Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз изках да кажа, че ако сега нас ни върнат в онези години през 60-те ще гледаме като телета марули, което пък ме кара да се замисля, как ли ще гледат пък тези след 50 години нашата "антична" действителност. :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Съдията на Юнайтид - Челски е тотална салата. Може да идва да свири мачове на вЕнцеслав стефанов и славия.

Контролният панел на "Восток 1", с който преди 50 години Юрий Гагарин излетя в космоса. Баси, как са летяли с тия антични железа, не ми го побира акъла? :blink:

285px-Vostokpanel.JPG

Браво! Момчиле - единствен обърна внимание на днешния ден

Аз да вкарам интригата - според нЕкви извлечения от Х руско списание 11 души са полетяли преди Гагарин:

‎"Единадесет космонавти преди Гагарин са летели в Космоса".По щастливо стечение на обстоятелствата, Юрий Алексеевич е първият от тях, успешно за-върнал се в родината си. Кои са те? Вестник "Комсомолская правда" се опира на чужди източници. ...Нека ги цитираме. През 1958 г. италианската агенция "Континен-тал" съобщава - преди година с балистични ра-кети в околоземното пространство са намерили смъртта си Алексей Ледовски, Сергей Шиборин, Андрей Митков и Мария Громова.На 23.02.1962 г. агенция "Ройтерс" предава: "През май 1960 г. при авария избухва в пламъци съветски космически апарат. Пилотът Завод-ской загива." По-късно същата агенция предоставя информация за това как на 27.09.1960 г. по време на излитане на космодрума в Байконур се е разбил корабът на Иван Качур. Съобщението допълва, че през октомври същата година при подобен опит се е взривил и друг космонавт Пьотър Долгов. "Куриере де ла сера" публикува - през 1960 г. жертви на неудачни полети са станали Алексей Бе-лонков, Генадий Михайлов и Алексей Грачов. На 11.04.1961 г. вестник 'Дейли уоркър" пише, че на 07.04. същата година, успешно е изстрелян в открития Космос Владимир Илюшин. Той успял сполучливо да се приземи. Но поради нелепа грешка - не в СССР, а в Китай. Там го арестували. Постижението му не било оповестено."

СмЕх! И баба Гицка отпред с чувала с картофите пътува за Бургас...

------------------------

Много интересен казус съществува относно наличието на human vehicles на Луната:

Руският Луноход 1 е там и до ден днешен и се вижда (че и е продаден за над 300000$), американският се твърди, че със сигурност е там, но не се вижда от нито една станция, като кулминацията е обяснението от НАСА - телескопът Хъбъл (защо той?!?!?!?) дори и да успее да го заснеме, щял да покаже снимка 20х30 пиксела.....laughing.gif

Браво! Момчиле - единствен обърна внимание на днешния ден

Понеже при мен е още 12-ти април, ето още малко интересни пикантерии на космическа тематика. Руснаците отново къртят мивки: Халат позволява секс в Космоса. :lol:

Контролният панел на "Восток 1", с който преди 50 години Юрий Гагарин излетя в космоса. Баси, как са летяли с тия антични железа, не ми го побира акъла? :blink:

285px-Vostokpanel.JPG

Нещо интересно по темата цък

Предупреждавам, че е аудио файл.

30 Юли - Тиесто на Какао Бийч, Сл. Бряг.

Ей ся се размазахме! Дано само не пуска електро!!!!

Билети онлайн?

За такова нещо ще се напъваме - няма начин. laughing.gif

Като пуснат билети, направо ги награбвам. Тоя път няма да чакам деня на партито и да взема билета за 50лв, вместо за 25 както на Армин. ......

Който свари - натовари е работата, аз ги взех по 35 за Армин и то 4-5 парцала. Следи нещата да се уредим и за това парти. Което фактически къде ще е в Несебър??

Който свари - натовари е работата, аз ги взех по 35 за Армин и то 4-5 парцала. Следи нещата да се уредим и за това парти. Което фактически къде ще е в Несебър??

Не са разбрали. На Какаото ще е. Част от Solar фестивала тая година.

Проблема е, че и Paul Van Dyk ще идва, а не ми се ходи на 2 пъти до Сл. Бряг. Дано ги пуснат през 1 ден примерно.

Вали да.Само че ще такова майката на всички дървета.Тая година май пак няма да имаме вишни и череши :(

Ние имахме... само че аз тъй и тъй не ги ям... не е било да ми се услади череша и вътре да няма червей мамка му...

А сега един облог!Вие на кое ще заложите..и пред вашия блок има дупки,нали?-:))))

"Готов съм да се обзаложа, че японците ще оправят пораженията от Земетресенията преди общината - ремонта на двете дупки пред блока ми."

И тук валя сняг на парцали, а в момента вали на малки снежинки.

Обаче си мисля, че вече съм "Член". :lol: По този повод сложих една нова "дрешка", за да сте наясно, къде се намирате.

От едно известно време умувам как е женския род на член и отказвам да е "членка", въпреки, че има такава дума официално в нашия език.

Питам се какъв ли е мъжкия род на една друга дума, ама ще ви напиша един виц. По повод снега, члена и странния български език.

В един августовски пек, някъде из затънтените краища на България, в някакъв изпотрошен влак, пътували в едно купе две полякини и един дядо.

Едната полякиня била грамадна и пищна, а другата гърчава и изнемощяла, но жегата била невиждана и именно слаботелесната полякиня се потяла много, а грамадната сравнително скромно отделяла от телесните си течности. Срещу тях дядото ги гледал и мигал на парцали. По едно време едната полякиня, която била тук, за да научи български език, решила да обясни на дядото положението, в което се намират.

- Гулем жена малко пут... - рекла слаботелесната и показала приятелката си - А малко жена гулем пут!

И вече доволна от себе си, зачакала реакцията на дядото.

Погледал дядото, помислил и рекъл:

- Е, свят широк пут*и 'секакви! :woot

Ние имахме... само че аз тъй и тъй не ги ям... не е било да ми се услади череша и вътре да няма червей мамка му...

Е те се пръскат :) Ние още от картофената кампания си имаме една моторна пръскачка 50 кубикова върши чудеса :lol:

Още малко по темата 12-ти април и 50-тата годишнина от излизането на човек в космоса. Снощи по новините на една от канадските национални телевизии, започнаха репортажа за събитието със следната снимка, при което аз буквално паднах от стола. :lol:

ctvapr12e.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...