Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Известен е с това, че каквото и да метнеш в него го добавя успешно към кашата. tounge.gif
Нокти, рога, копита, четина :D
A не. Тези постове са по-дълги и от моите! Това няма изчитане.... Аз се предавам се - темата така и не мога да я изчета. Прегледах тук-там кой какво писал - не видях кой знае какво - къде къде по-забавно е да бъзикаш Галя - тя се връзва много повече
Абе ти се предаваш на всеки пост по-дълъг от три реда. Вие програмистите всичките сте "чукча писател, чукча не читател"

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

По въпроса за пилешките крилца - да миришеха, и не, не бяха някакви с подправки, а обикновени. Аз им слагам подправките. Веднъж вече се натресох на увкосено месо, което явно беше такова, за да скрие миризмата на разваленото.

Нокти, рога, копита, четина :DАбе ти се предаваш на всеки пост по-дълъг от три реда. Вие програмистите всичките сте "чукча писател, чукча не читател"

А също така, зурли и човки.... после всичко това се превръща във високо протеино-кератинова каша-пяна.... да ви е сладко, народе!

На Ивановден на купона имаше един пич, който работеше в Маджаров. Хората с по-слаби стомаси го помолиха да спре с детайлните разкази за пържолите за ФърКур. И въобще за месопроизводството...

Да разбирам ли, че никой от вас никога не е ял кренвиКши и пастет...айде стига 25 години ги нагъвам и ми няма нищо. Ша оцелеете :D

Да разбирам ли, че никой от вас никога не е ял кренвиКши и пастет...айде стига 25 години ги нагъвам и ми няма нищо. Ша оцелеете :D

И аз съм така, направо не мога да ги разбера лигльовците с изнежените стомахчета (хваща се за главата с ръката от гърба)!

Разбира се, че никой не е длъжен изобщо да поглежда темите и рапортите. Съжалявам, че така е прозвучало. Дори не съм забелязал темата, а можеби защото бях писал и въпроси в рапорта и очаквах отговор някакъв.

А колкото до заглавието, исках да добавя нещо към него. Затова попитах.

Колкото до промяната на заглавията, просто не предполагах, че хората толкова много хитреят, за да си продадат стария хладилник и продънения диван.

Погледни си хубаво рапорта:

Искам да си сменя заглавието и под-заглавието на темата. Някой модератор ли ще го направи, или да си отворя нова тема. И без това ще добавя нова батерия и ще я вдигна.

Много въпроси, много нещо... Толкова сложни и наболели, че трябва Екипа да направи общо събрание... Заглавието ти е оправено и респективно това действие е отговор на великите ти въпросИ. Темата си е твоя и е редно ТИ да поглеждаш какво става с нея, а не някой да ти докладва, че ти е свършил работа. И след като не знаеш какво се случва в Търговския раздел (включително това, че се хитрее и за 5 лева), откъде накъде раздаваш квалификации на база някакви си предположения?

Изпусна поредното ръфане на чужди индивиди. Момичето/жената пусна съвсем нормална, различна и интересна тема и всички и се нахвърлиха отгоре. Защо - не знам. При положение, че отдолу има теми от рода

"Защо пилето е пресякло пътя?", където се води някаква дискусия. Нищо лично към Antares и темата му, просто ми дойде най-отгоре.

И то безсмислени нападки. Дори и "похвалите" бяха дистанцирани и леко надменни. Все едно сме някакъв орден на Темплиерите тука..

Ангеле, това новорегистрираното моме да не би да е твойта приятелка, че толкова скачаш тука? Ами че темата й е по-безсмислена от тази за пилето - там поне има конкретен въпрос. Погледни й заглавието внимателно! Ако гледаме него, то имаме втора тема като тази. Реално погледнато някой и за пилето да пише в нея - няма резон да го санкционираме - и това е аспект на битието.

Да не говорим, че никой върху никого не се е нахвърлял и прочее. Нормално е като се появи някой нов да се задават въпроси. Ти нов ученик в класа не си ли имал някога? Или нов колега на работата?

Поведението ти е просто необяснимо и не разбирам какво ти става.

Погледни си хубаво рапорта:

Много въпроси, много нещо... Толкова сложни и наболели, че трябва Екипа да направи общо събрание... Заглавието ти е оправено и респективно това действие е отговор на великите ти въпросИ. Темата си е твоя и е редно ТИ да поглеждаш какво става с нея, а не някой да ти докладва, че ти е свършил работа. И след като не знаеш какво се случва в Търговския раздел (включително това, че се хитрее и за 5 лева), откъде накъде раздаваш квалификации на база някакви си предположения?

Ангеле, това новорегистрираното моме да не би да е твойта приятелка, че толкова скачаш тука? Ами че темата й е по-безсмислена от тази за пилето - там поне има конкретен въпрос. Погледни й заглавието внимателно! Ако гледаме него, то имаме втора тема като тази. Реално погледнато някой и за пилето да пише в нея - няма резон да го санкционираме - и това е аспект на битието.

Да не говорим, че никой върху никого не се е нахвърлял и прочее. Нормално е като се появи някой нов да се задават въпроси. Ти нов ученик в класа не си ли имал някога? Или нов колега на работата?

Поведението ти е просто необяснимо и не разбирам какво ти става.

Видях си го рапорта. Знам си рапорта. 3 изречения - 1 въпрос. 33% от мнението ми е въпрос. И не е нужно да са сложни и наболели. А и никой не говори за свързване лично единствено. В тая ера, в която телефона ти автоматично изпраща съобщение на някой като идеш на работа, очаквах, че ще получа Notification ако някой ми промени нещо по темата.

Заглавието ми е сменено сега, след като добавих новия пост в темата за продажбата. И след като написах мнението, което ти така нагледно си цитирал.

И за какви раздадени квалификации по-точно говориш?

Не, не е моЙта приятелка. Много добре съм обяснил защо скачам, така че спекулациите са ненужни. Заглавието на темата ѝ може да е безсмислено, но темата като цяло е интересна. Тук може да няма въпрос, но има конкретна идея за разискване. Не виждам какво толкова не и харесахте на темата, че дори и до шизофрения се стигна.

Никой не се е нахвърлял? Айде стига. Погледни хубаво отношението към нея какво е и после пак ми кажи, че никой не се е нахвърлял. Цитирани постовете абзац по абзац, коментирана всяка дума от тях и мястото ѝ в изречението, надменно отношение и т.н.

Въпроси се задават по съвсем нормален начин, а не по този. Все едно е на разпит по дело.

Имал съм нов ученик в класа и докато другите стоят дистанцирано, аз съм отивал да се сприятеля. Докато другите са му хвърляли нещата по земята, просто ей така, да покажат, че могат, аз съм му помагал да си ги събере.

А това за колегите няма нищо общо. Пак могат да се задават въпроси, но си има някакви граници, в които задаваните въпроси не предизвикват неудобство. Това е съвсем нормална професионална етика, а според мен и съвсем нормално социално отношение.

icon_popc1.gif

На форума му липсва такава емотиконка :]

---------

Не е неговата приятелка. Не ме карайте да обяснявам защо, че ще има обидени :lol:

Бухахаха, Трола в мен не е умрял, обидиха ми се и без да казвам нищо :D

Е като не си казал нищо, това дето съм го цитирал какво е?

По въпроса за пилешките крилца - да миришеха, и не, не бяха някакви с подправки, а обикновени. Аз им слагам подправките. Веднъж вече се натресох на увкосено месо, което явно беше такова, за да скрие миризмата на разваленото.

Готови пилешки крила от Топла точка ли? За тях говорех аз, че са овкусени и пикантни. За другите не знам.

На Ивановден на купона имаше един пич, който работеше в Маджаров. Хората с по-слаби стомаси го помолиха да спре с детайлните разкази за пържолите за ФърКур. И въобще за месопроизводството...

Ама именно. Това е масово. Аз имам познати, работили в "Сачи". Казаха, че кренвирш няма да ядат, пари да им дават. Не е само в Карфур или Лидл, или Триумф, ядем боклуци, факт. Както казах, какво можем да направим по въпроса, освен да спрем да купуваме това, от което "сме се опарили вече".

Съгласна съм с Галин, Чефо и Sothbiss. Аз ям определени неща, с които съм свикнала, пък дори да са боклуци. Такава съм, дори не гледам другите продукти и марки, или промоции (това важи за салам, лионска наденица, кашкавал, хляб, кайма, маргарин, лютеница). Сиренето си го ям палмово, защото разлика не намирам във вкуса. И купувам по 300 гр. на месец, защото повече не мога и да изям.

Не съм толкова изнежена (макар че имам гастрит, обострен), че да купя от всички видове, че да сравнявам, че да претендирам, че разбирам, че мазнини, калории, проценти, цифри. Това е маниащина.

На мен ако ми е вкусно, и а*о мога да ям. Не ми пречи.

Бухахаха, Трола в мен не е умрял, обидиха ми се и без да казвам нищо :D

Няма по-голям трол в момента от Ангел в тоя Форум... Просто нямам думи и спирам да се занимавам, защото колкото повече пиша, толкова повече го храня, както каза Момчил оня ден...

Няма по-голям трол в момента от Ангел в тоя Форум... Просто нямам думи и спирам да се занимавам, защото колкото повече пиша, толкова повече го храня, както каза Момчил оня ден...

Веднага да се образовате.

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desiredemotional response[1] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

За оффтопик ще ми говорят. В тая тема. Погледнете въпросната тема на въпросното момиче и вижте там колко тролове има. Включително и ти Видене.

Абе и аз кажи речи толкова време съм ги ял, но откакто знам как и от какво ги правят съм забранил такива неща да се внасят вкъщи (дори като храна за котките ми) На практика освен свежите продукти, всичко друго което се продава в магазините е абсолютен гнАз...

Веднага да се образовате.

За оффтопик ще ми говорят. В тая тема. Погледнете въпросната тема на въпросното момиче и вижте там колко тролове има. Включително и ти Видене.

Ангеле, спокойно бре! Изпусни въздуха, какво се набираш като глист на буца?

Най-добре да сложим един голям надпис под "БУЛФОРУМ" с текст > "Потребителите с над 2000 мнения, НЕ искат да ви засегнат лично, те имат чувство за хумор, което е комплицирано и строго специфично. Ако се чувствате засегнати го кажете в прав текст и отвръщайте на по-опитните потребители с тон съответстващ на техния."

А сега като си прочетох и аз какво съм написал на новия потребител, вероятно и на него се е обидил. Дано да си почете още малко форума за да види, че никой с лошото не иска никой да засяга - простички сме и това е.

Ангеле, спокойно бре! Изпусни въздуха, какво се набираш като глист на буца?

Изобщо няма да се занимавам да пиша повече.

Изобщо няма да се занимавам да пиша повече.

Ти ся, да не вземеш да идеш в ъгъла, да правиш компания в цупенето на Трити?

Какъв офтопик, какви пет лева? С тоя лаф само доказваш точно какъв трол си станал. Хайде да погледнем кое е всъщност важното в тази дефиниция:

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desiredemotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

Прочети само болднатото и се погледни в огледалото.

И как реши, че и аз съм трол, само защото съм задал напълно логичен въпрос, след като някаква мома, логнала се миналия ден през ред говори за мъжки изпъкналости и първата снимка, която слага в Булфорум е това:

levak.png

Дали пък въпросът ми все пак не е логичен?

Не че нещо, ама ако друг го беше постнал това, под друг разбирам лице от мъжки пол, дали щеше да има такива въпроси.

На мен лично ми е забавна и снимката и коментара.

И да допълня, на третия от ляво на дясно му е най-малък. :laughing:

Абе Видене, ти май зорлем искаш да я напъдиш девойката... К'во се правиш на ощипана госпожица с оная снимка. Аре моля ти се...

Кюфте + PitBull + кафе + PEZ = здравословно хранене FTW! :)

Тези дни много работа, вече съм като в транс. Ръцете ми сами се движат по клавиатурата, а погледът се рее някъде по стената зад монитора.

Sleep is overrated!

Абе Видене, ти май зорлем искаш да я напъдиш девойката... К'во се правиш на ощипана госпожица с оная снимка. Аре моля ти се...

Абе просто я попитах нещо бе д**ба! Забранено ли е човек да пита?!?! Тя да си слага каквото иска, стига да е в рамките на Правилата. Ебати панаира за една дребна глупост! И нямам намерение никого да пъдя, що за щуротии?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...