Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз съм навила 2 броя за 5:10 ч.

А защо чак толкова рано? :blink:

Аз смятам да стана в 7 (ново време) и да тръгна към "Детски свят" в 7.25, откъдето ще взема Чефо и отлитаме към лятната резиденция на Виден...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз смятам да стана в 7 (ново време) и да тръгна към "Детски свят" в 7.25, откъдето ще взема Чефо и отлитаме към лятната резиденция на Виден...

Само дето на Детски Свят ще сме една камара калабалък :rolleyes:

Нали трябва да се тунинговаме, за да сме яки. Все пак ще откриваме сезона

Ставане, 10 минути да усетя, че съм жива и да си изпукам кокалите, че адски ме болят, 30 минути упражнения, 15 минути форуми, Фейсбуци и т.н., 15 минути кафе, баня, грим, прическа, обличане... То времето си лети.

Аз да си изкажа драмата. Друг бодилник освен телефон не ползвам.

Сега ако ги наглася с един час напред утре няма ли да са с 2 часа напред?

Или да кисна до 3 и да видя.

Утре нали е от 9 наше време (смисъл ново) формулата?

И да им го на чукам с тия смени на времето, колко пъти съм ставал я с час по-рано, я с час по-късно.

Путин каза вече няма да го правим.

Доказано е, че не се пести енергия (айде пести се около 0,5% от общото потребление), зареди което пестене е въведена смяната на часа.

Сега ако ги наглася с един час напред утре няма ли да са с 2 часа напред?

Зависи от апарата - ако е някакъв елементарен и по-стар модел, който не поддържа автоматичната смяна на времето, няма да го промени ; повечето обаче си го сменят искаш-не искаш, а в други просто си има опцията дали да ползваш автоматичната смяна на времето или да не я ползваш.

Седем и трийсе и аз съм пред децкия оримаг :D

То и аз ще съм там в 7.30, ама като гледам вече е 3 по новото време и се чудя дали въобще да лягам...:ph34r:

Абе какви са тези глупости с изключването на лампите щото да се "щадяла" земята? По-голяма тъпотия от това не бях чувал. Стойте на тъмно... или по-скоро гледайте телевизия на тъмно щото да не се хаби ток. То щото лампите са най-големия консуматор и ако ги изключим за 1 час ще се икономиса нечувано количество енергия.

Това със смяната на времето също е от нещата измислени от хора които смятат живота си за прекалено прост и имат нужда да усложнят нещо.

Символика си е, ще изгася n на брой 18 (36) ватови лампи за един час, ама няма да си изключа двата климатика дето са по над 2 кW.

Пълна простотия.

Ефекта е точно толкова колкото голямото скачане за местене на орбитата на земята.

То мина ли, че съм забравил датата! :rolleyes:

Хмммм...при мен си е наред...:huh:

То и аз ще съм там в 7.30, ама като гледам вече е 3 по новото време и се чудя дали въобще да лягам...:ph34r:

Edit: Не стига, че реших да не лягам, ами сега ще взема и да закъснея от ослушване...правя си едно кафе и изчезвам...:wacko:

Доказано е, че не се пести енергия (айде пести се около 0,5% от общото потребление), зареди което пестене е въведена смяната на часа.

На мен пък лятното часово време ми харесва много повече от зимното. Ако имаш как постоянно да сме на него.

Да им го начукам на тъпия протест с блокиране на пътищата. Заради тях обикалях за да стигна до Джъмбо. Не че кой знае колко ме притесниха а на връщане дори ги нямаше. Това колкото за отбиване на номера ли беше за показване на някаква съпричастност ли не знам, но и идеята ми се струва тъпа и изпълнението... да не говорим какви образи видях със залепен "протест" на колите си.

Да им го начукам на тъпия протест с блокиране на пътищата. Заради тях обикалях за да стигна до Джъмбо. Не че кой знае колко ме притесниха а на връщане дори ги нямаше. Това колкото за отбиване на номера ли беше за показване на някаква съпричастност ли не знам, но и идеята ми се струва тъпа и изпълнението... да не говорим какви образи видях със залепен "протест" на колите си.

Тия полицаи се взеха на сериозно.Бяха заградили стария път за София :lol:

Полицаите помагаха на нормалните хора като мен да стигнат до където са се запътили.

ПС: Най-накрая нещо хубаво днес че само ме ядосва кой ли не с глупости... в течна форма... живота е хубав ;)

Кой та излъга че си нормален? :P

Абе аз знам че не съм ама статистически хората които не простестираха бяха повече от тези които пречеха... ъъъ т.е. протестираха

Днес доказах на себе си лафа "Дръж се мъжки, пу*ко". Корава се оказах бре, да му се не знае. Имам 13 ч. сън за 4 дни, не съм почивала от 6 дни, като бичих само първи смени и ставах в 6 ч., а днес втора смяна ми дойде като баси събуждането.

В 20 ч. след разходките си, всички бяха решили да пазаруват, имаше супер много работа... На всичкото отгоре в 20:50 ч. се обаждам на супервайзорките и казвам : "Момичета, всеки момент ще ми блокира касата, а има опашка. Да затварям ли?" Следва отговор : "Не, няма кой да те смени. Ще блокираш, к'во да направя?!" Тъкмо затварям телефона (при опашка от 6 човека, които разтоварват нещата си на касата), и касата блокира и аз НЯМА как да маркирам каквото и да било вече. Някаква лелка, която много бързала (сигурно защото цял ден си е вяла парцалите, а се сетила в последния момент да дойде), ми се сопка с номера "Нормално за България, не ви се работи". Викам "Госпожо, вижте какво ми пише на касата... Че не мога да маркирам повече". Тая само дето не ме напсува и си тръгна, а останалите хора се оказаха супер разбрани пък и се преместиха без скандали.

Ама да му се не знае, нали затова им се обадих, да ги предупредя да ме затворят преди да е станало точно това, което стана... Ама нали на баджа ми пише "касиер", а не "супервайзор"...

А сега следват упражнения и евентуално сън. Учудващо не ми се спи още.

Това да си си прост (аз) и да работиш с прости клиенти е едно на ръка... но да имаш шеф, който да е по-прост от теб... това е безценно. Ама наистина безценно.

Имаш Х жълтици за доставки в понеделник. Идва лицето Г (като гъз) чуди се чуди какво лайно да изсере и пуска напълно ненужна (нова) стока за Х жълтици.

И ти сега си седиш в понеделник, мислейки си как мин. седмица си минал през 12152366097 кръга на ада за да вържеш сметките и тази седмица уж на чисто да работиш и хоп... ТОВА.

Безценно е, наистина.

wipe на целия рутър. Как е?!

Сто реда firewall плюс сума ти време играчка по настройката на прокси. Печелившо на честите!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...