w00x Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Затегнете сигурността на форума, някой е хакнал на злобил акаунта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Айде почна се. Както си и мислех. Аз ако имам парите да си купя подобно нещо, ще съм си направила сметката за горивото. Злобил хич, ама хич не ме вълнува. На мен ми харесва, ама не, сега ще извадиш някакви таблици и графики какви тъпи хора обичат такъв вид коли. Кефи ме, че е голямо и внушително. За селско не мога да се съглася. Овце нямам, кози също. На "Отец Паисий" работа нямам, пък там и за Smart не си е работа, камо ли Tundra. И много повече ще ме накефи ако съм мъж, да видя как готина 50 кг. мацка слиза от такова "чудо", отколкото от изтърканите Mercedes S 350, 500, ML, BMW X5, X6, M3 и т.н. Много повече радва окото. Не знам колко к.с. е, не знам за колко сек. вдига до 200 км/ч, нито ме интересува. Ако започне да ме интересува, има си начини да го намеря. Харесва ми. Точка. Удивителна! И сега ще последва : "Жените нищо не разбират от коли, колко са невежи". Ми да, и не ме е срам. И в конкретния случай с мен, не е като хич да не разбирам. Просто не ме е интересувало и не смятам, че трябва да съм завършила с отличие и медал ПГЕЕ или ТУ, за да се кефя на определена кола и да си я купя (дай Боже). Еййй Галя на моменти се опитваш да се изкараш по-отворена от необходимото та оставяш хората да се чудят какво си имала предвид - че имаш някакви извратени фантазии с жени (щото тази която си описала със сигурност не си ти) или че освен че не разбираш от коли си и твърдоглава или че се опитваш да демонстрираш тотален непукизъм и пубертетско бунтарство? (това е трета редакция надявам се съм смекчил тона достатъчно да не провокирам 8 страници сърцераздирателни словоизлияния как те нападам на личностна основа докато в същия момент се опитам да ти обясня че си в грешка която ти не искаш да признаеш от инат) Не знам за другите какво ще си помислят но аз бих си помислил - "ей на една заблудена селянка с много пари... човека може да излезе от селото но селото не излиза от човека" (освен ако ските не стърчат отнякъде), защото както казах това чудо да го караш в града е тъпотия а е селска кола това (понеже става за товарене на много багаж и то на открито - т.е. основно селскостопанска продукция). Не само че комфорта не му е нищо особено, ами и харчи много. Айде грозно или красиво е въпрос на вкус грозно но че е крайно непрактично надявам се ще се съгласиш т.е. можеш да го караш само по големите улици и с паркирането ще виждаш зор и следователно ще ходиш повече пеш отколкото да се возиш в него. Следвайки последната логика би ли ми казала за какво ти е тогава това - за да ходиш с него на работа и обратно (при положение че харчи колкото би ти взело едно такси). И да ходиш на ски с него. Аз бих го взел ако имам фирма извършваща ремонти - ПЕРФЕКТНО е тогава. Бих взел нещо подобно ако имам 2 други коли и тази да ми е за ходене в балкана. Но да ти е автомобила с който да си джиткаш ежедневно е пълна глупост. ПС: И толкова ако искаш - подобни ги има на прилични пари втора употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Жените в джипове са основната причина за зараждането на паркура... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Туй го обяснявай на Которчето - коя кошница е по-голяма А ще чакаме да видим какви упражнения си правила Абе ясно че е така ама аз от възмущение ги смесих Такива идиоти няма.Добре è не бяха завардили кухненските продукти(както Стефчо ги нарича ) ми само горивата та си наляхме без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Вчера открих сезона на Ремзова поляна. С кучето, брикети, скара и пържоли. Добре се получи! По-другата седмица да направим лека форумна сбирка на някоя полянка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 За djadomraz : Ама големи граждани тука бе, само интелигентни коли карат. Само в частни болници са раждани и дори книгите им говорят, за да не се напъват милите да четат. В ХАРЕСВАНЕТО НЯМА ЛОГИКА. На мен Тундрата ми харесва. Явно трябва да се напънеш, докато се из*ереш, защото тонът не си го смекчил. И не можеш да ме обидиш на селянка, защото това е географска принадлежност, не се срамувам, че майка ми и баща ми са от село. Нито смятам, че защото харесвам дадена кола, съм селяндурка или манталитетът ми е селски или както там ще го наречеш. Не, съвсем нормален човек съм си, но просто сте се наежили срещу мен. Всяко мое действие има обратно по сила и поне 3 пъти по-голямо противодействие. Това да не е признак на много ум и тактичност? Кажи ми само, къде в думите ми говорих за това колко харчи колата, колко конски сили е, докъде ще ходя с нея. То малко нероден Петко. Аз казах, че ми ХАРЕСВА, не че утре ще ходя до автосалона. Не знам откъде ги измъкна тия всичките думи, за които ме обвиняваш. ПРИМЕР ТИ ДАВАМ : Има мъже, които си падат по доста дебелички жени, нали? Според другите не е естетически красива тази жена, трябва до специални магазини да се ходи, да и се купуват големи дрехи, много ще е тромава и т.н. причини, за да не е с нея. АМА ЧОВЕКЪТ СИ Я ХАРЕСВА. Не мога да разбера, тука сме някакъв психологичен кабинет ли? Някой казва "Харесвам", ти не - не може да харесваш, защото това те показва като много тъп, като селянин. Харесвай това, което аз харесвам, за да изглеждаш интелигентен. Очевидно не само на мен ми харесва Тундра-та, разхождат се няколко из Пловдив, не знам за какво ги ползват хората, нито дали са селяни. Ама сигурно си им харесва колата. Защо не хванеш да питаш някой от тях "Как мое си толко тъп бе, да си купиш таа Тундра?", а тук с мен се зачекваш. Айде да спрем вече, а? Онова с мацката беше пример също, фантазиите ми няма да ги обяснявам. Имам си и неизлекувания пубертет и бунтарството, не на инат ги пиша тия неща, а явно не сте разбрали що за човек съм. Ама да спорим ей така за спора, не желая. На всяко изречение да ми се правите всички на големи мъже. Не може да съм в грешка за нещо, което зависи единствено и само от вкуса на човека. Селски, мелски, няма значение. Да гледаш колата ти да е практична е едно, да харесваш определен външен вид на кола, е съвсем друго. Аз не съм карала Тундра, нито съм казала, че е лесно паркирането или тъпкането в малки улички. Но пак ми бяха сложени думи в устата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Добре, че НЕ мога да си позволя тия неща дето харесвам....че лошо ми се пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Вчера открих сезона на Ремзова поляна. С кучето, брикети, скара и пържоли. Добре се получи!По-другата седмица да направим лека форумна сбирка на някоя полянка? Това е една много хубава идея, ако е за ремсова. Някой ще ми се разсърди ли, ако дофтасам отгоре, (евентуално)калян и с коууо?---- Абе Галя.Георги (не мога да ви различавам с тия еднотипни аватари), що не се успокоиш? Кой е казал, че ти си селянка? А като стана дума - селянин си не, защото караш голф двойка с шперплатов спойлер, не защото бичиш мощно чалга, не защото мечтата ти е да си гъзар и да ти правят евала. Ти правиш тези неща, защото си селянин, не те определят те като такъв. Селянин или си, или не си. Можеш и от Бентли да слезнеш, ако си селяндур - роклята "Армани" няма да ти скрие цървулите и надутата Лепа Брена от уредбата. С твоите кресливи включвания против всичко, различаващо се от "Галя, ти си върха" се напъваш усилено да докажеш, че си в тази каста. И т'ва твойто не е бунтарство. Бунтарите свалят диктатори. Ти си кръчмарски бунтар, от тия, дето дигат парата в модерните кръчма, тоест форуми/фейсбук/скайп и т.н. Дето обясняват кое как е, кой какъв е, и кое защо е. И са силни в описаната среда, но не и извън нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 нИ вдявам какво толкова се дърлите. И какво някой като кара Тундра? А Секуола? Да кажем нещо и за нея. Щото тя е ебах и гъзарийката. 7 човека си пътуват идеалка, вървежа е стабилен, разхода грозен. И пак е камион. И какво от това? И Фиат купе е говно, ама си го харесват хората. Това с кой какво трябва и не трябва, и социалните стереотипи ... защо въобще трябва да го разискваме? И какви бунтове и какви бунтари. Тука е пълна само с тиквички. Не видят, че дохода им скоро ще се задмине от Албания, стачкуват за ниски цени. Еми то мисленето им комунистическо, и заплатките ще са. Като тия от ЖП-то. Не се чудят що не са конкуренти, важното максимален брой хора да взимат по 300лв и да ги издържа държавата... кеф, бе. Ама това е щото имаме "ясна представа" за всичко и всички. _____________________ И сега като почнат гениалната мярка за таван на цените да разискват в парламента по предложение на БСП ... идеална реклама. Всички въшливи, крадливи и некоректни инвеститори и работодатели от чужбинско ще получат ясен сигнал, че тук нещата работят по "другия" начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 - не ми върза :pop3: как беше тоя код да го еВа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Пешо, аз ли го правя това, да крещя против всичко? Аз казах само, че харесвам нещо и всички се настроиха да ми обясняват как не трябва да го харесвам, че ще "се издам", че съм селянка. Аз не смятам, че спадам в тази категория. Къде съм се вълнувала срещу всичко? Напротив, тук специално се настроиха срещу всичко, което харесвам. И извинявай, МОИТЕ кресливи включвания, а на другите включванията да ме обидят? Къде са? Или тях за по-лесно не си ги прочел? Къде съм обяснявала кое как е и как не е? Напротив, Николай ми обясняваше как трябва да си оправя живота, едва ли не, за да не съм това, което съм, т.е. очевидно някаква "баси простата". За такава ли ме вземате? Толкова ли няма някой, който да ме познава тука и да е разговарял с мен, че да знае защо и как ги казвам нещата. Как пък всеки път, когато аз кажа "Това е така, това ми харесва", все се намира някой да ми каже, че съм в грешка? А ако който и да е друг във форума каже, че нещо му харесва, никой не спори, дори да не сте съгласни, камо ли пък да го наричате селянин и не знам си к'ъв... Само защото съм жена ли го правите това? Или нещо ви бъркам в здравето? Къде в цялата история ми е грешката? Че харесвам Тундра ли? Все съм си мислила, че сте ме приели за каквато съм там, и дори да кажа нещо по-силно, сте свикнали, както сме свикнали, че ти си саркастичен... Ама не, упорито се опитвате да ме направите по "ваш образ и подобие". Не бива да се харесвам такава, каквато съм сега ли, какво ли? Никъде не съм предлагала кой знае какви революционно различни неща, че да ми се казва тук, че мнението ми е хипер различно от вашите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Не споменавай името господне напразно .... --------------- или селото в него да бие лудо и непрестанно..... Невероятна класика в удрянето на Чинела Добре, че НЕ мога да си позволя тия неща дето харесвам....че лошо ми се пише Браво, Стефчо, че си го признаваш откровено. коууо? Пеше, думата е кууо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Галя, реакциите ти в този форум мога да ги опиша като следното - бик, с нарушено цветоусещане, виждащ всичко червено. Всяка реаплика е с цел да те обиди. Всеки говори против теб. Тука половината форум (говоря за размислово-страстните), подхилквайки се зад шепа ти хвърля ли хвърля провокацийки най-разнообразни, ти веднага скачаш стръвна, като гладна кокошка на овес, готова да приемеш всичко като лична обида, готова на всяко нещо да се засегнеш, всички изказвания са с цел да обидят теб или четвъртинката ти. И за всеобща радост връхлиташ като освободител да спориш, изписваш стени от текст, народа вече превиващ се от смях ти пуска още провокации, които също така изкълававаш до една. Е кажи ми, как да ти устоим? Ти ако беше риба - с тиган щяхме да те ловим... ---- Видене, да, моя грешка. Та какво ще кажете за Ремсови Поляни? Нали не бъркам, че това са прекрасните полянки със скара, пейчици, масички и други подобни 'гадости' над Марково? Дето в тях свършва едно от любимите ми трасета за спускане от Здравец Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Невероятна класика в удрянето на Чинела Браво, Стефчо, че си го признаваш откровено. Пеше, думата е кууо. Аз не крия, че съм огромен келеш. Дори "специалните зъбки" на Лил Уейн ме влечат...смятай Всичко дето е лъскаво или е на Чичо Хуго, Батко Армани и т.н.... :D Също така не ми се вярва да можеш да си облечен от горе до долу в Армани(без да ти е проблем)...ама ей така, за да НЕ те говорят да си купиш Енерджи или Тера Нова ли беше(образно казано) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Аз като съм сериозна, съм сериозна. Не се гавря с хората за спорта. Базик, базик, ама на гол гъз... Аз споря САМО и единствено защото някой се опитва да ме научи кое, как, защо, кога и къде. В случая не съм тръгнала аз да споря. Ти като вземаш всичко на майтап, си е твоя работа. Ама някой откровено да се заяжда и да ме нарича такава и онакава. Няма да си оставя магарето в калта. Пък вие се заредете с ракийка и салатка и гледайте мача, щом не сте съгласни. Какво по-очевидно от заяждане е : "Ти пък се изказваш като селянка и харесваш селски коли и не знам к'во"? Или и това не е така, някои си нямат работа и се чудят къде да се почешат, та са седнали с мен да се разправят за коли, селяния, кози и селскостопанска продукция. Е пък, няма да стане. Хайде, кажи ми, че няма сексизъм във форума и че всичко, което аз кажа се приема на 100 %, че никой не се заяжда наистина, ама никой, те тия постове срещу мен са се написали сами сигурно... Значи мъжете за някои неща супер много се подкрепяте, ама мен ако някой ме подкрепи, значи е слаб и не ги разбира нещата. На черното бяло да се вика и аз да съм съгласна. От к'ъв пък зор? Няма значение кой е написал даден пост, дори и някой, който не харесвам, ще се съглася, когато НАИСТИНА мисля, че е прав. Но това някои хора не го тачат. Като ще е gal4enceto или някой друг, всичко, което казва, ще бъде използвано срещу нея / него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Аз споря САМО и единствено защото някой се опитва да ме научи кое, как, защо, кога и къде. Един вид ти си научена на всичко и никой на тоя белия свят не може нищо по никакъв начин да ти каже тебе.... smart move ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ама ето, Видене, и ти го правиш същото. Кога казах, че знам и мога всичко? Има си начини да се казват нещата, като еди-си-кой не е искал да ме обиди и да се заяжда, да го беше направил по друг начин. Всичко може да се каже на някой и не мисля, че с лични нападки някой може да научи друг на нещо. Пък било и правилно. Нали знаете, че насила хубост не става. Но нещо, което го харесвам или живея според дадени правила, правя нещо по мой си начин, някой да ми ги оспорва и да ми казва, че трябва да живея според неговите. Иначе лошо. Ми аз да съм накарала някой да живее според моите правила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 OMG, верно ли отговори на горното ?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Вие не спирате, аз няма да спра също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Всеки ден ще е така, до победата! Пешо, точно за това гадно местенце става въпрос. Имам още брикети да нахраним 10-на човека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Omnis distaedere — pecunia nunquam!' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Нали знаете, че насила хубост не става. Да, Галя, не можем насила да те накараме да спреш да фучиш, бучиш, фъщиш и всякакви други вулканични и тектонични дейности при най-малкия бъзик. И да изпараш в състояние на берсерк и да ти излиза пяна на устата всеки път, когато някой намекне, че не си най-великото създание в радиус от няколко парсека... Жоре, твоята идея не знам как ще е по-добре да се организира. Дали с отделна тема, (примерно "Цър-пър форумни срещи") дали със съобщения между по-сериозните, щото т'ва не е като в заведението накрая всеки да си смята к'во е изял к'во изпил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Не аз се опитвам да се направя на разбирач от всичко, нито да се изкарам най- нещо си. Това е привилегия на други във форума, срещу които никой дума не може да каже, защото те притежават света, и както се разбра по-рано, са страхотни граждани. Обидата не е начин да се изтъкне довод, нито е аргумент за правота. Ето това се опитвам да кажа. А не че трябва някой да ме възхвалява, че съм някакво си уникално създание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Има един лаф на наглийски It's almost like my mouth is falling down the stairs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Жоре, твоята идея не знам как ще е по-добре да се организира. Дали с отделна тема, (примерно "Цър-пър форумни срещи") дали със съобщения между по-сериозните, щото т'ва не е като в заведението накрая всеки да си смята к'во е изял к'во изпил... Може би най-добре с отделна тема. Трябват ни 2-3 коли сериозни хора. Няма и смисъл от повече... Всичко друго ще е бонус! Аз се включвам с куче, две фрисбита, 4 ракети за федербал с мрежа, 2 литра бира и 1,5-2 кг месо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.