gado Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Моля?! Кога си ме видял да правя такова нещо?!?!?! Иване! Имам снимков материал..., айде да не показваме компромати, а!? И каква беше тази тъпотия, която каза Виден?! И мен ли засягаше? Вие от раз станахте големи пиячи и разбирачи... Не бе, мойче... просто те водим с бая години практика, та... не, не сме станали от раз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 То и мен... аз се лигавя с тия А Ванчо последния път като му дадах така хубаво се радваше че как да не му дадеш пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Иване! Имам снимков материал..., айде да не показваме компромати, а!? Не бе, мойче... просто те водим с бая години практика, та... не, не сме станали от раз... Какъв снимков матрял имаш?!?!? Много ми е интересно?!?!? Ментата е с 22 до 25% алкохолно съдържание... Какво безалкохолно съм месил с бирата?!??!?!?!?!?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 То и мен... аз се лигавя с тия А Ванчо последния път като му дадах така хубаво се радваше че как да не му дадеш пак От тези ти писания мога да стигна до следният извод: Каниш разни момчета по - малки от теб. Сипваш им по няколко уискита да им се завъртят главите и след това . На по - големите им сипваш кафе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 От тези ти писания мога да стигна до следният извод: Каниш разни момчета по - малки от теб. Сипваш им по няколко уискита да им се завъртят главите и след това . На по - големите им сипваш кафе . На по-големите кафе само ако са по-малки като килограми и по-малко надъхани от него. Иначе и на тях едно малко "за дегустация". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 От скука изгледах трон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 И как е? Още не съм го гледал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Еми как... Имал е 6 скучни часа. (с паузите и заспиването) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 От тези ти писания мога да стигна до следният извод: Каниш разни момчета по - малки от теб. Сипваш им по няколко уискита да им се завъртят главите и след това . На по - големите им сипваш кафе . - СМЯХ ПРЕЗ СЪЛЗИ - От скука изгледах трон. Предстои и аз да го направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Какъв снимков матрял имаш?!?!? Много ми е интересно?!?!? Ментата е с 22 до 25% алкохолно съдържание... Какво безалкохолно съм месил с бирата?!??!?!?!?!?!??! Мхъхъм..., ма на някои от тях не беше с мента От скука изгледах трон. Що си причиняваш такива работи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Няма такова. Едно ми покажи и повече бира през живота си няма да отпия. (безалкохолно, което да съм смесил с бирата) ((ако ти си се изпикал в чашата ми и съм отпил - не се брои)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 ((ако ти си се изпикал в чашата ми и съм отпил - не се брои)) Е..., то пак щеше да е алкохолно (в някаква степен) П.с. А за горното - питай чистачите, гледам, че и без това половината от тях седят и гледат сеира... П.с.2 Едва ли някой го е гледал, но ако ви падне филмът "Не надо печалиться" - не го изпускайте! Мноо свежа комедийка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Тая вечер ще ги преслушам. А за поправката - прав си. 100% щеше да е алкохолно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 И как е? Още не съм го гледал...Филм, в който главния герой са ефектите. Реално трябва да разтягам и да седя дълго време в разкрачен седеш и т'ва беше идеалния начин да запълня времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Suit up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Какъв снимков матрял имаш?!?!? Много ми е интересно?!?!? Ментата е с 22 до 25% алкохолно съдържание... Какво безалкохолно съм месил с бирата?!??!?!?!?!?!??! Бира с мента, WTF? Ти уби всичко детско в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Започвам да си правя списък с хора от Форума, чиито дупенца искам да натрия с ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Бира с мента, WTF? Мне, просто - Ваньо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Що бе ако е за баса и после обещаеш да ме черпиш някое от "моите" питиета ще се прежаля да пийна малко бира с мента Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Добро утро. Сирни Заговезни е! Поискайте прошка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Божеееее, за това ли искат наш'те да им ходя на гости! Просто се обаждам и отказвам. Това ми е най-противното нещо! И телефона ще си изключа! Като почнат едни слъзливи "прости ми" и се очаква и аз да го правя... От това по-голям парад на лицемерието НЯМА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Не че нещо ама Пешо изобщо не си в час. Смисъла е друг и да ти кажа като загубиш родител колкото и да сте се виждали от дъжд на вятър почваш да мислиш по-различно. Ма ти си знаеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Не че нещо, ама кой си ти, че да отсъдиш кой е в час и кой не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Типичен Пешо - дори когато някой отсреща е очевидно прав (без даже да се опитва да доказва някаква правота), вместо поне тактично да си замълчи - ще вкара няква контра - па ако ще и грам смисъл да няма. Та в тоя мъдър ред на мисли - Пешо, не че нещо, ама кой си ти, че да отсъдиш дали Ники може да отсъди кой е в час и кой не? И така до сабаля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Типичен Пешо - дори когато някой отсреща е очевидно прав (без даже да се опитва да доказва някаква правота), вместо поне тактично да си замълчи - ще вкара няква контра - па ако ще и грам смисъл да няма. Та в тоя мъдър ред на мисли - Пешо, не че нещо, ама кой си ти, че да отсъдиш дали Ники може да отсъди кой е в час и кой не? И така до сабаля... Не, не, не, не! Кой пък си ти, та да отсъдиш дали, Пешо може да отсъди, дали Ники може да отсъди кой е в час... и кой не ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.