Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не позна...затова и колекционирам фосили - щото и аз съм изчезващ вид. :P

Недей да лъжеш! Колекционираш фосили, защото повечето от тях си ги познавал лично и имаш сантимент към тях.

Очевидно тя е свършила перманентно и добре работата си с убиването на доста от мозъчните ми клетки.

За това нещо е виновна, не бирата, а Х хромозомата!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

И виж кво бе, тозии... Защо вместо глава имам раздвижен ключ?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

FUN FACT - няма те в оная тема изобщо laughing.gif

FUN FACT 2 - що не помня да съм писал във въпросната тема, че ме има и мен :)

Ники, като уражнявала дълго време професията сервитьор, намирисала съм се на всякакъв алкохол. Наистина. Има доста изискани питиета, стрували майка си и баща си, чиито имена дори не помня, защото не ме вълнуват. Благодаря за поканата. Но предпочитам битер лимонче, кафенце, мляко с какао.

Онзи ден опитах някакво уникално кафе CofiCofi с аромат и вкус на лешник. Невероятностно. Сладичко такова. Не е силно, ама точно това му е якото. За идеята само да се пие.

12419.jpg

ВъзмУтена, пОтресена и огОрчена съм, че няма маймунска снимка и с мен :ph34r:

Адаш, не дееееееее, стига със сексистки изказвания. Галини сме все пак. Нидей така.

И без това са ми казвали, че за момче съм раждана, че съм много буйна...

Пешо, браво, подкрепям с две ръце за НЕпиенето :)

Във връзка с този анализ можем да визуализираме ситуацията за забавление на публиката:

хахахаххаах

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Във връзка с този анализ можем да визуализираме ситуацията за забавление на публиката:

Хахахахаха.

То телефона хубаво, ама що съм сам бе. Къде ми е женичката. :)

Хаххахахахахха.

П.П. Бях решил да не пиша повече, ама тея постове просто нямаше как да не ги отбележа. Айде по здраво.

ТИ продължаваш да се оглеждаш за нещо подходящо за мен, нали? Щото въпреки, че готвя прекратяване на дейността ми, все пак нямам желание за таквоз нещо и търся вариант. А ако се работи все пак ще ми трябва резерва ;)

Дай инфо от де е кафето.

Скоро мисля и аз да пускам лаваца с лешник и бадем при мен ако ще се работи - течна добавка обаче.

Ники, като уражнявала дълго време професията сервитьор, намирисала съм се на всякакъв алкохол. Наистина.

Както каза някой скоро, то така ако ставаше, кучето щеше да е касапин... :lol:

Пешо, браво, подкрепям с две ръце за НЕпиенето :)

А аз порицавам! С един пръст, но пък усърдно! :wtf:

Пих го на ивицата Газа, в кафе "Бристот". Беше към 1,20 лв. Много яко на вкус. Сега ще си търся да си купя на бройка за вкъщи. А ако пуснеш "Лаваца" няма ли да дойде много скъпо и никой да не го купува (или и то върви към тези пари - лев и нещо)?

Дразниш ме. Ама не можеш да си представиш колко. Що се не заприш вече, а?!?!?!

Аз не ща да ставам разбирач по пиенето.

Мисълта ми беше, че съм се надушила достатъчно на марков алкохол. Ако ми е било харесало, щяла съм да пробвам. Но не, никакъв алкохол не ми мирише на шоколад, кафе, мусака и т.н., за да ми е допаднал. Дори вината ми смърдят ужасТно. А да не говорим какъв вкус има рано сутрин човек, който е пил вино. Бляккккк (puke). За твърдия алкохол май не е толкова зле дъха, ама виното...

С един познат си говорихме, че трябва да пуснем дъвки с вкус на шкембе чорба, сигурно много популярни ще станат :tongue

Дразниш ме. Ама не можеш да си представиш колко. Що се не заприш вече, а?!?!?!

Нещо цикъла ли те обади? Знаеш ли през къде ми е, дали те дразня?!

Явно трябва да ти се говори по друг начин... А аз все си премълчавам, че съм възпитан...

Явно ти си в цикъл. Аз си пиша съвсем нормални неща, изведнъж се явява разбирачът и заяждачът, за да ми каже, че аз се заяждам. Не си личи толкова собственото ти прехвалено добро възпитание.

Нека всички се държим по-нормално вече. Не сме приятели, ама сме колеги (по форум поне). Да си имаме уважението.

И на мен не ми пука през къде ти е, че ме дразниш, ама всяко нещо си има граници.

Не е само тя.ВИДЕНЕ! НЕ СИ ЧОВЕК!

Old news. tounge.gif

Между другото забележи, че колелото на твоята снимка е здраво biggrin1.gif

Много застарял са виждам, иначе не се оплаквам :D

Не те ли е срам да се обаждаш изобщо? laughing.gif

Защото не излезе нищо на monkey+air conditioner и monkey+refrigerator, а това е единствения смислен резултат от monkey+wrench хахахахахахах laughing.giflaughing.giflaughing.gif

FUN FACT 2 - що не помня да съм писал във въпросната тема, че ме има и мен :)

Аз не знам защо ти не помниш biggrin1.gif

ВъзмУтена, пОтресена и огОрчена съм, че няма маймунска снимка и с мен :ph34r:

Пак ли да повтарям кои и защо са "снимани" и кои не?

То телефона хубаво, ама що съм сам бе. Къде ми е женичката. :)

Знаех си, че нещо няма да ти хареса! laughing.gif

Въпреки че едва ли има по-весел резултат за monkey+android хахахах

Пак ли да повтарям кои и защо са "снимани" и кои не?

Не е нужно, прочетох защо и кои, просто ревнувам :bgrin:

Аз не знам защо ти не помниш biggrin1.gif

Не бе, честно не помня да съм писал в тая тема, още повече да съм коментирал нещо писано от Triti,. И тъй като си мисля, че имаш достъп до темата я хвърли едно око и ми кажи, какво аджеба съм писал там?

Ники, като уражнявала дълго време професията сервитьор, намирисала съм се на всякакъв алкохол. Наистина. Има доста изискани питиета, стрували майка си и баща си, чиито имена дори не помня, защото не ме вълнуват. Благодаря за поканата. Но предпочитам битер лимонче, кафенце, мляко с какао.

Онзи ден опитах някакво уникално кафе CofiCofi с аромат и вкус на лешник. Невероятностно. Сладичко такова. Не е силно, ама точно това му е якото. За идеята само да се пие.

12419.jpg

Не, не си. Вервай ми. В заведения такива питиета НЯМА. Наскоро даже гледах какво има в прехваления ресторант Хемингуей - най-доброто им уиски беше такова което аз считам за силно посредствено и е от по-евтините които съм взимал. Изводите си прави сама. И на мен кофти алкохол ми е гаден. Само бира мога да пия и пак гледам да не е каменица. Ама това е щото съм лигльо и не мога да пия кат' истински мъж/казак ами само ги "ближа" по малко питиетата.

Та ако искаш мога да ти отсипа малко коняк да пробваш после ако кажеш че изобщо не ти е харесало ще млъкна.

Не, не си. Вервай ми. В заведения такива питиета НЯМА. Наскоро даже гледах какво има в прехваления ресторант Хемингуей - най-доброто им уиски беше такова което аз считам за силно посредствено и е от по-евтините които съм взимал. Изводите си прави сама. И на мен кофти алкохол ми е гаден. Само бира мога да пия и пак гледам да не е каменица. Ама това е щото съм лигльо и не мога да пия кат' истински мъж/казак ами само ги "ближа" по малко питиетата.

Та ако искаш мога да ти отсипа малко коняк да пробваш после ако кажеш че изобщо не ти е харесало ще млъкна.

Предлагам да се съберем пред вас с по една пластмасова чашка в ръка и да чакаме на опашка да ни отсипваш да близнем разните питиета :laughing: :laughing:

Какво искате сега?! Виждам пак нещо ви бъркам в здравето...

От 8 дни имам регистрация тук, чета ви от 10 дни. Чудеса не разбирам защо очаквате.

Дайте ми малко време да се доизложа и аз това е. Нетърпеливковци! c026.gif

Мжд. Кафето "Cofifofi", което е из българския пазар, е внесено тук още през 2000г. При това май не е от американската компания-производител, а някаква китайска фабрика. Най-евтиното инстантно кафе на пазара е то в момента. Така, че gal4enceto, не ти препоръчвам да го пиеш, ако си го купила от нашата родина.

Предлагам да се съберем пред вас с по една пластмасова чашка в ръка и да чакаме на опашка да ни отсипваш да близнем разните питиета :laughing: :laughing:

E да... аз да не съм винарска изба... Да имам от коняка колко да имам... май е към 200мл останало :)

CHALLENGE ACCEPTED!

Не съм казал че НАЦЯЛО ще млъкна. Просто нея няма да я закачам повече на тази тема

E да... аз да не съм винарска изба... Да имам от коняка колко да имам... май е към 200мл останало :)

Ми аз какво писах близнем, не да пием? :) По капка 3 на човек :)

За кафето...

Лавацата с течната добавка за лешник или бадем ще дойде на 0.70лв - ще го пусна продажна. Нормалното е на 0.6лв ;) Все пак говорим за Гранд Еспресо, не за кой знае какви лиготии.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...