host Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 В Либия има правов ред. В Либия няма полицейски, военен и политически произвол. В Либия няма репресии на малцинствата. В Либия няма цензура. В Либия не се насърчават крайни учения на религиозна основа. А за външаната намеса ... ся остава да открием и водомера за топлата вода. ___________________ Чефо, ГОЛЕМ, ГОЛЕМ СИ! ___________________ Абе в горната статия що липсва > "А не е ли лицемерно сега да се пишат поучителни статии за хортуването на Кадафи с Х. Едва след като Кадафи се разлюби с Х, а не докато се мляскаха наляво и надясно." Тия журналя мноУ изучени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Това е от нашето детство, че и по-рано... Май искаше да кажеш "от детството на Midex". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 ___________________ Чефо, ГОЛЕМ, ГОЛЕМ СИ! ___________________ Тръгнала ми е една дъъълга черна серия...та тая песен е баш баш...Май ще се ходи на циганка. Казват, че обръщала каръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Снимката е от 60-те...Но и в края на 80-те и началото на 90-те все още беше така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 В Либия има правов ред. В Либия няма полицейски, военен и политически произвол. В Либия няма репресии на малцинствата. В Либия няма цензура. В Либия не се насърчават крайни учения на религиозна основа. А за външаната намеса ... ся остава да открием и водомера за топлата вода. Някой от вас някога да ходил в Либия за по-дълго така, че цял ден пишете глупости? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Някой от вас някога да ходил в Либия за по-дълго така, че цял ден пишете глупости? Ред Алерд броЙ ли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Някой от вас някога да ходил в Либия за по-дълго така, че цял ден пишете глупости? Кажи ни не глупостите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Май искаше да кажеш "от детството на Midex". По време на "детството на Midex" не е имало изобщо Слънчев бряг . Edit by Midex: Имаше...дори вече бяха построили първия хотел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 По време на "детството на Midex" не е имало изобщо Слънчев бряг . И на района са викали Месемврия, а не Несебър :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Един безработен в Либия получава месечна помощ от 730 долара. Електроенергията е безплатна, бензинът е по-евтин от водата – 14 цента литъра.За всяка новородено либийките получават по 7000 долара подарък от Кадафи. Ако искаш да откриеш свой частен бизнес получаваш от държавата еднократна помощ в размер на 20 хил. долара. Ако искаш да учиш в Харвард или Оксфорд – учи. Държавата плаща обучението ти в чужбина – около 300 хил. долара за 5 години престижно образование. Някой с много силно душевно разстройство трябва да го е писал това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Част от нещата са верни между другото, но това нищо не означава. А днес се чудя на някои хора мислят ли като пишат или просто я карат на юруш. -------------------------- По време на "детството на Midex" не е имало изобщо Слънчев бряг . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Част от нещата са верни между другото, но това нищо не означава. Освен сравнително ниските цени на бензина, всичко останало са пълни глупости на болни мозъци. Когато например трябваше да се лекуват заразените със спин деца от болницата в Бенгази, всички средства дойдоха от външни организации, главно от страните от ЕС, които поеха на практика и лечението на децата. Тези простички факти говорят всичко за простотиите на ненормалния камилар и на тези, които му пригласят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Бахти... Имам чувството, дали ще следя всички новинарски канали/сайтове/вестници, или живея в пещера, гледайки кози и изхванвайки се от месото и млякото им, отбягвайки всякаква цивилизация - пак ще съм еднакво добре информиран... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Снимката е от 60-те...Но и в края на 80-те и началото на 90-те все още беше така. В средата на 90те бях там и градинките ми се сториха уникални. Направо не можах да повярвам че подобно райско кътче съществува в България на фона на цялата мръсотия в Пловдив и София. Още ме е яд като се замисля как година след година взе да се съсипва от прекаленото застрояване и изникналите сергии в стил "Кап. Райчо" навсякъде. Преди няколко години бях за последен път там, а миналата само минах за 1 вечер да се уверя че е станало ОЩЕ ПО-ЗЛЕ положението и от свестен курорт с градинки и хубав плаж се е превърнало в претъпкано място за "алкохолен" туризъм фрашкано с полу-пълнолетни пияни младежи (бях там вечерта - трезвите май бяха малцинство). Не знам за другите но аз искам като отида на море да съм в някакво спокойно местенце а не да се озова в по-претъпкан град от Пловдив а около хотела да има градинки а не като излезна все едно да стъпя на Главната... чак се замислям дали пътуването за 15 дни до Хавай няма да си струва тормоза защото като цени май няма кой знае колко голяма разлика (говоря за свестните хотели по черноморието не за квартира в Несебър или Созопол) само пътуването ме притеснява мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 ... чак се замислям дали пътуването за 15 дни до Хавай няма да си струва тормоза защото като цени май няма кой знае колко голяма разлика (говоря за свестните хотели по черноморието не за квартира в Несебър или Созопол) само пътуването ме притеснява мен... Тоз пък. Хавай. Зарежи тая работа. Хавай е за Американци. Къде къде по-хубави места има по на близо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Минава ми през главата, че твърде интересни съвпадения са се събрали на едно място в новината за смъртта на Мишо Бирата - бизнесмен и пръв приятел на Боце и Гоце, който беше главен герой в нашумелите преди два месеца СРС-та и който в един момент получава масивен инфаркт, отсядайки в хотел в Правец, собственост на един друг пръв приятел на Боце и Гоце - шефа на Лукойл Валентин Златев. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Тоз пък. Хавай. Зарежи тая работа. Хавай е за Американци. Къде къде по-хубави места има по на близо. Например? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Например? Доминикана, Южна Африка, Тайланд, Малайзия, Бали. Ако ти се пътува толкова, колкото до Хавай - островите във Френска Полинезия. Няма туристи. Няма навалица. Няма Американизми. И плажовете са по-хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Доминикана, Южна Африка, Тайланд, Малайзия, Бали. Ако ти се пътува толкова, колкото до Хавай - островите във Френска Полинезия. Няма туристи. Няма навалица. Няма Американизми. И плажовете са по-хубави. Южна Африка ще пропусна. Тайланд и Малайзия не са кой знае колко по-близо... другите като ги проверя ще ти кажа... Френската полинезия е добро съгласен съм но не е по-близо и то. А за американизмите - ти колко пъти си бил в Хавай? И какво по-конкретно имаш предвид под американизми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 И какво по-конкретно имаш предвид под американизми? И той не знане, но важното е да се подражава на толкова популярната антиамериканска мода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Минава ми през главата, че твърде интересни съвпадения са се събрали на едно място в новината за смъртта на Мишо Бирата - бизнесмен и пръв приятел на Боце и Гоце, който беше главен герой в нашумелите преди два месеца СРС-та и който в един момент получава масивен инфаркт, отсядайки в хотел в Правец, собственост на един друг пръв приятел на Боце и Гоце - шефа на Лукойл Валентин Златев. :ph34r: Чак съвпадения.....По-скоро удобен начин, да се отстрани неудобен човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Дедо, това, което търсиш ще го намериш в Португалия, на плажовете които са от страната на Гибралтар. Може даже да ти се стори прекалено спокойно Има снимки из Panoramio, поразходи се и разгледай. Иначе Хаваи е крива работа с тези минимум 2 дни пътни и още поне 2 за свикване с часовата разлика. Като се замисля и Малта също е добро местенце, но с тези войни из северна Африка е по-залята от африканци... А Южна Африка автоматично отпада тъй като визовите условия за българите са тегави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Чак съвпадения.....По-скоро удобен начин, да се отстрани неудобен човек. В този ред на мисли се чудя къде се изпокриха ревностните защитници на Боко Тиквата (или по-точно Рапона, според докладите на бившия американски посланик, изтекли в Уикилийкс), които преди година и нещо ни обясняваха надълго и нашироко колко сме били заблудени относно този гений на политическата мисъл? Иначе Хаваи е крива работа с тези минимум 2 дни пътни и още поне 2 за свикване с часовата разлика. Крива за някои. На мен ми е 5 часа директен полет и само два часови пояса разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Относно тия дестинации... Леля ми чичо ми от много години ходят по тия вилаети редовно. От няколко години насам спряха да ходят в Хавай, защото се е превърнал в нашия Слънчев бряг. Всяка година посещават Вирджинските острови и са много доволни - няма раздути цени и най-важното - няма лудница и навалица навсякъде, както е в Хавай. Това леко попари въжделенията ми да посетя Хавай, но пък нека си признаем, че единствената причина да ни се ходи чак дотам са хавайките със сламените полички, които сме свикнали да виждаме на екран през годините И разбира се - нЕкои коктейли Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Дедо, това, което търсиш ще го намериш в Португалия, на плажовете които са от страната на Гибралтар. Може даже да ти се стори прекалено спокойно Има снимки из Panoramio, поразходи се и разгледай. Иначе Хаваи е крива работа с тези минимум 2 дни пътни и още поне 2 за свикване с часовата разлика. Чак прекалено спокойно ако не е някаква дивотия - не вярвам да ми се стори. А за часовата разлика и Хаваи мен лично не ме мисли - аз почвам работа когато около 8:00am PST - просто времето когато нормално ще ми се падне да спя ще е тъмно и няма да е нужно да дърпам пердетата Мен лично точно пътя ме спира защото 20+ часа пътуване е кошмар за мен а не мога да си представя ако с мен пътуват жена ми и малкия какво ще е преживяването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.