RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ахахахахахаха сега се сетих ------------------------------ Мамичката им мръсна долна, земетресенията в Япония още не са свършили дето се вика, а почнаха да нахалстват с покани за събиране на пари!!! Хората дори не са поискали помощ, долните измекяри дарения ще им събират! Ебати безсрамните мошеници!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Дам, да съберем и на Ахмед Доган... че го накараха да си бутне доварчето. Той сиромах човека, заслужава и той кампания - българския отруден народ да му помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Я помисли малко? Щом аз го разбрах...... Въпреки че въпросителната трябваше да е испанската обърната наопаки.... Ахахахахахаха сега се сетих Нищо не сте разбрали и двамата! Ники, щото дори и духов оркестър да му мине през хола, понякое време ще зацепи, че нещо е станало и ще реагира, така: А ти, Видене, вярвам здраво си се постарал, да пишеш чертички по дъската днес!? Успя ли да я забършеш вече веднъж или нещата вървят на там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Наскоро гледах класиката DEATHQUAKE и си мислех какъв ли ад ще настане ако се случи нещо подобно... Не съм предполагал, че наистина ще се случи.... А това може да бъде единстено с коментар OMFG!!! Представяте ли какво ще се случи, ако нещо такова сполети нашите ширини?!?!? Дали камък върху камък ще остане.... ------------------------------------- А ти, Видене, вярвам здраво си се постарал, да пишеш чертички по дъската днес!? Успя ли да я забършеш вече веднъж или нещата вървят на там? Днес не - само 4 дотука, объркал си се Като не разбираме ние с Ники простите, фани земи ни светни да му се не види ------------------------------------------------- ЕДИТ: За малко да забравя: Цунами се образува и по бреговете на Калифорния, което предизвика масови евакуации в Северна Америка и обявяване на извънредно положение. 2,4 метровите вълни взеха и първата си жертва там – мъж, който се опитвал да фотографира прииждащата стихия. ONLY IN AMERICA..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Днес не - само 4 дотука, объркал си се Не думай!!! Ходи ли вече на доктор..., какво си пипнал? Това след сношната вечер... не е за вярване..., ама никак! Като не разбираме ние с Ники простите, фани земи ни светни да му се не види ------------------------------------------------- Няма! Та да си легнете и тази вечер пак толкова прости Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Прокле ме, тикво, на 5-тата свърши кега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Прокле ме, тикво, на 5-тата свърши кега! Тиква ше викаш на баща ти, на големият син! Е, цЕла седмица бе този....! Тези кегове вече не ги правят като едно време, бездънни. И за да не ти се случва отново подобно бедствие, що не вземеш да си въведеш в Events на телефона... да ти вади предупреждение към края на седмицата? П.с. Все пак мисля, че си я трил поне веднъж, мисир такъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Не съм бе - за кво да те лъжа?!?!? Между другото в Маркита се направиха, че не са чували за аустропор и в крайна сметка купих стиропан, плътност 37 кг/кубик - доволно твърд е. -------------------------------------------------- Е сега вече ми прималя: Parts of a beer factory's facilities are collapsed as the employees gather on the rooftops. Това долу всичкото е бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Абе тая сунгурларска нещо не беше като хората На сутринта в устата ми все едно на Жоро кучето беше вършило разни работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Е сега вече ми прималя: Parts of a beer factory's facilities are collapsed as the employees gather on the rooftops. Това долу всичкото е бира Мога да ти дам като хуманитарна помощ малко ципураки... Толкова вълнения за един ден... не е добре за сърцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Абе тая сунгурларска нещо не беше като хората На сутринта в устата ми все едно на Жоро кучето беше вършило разни работи Да беше ял маргаритки. Ракията си беше много арна, при мен нямаше прблеми, а освен това я смесих бира, така че шанса за главобол беше увеличен, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ние производителите на създърма и бахур...., http://www.youtube.com/watch?v=-Gj65407jVE&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=pOcNDAPIwyM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Абе, някой забеляза ли, че пролетта избива вънка? Я, стига сте ми гнездили тука, кажете някое местенце дет се събирате за баскет, че да има на кой да събирам парите през свободното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 1200лв, 100 хил. км гаранция, пълна инжекция... АЗ ЗАЩО КАРАМ НА БЕНЗИН БЕ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Поздрав с три сладурки, за взимане на мярка Хаха, Видене... безсрамник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ето с какви хора е пълен парламента... http://www.youtube.com/watch?v=YxAy-VBZj7M&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 http://www.cars.bg/u276291 - сърчицето ми хлопна. ДеЦката ми мечта е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Стефчо, верно ли бе? БМВ? Ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Стефчо, верно ли бе? БМВ? Ти? Аз дори за малко да си купя е36, но заради някои субекти ги намразих, а новите не са ми така на сърце + това, че струват по един камион пари(колкото 360 Модена) :D БМВ Е30 е просто религия. В мойте очи тва е БМВ-то с три главни букви Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 5000лв за кола 87 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 5000лв за кола 87 година. Няма да ти отварям очите...няма смисъл. Тая кола може и 50 да струва. Ся отвори един каталог....погледни тая кола с кви мотори се предлага и с кви екстри после се върни, прочети пак обявата и може би ще разбереш защо кола 87-ма може да струва 5к лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ето с какви хора е пълен парламента... http://www.youtube.com/watch?v=YxAy-VBZj7M&feature=player_embedded Мдаа...., потресаващи познания по собствената ни история... Това не бяха лапсуси, а чиста проба тъпоумие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Чудя се дали да не наема дон чефо да изскача от тортата за рождения ден на Психозис. Какво са 800 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Чудя се дали да не наема дон чефо да изскача от тортата за рождения ден на Психозис. Какво са 800 лева ахааххххаах....да си взимам кожената вратовръзка майна :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Покрай този автомобил минавам през ден, тотален кенеф е като външен вид. Много ме съмнява да е читав. Помисли си добре за деЦката си мечта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.