Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

10 години?? Вместо транс-DJ май се каниш да изпаднеш в летаргичен транс. :lol:

Е трябва да сме реалисти все пак. Създаването на качествена музика не се учи за 2 седмици. Ти най-добре трябва да го знаеш.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И точно транса викаш, е ебахти качествената музика, че и 10 години ще я създаваш :)

Ко става из тоя форум иначе. Има ли нови звезди, нещо интересно да е станало. Или все още търсим главния герой ? :)

И точно транса викаш, е ебахти качествената музика, че и 10 години ще я създаваш :)

Ко става из тоя форум иначе. Има ли нови звезди, нещо интересно да е станало. Или все още търсим главния герой ? :)

Транса е доста качествена музика в същност.

А не ставаше въпрос, че 10 години ще я създавам, а че ще отнеме 10 години да се появя по радиата, телевизиите и стадионите. А и не е изобщо лесно да се създава музика и да се хванат тънкостите. Като ще правим нещо, да го правим като хората.

Нищо не разбрахте от това дето го написах... Вместо да ме подкрепите..

Ангеле, аз ще ставам пилот от Ф1, докъм 10 години трябва да съм се качил във Ферари. Само да не си ме подкрепил! laughing.gif

Аз та подкрепям,даже имаш от мен едно кило кисело зеле ,за през зимата,като закъсаш да има с какво да се покрепиш!.

Сега и другите да подкрепят,кой с каквото може,че изкуството трябва да се развива!

И двамата ви подкрепям,божееее колко съм подкрепителен днес :ph34r:

Е трябва да сме реалисти все пак. Създаването на качествена музика не се учи за 2 седмици. Ти най-добре трябва да го знаеш.

То това е като педеразлъка.... или го можеш или...., ама не се учи

А добър ден ти и на теб!

-------------------------------------------------------------------------------

Пази боже, в днешно време човек да не попада в не чистите и не кадърни лапи на здравната ни система!

Дет' се вика: "Като знам какъв инженер съм, страх ме е да отида на доктор.

Айде,айде то искаш не искаш все при нас ще дойдеш,има една фраза "Такъв е живота"

:laughing:

Айде,айде то искаш не искаш все при нас ще дойдеш,има една фраза "Такъв е живота"

:laughing:

Дано това да се наложи, когато на човек наистина му дойде времето да го предвожда попът!

Жалко е когато млад човек, зорлен се инвалидизира и вкарва в гроба, само защото някой си е решил, че е по-на далавера да го разфасова (кинти от здравната каса, рийшли) в продължение на 4 дни, вместо да му се назначат изследванията които очеизвадно са му били необходими... Прекалено съм афектиран в момента, но пак ще го повторя - Пази боже от болници и доктори!

Ангеле, аз ще ставам пилот от Ф1, докъм 10 години трябва да съм се качил във Ферари. Само да не си ме подкрепил! laughing.gif

Естествено, че те подкрепям. Давай Видене!

Само letalis влезе в положение момчето.

@gado: Напълно съм съгласен, но то нали знаеш, че докато не пробва човек, не знае дали става. За музиката говоря.

Ей мараба Весо! Къде се губиш бе човек? :beer:

Имам чуството че тоя новият Firefox е голяма грешка.

Примерно,линк бар-а не ми харесва къде е в момента... refresh бутона е на майната си... има и някаква размяна тук :

shuffledjpg.jpg(преди 'отварянето на нов прозорец' се намираше в горната част на опцийте)

Също и при някой сайтове се замисля докато ги отвори,понякога :]

Ми премести си бутоните където искаш! Аз си сложих стоп, релоад и хоме бутоните до тези за предишна и следваща страница. Не е като да не може да ги мръднеш.

Имам чуството че тоя новият Firefox е голяма грешка.

Всъщност е най-готиния ФФ до момента според мен.

Примерно,линк бар-а не ми харесва къде е в момента...

А кое е "link bar" щото при мен имам bookmarks bar и той е най-отдолу където е и при всички останали браузъри (освен да съм го преместил без да се усетя и стандартно да е другаде)

refresh бутона е на майната си...

Че кой го ползва него? Има F5 за целта

има и някаква размяна тук :

....

(преди 'отварянето на нов прозорец' се намираше в горната част на опцийте)

Тези дори жена ми не ги ползва. Научи се и тя на "ctrl+click" и "Shift+click". По-бързо и по-удобно е

Аз си сложих стоп, релоад и хоме бутоните до тези за предишна и следваща страница. Не е като да не може да ги мръднеш.

home бутон пък за какво ти е?

Refresh бутона може да се мести, където ти е удобно, както и да си сложиш и други бутони от менюто, които те кефят теб.

Предполагам от същото място, откъдето се влизаше и в предишната версия - Изглед-> Ленти с инструменти -> Настройка...а може и да са го преместили на друго място, нямам представа, понеже още не съм свалил четворката да я пробвам.

FF oт най-малкия и бърз браузър стана по-тромаво чудовище от IE... на всичкото отгоре на developer tools не мога да намеря как да un-dock-на конзолата... и колкото повече го намразвам толкова повече ме ядосва тоя браузър :ph34r:

FF oт най-малкия и бърз браузър стана по-тромаво чудовище от IE... на всичкото отгоре на developer tools не мога да намеря как да un-dock-на конзолата... и колкото повече го намразвам толкова повече ме ядосва тоя браузър :ph34r:

А, аз мразя IE... той мене, също... И тъй като не мога да му преложа (любимият ми похват) реверсивен инженеринг, съм го зачукал в девета глуха и съм му казал да си трае.

IE не толкова. От него е ясно какво да се очаква (т.е. по-скоро НИЩО отколкото нещо), но виж ФФ хем трябва да работи хем се прави на интересен напоследък и се гледаме лошо с него.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...