SouLReAVeR Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Dark Wonderen бре Curunir. Онзи дето се превръща в Diablo ... Ама верно този мноо е "зацапал свещите", за да вижда такива неща...не че аз 1 път не се чувствах като в Dungeon на WoW, ама бех прекалил с Аbsolut Citrona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Между другото, Dark Wanderer-а е героя от Diablo 1, който убива Диабло първия път. Бележка на преводача просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Ъъъ, той не си ли бучваше камъка на Диабло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Да де, но героят се надценил като решил че може да удържи Диаблото и надценил собствените си сили и после Диаблото го изяжда отвътре, изпива му силите и героя се превръща в Dark Wanderer-a. [Edit] Интересно как става тоя номер ако в първото Diablo си играл Rogue, сиреч амазонка. Как изведнъж ставаш на изсушен закачулен мъж [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Никъде не се споменава дали Диабло е мъж или жена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Изводът - злото е безполов организъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Аз не съм казал, че Диаблото е мъж. Просто не знам как една засукана руса какичка, която тъкмо е утрепала червения след малко се превръща в закачулен тип. Аз не помня, Wanderer-а говори ли изобщо във филмчетата на второти Диабло? Айде, приемаме, че качuлката е достатъчно дълбока, за да не се вижда лицето мъжко или женско ли е и че робата е достатъчно широка, за да скрие набъбналите прелести на амазонката от първото Диабло [Edit] Той и да не говори... Магьосника от Diablo 1 е негър, а на Wanderer-а съм сигурен, че му се виждаха ръцете и беше бял. ИЗМАМА, БЛИЗАРД! ВЪРНЕТЕ МИ ПАРИТЕ! [/Edit] Още Edit. Психар, как Диабло ще е жена бе... То по принцип... Дейба, той наистина е безполов. Ангелите са безполови, дори да имат по канон мъжки външен вид. А Диабло съответно е Сатаната, сиреч паднал ангел, сиреч и той е безполов... Обърках се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Оле, оле не ги човъркайте тези работи толкова надълбоко!Вижте топло е и всички сме уморени!Да не се затормозяваме с тези безполови неща! Иначе ми минава през главата..да пак е еворофутбол.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Че е топло - топло е и на мен това ми мина през главата, също така си мислех, че хората винаги започват някакви странни спорове без смисъл в края на работната седмица - вместо да се радвате, че идват почивни дни, да сте щастливи, защото времето и всичко навън се усмихва - Вие винаги започвате да се чепката. Аз пък да Ви кажа - дали Диабло е с пишленце или със закърняло такова - ми е все тая. Желая Ви весели и приятни почивни дни, прекарайте ги с хората, които са ви мили и на сърце и се усмихвайте повече. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Аз не съм казал, че Диаблото е мъж. Просто не знам как една засукана руса какичка, която тъкмо е утрепала червения след малко се превръща в закачулен тип. Аз не помня, Wanderer-а говори ли изобщо във филмчетата на второти Диабло? Айде, приемаме, че качuлката е достатъчно дълбока, за да не се вижда лицето мъжко или женско ли е и че робата е достатъчно широка, за да скрие набъбналите прелести на амазонката от първото Диабло [Edit] Той и да не говори... Магьосника от Diablo 1 е негър, а на Wanderer-а съм сигурен, че му се виждаха ръцете и беше бял. ИЗМАМА, БЛИЗАРД! ВЪРНЕТЕ МИ ПАРИТЕ! [/Edit] Още Edit. Психар, как Диабло ще е жена бе... То по принцип... Дейба, той наистина е безполов. Ангелите са безполови, дори да имат по канон мъжки външен вид. А Диабло съответно е Сатаната, сиреч паднал ангел, сиреч и той е безполов... Обърках се... Нееее.... Бъркаш са. Мефисто е сатаната в случая... И те казват, че е мъж, щот кат утепеш мефо и вика "ХАХАХАХ май брадарс правят свирки ХАХХ" и така... Ииииииииииии ... Вондера говори с 1 пич в 1 килия... Говори с мъжки глас.. Като чикиджия малко звучи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Значи дабъл трабъл, хем е мъжки глас, хем не е черен, сиреч само Fighter-а от Diablo 1 може да е A защо Мефисто да е Сатаната бе? [Edit] Аз не споря заядливо, дори хич не споря, всичко е в името на достигането на истината! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Щот е гей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 В петък в 18:45 ми минава през главата, че стреса ми идва вече в повечко на работното място... работата май вече одавна е станала за двама човека, аз още я боря сам... дори в отпуска не отпускам, а стоя на телефона, ебати... на плажа лявото ми ухо остана бяло - никакъв тен не го хвана от тоя джесеем. Кат ида на планина се чудя какво ще правя без интернет връзка ако ми звъннат, че има проблем... напрааавооо... ебал съм ти и големите пари и всичко... искам си спокойствието. Скоро може да си търся колега... stay tuned... ако искате работа в София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 за първи път виждам овърмена да се оплаче от бачкане. време беше така и не я разбрах за плетената история на двете части на диабло п/с двата експанжъна. някой не знае ли някое сайтче, където накратко си е разказано всичко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 за първи път виждам овърмена да се оплаче от бачкане. време беше така и не я разбрах за плетената история на двете части на диабло п/с двата експанжъна. някой не знае ли някое сайтче, където накратко си е разказано всичко? груувъре яж ми дупето иначе ми минава през главата че утре трябва да се счупя от шоу.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Сатаната е жена, питайте Диму Боргир. Изкушавам се да последвам примера на един друг форум и да пусна тема "С какво си играехте като дете?". Умишлено не пускам тема "С какво си играете сега", защото отговорите са просто очевидни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 В петък в 18:45 ми минава през главата, че стреса ми идва вече в повечко на работното място... работата май вече одавна е станала за двама човека, аз още я боря сам... дори в отпуска не отпускам, а стоя на телефона, ебати... на плажа лявото ми ухо остана бяло - никакъв тен не го хвана от тоя джесеем. Кат ида на планина се чудя какво ще правя без интернет връзка ако ми звъннат, че има проблем... напрааавооо... ебал съм ти и големите пари и всичко... искам си спокойствието. Скоро може да си търся колега... stay tuned... ако искате работа в София... Аз точно заради подобна простотия пожелах да бъда понижен в длъжност. От днеска вече е факт . Последният ми ден в Босна като ADP. От понеделник вече ще съм на много по - спокойна работа, с много по - малко отговорности, много по - малко главоболия, в пъти по - малко простотия и глупости, с доста повече свободно време и отпуска. Успях да си го позволя без намаляване на заплатата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Защо ми се спи толкова напосредък не мога да си обясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Румен Овчаров е уникално психо!!! Просто е гениален в отвратителността си! Гениален, все пак!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 В петък в 18:45 ми минава през главата, че стреса ми идва вече в повечко на работното място... работата май вече одавна е станала за двама човека, аз още я боря сам... дори в отпуска не отпускам, а стоя на телефона, ебати... на плажа лявото ми ухо остана бяло - никакъв тен не го хвана от тоя джесеем. Кат ида на планина се чудя какво ще правя без интернет връзка ако ми звъннат, че има проблем... напрааавооо... ебал съм ти и големите пари и всичко... искам си спокойствието. Скоро може да си търся колега... stay tuned... ако искате работа в София... ХА! Оверман пише в "Тя и Той"... при това в спамерската тема Овере, определено си търся работа в София, че от моята фирма ме ползват хем за софтуерен и хардуерен съпорт на клиентите, хем за окабелител, хем за шофьор и промоционално - за жълти стотинки... Което малко трудно се осъвместява с наема ми в апартамент срещу НДК :Р Та ме имай в предвид, когато стреса дойде прекалено в повече П.П. Защо на никой не му направи впечатление wonderer/wanderer. Освен това нещото (пича/мацката) говори в един от cinematic-ите и то с мъжки глас, сериозно наподобяващ този на Sorcerer-a... Значи е побелял от борбата със злото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Или следва примера на Майкъл Джексън Иначе повечкото работа не е чак толкова лошо нещо. Последните две седмици бяха фул макс, че даже и нощни изпълнения имаше. Доволен съм, хонорарът ми ще бъде повече от приличен. Но сигурно ако това продължи за неопределен период от време и аз ще почна да се гнетя. Едно е сигурно - повече работа е по-добре от никаква работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Минава ми през главата ебати якия drum: http://drumandbass.cult.bg/v3//forums.php?m=posts&q=24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Шише и половина вино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Шише и половина вино... две шишета и половина вино в студена декемврийска вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 П.П. Защо на никой не му направи впечатление wonderer/wanderer. Аа, сакън! Да си имаме уважението! Аз просто си го пиша с о, както си е, зашото съм се отказал да опитвам да науча хората на правилен правопис и правоговор на тоя език. Това е все едно да научиш човек, който играе Lineage да казва ЛИНИДЖ, а не ЛАЙНЕЙДЖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.