уникално, разбиващо яко!!! Браво! Аз да взема да спя вече, че стана 100 часа, пък рано ще ставам... Лека нощ, момчета и момичета Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Да продължа темата за дъбстеп-а тук: Това парче изкъртва всички възможни емотикони от постовете! Я чуй това. Не е dubstep, но е електро. Много е актуално. https://www.youtube.com/watch?v=-6I10SEJF6c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Всички чакат HTML5, защото Apple така са казали. И ако Adobe са некадърни, то тогава Apple не знам как да ги нарека... Отново се изхвърляш с непремерени приказки. HTML5 го има от години като разширение на стандарта и няма връзка с Apple. Просто в един момент Стив Джобс реши да застане твърдо зад този стандарт, не само за да не се занимават с бъгавите глупости на Adobe, но най-вече за да не им плащат безсмислено огромни суми. Смея да твърдя, че не само Стив Джобс, но и милиони хора по света, които са наясно с интернет технологиите (без да имат някакво отношение към продуктите на Apple, както е в моя случай например) са на това мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Отново се изхвърляш с непремерени приказки. HTML5 го има от години като разширение на стандарта и няма връзка с Apple. Просто в един момент Стив Джобс реши да застане твърдо зад този стандарт, не само за да не се занимават с бъгавите глупости на Adobe, но най-вече за да не им плащат безсмислено огромни суми. Смея да твърдя, че не само Стив Джобс, но и милиони хора по света, които са наясно с интернет технологиите (без да имат някакво отношение към продуктите на Apple, както е в моя случай например) са на това мнение. Ами айде замисли се в това, което си написал, преди да ме набедиш отново. Стандарта е тук от ГОДИНИ, но масовия потребител не го е чувал до преди по-малко от година, когато Apple застанаха зад него и се обявиха против Adobe. И това ако не е "казвам за HTML5", то здраве му кажи. И той си е тук от години, но такива демонстрации до сега не са излизали в публично пространство и за HTML5 не се е чувало толкова много, колкото в близките 10-12 месеца след като Apple застанаха зад него.... Супер заинтригуващо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ами айде замисли се в това, което си написал, преди да ме набедиш отново. Стандарта е тук от ГОДИНИ, но масовия потребител не го е чувал до преди по-малко от година, когато Apple застанаха зад него и се обявиха против Adobe. И това ако не е "казвам за HTML5", то здраве му кажи. И той си е тук от години, но такива демонстрации до сега не са излизали в публично пространство и за HTML5 не се е чувало толкова много, колкото в близките 10-12 месеца след като Apple застанаха зад него.... Супер заинтригуващо.. Какъв масов потребител те гони бе пич? Масовия потребител си няма идея дори какво означава HTML, да не говорим за разликите в различните версии на стандарта. Тук става въпрос просто за придържане към установените стандарти от W3C консорциума от страна на разработчиците на уеб съдържание, защото глупостите на Adobe нямат нищо общо с тези стандарти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ами айде замисли се в това, което си написал, преди да ме набедиш отново. Стандарта е тук от ГОДИНИ, но масовия потребител не го е чувал до преди по-малко от година, когато Apple застанаха зад него и се обявиха против Adobe. И това ако не е "казвам за HTML5", то здраве му кажи. И той си е тук от години, но такива демонстрации до сега не са излизали в публично пространство и за HTML5 не се е чувало толкова много, колкото в близките 10-12 месеца след като Apple застанаха зад него.... Супер заинтригуващо.. Стандарта е тук от години но масовия потребител чака разработчиците на браузърите да се натуткат с поддръжката на CSS3 и HTML5... в същото време дизайнерите се чудят каква шарения и анимация да сложат за да "те отвеят" и да ахнеш като видиш сайта. Съответно програмистите псуват едните и другите защото за да докараш дизайн в стил "брошура" с точност до пиксел е цяло предизвикателство, при компресирането на картинките до размер подходящ за уеб е зор да се намери златната среда защото или се прецаква качеството или стават прекалено големи. И не на последно място оптимизациите за търсачките. Нито Google нито Yahoo могат да индексират флаш. Затова кретение правещи флаш се скъсват да слагат мета тагове. Вместо всичко да се направи по нормален начин. Другата некадърност на която съм бил свидетел и ще ти дам за пример сайта ASOS.com е НЕНОРМАЛНО голям размер на страница и прекаляване с ajax. Сайта на mango пък именно поради ajaxa е крайно неудобен за разглеждане защото се зареждат нещата не по нормален начин а с ajax. Съответно натиснеш ли back бутона се връшаш не където очакваш а доста по-назад. Съответно "open in new tab" не работи защото връзката не е нормална връзка а 1 педя javascript. И тези пак са относително свестни. Сега си представи сайт с флаш меню където подскача нещо през цялото време и пее някаква музика... ЗАЩО бе да ви го @$*%@§ сте сложили подобна простотия ми се иска да ги питам докато ги удрям с някоя по-дебела книга за уеб дизайн. Това нито го забелязвам защото е меню нито ми помага нещо като е анимирано, даже ми пречи. Аз гледам съдържанието не заглавието отгоре. Та обясни ми освен за youtube къде ми е НЕОБХОДИМ флаш така че да не мога без него и какво бих спечелил като програмист от това? Опитай се да оставиш настрана дизайнерите и стремежа им към "раздвиженост" защото глупостите на Adobe нямат нищо общо с тези стандарти. Тъй като те не са част от този стандарт изобщо. Flash е плъгин нямащ нищо общо с уеб-а... флаш е същото като анимиран gif но по-сложно... и това няма как да бъде част от някакъв стандарт. То си е стандарт само по себе си и това че може да бъде сложено на уеб страница не значи нищо. Защо загинаха милионите Active X гомна които бяха превзели уеба по времето на IE4-5-6 ? Появи се Mozilla, Майкрософт затегнаха положението с ActiveX-овете и изведнъж престанаха да се правят подобни неща... а преди всеки сайт едва ли не си имаше собствен ActiveX. Ами Java Applet-ите? Защо не е толкова бъкано с тях колкото с Flash? Защото се налага да се програмира там а дизайнерите искат да влачат картинки с мишката и да ги лепят на страницата и някой после да им напише елементарен скрипт да подскачат (или да ползват готов такъв). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Тъй като те не са част от този стандарт изобщо. Flash е плъгин нямащ нищо общо с уеб-а... флаш е същото като анимиран gif но по-сложно... и това няма как да бъде част от някакъв стандарт. То си е стандарт само по себе си и това че може да бъде сложено на уеб страница не значи нищо. Защо загинаха милионите Active X гомна които бяха превзели уеба по времето на IE4-5-6 ? Появи се Mozilla, Майкрософт затегнаха положението с ActiveX-овете и изведнъж престанаха да се правят подобни неща... а преди всеки сайт едва ли не си имаше собствен ActiveX. Ами Java Applet-ите? Защо не е толкова бъкано с тях колкото с Flash? Защото се налага да се програмира там а дизайнерите искат да влачат картинки с мишката и да ги лепят на страницата и някой после да им напише елементарен скрипт да подскачат (или да ползват готов такъв). Именно де, тя некадърността няма как да се изчисти, освен принудително. Затова някой трябва да почне и в този случай беше Стив Джобс, защото има тази възможност - пласирайки на пазара платформа, която не поддържа тези глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Аз слагам -ad muncher и всичко ми става чисто по сайтовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.