Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добре бе, от къде знаеш, че няма да има ефект без да си опитал? Много пораженческо поведение :)

А според теб какъв шанс за успех би имало някое от горепосочените изказвания? Нещо над 50% че да си струва пробата?

Иначе аз ако тръгна да оправям всички кривини които съм забелязал то отиде та се невидЕ. Отделно че няма правилен вкус - това че на мен ми харесва или не ми харесва нещо не значи че трябва да е така със всички. А избор имам - или ще си вдигна гълъбите или ще направя нещо друго - най-лесното ми беше да докарам колата и вместо да седя на пейката да седна в колата и да пусна музиката оттам - гарантирано ще заглуши тази от 2 gsm-a :)

Пък и малко толерантност все пак. Харесва ми или не - мога да я изтрая замалко... само че точно тогава на 15тата минута взе да ми идва в повече да слушам 2 различни чалги едновременно. Не стига че от телефон и с безобразно качество та се чува основно някакво виене ами и като се смесят 2 мелодии та става абсолютен кошмар... при това чалга на всичкото отгоре (то и рап да беше пак същата работа)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А според теб какъв шанс за успех би имало някое от горепосочените изказвания? Нещо над 50% че да си струва пробата?

Иначе аз ако тръгна да оправям всички кривини които съм забелязал то отиде та се невидЕ. Отделно че няма правилен вкус - това че на мен ми харесва или не ми харесва нещо не значи че трябва да е така със всички. А избор имам - или ще си вдигна гълъбите или ще направя нещо друго - най-лесното ми беше да докарам колата и вместо да седя на пейката да седна в колата и да пусна музиката оттам - гарантирано ще заглуши тази от 2 gsm-a :)

Пък и малко толерантност все пак. Харесва ми или не - мога да я изтрая замалко... само че точно тогава на 15тата минута взе да ми идва в повече да слушам 2 различни чалги едновременно. Не стига че от телефон и с безобразно качество та се чува основно някакво виене ами и като се смесят 2 мелодии та става абсолютен кошмар... при това чалга на всичкото отгоре (то и рап да беше пак същата работа)

Сигурно си супер възмутен щом си станал толкова рано да го коментираш. :)

Стефчо, с тия изблици от сорта на "Остроооо", "Рязкооооо" си типичен '92 набор :D :D :D

Че лошо ли е? Де да можеше верно да съм 94 или 04 още по-добре :(

Че лошо ли е? Де да можеше верно да съм 94 или 04 още по-добре :(

Знаеш, че друго имах предвид :D...лошо няма, мен ми дадоха няколко пъти 90-91, оня ден бях 88-86, харесва ми така :D

Сигурно си супер възмутен щом си станал толкова рано да го коментираш. :)

Не съм си лягал и трябваше да изчакам няколко неща преди да си легна та си чоплех носа междувременно. Т.е. хора... работещи от 10:00 до 2 (защото са баровци да ги е*а и трябва да им се молиш да работят).

ПС: Как може да обява за работа където е написано че се търсят програмисти за разработка на софтуер с нам си какви умения и еди колко си опит в еди какви си области да се кандидатира ТЪРГОВСКИ представител работил в Пикадили, Практикер и нам си къде вършел - "подреждане и почистване на щандове". Объркал ли се е та да се кандидатира за грешното място или просто е толкова тъп че не се сеща какво сме написали (щото то на английски все пак)

Ами има и откачалки като мен - онзи ден на градинката люлея малкия и 2 момиченца се люлеят на другите 2 люлки.... и си пуснаха от телефоните някаква чалгия... при това всяка от тях различна... люлеят се и си слушат чалга - кошмар просто (момиченца сигурно 5ти клас такива). Стоях малко там, отдалечих се и оставих жена ми да го люлее, но пак даже и от пейката се чува. И тъкмо тръгнах да докарам колата за да пусна малко Thunderstruck на МАХ и ставам и се запътвам да кажа на жена ми, че не издържам повече и тя кандърдиса малкия да си ходим.

Ти ако знаеш какъв уикенд изкарах аз на село... Срещу нас от другата страна на реката има стар пункт за изкупуване на мляко, който не работи. От едно известно време насам селските младежи и девойки (всички под 18 години) си правят там разни събирания. И понеже няма кой да ги закача, бавно но сигурно тесстват докъде може да стигнат.

Та в събота, правейки целия ден почистване на речния бряг ги забелязах, че ще правят джумбиш вечерта. Тъй като ми е ясно какво ще се случи се подготвих психически за много чалга (ако изобщо това е възможно). В късния следобед ме изнервиха за начало, след като една трътлеста пикла нагло изсипа пълен кош с боклуци на отсрещния бряг. Успя да го свърши докато съм с гръб, та не можах да я подхвана навреме. Докато реагирам и видях как си вмъкна тлъстия гъз в помещението. Не че очаквам нещо различно от простащина и безхаберие в тия селски среди, но пък това си е жива наглост - да гледаш как хората цял ден правят оборка и горят боклуци, за да не прилича реката на бунище и да сипеш боклуците на брега пред тях. Подчертавам, че имаха налични коли, а в село има кофи за боклук.

Към късния следобед домъкнаха техниката. И разбира се в тоя павилион нахакаха мощни тонколони с усилвател. Изненадващо за мен почнаха с някаква прилична музика (не чалга). Посмях се след като при първото надуване на чалга нещо изгоря и настъпи тишина. След около час обаче домъкнаха заместител. В момента, в който се мръкна задумкаха мазни чалги. Ужас и безумие. От една страна имам силна нетърпимост към тия простотии, от друга нямам право да казвам на хората какво да слушат. Реших, че ще се потрае - все пак в събота до 12 вечерта не мога нищо да кажа. В един момент успях да се абстрахирам от чалгата и се концентрирах с работа в предния двор, където все пак дебела тухлена ограда ме пази от гнасните звуци. Добре ама тия хлапетии не мирясват само в помещението - взеха и да излизат навън да крещят и да се лигавят. Към 8 имаше вече поне двама силно пияни, като един от тях около два часа дрема отвън на стълбите докато се освести. Взех да се нервирам отново - ни могат да пият, нито музиката им стока - резил. Твърдо обаче реших да си трая до полунощ. Разбира се в полунощ нищо не се промени, освен че изиграха едно хоро отвън. За сметка на това пък и пиклите се напиха и започнаха периодически да се чуват пискливите им крякания "Кичьек! Кичьеееек!", които разбира се няма смисъл да коментирам от какво биваха последвани. Тъй като бях разпуснал вече с някакви бири, а и осъзнах, че се празнува рожден ден някакъв, реших отново да не се намесвам. Убедих се, че детето спи нормално и не чува простотиите (друго си е 50 см зид) и се оттеглих в хола, па си пуснах Хиподил. Добре ама ми се пуши - трябва да отворя прозореца. Да ама ония келеши са ми точно отсреща. Надвикват ми музиката, а аз не мога да увеличавам, защото детето спи... Дилема и чудо. Общо взето тая чалга не замлъкна докъм 4 сутринта, когато аз си легнах, а нататък не знам какво е ставало. В един момент ми се струваше, че IQ-то ми стремглаво пада докато съм близо до тия звуци.... Какво ми минаваше през главата хич не искам да казвам. Ако бяха събудили детето щях да изрина барабар с павилиона. Иначе отговорникът на групата е син на близък приятел, чиято сестра е кметицата, чийто мъж също е близък приятел. Абе общо взето родителите на всичките са ми някакви приятели и/или роднини. Та не върви да ги раздигам по грубия начин. И издържах съботата. Все си повтарях, че не е чак толкова зле...

Да ама не! В неделя следобед, не стига че видях, че пак са хвърлили боклуци на речния бряг, за което направих забележка на някои родители, пак задумкаха чалгата! Викам на жената - тая вечер вече ще си сменяме шапките. В тоя момент с ужас осъзнах защо шибана чалга цепи въздуха в късната неделя! От от първи до десети април тия келеши са във ваканция! За щастие обаче тоя път се прибраха в помещението и към 10 часа затихнаха.

Обмислих тия ситуации и взех да си спомням на тая възраст ние какво и как сме правили из село... Не че не сме вдигали шум, но пък не сме смущавали хората. Едно на ръка, че мазни долни цигански чалги не сме слушали и второ - събирахме се в бар под земята или с китари далеч на Марица. За толкова години едно оплакване не е имало. А тия хлапетии не им пука, отделно тая наглост с боклуците...

ПС: Как може да обява за работа където е написано че се търсят програмисти за разработка на софтуер с нам си какви умения и еди колко си опит в еди какви си области да се кандидатира ТЪРГОВСКИ представител работил в Пикадили, Практикер и нам си къде вършел - "подреждане и почистване на щандове". Объркал ли се е та да се кандидатира за грешното място или просто е толкова тъп че не се сеща какво сме написали (щото то на английски все пак)

Apt Systems?

Пффф...., още един работен ден изтече в канала. Пуснах водата след него с две бирички, и сега ми е едно такова никакво, щото ми се очертава неандерталско, домашно напиване, а утре пак трябва да съм в работна кондиция... :huh:

...

Един приятел направи следния номер преди години в отговор на досаждането в продължение на 2 дни със силна и неприятна музика - вечерта около 1 през нощта нагласил телевизора да се включи на XXL усилен здраво и излезнал да пие кафе. Като се върнал към 2 половината блок буден и обикалят да го търсят :lol:

После се извинил че нещо се е шашнал телевизора а той се е бил изнервил на музиката с която цял ден го облъчвал нам си кой и отишал да се напие и затова се върнал късно. После бабите свършили останалата работа вместо него

Apt Systems?

Не

Пффф...., още един работен ден изтече в канала. Пуснах водата след него с две бирички, и сега ми е едно такова никакво, щото ми се очертава неандерталско, домашно напиване, а утре пак трябва да съм в работна кондиция... :huh:

Мдааам, познато.Всеки ден си викам днес(тази вечер) няма да пия, а то какво се случва послееееее.Ей го на.Днес същата работа, викам ще почивам...да ама не.Дядото е тука и ще се гледат мачове, ще се пият ракии...Утре пак ще съм :wacko: Ама кой го е грижа, един път се живее. :laughing:

Ха Наздраве! :beer:

Кво пък толкова страдате за тая чалга дейба ? Аз чалга слушам само в комбинация с алкохол и то доста алкохол но все пак не ми пречи , новите "парчета" не ме радват щото са като за бавноразвиващи "излъжи ме" , "люби ме" , "обичай ме" ебати песните ако се затворя за 3 дни с чалга съм сигурен че ще измисля по-добър текст..... и все пак много се отклоних , та айде сега да ме светнете вие като бяхте по-младички така към 20-20 и няква годинка хич не правихте купони и не надувахте главата на "възрасните" които сигурно също са имали деца , усещате ли как се преобръщат нещата и с нарастване на годинките се превръщате в хейтърите които едно време са ви проваляли купоните ? :lol: :lol:

Така или иначе повечето от въпросният купон са обречени да са общаци цял живот (събрали се в изоставена барака ЕБАТИ :confused :confused ) така че оставете ги да се кефят :ph34r:

ПС : Скорпионе не ми казвай че вярваш в тия препечни филийка , яйца на очи и т.н. на които се е явил спасителя , щото ако тва наистина е реално Исус е много здраво сбъркал рейса вместо да ми се показва на яйцата да вземе да ми се яви в някъв тото пункт .... :laughing:

Тук реших да ви споделя какво ми минава през главата, относно поведението ви в "моята" тема.

Започвам:

Алооооуууу! Абе вие сякаш сте пущени от гората!

Сложете някакви възбранителни или поне упоменателни инструкции за неподозиращите, че тука ще ги ръчкате и тормозите!

Сега, честно да ви напиша, нямам никаква представа с какво предизвиках тези ви реакции - силно угнетяващи, ако сте на мое място...

Идвам си тук кротко, пиша сравнително грамотно, съобразявам се с правилата на форума, отварям си тема точ-в-точ с правилата на това място, опитвам да се забавлявам, без да ви обиждам или с нещо накърнявам личното достойнство... Ама явно не съм преценила добре къде се развявам, защото преобладаващото ви поведение, честно, направо ме погнуси.

Нека все пак ви кажа и в прав текст, каквото си мисля?

Уважаеми господа (Дамите моля смирено да ме извинят, не можах още да регистрирам вашето присъствие, обещавам да внимавам повече, а и написаното по-долу се отнася за т.нар. "господа".), ако имате желание да попитате нещо от личен характер, можете да го сторите, без да ме обиждате публично. Има лични съобщения, на които ако са съставени прилично, обещавам да отговоря по същество. Отношението ви към "моята" тема ме обиди. Опитах за малко известни спортове да напиша нещо, като силно се надявах да коментираме такива неща, а не каква личност съм, колко съм дърта, с дебел задник, малки цици и прочие.

Разбирам, че идва пролет и сте леко възторжени от нея, но аз не съм се натресла у дома ви. Това е публично място и ще съм признателна ако допуснете да съществуват хора, които имат различни от вашите занимания, идеи, мироглед, възпитание и желание да се забавляват тук.

От тук на сетне спирам да пиша тук, докато не намеря отново причина да го направя.

Толкоз.

Благодаря за вниманието.

Приятна вечер.

Победа, и пак победа... ние пишем само за победа.

БулФорум 4 : 0 Външни лица

Или колкото е там резултата. На девойката й препоръчвам посещение на форумна среща. Ние хора не ядем - понякога ги таковаме ама по взаимно съгласие - , даже и помощ указваме при проблеми и затруднения (Гадо, наздраве).

Чети, чети и ще види, че "всеки луд с номера си" ама ние тук сме "спИцЯлни" и си имаме всеки един програма, харесваме си я и я изнасяме без покана.

ГолЕм художник се извъдих нещо - и втората рожба се очертава от женски пол.

Единствено ми е мъчно дето ще ми се изгуби фамилилята, че за трето няма да ми стигне куража на тия години и в тия времена.

Само на мен ли ми е страно, как през няколко месеца се появява някаква " девойка " в кавички, защото това никога не е сигурно, внася смут и раздор за няколко дена и след това изчезва безследно?

Хич не е странно, като се има предвид индивидите населяващи форума.Мисля че от БУЛфорум, ще трябва да се прекръсти на ГЕЙфорум. :lol:

Или с две думи, не съществува същество от женски пол, достойно да пише в нашия форОм. :bgrin:

ПС : Скорпионе не ми казвай че вярваш
:lol:

Злобиле, обърка ме тука с един зелен бивш форумен член :lol: Просто се разхилих на "Чийзъс". Иначе ето още един джизъс ^^

Triti, наш'то форумно село така поздравява новодошлите. Естествен подбор, един вид. Оцеляват само най-големите пердета и дебили :lol:

@Alchemy, епа да ти е живо и здраво чадото, пък другото - здраве да е!

Днес с Жоро колко работа свършихме, пфууу... Скапана съм... :wacko:

Аз ще започна като Ваньо и ще кажа "Пешо, пиша ти тук, за да си видиш телефона" :ph34r:

Саше, дано бременността на жена ти е безпроблемна и да ви се роди хубава щерка, която да ви дарява със сили и радост!!!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...