RaptoR Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Не позна...затова и колекционирам фосили - щото и аз съм изчезващ вид. Ти си станал фосил направо. Трябва да идваш по-често. Ще ти слагаме тайно ракия в безалкохолното, след това сам ще почнеш да искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Не ста'а...имам имунитет към алкохола (леко изключение прави бирата) - по-точно...след няколко изпълнения, свързани със стабилно омесване на различен по вид и количество алкохол, направени по времето, когато повечето от тук четящите не са били родени, вече съм развил непоносимост към твърдия алкохол...съвсем сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Не позна...затова и колекционирам фосили - щото и аз съм изчезващ вид. Винаги съм знаела, че с теб имаме някаква уникална душевна връзка (моля без излишни интерпретации) Това прави ли ме и мен фосил Щото съм само на 25 Аз пък не съм пила никога. Камо ли да се напия. Давали са ми по малко бира 2 - 3 пъти (като съм била на 3 години). Очевидно тя е свършила перманентно и добре работата си с убиването на доста от мозъчните ми клетки. Та вече не ми е нужно да пия. Сега само като помириша какъвто и да е алкохол, дори бира (особено ако не съм яла) и много ми се гади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Пие ми се бира Ама ме мързи а слизам да си взимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Не позна...затова и колекционирам фосили - щото и аз съм изчезващ вид. НEма се пУашиш... и аз не пия... тоест не съм пил... от четири дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Всички болести идват от нередовно пиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 ...не съм пил... от четири дни Вода ли? Недей така, че ще се обезводниш...4 дена...замествай я поне с бира покрай твърдия алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Сега само като помириша какъвто и да е алкохол, дори бира (особено ако не съм яла) и много ми се гади. Галя да те светна нещо - и аз не пия или поне доскоро не исках да близвам... щото само гаден алкохол са ми предлагали. Ела да те черпя с един хубав коняк който и на вкус и на мирис е превъзходен...... верно като му видиш после цената може и да те присвие корема но ти гарантирам че ще ти хареса. После може и уиски да ти пробутам едно което също гарантирам че ще ти хареса като и 2те нямат нищо общо с П.Г.Р. А бира не знам - тя си върви идеално с някакво мезе но трябва да се пробва с кое според теб си отива най-много. При мен са едни кренвирши (дебърцини се водят някакви на Кен май) леко стоплени и студена биричка отгоре им.... мммммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 ...като му видиш после цената може и да те присвие корема... Що пък да я присвива корема...нали ти черпиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Всички болести идват от нередовно пиене. И нередовен секс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Иначе се кефя къв номер извъртя, тЪз мома софиянка. Мерна се, изцепи една "сватбарска" мисъл, постна една картинка в същият дух... и както можеше да се очаква, форОмното общество възприе поведението на стадо павиани. После девойката разигра сцената с ощипаната мома и цялото стадо шебеци си се накачори кротичко по клоните, а тя си направи една нова, още по безсмислена тема от предишната. Даже гледам, че има и тематични включвания.... Във връзка с този анализ можем да визуализираме ситуацията за забавление на публиката: По ред на включване в оная тема: mordeath: AssassiN: (няма снимки със Самоед) Antares: Аз: mIRCata: gado: Midex: Sothbiss: (готви се да постави видеокарта - вероятно АТИ - в слота й) tedy: w00x: Psihara: vinyl_master: Общи кадри на героите в риалитито BULFORUM BUDDIES - The first ten years: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Аз: Ти си беше такъв от малък, ама като гледам горната снимка, малко си се очовечил междувременно... (тоя с очилата и цигарата аз ли съм?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Не, ти си тая с червилото, която си мисли, че една от бирите е за нея хахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 А аз къде съм бе алоуууууу! Удари си един зад врата сам да не идвам! :ph34r: Що пък да я присвива корема...нали ти черпиш... Щото ако вземе че ѝ хареса после цялата ѝ заплата само за това ще отиде... примерно за 5 бутилки и е дотам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 FUN FACT - няма те в оная тема изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Mда чукча - писател не читател. За "онази" тема не ми остана време да я гледам. Мисля че първи я видях даже обаче като видях какво колосално количество неща е изписала девойката се отказах да чета. Между другото да им го на****м в ушите на некадърниците от HP. Един драйвер като хората не могат да направят. Или поне инсталация на такъв. 2 часа борба докато подкарам на принтера драйверите и за принтера и за скенера под 2008. На всичкото отгоре печата тект само черно. Има една опция "Print All text as Black" - забранил съм го но той продължава да печата само черно текста. Картинки ги печата шарено, текста - йок. За да напечатам нещо красиво сега трябва да го правя на PDF и после PDF-a да му дам да го печата като картинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Mда чукча - писател не читател. За "онази" тема не ми остана време да я гледам. Мисля че първи я видях даже обаче като видях какво колосално количество неща е изписала девойката се отказах да чета. И след като колажа е тясно свързан именно с тая тема, къде се буташ между атовете, опа - приматите???? За втори път засичам твое култово изпълнение в стил "не мога/нямам време/не желая да чета дълги постове", при положение, че твоите чаршафи са пословични и аз лично от няколко месеца не ги чета - нЕам време, пък и знам че няма как да си нарушител на Правилата (един вид само с теб мога да си позволя подобен лукс). И то не за друго, а защото съм забелязал, че около 75% от тях имат съществено съдържание, клонящо към 0. Чудя ти се как ти се пише толкова много за неща, които може да изкажеш в два реда и да си пиеш питието. Да обобщим - най-големият писач не обича да чете /очаквайте скоро пилота на "Пловдивчани в повече"/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 A забеляза ли че дългите постове които не съм чел са все на тази кака. Аз не, че не се опитах да ги чета, но някак силно безсмислени и отвлечени ми се сториха и ги зае*х. Иначе дълги постове на други хора чета че им и отговарям ама тези точно реших че не са ми интересни Отделно че тези дни ми е по-натоварено малко... Пък че аз си пиша глупости отдавна съм го казал. А пиша бързо щото това ми е работата и така се получава някак че изписвам 1 камара глупости по-бързо отколкото някой може да ги прочете. Иначе наздраве. Аз съм подхванал едно "от моите" пак ама тоя път на Ванчо няма да дам щото последния път като му дадах никакви отзиви не даде... така не е интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Иначе наздраве. Аз съм подхванал едно "от моите" пак ама тоя път на Ванчо няма да дам щото последния път като му дадах никакви отзиви не даде... така не е интересно... Обясних ти да не даваш еликсири на децата - те няма как да ги оценят. Поздравявам те с нещо специално и се оттеглям, защото май имам 2 часа за възстановяване на кеша в главата http://www.youtube.com/watch?v=uQ5-vCsQXlM&playnext=1&list=PLD483814ED7616B41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Видене, ти да не си минал в часовия пояс на Дядото (и моя разбира се)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Видене, ти да не си минал в часовия пояс на Дядото (и моя разбира се)? Тази вечер съм във всички галактически часови пояси - опитвам се да си легна от 4 земни часа насам и все не успявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Видене аз пък те поздравявам със следния виц: Жега. - Майна, искаш ли една ледена биричка? - И питаш?! - Не питам, гавря се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Само ти си... Не е само тя. Във връзка с този анализ можем да визуализираме ситуацията за забавление на публиката:..... ВИДЕНЕ! НЕ СИ ЧОВЕК! С връзките си в Нато и Юнеско, официално те изхвърлям от човечеството и от теорията на Дарвин без право на помилване! ежду другото да им го на****м в ушите на некадърниците от HP. И не само в ушите! Когато и да ги подбереш до една стена и да започнеш да стреляш - все си закъснял!Иначе... В насков стил Добро утро, изгнили мушмули! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Във връзка с този анализ можем да визуализираме ситуацията за забавление на публиката: vinyl_master: Много застарял са виждам, иначе не се оплаквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Много ми хареса снимката,аз имам моя на която съм 1:1 като снимката на маймуната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.