host Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Е, па и Я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Като ви чета писанията, а и след ежедневните ми срещи с познати и непознати вече започвам да се чудя - само аз ли съм единственият, който никога не си е правил ъкаунт в никоя социална мрежа? По принцип там е за млади хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Като ви чета писанията, а и след ежедневните ми срещи с познати и непознати вече започвам да се чудя - само аз ли съм единственият, който никога не си е правил ъкаунт в никоя социална мрежа? Мен един приятел ме принуди защото не можех иначе да му разгледам снимките на поредното BMW и аз от пусто любопитство... По принцип там е за млади хора. ти го уби с лопатата направо! Кафе ПАК няма, събирам оферти за самомелещ кафеавтомат вече... писна ми. Мислех си одеве че колкото по-сложно толкова по-лесно се разваля. Що не си вземеш отделна мелачка и отделна кафе машина? Или я искаш със стотинки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Не, ама нямам място - иначе до сега да са ми сложили профи серия машина вързана към водичката директно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Не можем да не се зарадваме на момчетата от Гугъл. -------------------------------------------- По принцип там е за млади хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Ще си правя Pre-order на Diablo 3. Някой навит? 56 лв без доставката. 3 копия ще поръчвам ако някой иска, така че доставката се дели на 3. Ще легне към 4-5лв на човек. Retail цена - $59.99. Някой ако иска да се включи да каже до утре, че от 1 седмица отлагам и накрая ще вдигнат цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Аз!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 По принцип там е за млади хора. Не съм съгласен и веднага мога да ти дам 2 довода: 1. Пет поста по-горе дедо каза, че има ъкаунт във ФБ. 2. Имайки косвени наблюдения на шитните, които се поместват от 90% от потребителите на ФБ, това по-скоро е една грандиозна сапунка, а сапунките както знаеш ги гледат основно хората в по-напреднала възраст. Едит: Само не ми казвай, че и скайпа е за млади хора, понеже и там нямам ъкаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Не съм съгласен и веднага мога да ти дам 2 довода: 1. Пет поста по-горе дедо каза, че има ъкаунт във ФБ. 2. Имайки косвени наблюдения на шитните, които се поместват от 90% от потребителите на ФБ, това по-скоро е една грандиозна сапунка, а сапунките както знаеш ги гледат основно хората в по-напреднала възраст. Едит: Само не ми казвай, че и скайпа е за млади хора, понеже и там нямам ъкаунт. Псссст, леко с процентите, колега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Псссст, леко с процентите, колега! Да, прав си....малко го занижих. Тая мания със "споделянето" вече започва да ми писва....отвсякъде те заливат с реклами да споделяш, всеки ден се опитват да ми продадат не знам кой си модел телефон, дето споделял най-лесно - не в реално време, ами даже още преди да си помислиш какво да споделиш, той вече го бил поместил на "стената". На фотоапарата ми чак са сложили специално копче за споделяне в социалните мрежи - каквото снимам...веднага да го споделям, щото разбираш ли всички умират да го видят на момента...ама как можах така да се прекарам и не си купих модела с wi-fi, та сега трябва да чакам докато се прибера вкъщи, че чак тогава да споделям снимките и видеото. Камери, телефони, форуми....всичко интегрираха към социалните мрежи - най-добре направо да ни сложат по един чип, та във всяка секунда всеки да знае кога съм ял, срал и *бал...ама ако може и да предава цветно и със зуум - най-добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Пламене, все още има колиби в балкана за такива като тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 По ми харесва идеята за пещера....ще трябва да питам Наско за някоя подходяща... Тая мания със споделянето аз съм я минал още по времето когато интернет не беше измислен и когато повечето от пишещите тук изобщо не са били родени. Ти като по-дърт сигурно си спомняш 3-цифрените телефони, в които няколко човека можеха да се включат в обща "конферентна" връзка и тъй като тогава телефоните все още бяха аналогови и не цъкаха на импулси, като успееш да влезеш в някой от номерата (щото имаше доста желаещи и често даваше заето) - от там нататък можеше и 10 часа да прекараш вътре, "споделяйки" каквото си искаш. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Фейсбук,това за мен е поредната мода и много хора се увличат да са с крак в модата,както е модерно да не се пуши да се храниш здравословно и да ядеш мно данон активия. Аз предпочитам да си живея така както искам пък нека да си умра старомоден. Все живее така както му е упредилила съдбата му .Кавото е писано това ще стане-малко се увлякох. Честита ви баба Марта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Фейсбук,това за мен е поредната мода и много хора се увличат да са с крак в модата,...... Честита ви баба марата. Мерси подобно за "Марата" (това някаква друга баба ще да е ) А иначе си прав за увличането по "модата на деня". Преди време си спомням как сумати народ ежедневно хранеха и изхождаха тамагочитата си, а когато някоя от виртуалните животинки "умреше" - ставаха цели трагедии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Мерси подобно за "Марата" (това някаква друга баба ще да е ) А иначе си прав за увличането по "модата на деня". Преди време си спомням как сумати народ ежедневно хранеха и изхождаха тамагочитата си, а когато някоя от виртуалните животинки "умреше" - ставаха цели трагедии. @Midex-мерси за поправката,и аз се сещам за тамагочитата да си призная и аз имах мойто беше вечно в лайна хахаха . Колкото модата на деня немога да е понасям имам чувството,че живея в матрицата. Знаеш ли всичко това се диктува от комплексите на човека и от неговото малудушие защото той чака някой да му каже как трябва да живее,което е доста жалко. Още 2 часа и ми свършва смяната ще се прибера ще изпия чаша вино с няколко цигари и загърбя още един ден от моя живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Сутрин в 6:23 малко неща са по-добри от аромата, излизащ от току що отворено бурканче кафе В тази връзка: 100 грама Якобс - 5,50 лв; 200 грама Якобс - 12,50 лв. Това не е ли противно на икономическата логика? Не вярвам направата на едно голямо бурканче да излиза по-скъпо от две малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 ... Ти като по-дърт сигурно си спомняш 3-цифрените телефони, в които няколко човека можеха да се включат в обща "конферентна" връзка и тъй като тогава телефоните все още бяха аналогови и не цъкаха на импулси, като успееш да влезеш в някой от номерата (щото имаше доста желаещи и често даваше заето) - от там нататък можеше и 10 часа да прекараш вътре, "споделяйки" каквото си искаш. :ph34r: Значи и аз да се наредя към дъртите, дето са имали вземане-даване с древните социални мрежи "Нулата" и "Осмицата" . Имаше и тогава никове - Патето Яки, Кумчо Вълчо и други такива герои. И жаргон имаше - "слухари" беше най-често споменаваната дума. И не си мислете, че форумните срещи са измислени сега. Имаше ги и тогава, пак на същото място или на "лайкучките". Колелото се движи напред (или изобщо нанякъде), ама се върти по един и същи начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Абе зарежи социалните мрежи...дай да сменим темата... Току що по БТВ научих за поредния бъг на Гугъл-преводача. Пробвайте да напишете "всички българи" (с малки букви) и му дайте да го преведе на македонски - резултатът е "сите Македонци". Определено е някакъв странен бъг (умишлен или неумишлен), защото когато включиш да превежда от македонски на български и напишеш "Македонци", си го превежда "Македонци" ; когато обаче го напишеш с малка буква - "македонци", го превежда "българи"...някой май яко се е изгаврил като е въвеждал преводите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Да, прав си....малко го занижих. Малко... като гледам доста си го занижил Аз само и единствено за глупости го ползвам тоя ФБ - къде да видя на някой приятел къде карал ски, къде на друг каква простотия направил с колата, или вицове да чета... сериозните ги скрих щото толкова време нямам да чета статии които друг е преценил за важни и интересни... та май само и единствено за глупости го ползвам и аз и то когато имам малко време за губене а форума го е налегнала скуката. Пламене, все още има колиби в балкана за такива като тебе Те са запазени за Галин бе! По ми харесва идеята за пещера....ще трябва да питам Наско за някоя подходяща... Там много усойно... пък и вземе да дойде някоя мечка Като казахте планина как ми се прищя да си дигна гълъбите за няколко дена примерно на Боровец... Те мечките отдавна ми носят мед, така че направо ще съм на далавера. хахахахаха ... това ми хареса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Там много усойно... пък и вземе да дойде някоя мечка Те мечките отдавна ми носят мед, така че направо ще съм на далавера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Сутрин в 6:23 малко неща са по-добри от аромата, излизащ от току що отворено бурканче кафе В тази връзка: 100 грама Якобс - 5,50 лв; 200 грама Якобс - 12,50 лв. Това не е ли противно на икономическата логика? Не вярвам направата на едно голямо бурканче да излиза по-скъпо от две малки. 1во - аз шварц ни пия. А това е точно по "анадолската логика" че продукта който върви повече, му се завишава цената - без оглед други обект. причини. Всички доставчици и производители правят така тук. ________________ Едит - вече и лаваца явно няма да пия щото няма на какво да си я направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Аз съм на кафе и половина на ден...скоро трябва да стане на 1 кафе на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Честита баба Марта Да сте радостни и здрави цяла година Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Честита баба марта и от мен. Само Раптора ли иска Diablo 3 на половин цена??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Ангеле, принципно и аз искам, и вероятно още един човек мога да навия, но лично аз пари ще мога да дам след 10-ти, тогава взимам заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.