Grimjaur Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Снимки че съм олабил сигурно чак май месец, като мине конференцията....Сега нямам време за глупости. Коя е Доби, къв рожден ден и какво самоизпразване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 П.с. И преди съм го казвал - такава ако те гушне... и после три месеца ще уригаш на мандра. Нямам против да ПОуригам на мандра... освен на бира . ...Чудя се дали да не пусна тото, или да не изнаглявам Вземи изтъркай билетче от моментна лотария - някак повече се връзва стилово със стикерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 БАААМ! с ЛОПАТАТА: http://www.youtube.com/watch?v=2nYAs7kFVLU&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Дразнят ме тия билбордове из града. Разсейват ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ха ! Бях ги позабравил тези образи... http://www.youtube.com/watch?v=_xTmaJQTyBg&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Дразнят ме тия билбордове из града. Разсейват ме. Мдам, то май всеки би се подразнил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Аз пазарувам от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Кака ви Снежа е в хормонален дисбаланс в момента - простено й е да се заглежда по гейове Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Кака ви Снежа е в хормонален дисбаланс в момента - простено й е да се заглежда по гейове Тъкмо си мислех да допълня че тоя гей в дясно поне на тази реклама не изглежда чак толкова гейски като на други които съм вижал и които откровено ме дразнят и че тази не ме дразни кой знае колко особено до разголените цици на каката някак успявам да не го забележа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Пропуснах да кажа днес, че новият СЪРВЪР на Булфорум е вече в България И скоро очаквайте да е на линия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Снимките не се виждат от всички но УРА! Честит да ни е. ПС: Предлагам подарък 1 бурканче нескафе за Вено - да го държи буден докато инсталира - не се бъзикам - имам 1 леко излишно бурканче нескафе Давидоф Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Би трябвало да се виждат бре! С малко изчакване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Кака ви Снежа е в хормонален дисбаланс в момента - простено й е да се заглежда по гейове Тъкмо си мислех да допълня че тоя гей в дясно поне на тази реклама не изглежда чак толкова гейски като на други които съм вижал и които откровено ме дразнят и че тази не ме дразни кой знае колко особено до разголените цици на каката някак успявам да не го забележа Е тя хубаво се заглежда ами вие двамата къде гледате? Аз освен леко разголената кака друго не виждам на снимката, да не говорим пък за подробности дали имало или нямало гей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Снимките не се виждат от всички но УРА! Честит да ни е. ПС: Предлагам подарък 1 бурканче нескафе за Вено - да го държи буден докато инсталира - не се бъзикам - имам 1 леко излишно бурканче нескафе Давидоф Който не вижда - ТОВА е новият сървър на БУЛФОРУМ. Е тя хубаво се заглежда ами вие двамата къде гледате? Аз освен леко разголената кака друго не виждам на снимката, да не говорим пък за подробности дали имало или нямало гей. Снежанка подмина термина вчера, детето е харесало средата и не иска да напуска плажа Смятай какви хормонални торнадота се въртят из организма й Снежи, да ме прощаваш, но само така си обяснявам феномена с разсейването ---------------------------------- Да преваря Наско: Добро утро, пристрастени келеши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Снежанка подмина термина вчера, детето е харесало средата и не иска да напуска плажа Смятай какви хормонални торнадота се въртят из организма й Да и пожелаем леко и безпроблемно раждане тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Би трябвало да се виждат бре! С малко изчакване [#10171] You do not have permission to view this attachment. Е тя хубаво се заглежда ами вие двамата къде гледате? Аз освен леко разголената кака друго не виждам на снимката, да не говорим пък за подробности дали имало или нямало гей. Тоя гей го помня от други реклами на същите тези и помня че ме е подразнило нещо но какво точно вече не се сещам... само си спомням че беше нещо не само дразнещо ами и гейско и затова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ей тва от Боза 7 по-вкиснал бъркоч няма. Добре, че го махнах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ей тва от Боза 7 по-вкиснал бъркоч няма. Добре, че го махнах. Всеки с предпочитанията си. На мен ми харесва и проблеми не съм срещал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ей тва от Боза 7 по-вкиснал бъркоч няма. Добре, че го махнах. И кво сложи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 И кво сложи ? Някакъв Linux най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Ей тва от Боза 7 по-вкиснал бъркоч няма. Vista? Наистина ми е интересно, кое дистро сложи? Че Ubuntu-то нещо не ми ляга на сърце. Със непрестанното им старание да го направят user-friendly все повече и повече става Windows и се замислям какво да сложа на лаптопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Това е истинската нянка, момче. Не ония разногледи пластмасови боклуци. Бах маа му и ненка! Моем се завием... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Наистина ми е интересно, кое дистро сложи? Да видим дали ще позная. Сложил е или Debian или Fedora. Много вероятно е да има и някое копие на BSD като втора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 А може и някоя Мак шитня Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 А може и някоя Мак шитня На Dell XPS? Много трудно, а и надали ще му се занимава. И защо шитня? На мен MAC OSX ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.