Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да си имаш Ривиера е по-оферта ;).

+ 1 :punk

Иди си сипи два пръста!

Ако имаше и кой да дойде да ми свърши работата пък аз да се опъна пред телевизора после да поспя малко щеше да е най-добре ама няма. Мрън!

Тази срещу Каменица е по - добра.

+ 1.

На 31-ви март задължително място за посещение е кино Фламинго.

http://theprodigy.com/

Дано да намеря някое кино с разумна отдалеченост в което да гледам филма. Засега най - близкият ми вариант е на 5 часа път. Замислил съм да пропътувам.

Друга приятна новина от сферата на киното е:

http://www.imdb.com/title/tt1605630/

4-та серия с оригиналният си състав.

За Ривиерата според мен е спорен въпроса. Ако е за отвън, градината лятото на Данаил Николаев е 6+. Обаче на закрито за зимата тая на Каменица е в пъти по-добра.

Капитализмът може би е виновен за това ,че на планетата Марс няма живот, заяви президентът на Венецуела Уго Чавес, цитиран от "Ройтерс".

"Винаги съм казвал, че няма да е странно на Марс да е имало цивилизация, но може би там е пристигнал капитализмът, империализмът е пристигнал и е ликвидирал планетата", каза социалистът в реч по повод световния ден на водите.

Тоя изкърти всички мивки от тук до Марс. :laughing: :lol:

Не знам той дали си вярва но няма да ме учуди някой и друг малоумник наистина да са му повярвали на небивалиците...

Щом вярват на Кадафи, че целия свят ще стане джамахирия (това не знам с малка или с голяма буква се пише) нищо не ме учудва.

Ще ставам транс DJ. Чакайте ме по телевизията, радиата и стадионите до 10 години.

10 години?? Вместо транс-DJ май се каниш да изпаднеш в летаргичен транс. :lol:

Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно объркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC

Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно обаркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC

Дедо, дедооо....:censored2: (едит: самоцензурирах се)

Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно обаркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC

Абсолютно никаква идея няма за обикновените хора.

Аз затова нямам нито фасебук, нито скайп, държа едно icq ако нещо се наложи.

Време ми е да си лягам, че утре трябва и да поработя.

Дедо, дедооо....:censored2: (едит: самоцензурирах се)

Не е лесно :) Имам си оправдание в случая ама Гадо пак ще ме набеди се че обяснявам като ученичка :lol:

ПС: Скайп на ipad било много забавно. Сдобих се току-що с пети "монитор" :)

Някой случайно да ползва twitter че да ме светне каква е идеята? Щото на мен ми се струва крайно объркано и безсмислено нещо. По-обаркано и ужасно от IRC

Дедо, туитър няма връзка с IRC, защото потока от информация е еднопосочен. Просто система от микроблогове - до 140 знака или нещо такова. Някой си публикува кратки блог-съобщение и една камара шматароци, които са се абонирали да му "следят" адреса получават мъдрите мисли. Общо-взето хитра идея, носеща доста добри пари на създателите си. :)

Не е точно така. Едната камара шматароци могат да му пишат и те на него там. Ей това баш на IRC ми го докарва: http://twitter.com/ScottGu (т.е. на канал в IRC и то от по-ужасните където всеки дращи нещо я свързано с това което е писал другия я не - въобще пълна какафония)

Не е точно така. Едната камара шматароци могат да му пишат и те на него там. Ей това баш на IRC ми го докарва: http://twitter.com/ScottGu (т.е. на канал в IRC и то от по-ужасните където всеки дращи нещо я свързано с това което е писал другия я не - въобще пълна какафония)

Да бе, ама коментарите са второстепенна функиця. Може да ги има, може и да ги няма. Докато в IRC си е равнопоставена комуникация в реално време. Някак си доста по-различно е.

Съгласен съм, като резултат имах предвид, че е подобно и конкретно този tweet ми изглежда пълна какафония. Не съм гледал много други но всичките които съм виждал все на този ми приличат. Един facebook с коментари от кой ли не е далече по-подреден.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...