host Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Да си имаш Ривиера е по-оферта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Да си имаш Ривиера е по-оферта . + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Абсолютно! Ама да е тая на Данаил Николаев! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Иди си сипи два пръста! Ако имаше и кой да дойде да ми свърши работата пък аз да се опъна пред телевизора после да поспя малко щеше да е най-добре ама няма. Мрън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Абсолютно! Ама да е тая на Данаил Николаев! Тази срещу Каменица е по - добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Тази срещу Каменица е по - добра. + 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 На 31-ви март задължително място за посещение е кино Фламинго. http://theprodigy.com/ Дано да намеря някое кино с разумна отдалеченост в което да гледам филма. Засега най - близкият ми вариант е на 5 часа път. Замислил съм да пропътувам. Друга приятна новина от сферата на киното е: http://www.imdb.com/title/tt1605630/ 4-та серия с оригиналният си състав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 За Ривиерата според мен е спорен въпроса. Ако е за отвън, градината лятото на Данаил Николаев е 6+. Обаче на закрито за зимата тая на Каменица е в пъти по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Капитализмът може би е виновен за това ,че на планетата Марс няма живот, заяви президентът на Венецуела Уго Чавес, цитиран от "Ройтерс". "Винаги съм казвал, че няма да е странно на Марс да е имало цивилизация, но може би там е пристигнал капитализмът, империализмът е пристигнал и е ликвидирал планетата", каза социалистът в реч по повод световния ден на водите. Тоя изкърти всички мивки от тук до Марс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Не знам той дали си вярва но няма да ме учуди някой и друг малоумник наистина да са му повярвали на небивалиците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Не знам той дали си вярва но няма да ме учуди някой и друг малоумник наистина да са му повярвали на небивалиците... Щом вярват на Кадафи, че целия свят ще стане джамахирия (това не знам с малка или с голяма буква се пише) нищо не ме учудва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ще ставам транс DJ. Чакайте ме по телевизията, радиата и стадионите до 10 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Ще ставам транс DJ. Чакайте ме по телевизията, радиата и стадионите до 10 години. 10 години?? Вместо транс-DJ май се каниш да изпаднеш в летаргичен транс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно объркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно обаркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC Дедо, дедооо.... (едит: самоцензурирах се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно обаркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC Абсолютно никаква идея няма за обикновените хора. Аз затова нямам нито фасебук, нито скайп, държа едно icq ако нещо се наложи. Време ми е да си лягам, че утре трябва и да поработя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Дедо, дедооо.... (едит: самоцензурирах се) Не е лесно Имам си оправдание в случая ама Гадо пак ще ме набеди се че обяснявам като ученичка ПС: Скайп на ipad било много забавно. Сдобих се току-що с пети "монитор" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно объркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC Дедо, туитър няма връзка с IRC, защото потока от информация е еднопосочен. Просто система от микроблогове - до 140 знака или нещо такова. Някой си публикува кратки блог-съобщение и една камара шматароци, които са се абонирали да му "следят" адреса получават мъдрите мисли. Общо-взето хитра идея, носеща доста добри пари на създателите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Не е точно така. Едната камара шматароци могат да му пишат и те на него там. Ей това баш на IRC ми го докарва: http://twitter.com/ScottGu (т.е. на канал в IRC и то от по-ужасните където всеки дращи нещо я свързано с това което е писал другия я не - въобще пълна какафония) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Не е точно така. Едната камара шматароци могат да му пишат и те на него там. Ей това баш на IRC ми го докарва: http://twitter.com/ScottGu (т.е. на канал в IRC и то от по-ужасните където всеки дращи нещо я свързано с това което е писал другия я не - въобще пълна какафония) Да бе, ама коментарите са второстепенна функиця. Може да ги има, може и да ги няма. Докато в IRC си е равнопоставена комуникация в реално време. Някак си доста по-различно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Съгласен съм, като резултат имах предвид, че е подобно и конкретно този tweet ми изглежда пълна какафония. Не съм гледал много други но всичките които съм виждал все на този ми приличат. Един facebook с коментари от кой ли не е далече по-подреден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Днес имам годишнина. 5 години от както започнах работа в Босна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Еми честито.Да изкараш още поне 5 пъти по пет.Ако ти харесва де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Днес имам годишнина. 5 години от както започнах работа в Босна . Айде, честито! А погледна ли си ЛС-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 масаж...може и да е с обръщане...и сън.....много сън.....и Аспен за около 1 месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.