chistacha Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Събота е оферта. Да броим сигурните и да запазваме кръчмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Казвайте кръчмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Галя и Жоро - сигурни. Моля, да е в топла кръчма ЗА ПУШАЧИ Хахаха Не ми се умира от студ (пак). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Събота, събота, колко да е събота....пишете ме и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Еми освен някоя Даяна или Ривиера ли беше ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Галя и Жоро - сигурни. Моля, да е в топла кръчма ЗА ПУШАЧИ Хахаха Не ми се умира от студ (пак). Какъв студ? Събота го дават 18 градуса. Аз няма да мога. На имен ден съм. Тодоров ден.. @RaptoR: Тва за хляба дето ми го пишеш го пишеш от името на собственик дето си е треперел за бизнеса, но кажи ми аз, на заплата, от какъв зор ще стана в 3, при положение, че сме се договорили да почвам от 5? Като си ми казал 5, значи 5. Ти си си преценил времето и си решил, че ако дойда в 5 без 5, всичко ще е наред. Иначе ще кажеш 4. Тогава пак е ОК, но да е обявено работното време. И тогава тия курсове май станаха не от 5 до 11, ами от 4 до 11. Да не стане като онва дето откраднали на бай Петър колелото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Аз не си пия кафето с Емо Чолаков, нещо не мога да го понасям, така че прогнозата за времето ми е тъмна Индия. А и ние няма да се събираме през деня, така че... Вечер и в някоя недобре затворена кръчма (визирам всички, в които сме били досега), нещо не е хава. Не съм зиморничава, но тази зима бях болна прекалено много пъти, за да си позволя лукса са зъзна, защото някой е казал "Йок, та йок, тази ще е кръчмата". Аз за пореден път съм за "Ривиера" на Каменица, само че се сещаме малко късно и не знам дали ще има места. Но мога да питам още утре. Ще идем дотам пеша за около 15 мин. максимум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Аз не си пия кафето с Емо Чолаков, нещо не мога да го понасям, така че прогнозата за времето ми е тъмна Индия. А и ние няма да се събираме през деня, така че... Вечер и в някоя недобре затворена кръчма (визирам всички, в които сме били досега), нещо не е хава. Не съм зиморничава, но тази зима бях болна прекалено много пъти, за да си позволя лукса са зъзна, защото някой е казал "Йок, та йок, тази ще е кръчмата". Аз за пореден път съм за "Ривиера" на Каменица, само че се сещаме малко късно и не знам дали ще има места. Но мога да питам още утре. Ще идем дотам пеша за около 15 мин. максимум. Кой е Емо Чолаков? Ръководител метеорологични условия за Балканите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 @RaptoR: Тва за хляба дето ми го пишеш го пишеш от името на собственик дето си е треперел за бизнеса, но кажи ми аз, на заплата, от какъв зор ще стана в 3, при положение, че сме се договорили да почвам от 5? Като си ми казал 5, значи 5. Ти си си преценил времето и си решил, че ако дойда в 5 без 5, всичко ще е наред. Иначе ще кажеш 4. Тогава пак е ОК, но да е обявено работното време. И тогава тия курсове май станаха не от 5 до 11, ами от 4 до 11. Да не стане като онва дето откраднали на бай Петър колелото? Аз тогава бях просто сина на собственика - студент - и работех наравно с още 3-ма души, които караха другите коли и вършеха абсолютно същото. Няма нищо общо с треперене. Няма какво да обясняваме подробно повече и да досаждаме на хората. Щом ти казавам че е така, значи е така. А го знам, защото съм го правил. Като ми дойдеш в 5 и осереш работата веднага си си тръгнал. Така е ТАЗИ работа. Тя е различна от останалите и е специфична. ----------------------------------------------------- За събота е по-вероятно да ме няма. Така и не се научихте, че големите събирания се правят в петък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Аз тогава бях просто сина на собственика - студент - и работех наравно с още 3-ма души, които караха другите коли и вършеха абсолютно същото. Няма нищо общо с треперене. Няма какво да обясняваме подробно повече и да досаждаме на хората. Щом ти казавам че е така, значи е така. А го знам, защото съм го правил. Като ми дойдеш в 5 и осереш работата веднага си си тръгнал. Така е ТАЗИ работа. Тя е различна от останалите и е специфична. Съгласен съм, но все още не мога да се съглася, че някой уважаващ себе си работодател би оставил на работниците да си избират работното време щом става въпрос за толкова специфична работа, защото това както ми го обясняваш е точно така. Избиране на работно време. Ако кажеш 3, ще съм там в 3 без 5. Ако кажеш 5, ще съм там в 5 без 5. Ама да ми кажеш 5 и да се надяваш да дойда в 3 от добра воля, защото не си си преценил времето, как да се случи? Или мислим различно, или нещо не се разбираме за какво си говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 I could stay awake just to hear you breathing, watch you smile while you are sleeping ... Lying close to you, feeling your heart beating ... I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I'd miss you, baby and I don't wanna miss a thing cause even when I dream of you, the sweetest dream will never do I would still miss you, baby and I don't wanna miss a thing ... I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss! Well, I just wanna be with you right here with you, just like this! I just wanna hold you close, feel your heart so close to mine and stay here in this moment for all the rest of time! P.S. Как може един чупен крак да спре любовта!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Явно не разбираш факта, че не само няма избиране на работно време, но и че работата реално започва малко преди него. Това е. А работа, която тръгва към 4.30-5 сутринта не можеш да посетиш с 10 мин предварение, дори да си със собствена кола. Особено зимата. Иначе на мен ми беше много гот да тръгвам, когато всичко друго спи и вън е гробна тишина. Освен когато бе -12,-15 градуса, понеже Голф 2 няма много начин за отопляне, при положение, че не е бил в гараж ЕДИТ: А, да - познай какво става като натряскаш бус с топъл хляб при -10 и нататък отвън - класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ЕДИТ: А, да - познай какво става като натряскаш бус с топъл хляб при -10 и нататък отвън - класика Това наистина е интересно как се справяш с конденза? Щото чистачките са отвън? Да не сте монтирали някакви и отвътре? Няма да ме учуди ако сте го направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 По три големи памучни парцала в кола. И бършеш като ненормален. След минути пак се поти, тече - веселба. И тва в движение Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Аз бих пробвал да закрепя някаква печка с вентилатор да го топли... ама не съм сигурен дали пък няма да се спука или от топлината друго да му стане на стъклото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 @RaptoR: Тва за хляба дето ми го пишеш го пишеш от името на собственик дето си е треперел за бизнеса, но кажи ми аз, на заплата, от какъв зор ще стана в 3, при положение, че сме се договорили да почвам от 5? Като си ми казал 5, значи 5. Ти си си преценил времето и си решил, че ако дойда в 5 без 5, всичко ще е наред. Иначе ще кажеш 4. Тогава пак е ОК, но да е обявено работното време. И тогава тия курсове май станаха не от 5 до 11, ами от 4 до 11. Да не стане като онва дето откраднали на бай Петър колелото? Абе, ти в 5:00 трябва да си потеглил с колата. Значи трябва да си там най-късно в 4:30, за да те натоварят. Сега от 4:30 назад извади събуждане, душ, кафе... Къде сте работили, не мога да разбера!? Аз като трябва да съм в офиса в 9:00, ставам 7:30, а сега ще почна и в 6 и нещо, за да изкарвам и кучето! И woox тея работи ти ги обясняваме, за да разбереш защо се взимат толкова пари. Да не казвате после, че така си ги хвърлям сумите. Забравяш за барове, забравяш за пиене, защото всяка сутрин има дрегер, и ако отчете - солена глоба. Относно срещата, защо да не е в Ривиерата на Данаил Николаев. Страхотно е заведението, а и могат да ни направят голяма маса. Ако сте навити, мога да се обадя да резервирам маса за събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Не съобразих, че утре е Тодоровден. По всяка вероятност не мога тогава. За днес не става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Айде тогава другата събота ли петък ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Аз мога и днес! Ама тука все се точат организациите по 2-3 седмици, мамка му, все едно не може и днес, пък и следващата седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Аз мога и днес! Ама тука все се точат организациите по 2-3 седмици, мамка му, все едно не може и днес, пък и следващата седмица... Ами дай да се определи един час и който може да дойде. Аз нямам проблеми за заведението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Аз мога да запазя в Ривиерата на Данаил Николаев за довечера в 8:00. Сега звъннах - имат места, само да кажем колко сме точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Днес е добре!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Дотук трима значи... Давайте да се организираме по-бързо, че както има места, след 2-3 часа, може и да няма вече. Все пак е петък вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ако някой е решил да кара сърф на Западния бряг, да се приготви. Голямата вълна идва. http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12709598 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Днес и аз може да се явя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.