RaptoR Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Кво пък толкова страдате за тая чалга дейба ? Аз чалга слушам само в комбинация с алкохол и то доста алкохол но все пак не ми пречи , новите "парчета" не ме радват щото са като за бавноразвиващи "излъжи ме" , "люби ме" , "обичай ме" ебати песните ако се затворя за 3 дни с чалга съм сигурен че ще измисля по-добър текст..... и все пак много се отклоних , та айде сега да ме светнете вие като бяхте по-младички така към 20-20 и няква годинка хич не правихте купони и не надувахте главата на "възрасните" които сигурно също са имали деца , усещате ли как се преобръщат нещата и с нарастване на годинките се превръщате в хейтърите които едно време са ви проваляли купоните ? :lol: Така или иначе повечето от въпросният купон са обречени да са общаци цял живот (събрали се в изоставена барака ЕБАТИ :confused ) така че оставете ги да се кефят :ph34r: Васе, разсъждаваш повърхностно и не четеш внимателно. Първо, говоря за 16 до максимум 18 (съмнително) годишни деца. Второ - не, не сме правили такива работи ние преди повече от 15 години, защото дори някой да се опиташе да ги направи, много бързо се прекратяваха ако пречеха на други хора. Именно затова казах, че сме ги правили без да пречим. И трето - както виждаш, че не съм ги притеснявал без значение, че ме подразниха в един момент (предимно с чалгата). Не бързай да осъждаш децата отрано - все пак са селския елит, който учи в градовете и си идва през ваканциите и почивните дни. Кой какъв ще стане никой не може да каже. В момента има не едно и две такива бивши деца в парламента. ----------------------------- Тъкмо щях да кажа "НАПРЕД, ТОТНЪМ!!!" и преди да си допиша поста им вкараха гол ------------------------------ Новата девойка - грам лошо и/или негативно не си видяла още, така че не се оплаквай, няма причини ------------------------------ ГолЕм художник се извъдих нещо - и втората рожба се очертава от женски пол. Единствено ми е мъчно дето ще ми се изгуби фамилилята, че за трето няма да ми стигне куража на тия години и в тия времена. И мен много ме притеснява такава ситуация... И все пак да не ти пука, детето каквото и да е - да е здраво и това е. Освен това да имаш момичета си има своите големи предимства в бъдещ план. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Видене, аз какво съм си видяла и какво си виждам от форумните братя... Новото попълнение дори не знае за какво става дума Ама ей го, оцелях (поне засега). Още си пазя и чат-пат си чета ПМ-ите между мен и бат' Весо в началото, за чието съдържание никой не знае. Ама са култови. Пък сега сме си дружки. Ама съм доволна, че останах. И си ви харесвам бре, хора... Поне повечето от вас Защо съм толкова люобвеобилна... Хм, тая пролет ще ми разкаже играта май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Галя, ти си цапната в устата и да ме прощаваш, ама сама си го търсиш на моменти! Трити подхожда далеч по-миролюбиво, може и това да е причина, да не съм скъсал и аз синджира SMS-а ти го видях, ама да ти кажа - никаква идея в к'ви филми ще съм утре, та не съм ти отговорил А и забравих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Цапната съм, това е вярно, ама че тук си е малко сексистко място, и това си е така. Не може да си кривите душата Ми хубаво. Аз утре почивам. Шъ чакъм дъ пишиш Пак, благодаря. Сега имам стабилна сиджимка, ама да видим за колко време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Аве в тоя Карфур що продават развалящи се пилешки крилца Ще ги е*а и в мизерниците- трябвс да им пратя една проверка да ги ш**ат с глоби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Дефинирай "развалящи се". Ако си мислиш, че само в Карфур е така, Миро... И да, проверките си ги минаваме. Учудващо за мен, нивото откъм хигиена и ежедневна поддръжка е високо (НЕ защитавам магазина). Това са мои впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Оцеляват само най-големите пердета и дебили Един вид трябва да си тънкообиден колкото чугунен радиатор (Пешо, нал' тъй беше лафа?) ГолЕм художник се извъдих нещо - и втората рожба се очертава от женски пол. Единствено ми е мъчно дето ще ми се изгуби фамилилята, че за трето няма да ми стигне куража на тия години и в тия времена. Те да са живи и здрави другото няма голямо значение мен ако питаш Дефинирай "развалящи се". Ако си мислиш, че само в Карфур е така, Миро... И да, проверките си ги минаваме. Учудващо за мен, нивото откъм хигиена и ежедневна поддръжка е високо (НЕ защитавам магазина). Това са мои впечатления. Ами МИРИШАТ на кофти бе Галя. Някои от тях. И като ги сравниш имат чувствителна разлика във външния вид. Това че нещо е в срок не значи че е ок. Примерно - взима го леля Пена да го купува. Разкарва се половин час в количката с това пиле, после се отказва но понеже я мързи го зарязва в другия край на магазина. След още 2 часа някой го намира и го връща обратно на мястото му. Това пиле има още 2 дни срок на годност но е стояло към 6 часа на значително по-висока температура. Какво правим в тоя случай? Някой отваря ли пакетирани меса да ги "мирише" за да провери дали са развалени или не? Или единствено се гледа срока на годност? Да ти издам 1 тайна - пакетирано месо НЕ КУПУВАМ без да съм продупчил опаковката и да съм го помирисал. И половината от тези които съм проверил ги връщам. При 3 проверени и върнати се отказвам да купувам въпросното нещо защото явно цялата им партида е "вмирисана". А това че се минават проверките не значи че няма някой скапан продукт. ПС: Месо вече ще взимам основно от хранителния магазин на главната. По-прясно и хубаво месо наскоро от другаде не съм взимал. А особено печените и пушени филета, вратове и подобни като там другаде няма. Прясно и без консерванти. Това в големите вериги няма да го намериш. А особено в Метро всичкото месо (освен суровото) е с вкус на пластмаса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Тия Шалке са бахти машините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Така е, да. Много неща, които са в срок по магазините, видимо не стават. Особено за баба Пена съм хипер съгласна, дето решава да зареже нещо на майната си. Много ми е любим българският мързел (да намирам тоалетна хартия върху лютеницата или бебешки дрехи върху захарта). Абе... нЕмам думи просто. Аз от месо на разбирам, наистина. За миризмата също съм съгласна, че сигурно е така. Специално за пилешките крила, пресни са, всеки ден, ама месото вътре не го знам на колко време е. Те и някакви пикантни се водят, наистина са малко странни на вкус, или това е, защото пикантно не обичам... Не знам. Иначе целият кетъринг се приготвя същия ден, главата си залагам. Хора, някой знае ли какво се е случило с "De Niro"-то? Не бяхме ходили към месец, днес минаваме натокани, че ще пием кафе, гледаме тъмно, празно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Един вид трябва да си тънкообиден колкото чугунен радиатор (Пешо, нал' тъй беше лафа?) Те да са живи и здрави другото няма голямо значение мен ако питаш Ами МИРИШАТ на кофти бе Галя. Някои от тях. И като ги сравниш имат чувствителна разлика във външния вид. Това че нещо е в срок не значи че е ок. Примерно - взима го леля Пена да го купува. Разкарва се половин час в количката с това пиле, после се отказва но понеже я мързи го зарязва в другия край на магазина. След още 2 часа някой го намира и го връща обратно на мястото му. Това пиле има още 2 дни срок на годност но е стояло към 6 часа на значително по-висока температура. Какво правим в тоя случай? Някой отваря ли пакетирани меса да ги "мирише" за да провери дали са развалени или не? Или единствено се гледа срока на годност? Да ти издам 1 тайна - пакетирано месо НЕ КУПУВАМ без да съм продупчил опаковката и да съм го помирисал. И половината от тези които съм проверил ги връщам. При 3 проверени и върнати се отказвам да купувам въпросното нещо защото явно цялата им партида е "вмирисана". А това че се минават проверките не значи че няма някой скапан продукт. ПС: Месо вече ще взимам основно от хранителния магазин на главната. По-прясно и хубаво месо наскоро от другаде не съм взимал. А особено печените и пушени филета, вратове и подобни като там другаде няма. Прясно и без консерванти. Това в големите вериги няма да го намериш. А особено в Метро всичкото месо (освен суровото) е с вкус на пластмаса. Ей тука си в огроооомна заблуда.Ама няма да издавам тайни от хранителния бранш, че скоро нито филе, нито врат ще подушиш.....Ако знаеш какви лайна се слагат....Съвет: Купувайте само прясно месо, ако е възможно от фирмен магазин/кланница. А проверките всички знаем как се минават.А аз го знам от първа ръка.Даже днес, мога да кажа къде и по кое време бяха подкупени определени доктори(инспектори). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Мдааам, познато.Всеки ден си викам днес(тази вечер) няма да пия, а то какво се случва послееееее.Ей го на.Днес същата работа, викам ще почивам...да ама не.Дядото е тука и ще се гледат мачове, ще се пият ракии...Утре пак ще съм Ама кой го е грижа, един път се живее. Ха Наздраве! Утре ще сравняваме кой е заварил по-високо скеле...демек на кой погледа му е по вял, че едни джинове-минове Кво пък толкова страдате за тая чалга дейба ? Аз чалга слушам само в комбинация с алкохол и то доста алкохол но все пак не ми пречи , новите "парчета" не ме радват щото са като за бавноразвиващи "излъжи ме" , "люби ме" , "обичай ме" ебати песните ако се затворя за 3 дни с чалга съм сигурен че ще измисля по-добър текст..... и все пак много се отклоних , та айде сега да ме светнете вие като бяхте по-младички така към 20-20 и няква годинка хич не правихте купони и не надувахте главата на "възрасните" които сигурно също са имали деца , усещате ли как се преобръщат нещата и с нарастване на годинките се превръщате в хейтърите които едно време са ви проваляли купоните ? :lol: Така или иначе повечето от въпросният купон са обречени да са общаци цял живот (събрали се в изоставена барака ЕБАТИ :confused ) така че оставете ги да се кефят :ph34r: ПС : Скорпионе не ми казвай че вярваш в тия препечни филийка , яйца на очи и т.н. на които се е явил спасителя , щото ако тва наистина е реално Исус е много здраво сбъркал рейса вместо да ми се показва на яйцата да вземе да ми се яви в някъв тото пункт .... mdaaa....баш...Чалга юбер алес ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Иначе целият кетъринг се приготвя същия ден, главата си залагам. A какво се случва с тези неща които не се продадат на деня? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Утре ще сравняваме кой е заварил по-високо скеле...демек на кой погледа му е по вял, че едни джинове-минове Хахха, шса сетиш, че джинчето е арна напитка...Ама аз пих само две ракии и бира и половина, така че утре определено няма да съм заварчик.Теб ще те видим... A какво се случва с тези неща които не се продадат на деня? Или в кухнята за манджа, или на кайма....или между пресните и отново на витрината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 A какво се случва с тези неща които не се продадат на деня? Много просто - прясно охладеното се замразява в различни разфасовки. При нужда се и тумблира (особено пък пилешкото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Хахха, шса сетиш, че джинчето е арна напитка...Ама аз пих само две ракии и бира и половина, така че утре определено няма да съм заварчик.Теб ще те видим... Или в кухнята за манджа, или на кайма....или между пресните и отново на витрината. аз не мога и ниkoга не съм пил много ама 4 джина ме измориха...и едни "гадни сърчица"....аууу ако може ПАК И ПАК И ПАК :D :D A какво се случва с тези неща които не се продадат на деня? Качват ги на един Антонов и ги пускат в Сомалия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Е утре вечер де..еее.Или като ти се ще повече огин от петък ичак до неделя. Иначе 4-рка си е добре, кв'о...Щом си ги отнесъл и можеш да пишеш без правописни грешки..значи си онлайн..а не инлайн. П.П.Бахахахахах Сомалия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 тва щото буквитe само ги налучквам и подозорaм...па и ги чета 10 пъти майна :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 A какво се случва с тези неща които не се продадат на деня? Бракуват се. С цел по-малък брак, сега има офанзива - 20 % след 20:00 ч., доколкото знам. Не съм била тия дни на Топла точка и не съм го видяла с очите си. Доколкото знам и в Кауфланд има такива промоции Видене, така е. За пилешкото май е най-зле положението, защото е най-масово и купувано. Кутери ли се казвахаааа, не помня (т.е. машините, в които се върти месото с вода, за да се "имплантира" тя в него). Един бивш колега имаше магазин, като ми е обяснявал какви обработки търпи пилето и всичките му карантии, филета, бутчета, фенери и т.н., за да го изложат на охладения щанд (или да го замразят)... Ама така е, ядем боклуци, колкото и да се опитваме да го предотвратим, едва ли ще можем и едва ли от нас зависи нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Кутера е друга машина, която прави "любимите" и "здравословни" кренвирши и наденици, салами като хамбургски, телешки и Камчия и т.н. Известен е с това, че каквото и да метнеш в него го добавя успешно към кашата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Абе модераторите спят. Пускам си репорти аз да си задам въпроса, няма брат ми. Ако наруша правилата обаче, някой веднага ще ми цъфне на лично. И не е ли време да се позволи на създателите на теми в тоя форум да си променят заглавията? Темата си е моя, ще си правя каквото си искам в крайна сметка. И ква е тая мания да се доказвате колко сте лоши, като всичките сте добри хора? Всеки, който се опита да се приобщи към това общество бива провокиран/критикуван/обиждан. Отношението е крайно снизходително. Накрая пак едни и същи хора си пишат тук, като един по един окапват по една или друга причина. Детска история. Защо трябва да се превръщаме в хардуер.бг и дата.бг? Помпозни арогантни мухльовци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Абе модераторите спят. Пускам си репорти аз да си задам въпроса, няма брат ми. Ако наруша правилата обаче, някой веднага ще ми цъфне на лично. И не е ли време да се позволи на създателите на теми в тоя форум да си променят заглавията? Темата си е моя, ще си правя каквото си искам в крайна сметка. Някои модератори спят, някои работят, а и никой не е длъжен да е дежурен 24/7. Нали темата ти вече няма подзаглавие с цената както беше поискано в рапорта...какво още не е наред с нея? Продаваш HTC Magic, озаглавена е по същия начин - който влезе вътре ще види, че е 32А. Промяна на заглавията от страна на потребителите може да направи единствено администратор...и то без да съм сигурен дали има техническа възможност в тази версия на 'инвижън'. Но дори и да може да се осъществи, поне за търговския раздел лично аз не виждам с тази опция развитие към по-добро, защото дори и сега много хора спекулират с редактирането на постовете си, а ако се даде възможност да си променят и заглавията - още отсега ми е ясно какво ще се получи. Ако ти няма да го направиш, това съвсем не значи, че доста други хора няма да се възползват от отворената вратичка...просто си нямаш и понятие на какви теми с променени или изтрити цени, премахнати или добавени предмети, сменени срокове на промоции и какво ли още не, попадам всеки ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Абе модераторите спят. Пускам си репорти аз да си задам въпроса, няма брат ми. Ако наруша правилата обаче, някой веднага ще ми цъфне на лично. И не е ли време да се позволи на създателите на теми в тоя форум да си променят заглавията? Темата си е моя, ще си правя каквото си искам в крайна сметка. И ква е тая мания да се доказвате колко сте лоши, като всичките сте добри хора? Всеки, който се опита да се приобщи към това общество бива провокиран/критикуван/обиждан. Отношението е крайно снизходително. Накрая пак едни и същи хора си пишат тук, като един по един окапват по една или друга причина. Детска история. Защо трябва да се превръщаме в хардуер.бг и дата.бг? Помпозни арогантни мухльовци. Ангеле, нещо пил ли си, да не тече газ около тебе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Накрая пак едни и същи хора си пишат тук, като един по един окапват по една или друга причина. Детска история. Защо трябва да се превръщаме в хардуер.бг и дата.бг? Помпозни арогантни мухльовци. Шшшшшш какво изтървах??? Къде е интригата? Видях няколко поста на една "кака" или поне така някой твърдеше, после "тя" се обиди нещо и каза че няма да пише докато не се сети какво. Аз видях някаква ужасно дълга тема с някакви спортове, размисли в стил какво ще стане ако кръстосаме диня с муха но на тема спортове и се сетих че имам доста работа че да изчета всичко и го зарязах. Да не би днес там да са се развихрили форОмните страсти? А хардуер.бг какво му е? Чат пат пиша там и има доста свестни типове поне в темите за софтуера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Някои модератори спят, някои работят, а и никой не е длъжен да е дежурен 24/7. Нали темата ти вече няма подзаглавие с цената както беше поискано в рапорта...какво още не е наред с нея? Продаваш HTC Magic, озаглавена е по същия начин - който влезе вътре ще види, че е 32А. Промяна на заглавията от страна на потребителите може да направи единствено администратор...и то без да съм сигурен дали има техническа възможност в тази версия на 'инвижън'. Но дори и да може да се осъществи, поне за търговския раздел лично аз не виждам с тази опция развитие към по-добро, защото дори и сега много хора спекулират с редактирането на постовете си, а ако се даде възможност да си променят и заглавията - още отсега ми е ясно какво ще се получи. Ако ти няма да го направиш, това съвсем не значи, че доста други хора няма да се възползват от отворената вратичка...просто си нямаш и понятие на какви теми с променени или изтрити цени, премахнати или добавени предмети, сменени срокове на промоции и какво ли още не, попадам всеки ден. Разбира се, че никой не е длъжен изобщо да поглежда темите и рапортите. Съжалявам, че така е прозвучало. Дори не съм забелязал темата, а можеби защото бях писал и въпроси в рапорта и очаквах отговор някакъв. А колкото до заглавието, исках да добавя нещо към него. Затова попитах. Колкото до промяната на заглавията, просто не предполагах, че хората толкова много хитреят, за да си продадат стария хладилник и продънения диван. Ангеле, нещо пил ли си, да не тече газ около тебе? Пих разбира се. Нали ще се дехидратирам иначе. И не, не тече газ под каквато и да е форма. Шшшшшш какво изтървах??? А хардуер.бг какво му е? Чат пат пиша там и има доста свестни типове поне в темите за софтуера. Изпусна поредното ръфане на чужди индивиди. Момичето/жената пусна съвсем нормална, различна и интересна тема и всички и се нахвърлиха отгоре. Защо - не знам. При положение, че отдолу има теми от рода "Защо пилето е пресякло пътя?", където се води някаква дискусия. Нищо лично към Antares и темата му, просто ми дойде най-отгоре. И то безсмислени нападки. Дори и "похвалите" бяха дистанцирани и леко надменни. Все едно сме някакъв орден на Темплиерите тука. Колкото до хардуер.бг, колкото пъти съм задал въпрос, толкова пъти някой ми се е скарал, че задавам въпроса, че не съм претърсил цялото интернет пространство преди да занимавам тях, че не знам нищо относно това за което задавам въпрос и че въпроса ми не е правилно структуриран. Отговор на края - не получавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 A не. Тези постове са по-дълги и от моите! Това няма изчитане.... Аз се предавам се - темата така и не мога да я изчета. Прегледах тук-там кой какво писал - не видях кой знае какво - къде къде по-забавно е да бъзикаш Галя - тя се връзва много повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.