w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 10 години?? Вместо транс-DJ май се каниш да изпаднеш в летаргичен транс. Е трябва да сме реалисти все пак. Създаването на качествена музика не се учи за 2 седмици. Ти най-добре трябва да го знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 И точно транса викаш, е ебахти качествената музика, че и 10 години ще я създаваш Ко става из тоя форум иначе. Има ли нови звезди, нещо интересно да е станало. Или все още търсим главния герой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 И точно транса викаш, е ебахти качествената музика, че и 10 години ще я създаваш Ко става из тоя форум иначе. Има ли нови звезди, нещо интересно да е станало. Или все още търсим главния герой ? Транса е доста качествена музика в същност. А не ставаше въпрос, че 10 години ще я създавам, а че ще отнеме 10 години да се появя по радиата, телевизиите и стадионите. А и не е изобщо лесно да се създава музика и да се хванат тънкостите. Като ще правим нещо, да го правим като хората. Нищо не разбрахте от това дето го написах... Вместо да ме подкрепите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ангеле, аз ще ставам пилот от Ф1, докъм 10 години трябва да съм се качил във Ферари. Само да не си ме подкрепил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Аз та подкрепям,даже имаш от мен едно кило кисело зеле ,за през зимата,като закъсаш да има с какво да се покрепиш!. Сега и другите да подкрепят,кой с каквото може,че изкуството трябва да се развива! И двамата ви подкрепям,божееее колко съм подкрепителен днес :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Е трябва да сме реалисти все пак. Създаването на качествена музика не се учи за 2 седмици. Ти най-добре трябва да го знаеш. То това е като педеразлъка.... или го можеш или...., ама не се учи И точно транса викаш, е ебахти качествената музика, че и 10 години ще я създаваш Ко става из тоя форум иначе. Има ли нови звезди, нещо интересно да е станало. Или все още търсим главния герой ? А добър ден ти и на теб! ------------------------------------------------------------------------------- Пази боже, в днешно време човек да не попада в не чистите и не кадърни лапи на здравната ни система! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Дет' се вика: "Като знам какъв инженер съм, страх ме е да отида на доктор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Дет' се вика: "Като знам какъв инженер съм, страх ме е да отида на доктор. Айде,айде то искаш не искаш все при нас ще дойдеш,има една фраза "Такъв е живота" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Айде,айде то искаш не искаш все при нас ще дойдеш,има една фраза "Такъв е живота" Дано това да се наложи, когато на човек наистина му дойде времето да го предвожда попът! Жалко е когато млад човек, зорлен се инвалидизира и вкарва в гроба, само защото някой си е решил, че е по-на далавера да го разфасова (кинти от здравната каса, рийшли) в продължение на 4 дни, вместо да му се назначат изследванията които очеизвадно са му били необходими... Прекалено съм афектиран в момента, но пак ще го повторя - Пази боже от болници и доктори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ангеле, аз ще ставам пилот от Ф1, докъм 10 години трябва да съм се качил във Ферари. Само да не си ме подкрепил! Естествено, че те подкрепям. Давай Видене! Само letalis влезе в положение момчето. @gado: Напълно съм съгласен, но то нали знаеш, че докато не пробва човек, не знае дали става. За музиката говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ко става из тоя форум иначе. Има ли нови звезди, нещо интересно да е станало. Или все още търсим главния герой ? Ей мараба Весо! Къде се губиш бе човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Имам чуството че тоя новият Firefox е голяма грешка. Примерно,линк бар-а не ми харесва къде е в момента... refresh бутона е на майната си... има и някаква размяна тук : (преди 'отварянето на нов прозорец' се намираше в горната част на опцийте) Също и при някой сайтове се замисля докато ги отвори,понякога :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ми премести си бутоните където искаш! Аз си сложих стоп, релоад и хоме бутоните до тези за предишна и следваща страница. Не е като да не може да ги мръднеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Имам чуството че тоя новият Firefox е голяма грешка. Всъщност е най-готиния ФФ до момента според мен. Примерно,линк бар-а не ми харесва къде е в момента... А кое е "link bar" щото при мен имам bookmarks bar и той е най-отдолу където е и при всички останали браузъри (освен да съм го преместил без да се усетя и стандартно да е другаде) refresh бутона е на майната си... Че кой го ползва него? Има F5 за целта има и някаква размяна тук : .... (преди 'отварянето на нов прозорец' се намираше в горната част на опцийте) Тези дори жена ми не ги ползва. Научи се и тя на "ctrl+click" и "Shift+click". По-бързо и по-удобно е Аз си сложих стоп, релоад и хоме бутоните до тези за предишна и следваща страница. Не е като да не може да ги мръднеш. home бутон пък за какво ти е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Refresh бутона може да се мести, където ти е удобно, както и да си сложиш и други бутони от менюто, които те кефят теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 откъде се влиза за да се настроят бутоните ? Щом е така ,е друго нещо вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Предполагам от същото място, откъдето се влизаше и в предишната версия - Изглед-> Ленти с инструменти -> Настройка...а може и да са го преместили на друго място, нямам представа, понеже още не съм свалил четворката да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Цъкаш отгоре, дето са ти табовете и избираш 'настройка' ... и воалла Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 да ,сега стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Мале колко е откраднал от Chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Стига ве! Чак сега ли видяхте Firefox 4? Аз го ползвам от 3 месеца... Тц тц... Колко съм Advanced само.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 FF oт най-малкия и бърз браузър стана по-тромаво чудовище от IE... на всичкото отгоре на developer tools не мога да намеря как да un-dock-на конзолата... и колкото повече го намразвам толкова повече ме ядосва тоя браузър :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 FF oт най-малкия и бърз браузър стана по-тромаво чудовище от IE... на всичкото отгоре на developer tools не мога да намеря как да un-dock-на конзолата... и колкото повече го намразвам толкова повече ме ядосва тоя браузър :ph34r: А, аз мразя IE... той мене, също... И тъй като не мога да му преложа (любимият ми похват) реверсивен инженеринг, съм го зачукал в девета глуха и съм му казал да си трае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 IE не толкова. От него е ясно какво да се очаква (т.е. по-скоро НИЩО отколкото нещо), но виж ФФ хем трябва да работи хем се прави на интересен напоследък и се гледаме лошо с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 А повече рам ли яде като е на вин хп ? ...или и на вин 7 пак толко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.