Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

190469_1865023742023_1133894920_2180412_3324139_n.jpg

ЕВАЛА!!!!!!!!!

И се сещам че бул. България около Панаира едната лента е затворена за доста по-дребен ремонт от 2 месеца насам (май са поне 2 - вече не помня кога го разкопаха, помня че преди няколко седмици минавах, минах и онзи ден - разлика почти не намерих)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Оф, да ни пратят 1-2 милиона Японци? Аре като ше се размиваме генетично, нека поне е със качествен материал :bgrin: Макар, че имам подозрението, че ще ги побългарим и тях ...

Оф, да ни пратят 1-2 милиона Японци? Аре като ше се размиваме генетично, нека поне е със качествен материал :bgrin: Макар, че имам подозрението, че ще ги побългарим и тях ...

Ние вече го направихме - виж какво става с метрото в София. Японска фирма да закъснява с периоди от порядъка на година и повече - само ние може да създадем такива условия. laughing.gif

ЕВАЛА!!!!!!!!!

И се сещам че бул. България около Панаира едната лента е затворена за доста по-дребен ремонт от 2 месеца насам (май са поне 2 - вече не помня кога го разкопаха, помня че преди няколко седмици минавах, минах и онзи ден - разлика почти не намерих)

Бахти, ще ида да живея в Япония. И без това Токио е супер екзотична дестинация за мен. Пък и Японките харесват мургави европейци...

Бахти, ще ида да живея в Япония. И без това Токио е супер екзотична дестинация за мен. Пък и Японките харесват мургави европейци...

Наясно ли си какъв е стандарта в Токио?

В България проблема не е толкова в техническото изпълнение, бумащината е много и на никои от милата и родна администрация не му пука.

Налагало ми се е аз да обяснявам в общините какво и как да направят. Имат да прочетат 2 закона и 3 наредби, мързеливи ли са, тъпи ли са или е комбинация от двете?

Пак почнах да се ядосвам.

Наясно ли си какъв е стандарта в Токио?

Разбира се, че съм наясно, но нали и ти знаеш, че заплатите са обвързани със стандарта на живот? Аз няма да ида там и да си получавам заплатата от тук по банка...

Разбира се!

Ти просто много бързо ще си намериш високоплатена работа с твоя перфектен японски!

Междувременно ще спиш по парковете. :lol:

Разбира се!

Ти просто много бързо ще си намериш високоплатена работа с твоя перфектен японски!

Междувременно ще спиш по парковете. :lol:

Facepalm14.gif

То в Япония по парковете може да е по-добре от тук.

Иначе тия дни пак се изумих. Япония не е поискала помощ, а тука някви организации почнаха да събират пари.

И за кво са тия пари (за Япония съм наясно), ама да събираме пари за жертвите от еди коя си катастрофа, сещам се за катастрофата в Бяла. Малко преди това катастрофирах тежко, що да го е.. никои не тръгна да събира пари за мен, ама умряли 20 човека - ако някой тогава е следил новините за седмицата (даже не знам дали не бяха 3 дни) загиналите по пътя бяха повече от жертвите в автобуса, тъпите журналисти да казаха да съберем пари и за тях? И какво се прави с тия пари дето се събират.

1000 лв. за ковчег и погребение, другите пари за кво са?

Знам че съм малко краен, но има неща дето ме вадят от равновесие.

Гледа ми се страшно много Sanctum, но в IMAX-а. Кога най - накрая ще го пуснат? В страницата на imdb е посочена дата от преди един месец. Не мога да опиша колко съм изкушен да си го сваля да го изгледам на компютъра.

Юни месец мисля да ходя тук:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1317860/Austrias-Green-Lake-The-park-lake-summer.html

http://www.youtube.com/watch?v=LIELaqwkmbQ

Гледа ми се страшно много Sanctum, но в IMAX-а. Кога най - накрая ще го пуснат? В страницата на imdb е посочена дата от преди един месец. Не мога да опиша колко съм изкушен да си го сваля да го изгледам на компютъра.

Имаш ли 2 места в колата?

...Пък и Японките харесват мургави европейци...

Те специално, харесват всичко що има пишка, отпред между краката и естествен пулс! Имат там, известен проблем с бракуването и създаването на семейство... Този факт, както и това, че 99,9% от тях са меко казано грозновати (не вярвай на рекламните брошурки и прочее книжнинка от този тип), обясняват напълно ситуацията. Един познат за почти три години работа в Япония е получил 10 предложения за брак.

Много красиво, ама как са се запазили тревите под водата?!

Повечето от местноста която е показана в клипчето е току що залята.

Юни месец мисля да ходя тук:

http://www.dailymail...ake-summer.html

http://www.youtube.com/watch?v=LIELaqwkmbQ

Супер яко. То за това май не трябва да си обучен водолаз. 6 метра не ми се струват толкова много.. Сигурно и любител може да иде да се потопи.

Имаш ли 2 места в колата?

Нека да го пуснат по кината и тогава ще видим. Много е рано от сега да кажа.

Много красиво, ама как са се запазили тревите под водата?!

По принцип там е парк. Когато лятото се топят снеговете, нивото на водата се покачва с няколко метра и залива околностите. В рамките на 2 месеца трае този цикъл.

Супер яко. То за това май не трябва да си обучен водолаз. 6 метра не ми се струват толкова много.. Сигурно и любител може да иде да се потопи.

Разходка на необучени хора може да се прави на дълбочина до 9 метра. Ако си с инструктор нямаш проблеми на 6 метра дълбочина. Друг момент е обаче, че за там е необходим сух костюм понеже водата е студена. За работа със сух костъм си е отделно обучение. В общи линии ако има опитен човек с теб не е проблем.

А няма ли да ти измръзнат шушоните - австрия е основно планини все пак :)

Температурата на водата е 6 градуса. Нищо сериозно. Аз на 8 градуса съм слизал с мокър костюм за по 40 минути. Малко изтръпват пръстите на ръката по някое време. Моите ръкавици са доста тънки. С дебели няма да има проблеми.

Япония, 21 век, след катастрофално в планетарен мащаб земетресение:

----------------->

България, 21 век, гръмотевици, дъжд, лег град:

Без ток посред центъра на Пловдив от 19.37 до 00.45, все още проблеми в Смирненски и Бирена Фабрика, още множество неотстранени аварии до момента

-------------------------------------------------------

Все още без ток са Чепеларе и още 12 села в Родопите, Калояново и 5-6 околни села, половин Пазарджик и околни села.....

КЛАСИКА - какво да каже човек, каквото и да наредя - думите са просто излишни...

ЕДИТ: Някой ако му се слушат куриози - наберете 070010007

Не съм съгласен, енергиината ни система е една от най-добрите в европа.

Учуден съм, че в Япония централите им не са захранени от 3 независими източника.

@Raptor - при аварии първо се гледа захранващата мрежа, 400, 220, 110, 20 kW, мрежа ниско напрежение е последна.

За да няма ток в няколко населени места проблема е сериозен (предполагам отпадане на електропроводи), пък и първо се захранват фабриките битовите абонати са последни.

Някой вечер ще дойда с лопатата!

По-добре ела с едно такси :lol: В момента мога да ти предложа за дегустация макалън 18ка и гленморанджи пак толкоз' дърто. Доста приятни са и 2те и леко сладки стоят. Думата съм я удебелил защото въобще няма да ти позволя да ми го изпиеш всичкото - сипвам 1 път и дотам! Ама гледай да се наканиш по-скоро щото нещо много са ми харесали и намаляват от ден на ден.

Не съм съгласен, енергиината ни система е една от най-добрите в европа

Учуден съм, че в Япония централите им не са захранени от 3 независими източника.

Моля те не говори глупости... С какво се охлажда ядрен реактор?

-----------------------

Ники, не ме изкушавай, защото ще тръгна - вентилация за пушачи имаш ли tounge.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...