Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата


Recommended Posts

Ще ме накараш да мина и аз на палмово... Доста често маднжите ми започват със запържване :]

 

Пич един съвет от мен - ползвай си обикновено краве масло. Няма нищо по-вкусно от маслото. Верно не излиза евтино обаче пържени картофи които си ги пържил не в олио, не в нещо друго а в масло просто други като тях няма. Може и с мас също стават хубави но аз предпочитам маслото. Пържено яйце но с масло също е един път. А как прекрасно миришеееее...

 

Помисли нещо - ти да не отваряш заведение че да те вълнува колко пъти може да ползваш въпросната мазнина... правиш си каквото правиш после хвърляш. Разхищение малко, обаче по-вкусно от това просто няма

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дедо, обикновеното краве 'масло' е пълно с всичко друго, но не и с масло. Тъпчат го с какви ли не боклуци и лайна.

Истинско масло си взех само веднъж от село нагоре от Широка лъка - домашно бито. Е, няма такова животно, баси. Уникално.

А не всеки може да си позволи 5 лева за 200гр. President или Milram масла (примерно).

Палмовата мазнина не е никак лоша, ако е истинска. В кръчмата, където работих преди, правихме почти всичко с нея - не прегаря бързо като олиото, няма лош мирис, а пържените картофи (и сурови и бланширани) ставаха перфектни.

Link to comment
Share on other sites

Мдаам, за каквото и да си говорим, все става дума за ....ядене. :lol:

Яденето от своя страна е правопропорционално свързано с размножаването...., така, че в крайна сметка всичко се свежда до едното, яко е**не. Еб*нето е върховна инстанция във всичко!

----------------------------------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Яденето от своя страна е правопропорционално свързано с размножаването...., ...

 

Имаш предвид, че с празен резервоар самолетът има трудности с излитането или....? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Имаш предвид, че с празен резервоар самолетът има трудности с излитането или....? :lol:

Ааа... не, фърка си. Ама на празен корем, на човек май не му е много до мисли отностно изпразването на другите резервоари....

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Иначе се кефя къв номер извъртя, тЪз мома софиянка. Мерна се, изцепи една "сватбарска" мисъл, постна една картинка в същият дух... и както можеше да се очаква, форОмното общество възприе поведението на стадо павиани. После девойката разигра сцената с ощипаната мома и цялото стадо шебеци си се накачори кротичко по клоните, а тя си направи една нова, още по безсмислена тема от предишната. Даже гледам, че има и тематични включвания....

 

На къде отива този форум.....

Link to comment
Share on other sites

Яденето от своя страна е правопропорционално свързано с размножаването...., така, че в крайна сметка всичко се свежда до едното, яко е**не. Еб*нето е върховна инстанция във всичко!

----------------------------------------------------------------------------------------

И гоерописаните са свързани с парите, т.е. за да ебеш си плащаш, за да ядеш също...Но докато вадиш пари (за да ядеш или ебеш) те ебът...абе кръговрат. :lol:

Link to comment
Share on other sites

И гоерописаните са свързани с парите, т.е. за да ебеш си плащаш, за да ядеш също...Но докато вадиш пари (за да ядеш или ебеш) те ебът...абе кръговрат. :lol:

Не е баш тъй... На едното му викат опъване през потника, а на другото, секс... един вид - размножаване ;)

 

Относно яденето, хубаво е да си хапнал преди... нещо си, ама да не си прекалил, че хора сме, доспива ни се ако сме преяли.

Мда, след втората-третата година, точно така се получава, ъхъ... И ние мъжете сме хора все пак... като се има на предвид, че само с едно изправане можем да натворим населението на югоизточна Европа... питаш ли ни кво ни е, сума години само с една жена.....

Link to comment
Share on other sites

Мисля, че претренирах днес (exhausted). Дясната ми ръка не става за нищо, буквално. Добре, че не съм мъж... :laughing:

Сега е време за битер лимонче :) Според мен тази икона ":beer:" трябва да се замени с някоя, пиеща и викаща битер лимончето... Има и непиещи в този форум. Или съм само аз...

 

Относно яденето, хубаво е да си хапнал преди... нещо си, ама да не си прекалил, че хора сме, доспива ни се ако сме преяли.

Link to comment
Share on other sites

Колко ли време мога да живея на SKITTLES, без да се стигне до крайни увреждания?

 

Ако имаш предвид този Skittles, аз лично бих изкарал години, без някакви сериозни увреждания. :devil

Link to comment
Share on other sites

Което доказва, какво, в защита на тезата ти*? Пламен ти го рече, от всичките суперлативи дето ги изръси е вярно само това, че издържа на малко по-висока температура! Без значение е какво ти пише по брошурките и опаковките, истината е, че от всички тези витамини за които се споменава, в крайният продукт не остава почти нищо. Полу твърдата му консистенция се дължи или на хидрогенизиране (достатъчно си начетен за да не навлизам в подробности по този параграф), или на високо съдържание на стеарин (твърдата фракция в маслото) който ако толкова те кефи да го ручаш, то по-добре яж свещи (голяма част от тях ги правят именно от това), поне ще ти легне еФтинко. Единственото му безспорно преимущество пред останалите мазнини за хранителни цели е, че е много по евтино за добив и съответно като краен продукт.

 

Галине, в момента се опитваш да извършваш действие, което е от сорта на това аз да те уча тебе на климатици. Казах - тоя разговор ако ти се води - не във Форума, защото ще се изпишат трактати, а смисъл няма. И без това трябва да дойдеш да направим профилактика на машината! Все повече започва да се мъчи и нямам намерение да я чакам да се предаде. Избери си ден другата седмица след понеделник да действаме.

 

Пич един съвет от мен - ползвай си обикновено краве масло. Няма нищо по-вкусно от маслото.

 

Маслото, драги Ники, е 30 и нагоре процента вода. Затова като го сложиш в тигана, като загрее се опитва да ти влезе в очите. Подобни са и разните разновидности на маргарини, където процента вода е все по-голям.

Link to comment
Share on other sites

Ако имаш предвид този Skittles, аз лично бих изкарал години, без някакви сериозни увреждания. :devil

Линкът не работи :cry

Разберете се точно за кой скитълс става въпрос, защото от скоро имам сериозни увреждания, а доколкото чувам скитълс помага :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Линкът не работи :cry

Разберете се точно за кой скитълс става въпрос, защото от скоро имам сериозни увреждания, а доколкото чувам скитълс помага :rolleyes:

 

Работи, работи...и даже е по-хубав от твоя линк. :wub:

 

 

8cd8b5a01341b4f9.jpg

Link to comment
Share on other sites

:rofl:

Ууук?

 

Ахахахаха! КУЛТОВО! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Маслото, драги Ники, е 30 и нагоре процента вода. Затова като го сложиш в тигана, като загрее се опитва да ти влезе в очите. Подобни са и разните разновидности на маргарини, където процента вода е все по-голям.

 

Не знам аз... тези които ги купувам не правят такива неща. Два от видовете бяха немски третото верно е президент... то хубаво и евтино нали се сещаш че няма

Link to comment
Share on other sites

Линкът не работи :cry

Разберете се точно за кой скитълс става въпрос, защото от скоро имам сериозни увреждания, а доколкото чувам скитълс помага :rolleyes:

 

skittles.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Галине, в момента се опитваш да извършваш действие, което е от сорта на това аз да те уча тебе на климатици. Казах - тоя разговор ако ти се води - не във Форума, защото ще се изпишат трактати, а смисъл няма. И без това трябва да дойдеш да направим профилактика на машината! Все повече започва да се мъчи и нямам намерение да я чакам да се предаде. Избери си ден другата седмица след понеделник да действаме.

Добре, бе! Защо всички са решили, че съм климатикаджия? Това, че на даден етап съм се занимавал предимно с това, изобщо не означава, че там ми е силата! А относно тези бльоджи доста можем да си приказваме, защото тъкмо в момента мога да разгромя пред очитети, тези митове и легенди, дето си си наумил, че са истина. И защо да фак, искаш да профилактираме през седмицата? Мен ме е страх да идвам увас ако не ми предстои поне един ден за възстановяване (пътят към ада бил постлан с добри намерения, казват)....

Link to comment
Share on other sites

Добре, бе! Защо всички са решили, че съм климатикаджия? Това, че на даден етап съм се занимавал предимно с това, изобщо не означава, че там ми е силата! А относно тези бльоджи доста можем да си приказваме, защото тъкмо в момента мога да разгромя пред очитети, тези митове и легенди, дето си си наумил, че са истина. И защо да фак, искаш да профилактираме през седмицата? Мен ме е страх да идвам увас ако не ми предстои поне един ден за възстановяване (пътят към ада бил постлан с добри намерения, казват)....

 

Няма митове и легенди, но както казах - това на масата. Подозирам те как бъркаш crude palm oil с това, за което аз говоря - рафинирана, 100% растителна, нелауринова растителна мазнина, в моя случай бая по-скъпа от олиото. На тази тема след маса химични анализи и спорове победих и Митница Пловдив на всички инстанции и във ВАС накрая. Защо и как се получи така ще ти разказвам. Така че вЕрвай ми - знам отлично какво говоря.

 

Ами ще профилактираме през седмицата, защото уикенда знаеш къде съм. Ето - утре даже рано заминавам, че трябва да посрещна резачите на овощната градина. Има вариант да се върна в събота ако времето е гадно, но иначе се връщам в понеделник следобед. Така или иначе в неделя се събираме за Ф1 - мисли по въпроса. Разбира се това отново не е време за профилактика. Така че остава седмицата - измисли си празен ден и ела предния laughing.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...