Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И аз съм им клиент вече сигурно 6-7 години. Няма да умра, ако не си намаля тарифата, нито ще тръгна да сменям оператори (засега), просто смятам, че е некоректно.

Ами да, и аз така мисля. Че е некоректно, но...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не бе, честно не помня да съм писал в тая тема, още повече да съм коментирал нещо писано от Triti,. И тъй като си мисля, че имаш достъп до темата я хвърли едно око и ми кажи, какво аджеба съм писал там?

Пешо беше постнал някакъв джангър-метъл и ти беше писал, че ти харесва. Абе щом ти казвам, че те има, значи те има бе момче. ph34r.gif

Ами аз един път донесох и Виден го приватизира. На следващата форумна среща ще донеса и ти ще си отговорника по разпределянето. Ама после само да съм чул че има недоволни и някой е пил повече от други (особено пък от теб :P)

PS: Аз като се замисля верно за него го донесох...

Добре си се усетил да сложиш тоя послепис, че щях да ти свитна 20% за обида laughing.gif

Отделно колко още бутилки имаш да ми даваш в глоби и прочее...

Аре, аз заминавам на тим билдинг...

А изпълни ли преди това действието bike REbuilding? laughing.gif

дълъг член винаги е предимство така де пълен член исках да кажа или член тип "чичко паричко" :D

Какъв член сме ти приготвили на тебе, задето ПАК не дойде! devil.gif

Досега не съм имал проблеми с Глобул, но след като днес ме уведомиха, че нямам право да си сменя тарифата на по-евтина, съм готов да се присъединя към групата на хейтърите.

Много закъсняваш, Емилия...

То при всички оператори е така. Ако искаш по-евтината, чакаш да ти изтече договора, прекратяваш го и преподписваш нов.

Не при всички. При нормален оператор от типа на М-тел може винаги да минеш на друга тарифа. Най-много да те накарат да подпишеш договор за 1 или 2 години, който договор с нищо не те ангажира и можеш спокойно да изхвърлиш ако решиш да правиш промени.

-------------------------------

ЕДИТ: Погледнете моля ви се рождениците днес - по-специално тримата вдясно.... tounge.gif

Офффффффффф. :angry:

Тва ся пост ли е? Или кажи кво става или не се хаби да пишеш tounge.gif

Култова фраза laughing.gif

Не че няма чудеса и там от време на време, ама ги лекуваме бързо тях laughing.gif

А изпълни ли преди това действието bike REbuilding? laughing.gif
Тц. В момента извършвам brain rebuilding.

Байк билдинга ще стане в някой щастлив момент, когато еКОНт ми върнат заварения сегмент със съответната сметка...

Тва ся пост ли е? Или кажи кво става или не се хаби да пишеш tounge.gif

Видене, ако трябваше да напиша това което ми минаваше през главата в онзи момент, сигурно щях да напиша километричен пост като дедо.А те са му запазена марка и не искам да му узурпирам правото на такива.Плюс това половината щеше да е от сорта на: №§*$€№!%@!€*()€§€@№.Просто исках да се разкрещя и най-доброто което ми дойде на акъла беше да го направя виртуално.Е помогна ми...макар и мъничко....

Лека ви нощ.

Вчера не съм влизал във форума и изпуснах брат'чедката...язък. :ph34r:

Мпф... на твоите години....

П.с. Нали го знаеш оня виц за биковете...?

Вчера не съм влизал във форума и изпуснах брат'чедката...язък. :ph34r:

Щото много сложно да влзеш в календара за вчера ида видиш рождените дни. :rolleyes:

Щото много сложно да влзеш в календара за вчера ида видиш рождените дни. :rolleyes:

Който не ползва някои функции на форума, след време даже забравя, че ги има...................абе к'во ли се оправдавам - то възрастта на никого не прощава. :lol:

П.П. А "брат'чедката" я знам отдавна...

Който не ползва някои функции на форума, след време даже забравя, че ги има...................абе к'во ли се оправдавам - то възрастта на никого не прощава. :lol:

Поне всеки ден се запознаваме с нови хора :lol:

Поне всеки ден се запознаваме с нови хора :lol:

Тъй, тъй....и аз исках да ти кажа, че преди време съм те виждал с Triti, че да не й се караш много, ама ще вземеш да кажеш, че те обиждам на възраст...та си замълчах. :P

Ееее..., баси.... Т'ва, не дай боже да си краварин по някои краища... :blink: :tongue

То пак краваринът докато е малък се ядва...ама като порасне с какви ли други задачи трябва да се справя...направо не ми се мисли...:lol:

Ееее..., баси.... Т'ва, не дай боже да си краварин по някои краища... :blink: :tongue

Гледал съм го тоя филм. Там много се харесваха пичове с рижи коси - които се получават като си мият главата с пикнята на кравата - направо се навежда под нея докато пикае и плакне кратуната :):):)

Контролният панел на "Восток 1", с който преди 50 години Юрий Гагарин излетя в космоса. Баси, как са летяли с тия антични железа, не ми го побира акъла? :blink:

285px-Vostokpanel.JPG

То... и ние как сме живели без интернет, жиесеми, и мерезе плейъри... Ама иди го обясни на един набор 9х, че е имало живот преди интернета...

Какво на набор 9х... опитай се на МЕН да ми обясниш как се ходи до магазина без гсм и какво се прави като загубиш от поглед другия за 5 минути как се намирате? Последно в новото Метро където мтел нямат обхват се загубихме с жена ми и тя изпаднала леко в паника как ще се намерим... обикаляла 5 мин докато ме намери...

Дедо без едногигахерцов 16гигабайтов GSM не излиза никъде, пък глей хората как са летяли в космоса навремето - направо на честна дума. Баси и железата честно, сигурно днешните детски играчки са с повече възможности и иновации в тях. :lol:

Дедо без едногигахерцов 16гигабайтов GSM не излиза никъде, пък глей хората как са летяли в космоса навремето - направо на честна дума. Баси и железата честно, сигурно днешните детски играчки са с повече възможности и иновации в тях. :lol:

Като за времето си иновации е имало. Това че сега изглежда като от каменната ера е друга тема... само че то и без шаренки екранчета могат да се правят много неща... не забравяй че колата и без скоростомер и без оборотомер пак ще върви а ако си тренирал достатъчно може и по звука да се ориентираш за доста неща (примерно)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...