host Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Пробвай някоя футболна симулация да играеш на PS3-то. Като Pro Evolution Soccer. +1, още от Winning eleven серията го цъкам на РС, но на PS е доста по-добре. Но спрямо ФИФА, всичко е по-добре. _________________ И честито на всички от кралския отбор. Време беше късмета на Лион и безидейното щуране на Реал да приключат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 следва бягане на място, после с вдигнати колене, после краката изпънати назад, после настрани, "ски-бягане", пак обикновено.Съчувствам на комшиите ти отдолу... Добро утро! Искрено се надявам днес да си тръгна навреме от работа, не да кисна по 2-3-4 часа допълнително, както е тръгнала тая седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Грозни думи и мисли...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Бруталисти сте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 1 етаж, заядливецо. Не може всички да сме хилави... И ако не бях на първия етаж, нямаше и да го правя това упражнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 С родното строителство и хърбав да си - с гореописаните действия, на долния етаж ще си помислят, че над тях се провежда учение на китайската армия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Да, знам, живея в панелка. Сигурно се чувам в съседите над нас (които пък обичат да развихрят въображението със скърцането на кревата и тем подобни звуци), но отдолу няма поне кой да се противи на ежедневното ми тупурдясване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Изключително се гордея със себе си! Вчера ми направиха операция в 16 h, а дори не казах на родителите, че майка ми много се тревожи. Хванах такси и се прибрах след операцията, хапнах и легнах да спя. Анестезиологът ме упои, като кон и малко трудно се съвзех, но вече всичко е наред и дори съм на работа... Малко се надцених, защото още боли, но мислех, че шефът ще каже да си тръгвам, но не каза де... )) Обикновено супер много ме е страх от доктори и не ходя с години, но понякога се налага... ... Галя, продължавай с упражненията абсолютно всеки ден и за лятото ще имаш задоволителни резултати! Даже и човек да е слаб трябва да прави упражнения, ако иска да не се отпусне. Особено, ако е жена... Чакам с нетърпение да оздравея и започвам всеки ден йога упражнения и салса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Галя утре сутринта правиш запис и го качваш в youtube да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Аз ефектът го виждам, макар и бавно Все пак не е фитнес, а по-скоро аеробика. Но действа добре, сутрин и вечер... Мирка, как не, все ще се намери някой да ми каже как е малко и нищо не правя както трябва. Пък аз знам горе-долу кое как, след кое се прави. Това е и причината българите да не правят секс на улицата, все ще дойде някой да каже, че не се прави така. 100 човека, 101 мнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Изключително се гордея със себе си! Вчера ми направиха операция в 16 h, а дори не казах на родителите, че майка ми много се тревожи. Хванах такси и се прибрах след операцията, хапнах и легнах да спя. Каква операция? Явно не ще да е била сериозна, което е хубаво. Галя утре сутринта правиш запис и го качваш в youtube да видим То вече се води хроника във Фейса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Фейса ми се води изтрит, което за тях значи просто неактивен. Нямам тази информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Изключително се гордея със себе си! Вчера ми направиха операция в 16 h, а дори не казах на родителите, че майка ми много се тревожи. Хванах такси и се прибрах след операцията, хапнах и легнах да спя. Анестезиологът ме упои, като кон и малко трудно се съвзех, но вече всичко е наред и дори съм на работа... Малко се надцених, защото още боли, но мислех, че шефът ще каже да си тръгвам, но не каза де... )) Обикновено супер много ме е страх от доктори и не ходя с години, но понякога се налага... Сега всички си мислят за цици! И аз трябва да лягам под ножа на 19-ти април, за втори път за едно и също нещо, мамка му! Това е и причината българите да не правят секс на улицата, все ще дойде някой да каже, че не се прави така. Факта, че ще те арестуват, също оказва влияние... Пък може и да ти се смеят, което е още по-кофти... Пък може и да им стане много интересно и да те... поопръскат... Абе, много причини са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Като заговорихте за операции се сетих, че трябва да ходя да говоря да ме запишат да ми махат сливиците. Време им е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Като заговорихте за операции се сетих, че трябва да ходя да говоря да ме запишат да ми махат сливиците. Време им е. Принципно им е време до 16 годишна възраст. Така че ти си извън всякакво време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Като заговорихте за операции се сетих, че трябва да ходя да говоря да ме запишат да ми махат сливиците. Време им е. НЕ! НЕНЕНЕНЕ! НЕНЕНЕНЕНЕ! Аз съм на 22 и не мога да ти опиша какво преживях, а не мога да си представя пред пенсия какво ще е. След 18 годишна възраст се води ОПЕРАЦИЯ С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА. Освен ако не е нещо ГИГА спешно - НЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Като заговорихте за операции се сетих, че трябва да ходя да говоря да ме запишат да ми махат сливиците. Време им е. Сливици е гадно. На мен 3-та ми е махана 2 пъти. Втория го помня горе-долу, неприятна история. Една позната каза "Раждане ли? Да ти махнат 3-те сливици е по-голяма болка" а е раждала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Може , но предпочитам сега, а не по-късно. Моите са с деформации, и чак сега започнах да правя ангини и да се тъпча с антибиотици. Преди са ми правили по-леки проблеми. Дали е за предпочитане тъпкането с химии или да ида да ги махнат сега и да се свършва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Ако имаш такива проблеми ги разкарвай - няма средно положение. За сметка на това в обратния случай се получават ужасни истории. Брат ми едвам оживя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Сега всички си мислят за цици! И аз трябва да лягам под ножа на 19-ти април, за втори път за едно и също нещо, мамка му! Малка пишка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 С малката пишка съм се примирил отдавна. Използвам повечко езика... За девиация на носна кухина, за съжаление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 С родното строителство и хърбав да си - с гореописаните действия, на долния етаж ще си помислят, че над тях се провежда учение на китайската армия. Добре си е родното строителство. Ти да видиш на американците дървените къщи ако някой подскача на горния етаж какво се чува отдолу Една позната каза "Раждане ли? Да ти махнат 3-те сливици е по-голяма болка" а е раждала. Жените забравят. Моята след като роди каза "НИКОГА ПОВЕЧЕ, такава болка няма друга!!!"... а като минаха няколко години сега пак почна - абе то като те боли зъб много гадно, то раждането не боли толкова... Може , но предпочитам сега, а не по-късно. Моите са с деформации, и чак сега започнах да правя ангини и да се тъпча с антибиотици. Преди са ми правили по-леки проблеми. Дали е за предпочитане тъпкането с химии или да ида да ги махнат сега и да се свършва? Що не се консултираш с лекар? Ако са ти постоянно увеличени и т.н. може да увредят сърце, стави и де да знам какво още. Ако е нещо временно то ще си мине. За предпочитане е да не се махат но ако е нещо хронично почва да дава отражения... абе докторите знаят най-добре. Иди да те прегледа някой кадърен и той ще ти каже. За девиация на носна кухина, за съжаление... А пусни малко повече информация. Преди време бях при един УНГ да му се оплаквам че носа ми е постоянно леко запушен онзи взе да ми обяснява че било нормално донякъде защото не знам си какво ставало с хрущяла и можело едната или двете ноздри да стане нам си какво и че едва ли не само с операция може да се изправи нещото там за да ми се "отпуши" носа. "Странното" е че като се кача на планина и същия ефект го няма (поне доста по-малко) та 100% носа ми се запушва от мръсния въздух в града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Teisseire Mojito cocktail syrup + Havana club + трошен лед = MOJITO afternoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Не само и надморската височина има голямо значение. И аз имам девиация + синузит = огромна чувствителност към промяна на атм. налягане. А че в Плд е най-мръсния въздух в Европа скоро пак се споменаваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Принципно им е време до 16 годишна възраст. Така че ти си извън всякакво време. На сестра ми и ги махнаха на 25. Така, че времето е когато се наложи. Да, като си по-голям по-трудно минава. Моите ми ги махнаха като бях на 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.