Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

T.e. пиеш коктейл Мартини.

Да казват му Мартини ,но има разлика от мартинито и това което пия аз .

Моето съотношение е 100-100-50 (това са грамове)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Утре сутрин ще спадам гумите на Форд Мондео. Обясних му към 17:00 часа на мазния турчуляк с хасковски номер, да не ми спира пред гаража, че в 8 ще излиза кола, тоя преди малко пак се кльофнал.....

И аз го пия 3-3-1 / водка/джин/вермут ;) - понякога джина е 2 части.

що ги мешите така бре...аз ако смеша два вида пиене и после Наполеон с войската си ми трамбова главата :D

ааах. чудесно.

няколко седмици без да чета в темата или форума и към 40-50 страници с нови мнения.... и не ми пука. супер!

знаех си че мога да живея и без информация за поредния изблик на ПМС или лицемерна учтивост.

п.п. спокойно, пак ще ви спестя усилието да ме игнорирате. до.....след някакво време.

Платих 30лв за паричен превод през PayPal при положение, че човека можеше да си получи парите кеш без никакъв проблем! angry1.gifangry1.gifangry1.gif

Платих 30лв за паричен превод през PayPal при положение, че човека можеше да си получи парите кеш без никакъв проблем! angry1.gifangry1.gifangry1.gif

Те май взимат 3% или 5% комисионна. Само че май ги взимат от този който взима парите. Не съм 100% сигурен дали имаше опция кой да ги даде. Ebay са още по-големи изедници - искат ти и те накаква комисионна + някакви пари за публикуване на обявата.

Утре сутрин ще спадам гумите на Форд Мондео. Обясних му към 17:00 часа на мазния турчуляк с хасковски номер, да не ми спира пред гаража, че в 8 ще излиза кола, тоя преди малко пак се кльофнал.....
Жоро, да спадаш гумите е глупаво. Най-малкото - по-трудно ще е да си махне бараката.

Истинската мизерия би било да му напръскаш предното стъкло с WD40 - трудно се почиства :D Или спрей. Или грес по дръжката на вратата. Ключа по боята не смъква фабричния грунд, трябва нещо по-остро. Петно боя на предното стъкло и разни такива неща.

Вземи един шиш за лед и го забий в предния капак. Mafia style! :)

Или по-радикалния вариант:

...

:D

Да да... и после като се прибираш ще се оглеждаш да не ти изскочи отнякъде някой изперкал... или ще ти върне жеста върху твоята кола...

Аз просто викам паяка да го отнесат и после да си плати за дяволъка :) Един така даже ми обясняваше как съм щял да го чакам да си свърши разговора с една кака наблизо, почаках 2 минути, казах му че ще викна паяка ако не си премести колата той сербез излезе и реши че трябва да чакам още, аз пък се обадих на паяка моментално. Мани ами те дойдоха преди той да си свърши разговора и успяха да му вдигнат колата преди каката да се усети (той беше с гръб) :rofl: Прибраха му едно 20 лв май (беше преди 2-3 години поне) Помня че след това го чувах да псува грозно докато си извадих колата и се отдалечавах.

Жоро, да спадаш гумите е глупаво. Най-малкото - по-трудно ще е да си махне бараката.

Истинската мизерия би било да му напръскаш предното стъкло с WD40 - трудно се почиства :D Или спрей. Или грес по дръжката на вратата. Ключа по боята не смъква фабричния грунд, трябва нещо по-остро. Петно боя на предното стъкло и разни такива неща.

Снощи тъкмо се чудих кое се чисти трудно от предното стъкло :rolleyes:

Иначе тая сутрин го събудихме тоя тиквеник. Питахме един комшия и ми каза на кой е колата и го извикахме да си я маха. Оправихме се цивилизовано и дано не се налага пак да го търся.

Кой беше номера на паяка? Имаше някакъв номер директно на паяка не да минава през нещо като оператор.

Щото е въпрос на тренинг... Питай Гадо!

Тва пък, що ??? :unsure:

Не се прави така. Просто му трябва кибрит и пирончета....ни лук ял, ни лук мирисАл

По-добре е с кибрит и 60мм видии на Хилти (със стръмно нарязване, супер остри, закалени и чисто черни)! С видии е по-мръсно, всеки който е намирал подобен баберек в гумата си, знае за какво иде реч :rolleyes: .

Колко точно над 139$ ще трябва да платя, за да се сдобия с тази хубавина? http://www.amazon.com/dp/B002Y27P3M/?tag=gocous-20&hvadid=5729553437&ref=pd_sl_1bgvsqhhus_e

На мен ми легна отгоре $16 такси (нашенското ДДС) плюс още $12 за експресна доставка. :)

И доволен ли си?

Аз давам по 40-50 лв на месец за книги, а всичките ги има в chitanka.

Какви формати поддържа тоя Kindle? Epub чете ли?

Колко точно над 139$ ще трябва да платя, за да се сдобия с тази хубавина? http://www.amazon.co...sl_1bgvsqhhus_e

За България най - добре си го поръчай от английският Amazon.

Трябва да го видиш на живо за да разбереш колко е добро устройството. Ако не си, ще ти пиша когато се прибера към България.

На мен ми легна отгоре $16 такси (нашенското ДДС) плюс още $12 за експресна доставка. :)

На мен ми излезна по - евтино да ми го докарат до Босна отколкото на теб до Канада :). 20$ ми излезна доставката и 2-3 минути да попълня няколко документа.

Превеждам някакво ръководство с инструкции за реагиране при спешни медицински случаи (инфаркт, инсулт, припадък и др.) - само като чета описанията на тези състояние и настръхвам. Дано, дано никога не ми се наложи да прилагам тези инструкции в действие! Пу, пу!

И доволен ли си?

Аз давам по 40-50 лв на месец за книги, а всичките ги има в chitanka.

Какви формати поддържа тоя Kindle? Epub чете ли?

Mobi и AZW. За тази цел имаш Calibre. Можеш да си конвертираш в каквито формати искаш. В темата за хвалбите съм написал обширно мнение за качеството на устройството.

Те май взимат 3% или 5% комисионна. Само че май ги взимат от този който взима парите. Не съм 100% сигурен дали имаше опция кой да ги даде. Ebay са още по-големи изедници - искат ти и те накаква комисионна + някакви пари за публикуване на обявата.

За съжаление беше най-евтиният избор... Още ме е яд, че този ме накара да му ги преведа вместо да си ги вземе като ми дава покупката... Той златен ми излезе тоя телефон. Трябва да го продавам направо...

За България най - добре си го поръчай от английският Amazon.

Трябва да го видиш на живо за да разбереш колко е добро устройството. Ако не си, ще ти пиша когато се прибера към България.

Няма ли да е по-скъпо?

Или ти защото няма да се занимавам с митници?

Няма ли да е по-скъпо?

Или ти защото няма да се занимавам с митници?

Цената е малко по - висока, но няма да имаш мито и ддс.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...