Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Снимки че съм олабил сигурно чак май месец, като мине конференцията....Сега нямам време за глупости. Коя е Доби, къв рожден ден и какво самоизпразване?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

П.с. И преди съм го казвал - такава ако те гушне... и после три месеца ще уригаш на мандра.

Нямам против да ПОуригам на мандра... освен на бира :beer:.

...Чудя се дали да не пусна тото, или да не изнаглявам :D

Вземи изтъркай билетче от моментна лотария - някак повече се връзва стилово със стикерите:lol:.

Кака ви Снежа е в хормонален дисбаланс в момента - простено й е да се заглежда по гейове

Тъкмо си мислех да допълня че тоя гей в дясно поне на тази реклама не изглежда чак толкова гейски като на други които съм вижал и които откровено ме дразнят и че тази не ме дразни кой знае колко особено до разголените цици на каката някак успявам да не го забележа :lol:

Пропуснах да кажа днес, че новият СЪРВЪР на Булфорум е вече в България

P1030387.JPG

P1030388.JPG

P1030389.JPG

P1030392.JPG

P1030393.JPG

P1030394.JPG

P1030395.JPG

И скоро очаквайте да е на линия! beer.gif

Снимките не се виждат от всички но УРА! Честит да ни е.

ПС: Предлагам подарък 1 бурканче нескафе за Вено - да го държи буден докато инсталира - не се бъзикам - имам 1 леко излишно бурканче нескафе Давидоф :)

Кака ви Снежа е в хормонален дисбаланс в момента - простено й е да се заглежда по гейове laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Тъкмо си мислех да допълня че тоя гей в дясно поне на тази реклама не изглежда чак толкова гейски като на други които съм вижал и които откровено ме дразнят и че тази не ме дразни кой знае колко особено до разголените цици на каката някак успявам да не го забележа :lol:

Е тя хубаво се заглежда ами вие двамата къде гледате? Аз освен леко разголената кака друго не виждам на снимката, да не говорим пък за подробности дали имало или нямало гей. :lol:

Снимките не се виждат от всички но УРА! Честит да ни е.

ПС: Предлагам подарък 1 бурканче нескафе за Вено - да го държи буден докато инсталира - не се бъзикам - имам 1 леко излишно бурканче нескафе Давидоф :)

Който не вижда - ТОВА е новият сървър на БУЛФОРУМ.

Е тя хубаво се заглежда ами вие двамата къде гледате? Аз освен леко разголената кака друго не виждам на снимката, да не говорим пък за подробности дали имало или нямало гей. :lol:

Снежанка подмина термина вчера, детето е харесало средата и не иска да напуска плажа biggrin1.gif

Смятай какви хормонални торнадота се въртят из организма й laughing.gif

Снежи, да ме прощаваш, но само така си обяснявам феномена с разсейването beer.gif

----------------------------------

Да преваря Наско:

Добро утро, пристрастени келеши devil.gif

Снежанка подмина термина вчера, детето е харесало средата и не иска да напуска плажа biggrin1.gif

Смятай какви хормонални торнадота се въртят из организма й laughing.gif

Да и пожелаем леко и безпроблемно раждане тогава! :beer:

Би трябвало да се виждат бре! С малко изчакване biggrin1.gif

[#10171] You do not have permission to view this attachment.

Тоя гей го помня от други реклами на същите тези и помня че ме е подразнило нещо но какво точно вече не се сещам... само си спомням че беше нещо не само дразнещо ами и гейско и затова...

Ей тва от Боза 7 по-вкиснал бъркоч няма. Добре, че го махнах. :lol:

Всеки с предпочитанията си. На мен ми харесва и проблеми не съм срещал.

Ей тва от Боза 7 по-вкиснал бъркоч няма.
Vista?

Наистина ми е интересно, кое дистро сложи? Че Ubuntu-то нещо не ми ляга на сърце. Със непрестанното им старание да го направят user-friendly все повече и повече става Windows и се замислям какво да сложа на лаптопа.

Това е истинската нянка, момче. Не ония разногледи пластмасови боклуци.

Бах маа му и ненка! Моем се завием...

Наистина ми е интересно, кое дистро сложи?

Да видим дали ще позная. Сложил е или Debian или Fedora. Много вероятно е да има и някое копие на BSD като втора.

А може и някоя Мак шитня :D

На Dell XPS? Много трудно, а и надали ще му се занимава.

И защо шитня? На мен MAC OSX ми харесва.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...