Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да им таковам селския Протест...Какво си въобразяват че ще постигнат като затворят всички големи кръстовища :confused Убедих се че сме най-тъпата нация в цяла Европа.Ааа да и на една бензиностанция гледам един пич с Nissan Tundra и си викам тоя пък защо протестира :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма да ти отварям очите...няма смисъл. Тая кола може и 50 да струва.

Ся отвори един каталог....погледни тая кола с кви мотори се предлага и с кви екстри после се върни, прочети пак обявата и може би ще разбереш защо кола 87-ма може да струва 5к лева ;)

Няма нужда да ми отваряш очите. Благодаря ти.

Аз много добре знам защо тая кола е толкова пари. Мотора го зарежи колко е по каталог (от 87 година). Освен ако не е направен от някаква сплав, страшно специална, той се е амортизира. Същото се отнася и за купето. Интериора може да е бил хубав за времето си - сега е нищо. И кво? Реално плащаш много пари, защото някой е решил, че тая кола е връхта и защото на времето (а и сега, ако е запазена) е била много бърза. Да не говорим, че m3 от тая серия са над 30 000 лв.

Ми частите? Ще си ги правиш сам? Ти търсил ли си част за кола 87 година?

За това по мога да се съглася да дам 4000-5000лв.

2148580-1.jpg

Стефчо, Ангел просто прави поредното си неразчетено изказване и няма да млъкне , докле не каже нещо последен laughing.gif Не влизай в центрофугата

Няма нужда да ми отваряш очите. Благодаря ти.

Аз много добре знам защо тая кола е толкова пари. Мотора го зарежи колко е по каталог (от 87 година). Освен ако не е направен от някаква сплав, страшно специална, той се е амортизира. Същото се отнася и за купето. Интериора може да е бил хубав за времето си - сега е нищо. И кво? Реално плащаш много пари, защото някой е решил, че тая кола е връхта и защото на времето (а и сега, ако е запазена) е била много бърза. Да не говорим, че m3 от тая серия са над 30 000 лв.

Ми частите? Ще си ги правиш сам? Ти търсил ли си част за кола 87 година?

За това по мога да се съглася да дам 4000-5000лв.

Тва НЕ е М-ка

Стандартно такъв 3.5 литра мотор в е30 НЕ се предлага. Клапани, бутала...гарнитури, валове...всичко се продава. Зависи колко те пере тока и колко пари имаш в джоба. Частите не са проблем(проблема е парата). :D

Има бохльовци дето искат по 20к евро за е30 М3... И за 8-10 ще се вземе една(религийка) :)

Подари ми ония неща изписани в обявата...аз коруба ще си намеря да ги сложа в нея :D

Доста по-добре един мАтор от е36 328i и олекотен маховик, отпушени колекторчета и малко по-агресивен вал. Доста по-малко модивикации ще са нужни и е доста изпитан мотора като конфигурация.

Още повече шасито на е30 не е за "ентусиасти" като нас да се разкрват с 200 к.с. по улиците. Бая нервна кола е това. Веднъж "търгнала" трудно се връща у правото.

Помисли си за е36, по-прощаващо е.

Аз парите за коли и жени си ги изплющях за простотии (други) и сега даже вече и мерак за пиене нямам. Животя се опитва като клапани на Vtec да ни очука.

Реално погледнато е добре децата от вашта характеристика да стоят далеч от такива машини.

така си е....аз съм се осукал моментално в бордюра :D

Ето с какви хора е пълен парламента...

Бахахахаха, тия показват рядък интелект. Нещо като рядко щастие след употребата на вкиснал гювеч. :lol:

Бахахахаха, тия показват рядък интелект. Нещо като рядко щастие след употребата на вкиснал гювеч. :lol:

Момчиле, така става като умните хора отидохте да робувате на машината другаде... всъщност далече другаде. Но пък е разбираемо, след като родната страна само шиба, дори вазелин не дава. Пример - казуса ми тая седмица - данък сгради година 2010 - 510 лева, данък сгради година 2011 - 3052 лева. Допълнителна фиксирана такса смет 2000 лева, нямам сметоизвозване от лето 2004. Класика.

Трябват ми пък 1000 лв. за фитнес уреди. И една свободна стая в апартамента. Колкото и да тренирам вкъщи, не си е същото и никога не ми се струва достатъчно. Пак е нещо де, има ефект, ама... :ph34r: Това май си беше за темата с оплакванията :tongue

Трябват ми пък 1000 лв. за фитнес уреди. И една свободна стая в апартамента. Колкото и да тренирам вкъщи, не си е същото и никога не ми се струва достатъчно. Пак е нещо де, има ефект, ама... :ph34r: Това май си беше за темата с оплакванията :tongue

Коментирахме наскоро, че е хилава история вкъщи. Аз съм доволен от моя "гладиатор", но травми не ми позволяват да го ползвам вече близо 2 месеца - сядал съм 2-3 пъти и изпищявам от болка, а за крака си действам. Батко ти Весо е казал - ЛОСТ - напбирай се - докараш ли циците отгоре печелиш laughing.gif

Не бях тренирала отдавна, само карането на колело и дългите разходки ме спасяваха от това да се превърна в напълно залежала трътла. Сега се чувствам по-добре. Щяхте да видите, ако форумната беше вчера, както се разбрахме първоначално.

Идеята ми беше, че съм слаба в ръцете, краката ги натоварвам повече. Набиранията и лицевите опори са ми трудни. А краката каквото и да ги правя, малко мускулна треска и това е. Особено сега имам на прасците, ама майката си е е*ало. Но това не ме спира, инатът си е инат до последно.

Ако имах дъмбели, щеше да е друго положението с ръцете. Ама ей го, пусти финанси.

А ти се оправяй, Видене, че да можеш да си тренираш пак.

Аз правя 30 мин. горе-долу сутрин и толкова пак вечер, каквото се сетите. Заспала, недоспала, ставам и тренирам.

Аз в горната част съм травмиран - има даже постоянни травми, които си се обаждат, когато си пожелаят - деца на прехода и предимно на моя инат да се боря с бетон по неправилен начин - дясното ми рамо е разбито и до ден днешен - след 5 години - седна на "гладиатора" - 20 кг не мога да ги дръпна повече от 5 пъти на "пеперуда". Лятото се напъвах до 10 , но сега болката е тежка. Твърдо съм решил да стигна до 20, па ако ще да сменям ставата laughing.gif

Твърдо съм решил да стигна до 20, па ако ще да сменям ставата laughing.gif

Хаха, това ми хареса. Ама така си е де. Като ще е гарга, да е рошава. Аз имам проблем пък с коляното на десния крак от 13 годишна, имам една издатина, щръкнала кост. По принцип не бива хич да го натоварвам, ама да си гледа работата. Като "карам колело" легнала с крака във въздуха или като клякам, се чува звукът на търкащи се една в друга кости, все едно ставата ми е мигрирала. А и усещането е малко гадно. Ама какво да се прави. Всяко нещо си взема жертвите.

Абе както казваше Слави Трифонов : "Тук май са ни събрали куцо, кьораво и сакато".

К'во пък, всеки има някъв бъг. Ако ти си О.К. с нашия и ние ще сме О.К. с твоя :)

Май няма човек без дефекти или травми.

kotora, гледам, че си в темата : НЯМА Nissan Tundra, има Toyota Tundra, мечтаната от мен "кола". Много ме радва. Ако си паркирал на кофти място и дойде паяк, можеш да го качиш отзад и да си го закараш вкъщи :) За справка :

430x248.jpg

Като "карам колело" легнала с крака във въздуха или като клякам, се чува звукът на търкащи се една в друга кости, все едно ставата ми е мигрирала.

Явно Жоро има какво да ни разказва на откриването laughing.gif

Иначе има Тойота Тундра и Нисан Навара - приблизително еднакви каици ...

Жоро снощи едва ме изтърпя да си направя упражненията. Каза, че било адски досадно. Няма как :)

Ще ви разправя той, ама друг път, като в "Куче в чекмедже" :laughing:

Navara-та е осезаемо по-малка от Tundra-та. Или поне за този, който знае к'во да гледа :blink:

Туй го обяснявай на Которчето - коя кошница е по-голяма tounge.gif

А ще чакаме да видим какви упражнения си правила devil.gif

kotora, гледам, че си в темата : НЯМА Nissan Tundra, има Toyota Tundra, мечтаната от мен "кола". Много ме радва. Ако си паркирал на кофти място и дойде паяк, можеш да го качиш отзад и да си го закараш вкъщи :)

Помисли си пак. Това първо не можеш да го "изхраниш", второ да го паркираш ще ти е зор дори да не може да го изнесе паяка не може да го пльоснеш по средата на улицата. Примерно на Отец Паисий това чудо паркиране няма. И трето е СЕЛСКО возило да си восиш овцете и козите отзад. В малко по-добрия вариант да ходиш на ски с него. Той и злобил преди време се кефеше на едно такова после сподели че като сипвал нафтата и ревал...

Нафта my ass - 4.8, 300 коня и никва нафта няма намесена. В тоя ред на мисли - мързи ме ся, но намери ми дизелова Тундра laughing.gif

Казано е - къса пишка - голем камион tounge.gif /оная Тундра не беше на Васко/

Айде почна се. Както си и мислех. Аз ако имам парите да си купя подобно нещо, ще съм си направила сметката за горивото. Злобил хич, ама хич не ме вълнува.

На мен ми харесва, ама не, сега ще извадиш някакви таблици и графики какви тъпи хора обичат такъв вид коли.

Кефи ме, че е голямо и внушително. За селско не мога да се съглася. Овце нямам, кози също. На "Отец Паисий" работа нямам, пък там и за Smart не си е работа, камо ли Tundra. И много повече ще ме накефи ако съм мъж, да видя как готина 50 кг. мацка слиза от такова "чудо", отколкото от изтърканите Mercedes S 350, 500, ML, BMW X5, X6, M3 и т.н. Много повече радва окото. Не знам колко к.с. е, не знам за колко сек. вдига до 200 км/ч, нито ме интересува. Ако започне да ме интересува, има си начини да го намеря. Харесва ми. Точка. Удивителна!

И сега ще последва : "Жените нищо не разбират от коли, колко са невежи". Ми да, и не ме е срам. И в конкретния случай с мен, не е като хич да не разбирам. Просто не ме е интересувало и не смятам, че трябва да съм завършила с отличие и медал ПГЕЕ или ТУ, за да се кефя на определена кола и да си я купя (дай Боже).

Нафта my ass - 4.8, 300 коня и никва нафта няма намесена. В тоя ред на мисли - мързи ме ся, но намери ми дизелова Тундра

Видене, това е малкия двигател. Има по-голям от 5.7 литра и 380 к.с. Тук при нас големия е по-често срещан, защото малкия идва леко слаботелесен за това туловище. Дизели евентуално май само в Европа се срещат, но нямам идея какъв точно е двигателя.

Момчиле, изгледа ли Zeigeist 3 до края?

Не съм го почвал дори, нещо световните конспиративни теории не са ми по вкуса. Предпочитам по-прагматични истории. Някой ден ако няма какво да правя, може и да го гледам. :lol:

Айде почна се. Както си и мислех. Аз ако имам парите да си купя подобно нещо, ще съм си направила сметката за горивото. Злобил хич, ама хич не ме вълнува.

На мен ми харесва, ама не, сега ще извадиш някакви таблици и графики какви тъпи хора обичат такъв вид коли.

Кефи ме, че е голямо и внушително. За селско не мога да се съглася. Овце нямам, кози също. На "Отец Паисий" работа нямам, пък там и за Smart не си е работа, камо ли Tundra. И много повече ще ме накефи ако съм мъж, да видя как готина 50 кг. мацка слиза от такова "чудо", отколкото от изтърканите Mercedes S 350, 500, ML, BMW X5, X6, M3 и т.н. Много повече радва окото. Не знам колко к.с. е, не знам за колко сек. вдига до 200 км/ч, нито ме интересува. Ако започне да ме интересува, има си начини да го намеря. Харесва ми. Точка. Удивителна!

И сега ще последва : "Жените нищо не разбират от коли, колко са невежи". Ми да, и не ме е срам. И в конкретния случай с мен, не е като хич да не разбирам. Просто не ме е интересувало и не смятам, че трябва да съм завършила с отличие и медал ПГЕЕ или ТУ, за да се кефя на определена кола и да си я купя (дай Боже).

Не споменавай името господне напразно ....

Относно кефенето , 50 килограмовата мацка и тундрата тия думи няк'си просто не се вписват в едно изречение , верно може се изкефи някой мъж ма най-вероятно или трябва да е американец или селото в него да бие лудо и непрестанно..... а и жената и джипа концепциите трудно им се пресичат тва че напоследък има жени каращи джипове в никъв случаи не трябва да се превръща в тенденция и не трябва да ви се разрешава да карате нищо по-голямо от поло/смарт/а2 и такива малки кошници по тоя начин трайно ще ви се ограничат възможностите за създаване на разруха навсякъде около вас.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...