Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Хотелските стаи в САЩ са скъпо удоволствие. За 4 звездни хотели, варират около $200-300.

За да ти обясня колко си заблуден ще ти дам пример с един хотел в Анахайм където бях. Стаята принципно струва по ценови листи $1000/вечер (ето този 5 звезден хотел) Само че с предварителна резервация и плащане няколко месеца по-рано излезе по $100/човек. Като при това някои хора бяха сами в стаите си по технически причини и хотела не е поискал допълнителни пари. Същото е и в Хаваи същото е и на други места. Цените които ти гледаш май са единствено за неориентирани като теб. Има си агенции има си и пакети.

И не знам кое е скъпото на хотелите в щатите след като на няколко пъти си намерих доста приличен хотел на цена съизмерима с цените на хотел в София. Всъщност на СКАПАН хотел в София щото Родина имат евтини и хубави стаи и 2 пъти съм спал в евтините - единия път исках да удуша някой на рецепцията когато почнаха да ми обясняват как ваната можело да няма запушалка щото ги крадат но аз да съм намерил парцалче и да го натикам там тя водата щяла да изтича бавно.

Миналата година за 2на стая в хотел близо до Несебър платих по 350лв/вечер само че all-inclusive за 2човека и дете. Така някак се понася но за подобна цифра мога и на някое от онези места да ида.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

За да ти обясня колко си заблуден ще ти дам пример с един хотел в Анахайм където бях. Стаята принципно струва по ценови листи $1000/вечер (ето този 5 звезден хотел) Само че с предварителна резервация и плащане няколко месеца по-рано излезе по $100/човек. Като при това някои хора бяха сами в стаите си по технически причини и хотела не е поискал допълнителни пари. Същото е и в Хаваи същото е и на други места. Цените които ти гледаш май са единствено за неориентирани като теб. Има си агенции има си и пакети.

Колко да са неориентирани тия като мен, като аз съм ПРОДАВАЛ стаите и знам за колко пари съм ги ПРОДАВАЛ лично и какво ОТСТЪПКИ съм правил.

Както и да е. Нямаме спор.

Хавай - Хавай.

Защо ли се обадих изобщо да давам акъл на Българския турист, кои дестинации са по-добри от Хавай.

Това, че ти си имал неблагоразумието да дадеш по 350лв на вечер за all-inclusive в Несебър, не означава, че другата алтернатива е Хавай.

Аз предпочитам да ида тук.

four_seasons_langkawi_malaysia_05.jpg

И е по-евтино и е по-хубаво, и е по-луксозно, и е по-екзотично.

Ангеле, просто не мога да си представя, че всичките тия неща ги говориш сериозно. Че спориш за места, на които не си бил колко по-добри са от други места, на които също не си бил.

Ти явно не си поканен на Партито на Доби и за това пишеш глупости. :(

:lol:

Ангеле, просто не мога да си представя, че всичките тия неща ги говориш сериозно. Че спориш за места, на които не си бил колко по-добри са от други места, на които също не си бил.

Именно де, то като за лисицата и киселото грозде, само дето в този случай лозето се оказало през девет планини в десета, обаче това не пречи де, щото лозето си имало интернет страница и там били сложили цените та наш лиско вече е безкрайно убеден колко е кисело гроздето. :lol:

Ок. Ся ще си направя компилация от цитати и А съм видял някой да говори за нещо, което не притежава, не ползва, не е виждал, не е чувал, А съм ви я излял цялата.

Трябва да почна с Godfather за коментара му по повод сръбския филм в другата тема. С тая разлика, че той обиждаше тоя, който го е пуснал, а аз не съм обидил никой.

Сега ще разгледам и темата с автомобилите.

Момчиле, защо пораждаш в нас едно такова желание да те пребием с камъни laughing.gif

Не само това, ами съм се замислил някой ден направо да си купя едно ваканционно имотче там и да се американизирам на макс. :P

Не знам дали на Момчил му се занимава да ти показва защо и как на него му излиза 1200$, но аз определено няма да се занимавам да ти показвам извадки от последните 15 примерно посещения на роднините ми там.

Виж сега Видене, то това за уукса си е съвсем нормално. Все пак по уеб-страниците на хотелите никой не пише (не са толкова загубени хората), че организираните ваканционни пакети от туристическите агенции излизат на порядъци по-евтино. :lol:

Престанете с глупостите моля laughing.gif

Ангеле - цял ден your mouth is falling down the stairs.... Сопри се за свое добро.

Да разведря обстановката - СПЕЦИАЛЕН поздрав за Стефчо:

ТУК

Виж сега Видене, то това за уукса си е съвсем нормално. Все пак по уеб-страниците на хотелите никой не пише (не са толкова загубени хората), че организираните ваканционни пакети от туристическите агенции излизат на порядъци по-евтино. :lol:

Ти лично работил ли си/имал ли си досег първа ръка с туристическа агенция и по-луксозните вериги хотели или си правиш вятър на устата?

RaptoR-е, а ти карал ли си всички варианти на синузит, че съветваш хората в другата тема? Мислех там да те питам, но реших, че ще е чиста доза дребнаво..

RaptoR-е, а ти карал ли си всички варианти на синузит, че съветваш хората в другата тема? Мислех там да те питам, но реших, че ще е чиста доза дребнаво..

Брат ми е с хроничен синузит от дете, който както наскоро казах едва не го уби на 17 години в комбинация с третата му сливица. Така че да кажем че имам някаква бегла представа. Между другото би трябвало да ме познаваш достатъчно, за да знаеш, че не се обаждам ако нямам адекватна информация...

Брат ми е с хроничен синузит от дете, който както наскоро казах едва не го уби на 17 години в комбинация с третата му сливица. Така че да кажем че имам някаква бегла представа. Между другото би трябвало да ме познаваш достатъчно, за да знаеш, че не се обаждам ако нямам адекватна информация...

Дефинирай "адекватна информация".

Ти лично работил ли си/имал ли си досег първа ръка с туристическа агенция и по-луксозните вериги хотели или си правиш вятър на устата?

Никога не съм работил в туристическа агенция. Просто отивам в офиса, поръчвам си почивката, събирам си багажа и заминавам. Не знам дали това се брои. :lol:

Сега си направих труда да видя цените за същия хотел през туристическа агенция. Някаква онлайн.

Само с Хавай се занимават.

http://www.greathawaiivacations.com/maui/wailea/id_four_seasons_resortmaui.html?#flyfocus

Може и сами да погледнете цените. И не, не съм бил в Хавай, но като ида там, няма да ми бутнат цената и да ме тупнат по-рамото да ми кажат, че тия цени в сайтовете са били за 1-ви Април.

Дефинирай "адекватна информация".

Ами информация от ясновидката Светлина, от ветеринарната клиника, от кварталната кръчма - такива неща.

Ами информация от ясновидката Светлина, от ветеринарната клиника, от кварталната кръчма - такива неща.

Нямам адекватна информация тогава по въпроса. Аз само от 5 години се интересувам от туризъм и в частност от екзотичните дестинации и съм изгледал и изчел сумати статии. На база на тях пиша.

Да разведря обстановката - СПЕЦИАЛЕН поздрав за Стефчо:

ТУК

Чшш..., т'ва е гнусно бе.....

Чшш..., т'ва е гнусно бе.....

Ей при тая баш важи приказката, че ако те цапне с тия нЕнки, ще оригаш на мандра барем месец :rolleyes: :wub:

Това е истинската нянка, момче. Не ония разногледи пластмасови боклуци.

Нянка, нянка..., ама каква естетика намираш в тези неща, дето са провиснали като на дрът коч мъдите ?

П.с. И преди съм го казвал - такава ако те гушне... и после три месеца ще уригаш на мандра.

П.с.2 Сотбис ме цака!!!

След дъъъъъълго отлагане днес най-накрая си смених лепенките за гражданска отговорност и технически преглед. Малко по-късно ме спряха за проверка :)

Чудя се дали да не пусна тото, или да не изнаглявам :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...