Antares Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Не знам някъде из далечния космос как стоят нещата, ама засега не са се появили достатъчно откачени извънземни, които да искат да се занимават с нас. За мен това е сто процентово доказателство, за наличието на разумен извънземен живот. Добро утро! Днес направих първата крачка за излизане от охлювския пашкул - отидох с колело на работа Бях голяма атракция за колежките с вело-клинчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 За мен това е сто процентово доказателство, за наличието на разумен извънземен живот. Добро утро! Днес направих първата крачка за излизане от охлювския пашкул - отидох с колело на работа Бях голяма атракция за колежките с вело-клинчето Тия с кладенците или...мойте наборки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 За мен това е сто процентово доказателство, за наличието на разумен извънземен живот. Добро утро! Днес направих първата крачка за излизане от охлювския пашкул - отидох с колело на работа Бях голяма атракция за колежките с вело-клинчето Ти гледай да не станеш и атракция за някой от колегите ти, пък другото го остаЙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Явно днес е силно продуктивен ден, щом никой не се обажда у форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Това дето user тип кака, може да направи с една програма, никой друг не може да го направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Това дето user тип как може да направи с една програма, никой друг не може да го направи. А дали някой може да го поправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 А дали някой може да го поправи Може, и се налага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Това дето user тип кака, може да направи с една програма, никой друг не може да го направи.Почакай да видиш Юзър тип Леля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 ... Бях голяма атракция за колежките с вело-клинчето Уточни кои колежки: по-младите или по-...ъъъъъ... зрелите. По моя преценка младите не са много, а по-завързаните от тях са 2-3 (възможно е да пропускам накоя и друга бройка, хихихи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Почакай да видиш Юзър тип Леля... Знам ги тия, ама в момента на обекта са основно тип кака. Щото да хваща окото на рецепцията. Иначе на други места съм имал вземане даване с тип леля. Бррррр. Пу пу Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Бях голяма атракция за колежките с вело-клинчето Някоя не те ли щипна ей така да те мотивира допълнително Или и ти си принуден да работиш с грозни жени.... Има бира , има сушена рибица , има суджук и чипс ...... има Челси и Р.Мадрид..... има Плейстейшън 3 с ФИФА 2011 .... какво му трябва друго на човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Има бира , има сушена рибица , има суджук и чипс ...... има Челси и Р.Мадрид..... има Плейстейшън 3 с ФИФА 2011 .... какво му трябва друго на човек. Ъъъъ, жена(някои предпочитат мъже, ти от кои си?) може би? Чувал съм, че когато човек си посегне му се уголемявала, но ти вероятно ще провериш и ще споделиш с нас. Това става въпрос за края на вечерта. Преди това вероятно ще си по този начин: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 При наличието на толкова много благинки всяка жена която не прилича на Меган Фокс бледнее и е ненужна. Относно посягането - водя относително редовен полов живот така че един ден без такъв не е чак такъв проблем..... ще си наваксам като свърши Шанпионската лига :lol: ПС : къде е моят идол полу върколак полу човек лил стенли , признавам си че постовете му ми липсват леко тва е единственния човек който с пост в интернет форум е успявал да ме накара да се съмнявам дали нещо на мен ми е наред та не мога да вникна в невероятната логика която предлага с всяка една буква подредена в изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 ПС : къде е моят идол полу върколак полу човек лил стенли , признавам си че постовете му ми липсват леко тва е единственния човек който с пост в интернет форум е успявал да ме накара да се съмнявам дали нещо на мен ми е наред та не мога да вникна в невероятната логика която предлага с всяка една буква подредена в изречение Ахахахаха.. знаех си че не съм единствен Майна, липсваше ми направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Писна ми от еснафски прасета, заровили зурли в ежедневната си копанка, не поглеждащи в страни, не помислящи за тоя народ и за тая страна...Еееееееееееееееееееееебаааааааааааасиииииииииии!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Писна ми от еснафски прасета, заровили зурли в ежедневната си копанка, не поглеждащи в страни, не помислящи за тоя народ и за тая страна...Еееееееееееееееееееееебаааааааааааасиииииииииии!!!!! SEEK and DESTROY за тази сган. Но не всички са виновни. Дълги години са докарвани до положение да не расъждават за никого освен себе си и близките си. Това е манталитет, който българинът е придобил насилствено, от зор - от стотици години насам, още времето на "присъствието". Още 20 години поне ще му се избива от главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Мба, ако питаш мен и 200 няма да стигнат.Лошото е, че се сблъскваме ежедневно с тези хора.И че тези хора сигурно са едно поне 90% от населението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Мен лично ме притесняват по-глобални проблеми. Като например неизвестността относно развитието на ситуацията в Япония. В частност отражението на този епичен катаклизъм върху развитието на електрониката изобщо. Цените на NAND флаш паметите вече скочиха с 20% и това е само началото (40% от световното производство е съсредоточено в Япония). Не ми се мисли какво може да стане, ако радиоактивен облак тръгне да се разхожда към Корея, Шанхай и Тайван. За нула време може да обходи регион, в който е съсредоточено сигурно 95% от производството на световна електроника изобщо. Сега е момента, който има зор да купува компютри и компоненти. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 След тая зверска катастрофа за пореден път се убедих, че японците са най-коравата нация на планетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Не мога да отрека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 От другият петък минавам и аз към силата на синьото гориво. Запазихме час днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Тренировка на ламиниран паркет, без нищо подложено под Д-то, грууууба грешка. Изкорубих се. Усещането след това обаче, си заслужаваше. Жалко, че утре сигурно няма да мога да се движа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Дефинирай "тренировка", защото ти по принцип имаш добра подложка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Има бира , има сушена рибица , има суджук и чипс ...... има Челси и Р.Мадрид..... има Плейстейшън 3 с ФИФА 2011 .... какво му трябва друго на човек. Пробвай някоя футболна симулация да играеш на PS3-то. Като Pro Evolution Soccer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Дефинирай "тренировка", защото ти по принцип имаш добра подложка То затова "Д", а не "д". Вече е само голяма, не супер голяма Ами започвам разгрявка на ръце и крака, малко да се размърдам, сгъната на две в кръста с лице до коленете, докато мога да търпя болката и изпъването на съхожилията, следва бягане на място, после с вдигнати колене, после краката изпънати назад, после настрани, "ски-бягане", пак обикновено. После правя едни упражнения от аеробиката, нещо като лицеви опори, но не свалям цялото тяло хоризонтално, а само задника, едновременно изнасяйки го напред. След това "кучешко пишкане", коленете свити и вдигам крак настрани, десен-ляв или както сваря, следва карането на колело легнала, малко разпукване на кости с крака, свити в колената, като ги редувам отгоре-отдолу, после пак кучешко пишкане, коремни преси, цели и половинки, със сгънати колене, изправени крака нагоре, с тялото (от кръста надолу стоящо настрани, т.е. със свити колене), следват повдигания на задника от земята, със свити колене от легнала позиция (натоварва корема), и за капак легнала настрани с лакът, опрян на земята, повдигания на единия, после на другия крак, доколкото мога да го доближа до главата. Сигурно нищо не е за вас (естествено), но за мен пак си е движение, има доста повторения. Цялото нещо трае към 25 мин. Правя го сутрин и вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.