Antares Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да, това му е същнсотта на mac* и iP* - тоооолкова cool направен, че веднага да ти се прииска да го имаш. Голямо Браво, на Apple, че са постигнали такъв маркетингов успех де Иначе да, и аз бих предположил Debian. С Дебилиан първия ни сблъсък беше много болезнен за моето его Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 клик, клик, клик...Виндовс рулез Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да, това му е същнсотта на mac* и iP* - тоооолкова cool направен, че веднага да ти се прииска да го имаш. Голямо Браво, на Apple, че са постигнали такъв маркетингов успех де Иначе да, и аз бих предположил Debian. С Дебилиан първия ни сблъсък беше много болезнен за моето его Ти реално ползвал ли си MAC OSX и iPhone, че се изказваш така. Да ти цитирам ли мнение от предната страница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да и с двете съм работил. Проблем? Да си го пиша в CV-то ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да и с двете съм работил. Проблем? Да си го пиша в CV-то ли? И на CV-то да си го напишеш, надявам се знаеш, че не го държа на рефреш в съседния таб. MAC OSX ми харесва на мен не заради шаренията (изцяло), а заради функционалността си. Макар че на моменти е много ограничен откъм опции. И все пак, ако знаеш какво пишеш в терминала, можеш да си направиш всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да де ама надали има драйвери за друго освен win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да де ама надали има драйвери за друго освен win7 http://www.youtube.com/watch?v=gfuy_CrB32U&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Може и да е подкарал MAC OSX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Галине, ся що ми крадеш идеите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 http://www.rinkworks.com/words/collective.shtml Една от най-интересните чудатости на английския език Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Галине, ся що ми крадеш идеите! Добрите идеи не се крадат, те се взаимстват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да и пожелаем леко и безпроблемно раждане тогава! Мерси, мерси [#10171] You do not have permission to view this attachment. Тоя гей го помня от други реклами на същите тези и помня че ме е подразнило нещо но какво точно вече не се сещам... само си спомням че беше нещо не само дразнещо ами и гейско и затова... Абе много силно сте ме неразбрали - дори не бях забелязала въпросния гей, докато не ми обърнахте внимание. Мен циците ме разсейват. Возя си се аз (понеже вече не шофирам) и някакви цици насреща ми се подмятат, със щръкнали зрънчовци отгоре на всичко. Не мисля, че е много подходяща реклама по възловите кръстовища на града. Щом аз се разсейвам какво остава за мъжоподобните същества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Аз лично не се разсейвам от такива неща. Един поглед ми стига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Дразнят ме тия билбордове из града. Разсейват ме. Да те разсейват, разсейват - колко да те разсеят. Най-много да удариш "от зад" тоя пред теб, тва последното е свързано с коментарите е или не е гей тоя. Иначе сериозно тая (пък и тоя) не ме кефи и повече от един поглед няма да хвърля, въж билбордовете на магистралата на Пастело ме разсейват много. Друго да кажа съгласен съм, че голотии нямат място по пътищата, с уговорката че изключване околовръсното на София, Ботевград и пътя към Галата във Варна. Но не разбирам с какво тая реклама се различава от рекламата на Лидер май беше (може и да бъркам фирмата), жена по цици с кожено яке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Аз лично не се разсейвам от такива неща. Един поглед ми стига.И после се чуди защо всички те взимат на мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 И после се чуди защо всички те взимат на мезе Аз и така си го обичам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 И после се чуди защо всички те взимат на мезе Е това какво общо има? Един поглед ми е достатъчен, точно защото не виждам за сефте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Аз и така си го обичам. За тебе знаем, няма нужда да го демонстрираш непрекъснато..., но интересно защо той продължава да твърди, че не бил такъв....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Защото е едностранно. Вече не си пада по големи цици и сочни дупета. За това ме смени с нек'во хлапе дет има по-малки цици от мойте и по-малък задник от моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Защото е едностранно. Вече не си пада по големи цици и сочни дупета. За това ме смени с нек'во хлапе дет има по-малки цици от мойте и по-малък задник от моя. Няма да се притесняваш, Ваньо! Мъжката любов, трижелезен четириокис не хваща! П.с. Не знам защо, това нещо ми напомня за един случай разказан от Гаро Папазян..., за един(а) негов(а) приятел(ка), който си направил операция за смяна на полът и после си хванал за гадже.... лезбийка! Това според Гаро било крайната форма на извратеност. Не мисля, че Вуксчо е затънал чак толкова и би трябвало все още да имаш някакви шансове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Абе много силно сте ме неразбрали - дори не бях забелязала въпросния гей, докато не ми обърнахте внимание. Аз без връзка с казаното от теб да спомена че мен конкретно той ме дразни. Иначе на тази реклама от циците почти не го забелязвам. Пък и ти какво се разсейваш от цици. Разбирам да си мъж да се разсейваш ми то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Няма да се притесняваш, Ваньо! Мъжката любов, трижелезен четириокис не хваща! П.с. Не знам защо, това нещо ми напомня за един случай разказан от Гаро Папазян..., за един(а) негов(а) приятел(ка), който си направил операция за смяна на полът и после си хванал за гадже.... лезбийка! Това според Гаро било крайната форма на извратеност. Не мисля, че Вуксчо е затънал чак толкова и би трябвало все още да имаш някакви шансове.... Честно казано не знаех кой е този Гаро и се наложи да използвам Google. След това се сетих понеже съм го засичал на няколко пъти по телевизията. Ти обаче явно си доста запознат с него и изказванията му. Да не сте дружки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Да де ама надали има драйвери за друго освен win7 Пич, ти си голем оптимист бе. Ми то и за Боза 7 няма. При преинсталирани фабрично от Дел един тон драйвери върху бозата се оказа, че тъчпада изобщо не захапва скрол в никакви посоки. Затова биде инсталирана Федора 14, разбира се 64-битовата версия. Мен циците ме разсейват. Возя си се аз (понеже вече не шофирам) и някакви цици насреща ми се подмятат, със щръкнали зрънчовци отгоре на всичко. Нали. Щом теб това те разсейва, представяш ли си на мен какво ми е? Баси, как сте изтървали най-голямата иновация на Гугъл за всички времена бе? http://www.youtube.com/watch?v=Bu927_ul_X0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Честно казано не знаех кой е този Гаро и се наложи да използвам Google. След това се сетих понеже съм го засичал на няколко пъти по телевизията. Ти обаче явно си доста запознат с него и изказванията му. Да не сте дружки? Чак дружки не сме, но се познаваме... явно не съм негов тип , което обаче не важи за едно аверче, чиято жена е приятелка с Гаро . При всеки случай, ако този (тази) тип(ка) не започне да прави някакви поплъзновения, той е един много забавен събеседник за лаф-мохабед, някой път, на някое виждане... ще трябва да отворя торбата с разказаните от него истории, вследствие на което съм сигурен, че ще има попикани от смях хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Баси, как сте изтървали най-голямата иновация на Гугъл за всички времена бе? http://www.youtube.com/watch?v=Bu927_ul_X0 Тамън се чудех тая година каква е първоаприлската шега, че YouTube си изглежда нормално. Чак дружки не сме, но се познаваме... явно не съм негов тип , което обаче не важи за едно аверче, чиято жена е приятелка с Гаро . При всеки случай, ако този (тази) тип(ка) не започне да прави някакви поплъзновения, той е един много забавен събеседник за лаф-мохабед, някой път, на някое виждане... ще трябва да отворя торбата с разказаните от него истории, вследствие на което съм сигурен, че ще има попикани от смях хора... Този го видях на центъра една вечер. Беше към 10-11 и той така се беше наквасил, че не знам как успя да стигне до дюнерите, да си поръча и да го изяде после. Половината дюнер остана по земята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.