Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Благодарение на Пешо мога да си карам колелото. Благодаря за услугата :) :woot Дано всичко да е безпроблемно :)

15 яйца, разходени из града в раница (отделно в кутия от бисквити), безаварийно "кацнаха" у нас. Нито една жертва нямаше, а аз карах колелото :laughing:

5 мокри кърпички и самото то лъсна като ново. Дори спиците му бърсах :) От утре (живот и здраве), внимавайте по улиците, необуздана и не особено оглеждаща се касиерка ще лети (ама не на метла).

Мисля си да си лягам, че вчера не успях да заспя до към 6 сутринта, а в 7 и 30 (алармите се разсвирват в 7 ама само ги нагласям за след 5 или десет минути) станах за работа.

Не че ми се спи, ама ако и днес го направя тоя номер, утре вечер, ще съм разбит и няма да мога да изведа жената.

Имам чуството, че съм се върнал в техническия точно преди предаване на курсовите работи. По цял ден на лекции и упражнения, а вечер нощем чертаене и смятане. Помня, че единия път изкарах 5 дни със 8 часа сън общо, ако не бройм задрямването в рейса на отиване и връщане.

А тва да правиш каквото и да е много не доспал си е проблем. Днес в 5 и нещо след обяд приключваме ровенето и подреждането на едни документи (който много си приличат и трябва да се чете кой за кой обект е) което го правим от 3 часа, и усетих, че тотално не разбирам кой документ липсва и за кой обект. Казах им дай да прегледаш какво няма, да запишем, аз у нас ще ги погледна. Събрах си разпруснатите документи в една чанта и казах чао утре ще се видим.

Баси днес Стара Загора - Пловдив на връщане ми отне час и половина при никъв трафик.

Времето утре се очертава хубаво.

Мераклии за Ремзова поляна? Аз мисля да ида с жената, кучето, 4 ракети за федербал с мрежа, бира, мръвки, скара и брикети... :rolleyes:

words of wisdom :D

Не точно... words of wisdom би било ако кажа че последното със сигурност ще ти излезе я през носа я от джоба... малко като във вица в който бащата хваща Иванчо за ухото и му се кара че го е преджобил и му е прибрал 10лв, а Иванчо пита - ти откъде знаеш че съм аз аз а не мама, а баща му казва че ако е била майка му е щяла да прибере всичко, после гордо да му обясни как ги е похарчила, а не да си вземе само 10лв.

Спрях цигарите, свалих 11кг, увеличих ходенето пеша от 3 на 10км...И се чувствам ебати якото, вече като се качвам по стълбите до 16-тия етаж/отдавна спрях да ползвам асансьор/ даже не се задъхвам. А ако някой си мисли, че се хваля - не се. Аз се самоизтъквам :D

Спрях цигарите, свалих 11кг, увеличих ходенето пеша от 3 на 10км...И се чувствам ебати якото, вече като се качвам по стълбите до 16-тия етаж/отдавна спрях да ползвам асансьор/ даже не се задъхвам. А ако някой си мисли, че се хваля - не се. Аз се самоизтъквам :D

Аз на четвъртия етаж съм се задъхал.

Може би трябва да намаля цигарите пак на 2 кутии на ден, май и пиенето да намаля и да почна да ходя малко повече, не от нас до колата и обратно (колата ми седи пред входа).

3 км. сигурно ги минавам за 5 работни дни. Събота и неделя ходя малко повече.

Аз пък като спра цигарите и напълнявам...Зверски...с 10-15кг. за 2-3 месеца.И сега не смея да ги спирам отново....че после трудно си възвръщам формата.

П.П. До седмия етаж не се задъхвам..Иначе живея на 5-ти и нямам асансьор.Всеки ден по няколко пъти нагоре-надолу.

От лични наблюдения съм напълно съгласен за пряката връзка между пушенето и задъхването, а що се отнася до напълняването след спиране на пушенето - това е от съклет и когато не се сещаш какво да правиш, като ти се допуши - обикновено го заместваш с хапване. :P

Абсолютно. Като говорим за форма, като спрях цигарите ходех с колело на работа, тоест грубо 20-на километра на работен ден. Компенсирах си отровите от трафика, пък и движение, едно кило не съм качил.

Kakto kazva Ruslan Muinov : "Kat' ne mo'e pazim liniq, sh'e pazim okrujnost". Videne, utre trqbva da me drogirash s kafe, che shte sum spala 3 h maximum, de*ba!

Kakto kazva Ruslan Muinov : "Kat' ne mo'e pazim liniq, sh'e pazim okrujnost". Videne, utre trqbva da me drogirash s kafe, che shte sum spala 3 h maximum, de*ba!

И аз мисля да направя една Даянка...ще е БИБЛЕЙСКО :D

Ша замоля Жорката или който и да е в 7 и 15 за всеки случай просто да звънне, че не помня телефона минаваше ли 1 час напред сам или не минаваше. Да не се мина сам :Д

Ти тия ги остави. Още отсега си направи телефона един час напред, навий 2 - 3 аларми през 2 минути и щеш - нещеш, ще се събудиш :)

Аз съм навила 2 броя за 5:10 ч. Как ще стана, един Господ знае. А как ще си правя тренировката, това и Той не го знае... :ph34r:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...