Antares Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Еми тя още предстои. Може и да се извършва в момента, но не знам, тъй като въпросния гуру се намира в София, а делата ги движи един приятел и най-рано сряда ще е готова... Та аз до тогава мога да дебелея, тъпея и слабея (умствено)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 .. слабея (умствено)... Не знаех, че имало още накъде :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Дъното е стигнато. Вече копам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Antares, нямах предвид, че играят на някакви догадки, а точно обратното - сигурни са в поставената диагноза. Пък и едва ли базират сигурността си на база този профил... Специалисти ей! А вие за какво си говорите? Кодирани послания ми се струва, че разменяте... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Ами... Говорят си за секс. Разбираемо е, че за теб е кодирано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 А вие за какво си говорите? Кодирани послания ми се струва, че разменяте... :ph34r: Просто са си много близки.. МНОГО близки.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Опааа..., виж кой говори за близост, ГОЛЯМА близост (по-малко от два пръста) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Опааа..., виж кой говори за близост, ГОЛЯМА близост (по-малко от два пръста) Така като гледам и ти я споменаваш, така че ставаме двама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Просто са си много близки.. МНОГО близки.. Споко вие с Иван да бягате срещу нас не можем ви стигнем. Оставате си на първо място, няма да ви го вземе някой скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 За да разбереш за какво си говорим - трябва да си наясно с подробности около форумните кукувци за последните няколко години, сред които съм и аз. И да знаеш, че основната ми мания, страст и хоби в момента седи разглобена, а аз затъвам в тотално изпросталяване. И от нямане к'во да правя, ше зема да влюбя... 'се излагам на дърти години... Просто... да ми оправят теркелека, че да спра да се занимавам с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 И да знаеш, че основната ми мания, страст и хоби в момента седи разглобена, а аз затъвам в тотално изпросталяване. Това е чисто сугестивно, Пешо! То и кога не е разглобена, пак не ти пречи... И от нямане к'во да правя, ше зема да влюбя... 'се излагам на дърти години... Просто... Стига, бе...! Ще вземе да му тръгне име на този форум и славата му на резерват за топки и тестостерон ще вземе да рухне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Е, че само заради мен ли ще рухне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Една форомна гей двойка ни стига. Ти и котора ще сте ни в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Една форомна гей двойка ни стига. Ти и котора ще сте ни в повече. Наченки на шизофрения ли усещам в думите ти, Ваньо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Сега, с единствената цел да ви успокоя, искам да спомена две неща. Едното е, че когато човек общува в някаква затворена среда, иска или не, леко малко започва да бълва едни особени мисли, от които често не се гордее и никак не са характерни за него. Ся дълбокомислени изводи няма да си направи никой, забавляваме се просто взаимно. Второто нещо, което искам да кажа (или по-точно третото, за тези, които броят), е че си поправих профила, сложих там някакви неща, които да ме представят в някаква светлина, така че да улесня евентуален интерес, ако изобщо има възникнал такъв. И последно, за да не е съвсем спам поста ми, мисля си днес да си пусна и аз една тема тук, ама до довечера мисля да събера малко материал за нея. (емотиконка на смълчан октопод) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Чудя се коя от изгубените суперстарове си ти? Или кой псевдосуперстар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Нова суперстар съм! Напълно нова, уверявам те. Разбирам, че може да ти звучи съмнително, но все пак един съвет бих искала да ти дам, ако разбира се, това не те обижда? Допусни, че съществуват хора, които не познаваш до този момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Сега, с единствената цел да ви успокоя, искам да спомена две неща. Едното е, че когато човек общува в някаква затворена среда, иска или не, леко малко започва да бълва едни особени мисли, от които често не се гордее и никак не са характерни за него. Ся дълбокомислени изводи няма да си направи никой, забавляваме се просто взаимно. Второто нещо, което искам да кажа (или по-точно третото, за тези, които броят), е че си поправих профила, сложих там някакви неща, които да ме представят в някаква светлина, така че да улесня евентуален интерес, ако изобщо има възникнал такъв. И последно, за да не е съвсем спам поста ми, мисля си днес да си пусна и аз една тема тук, ама до довечера мисля да събера малко материал за нея. (емотиконка на смълчан октопод) Чудно каква ли тема ще ти се пръкне от главата? Да знаеш че съществуват хора които ги няма и във фантазията ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Една седмица не го чета редовно тоя форум, а то цели нови движения се надигат Дойде пролет... явно форума умора няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Една форомна гей двойка ни стига. Ти и котора ще сте ни в повече. Ваньо та шибат ангели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Triti, с демотиваторската колекция може и да осмислиш някой-друг мой по-малко натоварен работен ден (как си мечтая пак да дойдат), макар че съм почитател на забавните, а ти май предлагаш доста лирично-меланхолични. Ако искаш да впечатлиш публиката - една твоя (вече обидена и избягала) предшественичка заговори за майсторството си в мусаката и огромния си бюст. Вéрвай ми - бая разбуни страстите ^^ Аз да се похваля - най-накрая си намерих хлебна гумичка Kohinoor Отивам да я ползвам :] Поздравявам с цитираната в подписа ми песен и ви пожелавам приятна вечер http://www.youtube.com/watch?v=jOI_XqLiQmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Казах ви, че ще ви разочарова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Предвид психичното заболяване, което карам в момента - простено ми е да съм по-лирично настроен от обичайното Деба и пролет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Много ме кефи не знам и аз що - доста проста песничка ама ме радва нещо... Чувствайте се поздравени от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Така и така сте започнали с по-здравите, ето един и от мен. От няколко седмици я слушам, пристрастил съм се към тЪз пйесйен! http://www.youtube.com/watch?v=zRVrQsdWDds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.