Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе, ти в 5:00 трябва да си потеглил с колата. Значи трябва да си там най-късно в 4:30, за да те натоварят. Сега от 4:30 назад извади събуждане, душ, кафе...

Къде сте работили, не мога да разбера!? Аз като трябва да съм в офиса в 9:00, ставам 7:30, а сега ще почна и в 6 и нещо, за да изкарвам и кучето!

Това, че трябва да съм тръгнал в 5 не означава, че тогава ми почва работното време! Щом трябва да съм там в 4:30, значи тогава ми почва работното време. Сега разбирате ли ме за какво говоря или да го илюстрирам?

Не съобразих, че утре е Тодоровден. По всяка вероятност не мога тогава. За днес не става ли?

имате лично съобщение.

-------

няма ли да се оправят тия e-mail известия най-накрая?

Това, че трябва да съм тръгнал в 5 не означава, че тогава ми почва работното време! Щом трябва да съм там в 4:30, значи тогава ми почва работното време. Сега разбирате ли ме за какво говоря или да го илюстрирам?

От 5 се водиш, че започваш, другото го класифицирай както си пожелаеш. Колко пъти да ти се обясни, че това не ти е desk job!

От 5 се водиш, че започваш, другото го класифицирай както си пожелаеш. Колко пъти да ти се обясни, че това не ти е desk job!

Ясно, че не е офисна работа, но след като трябва да съм там от 4:30 за да свърша работата както трябва, защо работното време ми се води от 5 а не от 4:30?

Освен да резервирам маса за 8, пък каквото стане.

Дали ще се съберем?

за 20:00 добре ли е?

Идеално е. Само обясни мястото. Не го знам.

Запазих маса за 8 човека, пушачи, за 20:00 часа в Ривиерата на Данаил Николаев 75!

За местоположението - тук! Ако влезете по Данаил Николаев и гледате само вляво, няма начин да я пропуснете!

P.S. Ако аз закъснея малко, че имам куче да разкарвам - резервацията е на мое име - Георги Драгоев.

Да се похваля с кучето :P

dsc07670.jpg

Запазих маса за 8 човека, пушачи, за 20:00 часа в Ривиерата на Данаил Николаев 75!

За местоположението - тук! Ако влезете по Данаил Николаев и гледате само вляво, няма начин да я пропуснете!

Олеее. Аз мислех, че за другия става въпрос. Онзи до бирената фабрика. Тоя на Данаил Николаев е егати камбанарията. Има повече фонов шум отколкото в църква на връх Великден.

Woox, глупости говориш. От моя беден опит във форумните срещи, така или иначе всеки си говори само с прилежащите нему. А заведението е в пъти по-добре, от онова на Каменица!

В крайна сметка ще дойдеш ли?

kotora,да кажем... хем бъркаш, хем си прав...

Пешо, не чети, ами идвай, та ако стане прекалено скучно, да има с кой да се скарам!

Поздрав за Стефчо - преди минути на Зона на Петко Д. Петков. Ако изтичаш бързо може да свариш да цункаш емблемата laughing.gif

dsc00807hf.th.jpg

---------------------------------------

Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря...

Поздрав за Стефчо - преди минути на Зона на Петко Д. Петков. Ако изтичаш бързо може да свариш да цункаш емблемата laughing.gif

dsc00807hf.th.jpg

---------------------------------------

Жоро, това заведение ако няма мезета и бира като хората, кучето с тебе ще вечеря...

Бях там ама към 1 и 10 :)

Има всичко, не бойтесь!

И не ми снимай колата, да не види жената нещо, което не трябва!

Woox, глупости говориш.

Абе то навик ви стана да ме набеждавате, че говоря глупости.

Тоя път обаче съм прав.

Не знам дали ще дойда. Ще реша. Не ми се ходи много в тая камбанария...

Има точно 3 маси на които не им е толкова зле ехото и това са ония горе до бара.

Ъ кога стана тая среща да е днес нали утре трябваше да е?

Ще пропуснем днес.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...