Antares Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Пешо, не чети, ами идвай, та ако стане прекалено скучно, да има с кой да се скарам!Жоро, благодаря ти, но в момента съм на прага на поредния грип, правя постоянни опити да си изкашлям дробовете и добре тютюнизирано заведение не е най-доброто нещо, което мога да си причиня в момента. Иначе определено ми се ще да ви видя муцуните, да си продължим спора от последните четири страници, а и особено твоята физиономия от една кофа време не съм я виждал, ама баш в момента... ----- w00x не го гледайте, той е меломан - за него заведението трябва да има добра аукустика, музиката трябва да е dolby surround с добре преценено спрямо масите разположение на озвучителните тела Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 w00x не го гледайте, той е меломан - за него заведението трябва да има добра аукустика, музиката трябва да е dolby surround с добре преценено спрямо масите разположение на озвучителните тела A. Добре, добре. Ще си говорим ако идеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 а и особено твоята физиономия от една кофа време не съм я виждал, ама баш в момента... Май често хапва в Ритон-а до Бриколаж. Ако не съм се припознал де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Май често хапва в Ритон-а до Бриколаж. Ако не съм се припознал де. Не си се припознал, ама не си се и обадил... Срамота!!! Благодаря на присъствалите за приятната вечер! За всеобщо разочарование, не ме спряха Жозефите, дори като минах със 140 през кръстовището на Руски и 6-ти(на зелено)... Чакам за откриването, белким се уредя и аз с една покана тая година... Ваньо, да го духаш, задето ми наплю музиката. Ще те кача аз като сложа бас-касата. Да не повръщаш само после. Не от музиката, ами аз карам малко нервно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Не си се припознал, ама не си се и обадил... Срамота!!! Хапваш там с няква кака, кво да ви занимавам Е имаше и един батко с вас, ама все пак Другия път ще се обадя. Пък ти като ме видя, що се не обади? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Често срещаното явление "видяхме се ама не". Аз колко съм ви виждал хаха, засичал съм безброй форумни лица ама се праа на нинджа. То, който ме е видял от съфорумците го пишете безследно изчезнал. *fear the ninja* Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Не си се припознал, ама не си се и обадил... Срамота!!! Благодаря на присъствалите за приятната вечер! За всеобщо разочарование, не ме спряха Жозефите, дори като минах със 140 през кръстовището на Руски и 6-ти(на зелено)... Чакам за откриването, белким се уредя и аз с една покана тая година... Ваньо, да го духаш, задето ми наплю музиката. Ще те кача аз като сложа бас-касата. Да не повръщаш само после. Не от музиката, ами аз карам малко нервно... Другия път насилствено ще те спрем. Като видяхме с какви пируети тръгна се притеснихме Получи се добра инстантна Форумна среща, ама много къса, много диети - развалят схемата тия неща хахахахаххаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Мисля, че присъствах макар и по-дистанцирано, на форумната среща тази вечер в "Ривиера". Възможно ли е ,това да се е случило Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Къде се беше дистанцирал? ЕДИТ: А. да - и си признай защо си се направил на плеснат от Гено и не си се обадил! ЕДИТ 2: Относно дискусията по-рано - проверих нещата и установих следното - понеже явно са се усетили, че има възможност да се суче още от кръвта на "европейските граждани" с професия автоджамбази (да се подразбира крайни клиенти), ръководните пиявици са въвели ставка 10% за коли, внесени извън Еврозоната без значение произхода НАСКОРО. Абсолютно нарочно императивно въведен норматив - поредна наглост. НО - лице, купило си кола с европейски, пък дори и американски произход, което покаже, че е живяло 12 поредни месеца в щатите и си я докара, е ОСВОБОДЕНО не само от 10% мито, но и от 20% ДДС. Което обяснява и честото присъствие на Мустанг-и Роднини да имаш оттатък И тъй като няма кой да обжалва където трябва подобен абсурден норматив, защото отговорните за това лица са заети с получаване на облаги, а не защитаване на позиции - 10% отгоре барабар и на транспорта. Без смисъл и посока. Чистьито. Вижте какво става и с данък недвижимо имущество... Еееех живот ли бе в пожарникарска държава... Затова ПРОГРЕСИВНО ще намалява бройката тука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Аз ти казах, че е котка с котенца кола от САЩ. Отивам да разкарвам псето към Альоша. Цепи ме главата адски... Пожелайте ми успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Честит Тодоровден на всички празнуващи! Минава ми през главата, че този Amazon Kindle е баси и зарибявката. Вече си мисля дали да не зарежа колата и да ходя на работа с градския транспорт - само и само да имам повече време да си чета книжките и периодиката. Очевидно това вече се утвърждава като технологията, която окончателно ще измести книжните издания. Миналия уикенд взех ферибота до Даунтаун и ми направи впечатление, че едва ли не всеки трети подмята електронен четец (основно Kindle, но има и други популярни модели). Почувствах се като в Стар Трек - всеки размята някакви падове. Което пък ме навежда на мисълта колко неадекватни за епохата на 23-24-ти век са показваните в тази научнофантастична поредица компютърни технологии, които вече са реалност в началото на 21-ви век. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 АРЕ, честито на всички именници... живи и здрави! И едно поздравче, че без тея не минава! http://www.youtube.com/watch?v=iPuOY3V22vo Have A NICE Day!!! :rocks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Къде се беше дистанцирал? Ами бях 2 маси вдясно от вас!Не съм се объркал значи брях колко съм интелегентин тц тц Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Аз ти казах, че е котка с котенца кола от САЩ. Отивам да разкарвам псето към Альоша. Цепи ме главата адски... Пожелайте ми успех! Не е котка с котенца, но изродите са се постарали да оцапат работата. Защото няма кой да им пречи - овчия народ. Харесаха ми обаче постулатите за пълно освобождаване и като дойде ден да сменям Октавиана, някой от братовчедите ще ми гостува по въпроса Жоре, явно тая Сунгурларска не е оная Сунгурларска щом те боли главата Ние побеседвахме още малко в Джоаната, ама на Иван му се приспа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 И аз те обичам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 20VT, 145QV, 8C, 155 DTM GTA...пак старата песен на нов глас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 И аз те обичам! Поздрав с три сладурки, за взимане на мярка : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 wtf?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 wtf?! Да си дошъл, да си разбрал! --------------------------- Иванееееее - намерих я!!! Стефчо е най-големия бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Чудно къде ми е шапката на Ферари? едит: темата OPEN PC....мислено винаги я чета - Open wheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Поздрав с три сладурки, за взимане на мярка : А, ти въвел ли си корекция за грешка поради фактът, че не са така I, а така - !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 И ти не дойде, така че не знаеш за кво говорим А туй дето си го написал нещо не го разбирам - I - !? Корекции бол - туй е според мярката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Промяната в ЦСКА идва с Майкъл Джексън Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Пешо, тва в каква връзка тука? Не разваляй интригата хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 А туй дето си го написал нещо не го разбирам - I - !? Я помисли малко? Щом аз го разбрах...... Въпреки че въпросителната трябваше да е испанската обърната наопаки.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.