Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Еми тя още предстои. Може и да се извършва в момента, но не знам, тъй като въпросния гуру се намира в София, а делата ги движи един приятел и най-рано сряда ще е готова... Та аз до тогава мога да дебелея, тъпея и слабея (умствено)...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Antares, нямах предвид, че играят на някакви догадки, а точно обратното - сигурни са в поставената диагноза.

Пък и едва ли базират сигурността си на база този профил... Специалисти ей!

А вие за какво си говорите? Кодирани послания ми се струва, че разменяте... :ph34r:

А вие за какво си говорите? Кодирани послания ми се струва, че разменяте... :ph34r:

Просто са си много близки.. МНОГО близки..

Опааа..., виж кой говори за близост, ГОЛЯМА близост (по-малко от два пръста) :wacko:

Опааа..., виж кой говори за близост, ГОЛЯМА близост (по-малко от два пръста) :wacko:

Така като гледам и ти я споменаваш, така че ставаме двама.

Просто са си много близки.. МНОГО близки..

Споко вие с Иван да бягате срещу нас не можем ви стигнем. Оставате си на първо място, няма да ви го вземе някой скоро.

За да разбереш за какво си говорим - трябва да си наясно с подробности около форумните кукувци за последните няколко години, сред които съм и аз. И да знаеш, че основната ми мания, страст и хоби в момента седи разглобена, а аз затъвам в тотално изпросталяване.

И от нямане к'во да правя, ше зема да влюбя... 'се излагам на дърти години... Просто... да ми оправят теркелека, че да спра да се занимавам с глупости :D

И да знаеш, че основната ми мания, страст и хоби в момента седи разглобена, а аз затъвам в тотално изпросталяване.

Това е чисто сугестивно, Пешо! То и кога не е разглобена, пак не ти пречи... :unsure:

И от нямане к'во да правя, ше зема да влюбя... 'се излагам на дърти години... Просто... :D

Стига, бе...! Ще вземе да му тръгне име на този форум и славата му на резерват за топки и тестостерон ще вземе да рухне...

Една форомна гей двойка ни стига. Ти и котора ще сте ни в повече.

Наченки на шизофрения ли усещам в думите ти, Ваньо ?

Сега, с единствената цел да ви успокоя, искам да спомена две неща. Едното е, че когато човек общува в някаква затворена среда, иска или не, леко малко започва да бълва едни особени мисли, от които често не се гордее и никак не са характерни за него. Ся дълбокомислени изводи няма да си направи никой, забавляваме се просто взаимно.

Второто нещо, което искам да кажа (или по-точно третото, за тези, които броят), е че си поправих профила, сложих там някакви неща, които да ме представят в някаква светлина, така че да улесня евентуален интерес, ако изобщо има възникнал такъв. :unsure:

И последно, за да не е съвсем спам поста ми, мисля си днес да си пусна и аз една тема тук, ама до довечера мисля да събера малко материал за нея. (емотиконка на смълчан октопод)

Нова суперстар съм! Напълно нова, уверявам те.

Разбирам, че може да ти звучи съмнително, но все пак един съвет бих искала да ти дам, ако разбира се, това не те обижда?

Допусни, че съществуват хора, които не познаваш до този момент. :P

Сега, с единствената цел да ви успокоя, искам да спомена две неща. Едното е, че когато човек общува в някаква затворена среда, иска или не, леко малко започва да бълва едни особени мисли, от които често не се гордее и никак не са характерни за него. Ся дълбокомислени изводи няма да си направи никой, забавляваме се просто взаимно.

Второто нещо, което искам да кажа (или по-точно третото, за тези, които броят), е че си поправих профила, сложих там някакви неща, които да ме представят в някаква светлина, така че да улесня евентуален интерес, ако изобщо има възникнал такъв. :unsure:

И последно, за да не е съвсем спам поста ми, мисля си днес да си пусна и аз една тема тук, ама до довечера мисля да събера малко материал за нея. (емотиконка на смълчан октопод)

Чудно каква ли тема ще ти се пръкне от главата?

Да знаеш че съществуват хора които ги няма и във фантазията ти.

Една седмица не го чета редовно тоя форум, а то цели нови движения се надигат :D

Дойде пролет... явно форума умора няма.

Triti, с демотиваторската колекция може и да осмислиш някой-друг мой по-малко натоварен работен ден (как си мечтая пак да дойдат), макар че съм почитател на забавните, а ти май предлагаш доста лирично-меланхолични. Ако искаш да впечатлиш публиката - една твоя (вече обидена и избягала) предшественичка заговори за майсторството си в мусаката и огромния си бюст. Вéрвай ми - бая разбуни страстите ^^

Аз да се похваля - най-накрая си намерих хлебна гумичка Kohinoor :bgrin: Отивам да я ползвам :]

Поздравявам с цитираната в подписа ми песен и ви пожелавам приятна вечер

http://www.youtube.com/watch?v=jOI_XqLiQmE

Предвид психичното заболяване, което карам в момента - простено ми е да съм по-лирично настроен от обичайното :D

Деба и пролет!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...