Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Второто нещо, което искам да кажа (или по-точно третото, за тези, които броят), е че си поправих профила, сложих там някакви неща, които да ме представят в някаква светлина, така че да улесня евентуален интерес, ако изобщо има възникнал такъв. :unsure:

Ами.... сори отделих си 30 секунди от виртуалното време за да ти прегледам профила но уви интерес не се появи , по-скоро хванах цветна болест от аватара ти.....

А и не че съм дребнав заядливец ама няма такъв филм "да улесниш интерес". :wacko:

Добре, че ме осветли какво има и какво няма, иначе като нищо да си замина неосведомена.

zlobil, никак не си дребнав заядливец, по-скоро приличаш на неграмотен пикльо. За едно си прав, обаче - такъв филм наистина няма. Други неща са. ;)

Добре, че ме осветли какво има и какво няма, иначе като нищо да си замина неосведомена.

zlobil, никак не си дребнав заядливец, по-скоро приличаш на неграмотен пикльо. За едно си прав, обаче - такъв филм наистина няма. Други неща са. ;)

Като за навлизаща форумна-звезда с претенции да привлечеш внимание "неграмотен пикльо" си е слаб опит да ме засегнеш.

Последно май като бях 3ти клас една лелка ме нарече пикльо...... ехх върна ме в детството поне ако не друго :beer:

Баси, само аз ли не слушам чалга у нас в колата или където и да мога да го избегна?

Тва да съм си у нас и да слушам чалга :blink:.

По заведения и кръчми не ми пречи стига музиката да не е прекалено силна, като изляза на кръчма излизам да се видя и да поговоря с приятели, не постояно да се надвиквам с музиката.

Ако е на дискотека и музиката не ми харесва си седя цяла вечер кротко и си пия :beer:.

Така и така сте започнали с по-здравите, ето един и от мен. От няколко седмици я слушам, пристрастил съм се към тЪз пйесйен!

http://www.youtube.com/watch?v=zRVrQsdWDds

Много е готина, да. Преди 4 години ми я прати един познат на мен. Не знам от къде я беше изкопал, някаква Шведка му я беше пратила. На който я покажех, никой не я беше чувал и много я харесваха.

Мерси за поздрава. :)

Баси, само аз ли не слушам чалга у нас в колата или където и да мога да го избегна?

Тва да съм си у нас и да слушам чалга :blink:.

По заведения и кръчми не ми пречи стига музиката да не е прекалено силна, като изляза на кръчма излизам да се видя и да поговоря с приятели, не постояно да се надвиквам с музиката.

Ако е на дискотека и музиката не ми харесва си седя цяла вечер кротко и си пия :beer:.

Ами има и откачалки като мен - онзи ден на градинката люлея малкия и 2 момиченца се люлеят на другите 2 люлки.... и си пуснаха от телефоните някаква чалгия... при това всяка от тях различна... люлеят се и си слушат чалга - кошмар просто (момиченца сигурно 5ти клас такива). Стоях малко там, отдалечих се и оставих жена ми да го люлее, но пак даже и от пейката се чува. И тъкмо тръгнах да докарам колата за да пусна малко Thunderstruck на МАХ и ставам и се запътвам да кажа на жена ми, че не издържам повече и тя кандърдиса малкия да си ходим.

Дедо, а защо просто не им направи забележка? Може би в ценностната им система липсва идеята "съобразява с околните"...

Добър утър, имбецили!

Мисля си как ли има идва на новите културния шок от някои форумни светила...

Аз ако не ви знаех от толкова години, щях да се смаям сигурно.

И наистина много кодирано се говори, чак аз на моменти губя нишката...

Само за woox и Ваньо всичко ми е ясно... :lol:

Време е за сбирка на полянка. Колко ви виках, сега следващите ми три уикенда са заети, мамка му. Кога стана така, че знам какво ще правя в следващия месец. Не ми харесва...

P.S. Кучето ми започва да "чете" притеснително много книги. Трябваше да снимам вчера какво заварих като се прибрах, ама е изял кабела на фотоапарата и като го включа в USB-то дава нещо като късо и после трябва да чакам доста, за да го включа.

A беше толкова миличък и добричък...

dsc07697in.th.jpg

Ами има и откачалки като мен - онзи ден на градинката люлея малкия и 2 момиченца се люлеят на другите 2 люлки.... и си пуснаха от телефоните някаква чалгия... при това всяка от тях различна... люлеят се и си слушат чалга - кошмар просто (момиченца сигурно 5ти клас такива). Стоях малко там, отдалечих се и оставих жена ми да го люлее, но пак даже и от пейката се чува. И тъкмо тръгнах да докарам колата за да пусна малко Thunderstruck на МАХ и ставам и се запътвам да кажа на жена ми, че не издържам повече и тя кандърдиса малкия да си ходим.

ей заради такива нарочно пускам ама най-мазните глупости дето дори и аз не ги слушам...просто, за да направя на пук ;)

Дедо, а защо просто не им направи забележка? Може би в ценностната им система липсва идеята "съобразява с околните"...

Добър утър, имбецили!

Ша прайш забележка на детето ми кво да прави и да слуша докато се люлее ама някой друг път ;)

Само за woox и Ваньо всичко ми е ясно... :lol:

E, те вече са се научили да живеят с това което са и не го крият... Също и за Стефчо са ясни нещата, той си е селяк с мания по лъскавкото...

http://www.youtube.com/watch?v=bhNSvjIGKvA

Иначе - А Добро Утро!

П.с. Мамка му! Къде са ми двадесете процента !?!

И шамари ако трябва ше има :]

вярваш ли си? ако искаш иди в парка и удари чуждо дете и ела да разкажеш после ;)

Gado, oгромна мания по лъскавото....блинк блинккккк :D

Чефо, точно толкова си вярвам, колкото и ти, че имаш деца :P

Кой е казал, че имам...погледнах мааааалко напред...живот и здраве само да има ;)

Чефо, дал ти господ здраве, добра съпруга и парите да ги поддържаш. Аз до тогава може и да съм станал по-търпелив :lol:

Но нали знаеш, в името на дрязгата и чесането на клавиатури всички сме Чък Норисовци :lol:

РЯЗКОООООООООО

Днес съм спал от 3 и 20 до 7, идвам на работа и какво да видя... :D :D :D

Трябва да е забранено докато човек е на работа да вижда такивИ работи.

Добър утър, имбецили!

Как предлагаш да го направя. Примерно: "момичета, не ви ли е срам да слушате тази музика" или "аре бе оу, я да го спирате това" или пък "момичета, моля ви спрете тази ужасна музика". Понеже нито едното нито другото няма да има желания ефект евентуално последното и то ако са в добро настроение ама ме съмнява. Най-лесно ми беше като ме дразни да се махна ама малкия се запъна да се люлее...

Докато не почне всеки на всякъде да им прави забележка НИКОГА няма да им направи впечатление.

А това, че нямат елементарно отношение към възрастните и като цяло към другите хора подрастващите е факт. Родителите им 20+ години "прехождат" в безпаричие и освен "какво ще ядем утре" , др. теми са тотално в тъча.

Освен темите "да съберем по 1лв за Х със СМС на..." и "всичко е гадно ама нищо няма да направим".

Нз имат ли си форум фриски обаче евала на пичовете правещи радиото. Нумеро Уно. Как за толкова месеци слушане един път не пуснаха някакъв бозав трак... Нова пробват ама имат издънки.

Как предлагаш да го направя. Примерно: "момичета, не ви ли е срам да слушате тази музика" или "аре бе оу, я да го спирате това" или пък "момичета, моля ви спрете тази ужасна музика". Понеже нито едното нито другото няма да има желания ефект евентуално последното и то ако са в добро настроение ама ме съмнява. Най-лесно ми беше като ме дразни да се махна ама малкия се запъна да се люлее...
Добре бе, от къде знаеш, че няма да има ефект без да си опитал? Много пораженческо поведение :)

Днес съм спал от 3 и 20 до 7, идвам на работа и какво да видя... :D :D :D

Трябва да е забранено докато човек е на работа да вижда такивИ работи.

Аз миналата седмица ми се случи да съм така(няколко пъти)...нямаше друга такава гъба :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...