gado Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Днес аз няма да се явя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 8.9 по рихтер в Япония... без думи, такъв ужас вероятно само с военни действия се сравнява > http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12307698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Абе, ти в 5:00 трябва да си потеглил с колата. Значи трябва да си там най-късно в 4:30, за да те натоварят. Сега от 4:30 назад извади събуждане, душ, кафе... Къде сте работили, не мога да разбера!? Аз като трябва да съм в офиса в 9:00, ставам 7:30, а сега ще почна и в 6 и нещо, за да изкарвам и кучето! Това, че трябва да съм тръгнал в 5 не означава, че тогава ми почва работното време! Щом трябва да съм там в 4:30, значи тогава ми почва работното време. Сега разбирате ли ме за какво говоря или да го илюстрирам? Не съобразих, че утре е Тодоровден. По всяка вероятност не мога тогава. За днес не става ли? имате лично съобщение. ------- няма ли да се оправят тия e-mail известия най-накрая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Днес и аз може да се явя! Значи до тум сме 4 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Това, че трябва да съм тръгнал в 5 не означава, че тогава ми почва работното време! Щом трябва да съм там в 4:30, значи тогава ми почва работното време. Сега разбирате ли ме за какво говоря или да го илюстрирам? От 5 се водиш, че започваш, другото го класифицирай както си пожелаеш. Колко пъти да ти се обясни, че това не ти е desk job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Айде малко активност по въпроса за довечера! Само 4 ли сме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 От 5 се водиш, че започваш, другото го класифицирай както си пожелаеш. Колко пъти да ти се обясни, че това не ти е desk job! Ясно, че не е офисна работа, но след като трябва да съм там от 4:30 за да свърша работата както трябва, защо работното време ми се води от 5 а не от 4:30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 И TED ще дойде довечера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Освен да резервирам маса за 8, пък каквото стане. Дали ще се съберем? за 20:00 добре ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 20:00 е много рано. Секунда да врътна на кльощаците. Да. И те са с нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Изщобщо не е рано 20.00, ти ела в 1 през нощта ако искаш - ние сме там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Освен да резервирам маса за 8, пък каквото стане. Дали ще се съберем? за 20:00 добре ли е? Идеално е. Само обясни мястото. Не го знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ами може и аз да дойда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Запазих маса за 8 човека, пушачи, за 20:00 часа в Ривиерата на Данаил Николаев 75! За местоположението - тук! Ако влезете по Данаил Николаев и гледате само вляво, няма начин да я пропуснете! P.S. Ако аз закъснея малко, че имам куче да разкарвам - резервацията е на мое име - Георги Драгоев. Да се похваля с кучето Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Запазих маса за 8 човека, пушачи, за 20:00 часа в Ривиерата на Данаил Николаев 75! За местоположението - тук! Ако влезете по Данаил Николаев и гледате само вляво, няма начин да я пропуснете! Олеее. Аз мислех, че за другия става въпрос. Онзи до бирената фабрика. Тоя на Данаил Николаев е егати камбанарията. Има повече фонов шум отколкото в църква на връх Великден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Аз може да дойда.Не съм на 100% Кучето е много яко.Самоет ли е или се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Woox, глупости говориш. От моя беден опит във форумните срещи, така или иначе всеки си говори само с прилежащите нему. А заведението е в пъти по-добре, от онова на Каменица! В крайна сметка ще дойдеш ли? kotora,да кажем... хем бъркаш, хем си прав... Пешо, не чети, ами идвай, та ако стане прекалено скучно, да има с кой да се скарам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Поздрав за Стефчо - преди минути на Зона на Петко Д. Петков. Ако изтичаш бързо може да свариш да цункаш емблемата --------------------------------------- Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Поздрав за Стефчо - преди минути на Зона на Петко Д. Петков. Ако изтичаш бързо може да свариш да цункаш емблемата --------------------------------------- Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря... Бях там ама към 1 и 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря... Има всичко, не бойтесь! И не ми снимай колата, да не види жената нещо, което не трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Woox, глупости говориш. Абе то навик ви стана да ме набеждавате, че говоря глупости. Тоя път обаче съм прав. Не знам дали ще дойда. Ще реша. Не ми се ходи много в тая камбанария... Има точно 3 маси на които не им е толкова зле ехото и това са ония горе до бара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Аз май ще закъснея,че още не съм тръгнал от София Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Явно е въпрос на вкус. На мен точно това ми харесва - че е високо и не се задимява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ъ кога стана тая среща да е днес нали утре трябваше да е? Ще пропуснем днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.