Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да, това му е същнсотта на mac* и iP* - тоооолкова cool направен, че веднага да ти се прииска да го имаш. Голямо Браво, на Apple, че са постигнали такъв маркетингов успех де :)

Иначе да, и аз бих предположил Debian. С Дебилиан първия ни сблъсък беше много болезнен за моето его :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да, това му е същнсотта на mac* и iP* - тоооолкова cool направен, че веднага да ти се прииска да го имаш. Голямо Браво, на Apple, че са постигнали такъв маркетингов успех де :)

Иначе да, и аз бих предположил Debian. С Дебилиан първия ни сблъсък беше много болезнен за моето его :lol:

Ти реално ползвал ли си MAC OSX и iPhone, че се изказваш така. Да ти цитирам ли мнение от предната страница?

Да и с двете съм работил. Проблем? Да си го пиша в CV-то ли?

И на CV-то да си го напишеш, надявам се знаеш, че не го държа на рефреш в съседния таб.

MAC OSX ми харесва на мен не заради шаренията (изцяло), а заради функционалността си. Макар че на моменти е много ограничен откъм опции.

И все пак, ако знаеш какво пишеш в терминала, можеш да си направиш всичко.

Галине, ся що ми крадеш идеите! laughing.gif

Добрите идеи не се крадат, те се взаимстват!

Да и пожелаем леко и безпроблемно раждане тогава! :beer:

Мерси, мерси ;)

[#10171] You do not have permission to view this attachment.

Тоя гей го помня от други реклами на същите тези и помня че ме е подразнило нещо но какво точно вече не се сещам... само си спомням че беше нещо не само дразнещо ами и гейско и затова...

Абе много силно сте ме неразбрали - дори не бях забелязала въпросния гей, докато не ми обърнахте внимание. Мен циците ме разсейват. Возя си се аз (понеже вече не шофирам) и някакви цици насреща ми се подмятат, със щръкнали зрънчовци отгоре на всичко. Не мисля, че е много подходяща реклама по възловите кръстовища на града. Щом аз се разсейвам какво остава за мъжоподобните същества.

Дразнят ме тия билбордове из града. Разсейват ме.

news_1076_big.jpg

Да те разсейват, разсейват - колко да те разсеят.

Най-много да удариш "от зад" тоя пред теб, тва последното е свързано с коментарите е или не е гей тоя.

Иначе сериозно тая (пък и тоя) не ме кефи и повече от един поглед няма да хвърля, въж билбордовете на магистралата на Пастело ме разсейват много.

Друго да кажа съгласен съм, че голотии нямат място по пътищата, с уговорката че изключване околовръсното на София, Ботевград и пътя към Галата във Варна. :laughing:

Но не разбирам с какво тая реклама се различава от рекламата на Лидер май беше (може и да бъркам фирмата), жена по цици с кожено яке.

Аз лично не се разсейвам от такива неща. Един поглед ми стига.
И после се чуди защо всички те взимат на мезе :lol:

И после се чуди защо всички те взимат на мезе :lol:

Е това какво общо има? Един поглед ми е достатъчен, точно защото не виждам за сефте. :)

Аз и така си го обичам. :rolleyes:

За тебе знаем, няма нужда да го демонстрираш непрекъснато..., но интересно защо той продължава да твърди, че не бил такъв....?

Защото е едностранно. Вече не си пада по големи цици и сочни дупета. За това ме смени с нек'во хлапе дет има по-малки цици от мойте и по-малък задник от моя. :cry

Защото е едностранно. Вече не си пада по големи цици и сочни дупета. За това ме смени с нек'во хлапе дет има по-малки цици от мойте и по-малък задник от моя. :cry

Няма да се притесняваш, Ваньо! Мъжката любов, трижелезен четириокис не хваща!

П.с. Не знам защо, това нещо ми напомня за един случай разказан от Гаро Папазян..., за един(а) негов(а) приятел(ка), който си направил операция за смяна на полът и после си хванал за гадже.... лезбийка!

Това според Гаро било крайната форма на извратеност. Не мисля, че Вуксчо е затънал чак толкова и би трябвало все още да имаш някакви шансове....

Абе много силно сте ме неразбрали - дори не бях забелязала въпросния гей, докато не ми обърнахте внимание.

Аз без връзка с казаното от теб да спомена че мен конкретно той ме дразни. Иначе на тази реклама от циците почти не го забелязвам.

Пък и ти какво се разсейваш от цици. Разбирам да си мъж да се разсейваш ми то...

Няма да се притесняваш, Ваньо! Мъжката любов, трижелезен четириокис не хваща!

П.с. Не знам защо, това нещо ми напомня за един случай разказан от Гаро Папазян..., за един(а) негов(а) приятел(ка), който си направил операция за смяна на полът и после си хванал за гадже.... лезбийка!

Това според Гаро било крайната форма на извратеност. Не мисля, че Вуксчо е затънал чак толкова и би трябвало все още да имаш някакви шансове....

Честно казано не знаех кой е този Гаро и се наложи да използвам Google. След това се сетих понеже съм го засичал на няколко пъти по телевизията. Ти обаче явно си доста запознат с него и изказванията му. Да не сте дружки? :lol:

Да де ама надали има драйвери за друго освен win7

Пич, ти си голем оптимист бе. Ми то и за Боза 7 няма. При преинсталирани фабрично от Дел един тон драйвери върху бозата се оказа, че тъчпада изобщо не захапва скрол в никакви посоки. Затова биде инсталирана Федора 14, разбира се 64-битовата версия. :P

Мен циците ме разсейват. Возя си се аз (понеже вече не шофирам) и някакви цици насреща ми се подмятат, със щръкнали зрънчовци отгоре на всичко.

Нали. Щом теб това те разсейва, представяш ли си на мен какво ми е? :wacko: :lol:

Баси, как сте изтървали най-голямата иновация на Гугъл за всички времена бе? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Bu927_ul_X0

Честно казано не знаех кой е този Гаро и се наложи да използвам Google. След това се сетих понеже съм го засичал на няколко пъти по телевизията. Ти обаче явно си доста запознат с него и изказванията му. Да не сте дружки? :lol:

Чак дружки не сме, но се познаваме... явно не съм негов тип :huh: , което обаче не важи за едно аверче, чиято жена е приятелка с Гаро :lol: . При всеки случай, ако този (тази) тип(ка) не започне да прави някакви поплъзновения, той е един много забавен събеседник за лаф-мохабед, някой път, на някое виждане... ще трябва да отворя торбата с разказаните от него истории, вследствие на което съм сигурен, че ще има попикани от смях хора...

Баси, как сте изтървали най-голямата иновация на Гугъл за всички времена бе? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Bu927_ul_X0

Тамън се чудех тая година каква е първоаприлската шега, че YouTube си изглежда нормално.

Чак дружки не сме, но се познаваме... явно не съм негов тип :huh: , което обаче не важи за едно аверче, чиято жена е приятелка с Гаро :lol: . При всеки случай, ако този (тази) тип(ка) не започне да прави някакви поплъзновения, той е един много забавен събеседник за лаф-мохабед, някой път, на някое виждане... ще трябва да отворя торбата с разказаните от него истории, вследствие на което съм сигурен, че ще има попикани от смях хора...

Този го видях на центъра една вечер. Беше към 10-11 и той така се беше наквасил, че не знам как успя да стигне до дюнерите, да си поръча и да го изяде после. Половината дюнер остана по земята...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...