BlackGuardian Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Поглед назад към младените... или иначе казано back to the roots http://www.dailymotion.com/video/xcezg_chimaira-down-again_music Edit: Я, пост 1300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Хайде поздрав за всички с Мац пис пис и наздраве. http://www.youtube.com/watch?v=7rpMPBvwjVw Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 След година-две като започнем да празнуваме и 4-ти юли Ами аз го празнувам тоя бре Т.е. не работя тогава щото и моите клиенти не работят или поне работя по-спокойно без да ми дават зор и си отмятам работа за тукашни ми клиенти Ех, ама сме лизогъ*ци това българите. Предвид колко сме като народ не е изненадващо че гледаме да се прилепим към по-големите. Не че го подкрепям това, но не е изненадващо. Тогава недей да допускаш някой да те заобикаля отзад! Не, че нещо, ама на дърти години... Ма, па то сега било модно..., пък и гледам, че на нЕкои хора (форумни титани) не им вреди... Алоуу... ЧАК толкова не. Ама виж бих та гушнал и цункал теб по бузката щот' си наше момче и щот' си готин (после за по-романтично сигурно ще пръдна ама ти нямаш напреки) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ама виж бих та гушнал и цункал теб по бузката щот' си наше момче и щот' си готин (после за по-романтично сигурно ще пръдна ама ти нямаш напреки) дедо, винаги съм знаел, че си романтик, ама след тоя пост Дон Жуан пасти да яде Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Пръднята братя е рядъk кавалерски жест. Във нея няма демагогия, а доблест, рицарство и чест Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Алоуу... ЧАК толкова не. Ама виж бих та гушнал и цункал теб по бузката щот' си наше момче и щот' си готин (после за по-романтично сигурно ще пръдна ама ти нямаш напреки) Да са обръсна ли преди това? Щот аз по принцип се бръсна в началото на всеки сезон, ама за теб бих направил изключение..., даже и автършейв, бих си сложил... Пръднята братя е рядъk кавалерски жест. Във нея няма демагогия, а доблест, рицарство и чест То и аз това и казвам на моята, ама тя вече толкова години все ми вика, че съм простак и селянин. П.с. Опитвах се и да и обяснявам какво означават за конфуцианците всякаквите му там, стомашно-чревни звуци (един вид да я изчеткам), ама то нашенско чадо, та не вдява от источни философии. П.с.2 Във връзка с философиите: Здрав стомах - бомбен гъз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Салатата "Ужас" не стана добре тоя път Лютите чушки не бяха достатъчно люти :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38&feature=player_detailpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 То и аз това и казвам на моята, ама тя вече толкова години все ми вика, че съм простак и селянин. Мани мани... какви хора само... даже ги има в някои правителства и виж тези са забранили попръцкването със закон и го обявили за престъпление Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 2 седмици от 6:30 ставане до 16:00 глупости. И ще е така до края на месеца... ебаси. Това само сутрин да си на работа е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Мдаам, а още по-гадно е по цял ден да си на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Не е много далече от реалността това. Вероятно в рамките на по - малко от 5 години ще е действителност. Не смея да кажа и по - малко. Забележи в последните години колко бързо се променя всичко и с каква скорост навлизат новите технологии. Много от нещата даже ги има и в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Мдаам, а още по-гадно е по цял ден да си на работа. Въпрос на гледна точка - вчера една позната ми се похвали, че във фирмата където работела, напоследък нямала никаква работа и по цял ден киснела във фейсбук ; малко преди това друг познат ми се оплакваше колко е лошо да си без работа (бяха го съкратили)...та...виждания всякакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Някой играе ли във full tilt poker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 ВНИМАНИЕ Поради проблеми със сървъра на BulForum сайта няма да работи около един ден считано от днес следобед/вечерта. Възможно е след възстановяването на работата на сайта бързината му да не е на очакваното ниво, но това ще се реши генерално след около 2 седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 "УУУУУУУУУ!!" Даже няма изввиние за причиненото неудобство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Въпрос на гледна точка - вчера една позната ми се похвали, че във фирмата където работела, напоследък нямала никаква работа и по цял ден киснела във фейсбук ; малко преди това друг познат ми се оплакваше колко е лошо да си без работа (бяха го съкратили)...та...виждания всякакви. Абсилютно.Все пак всеки гледа от своята камбанария.Но определено да си без работа е по-лошия вариант.Поне за мен. ВНИМАНИЕ Поради проблеми със сървъра на BulForum сайта няма да работи около един ден считано от днес следобед/вечерта. Възможно е след възстановяването на работата на сайта бързината му да не е на очакваното ниво, но това ще се реши генерално след около 2 седмици. Ей, да не ни затриете спама само?Бъдете особено внимателни, много ви моля.Да не се наложи да закриваме форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 В тоя ред на мисли не мога да не цитирам Наум Шопов: - Какво правиш ти бе, животно? Това да не ти е дискотека?!?! Да ходя аз ученички да ви уреждам! Да ви уреждам аз! НЯМА К*РВИ ЗА ВАС!!! 20 денонощия арест. В базата. Там ще те научат и на служба и на всичко. Спокойно другари! Няма да закриваме Форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Бахти тъпото.В неделя, тряя да отювам в Италия.А 'ич не ми се 'оди да го ева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Оживяхте ли без форум 1 ден? Между другото: By one estimate, meanwhile, Zynga is expecting revenues this year to jump by 150-200 per cent from the near-$1bn it reached last year (i.e. nearly -$2bn). The group, which makes most of its money from selling virtual goods to people who play games, such as FarmVille, while on Facebook, also has a highly profitable business model. или както се казва - "Бах маа му, Ранга!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Мноо ясно, то вече сме се превърнали в зомбита! П.П. ITS ALIVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Дегустирам си едно, не лошо вино, слушам си едни колекционерски изпълнения на АЦ/ДЦ... и изведнъж през главата ми минава: Абе, какво става с онзи благ човек Килеринчо? Нещо здраво го е хванала липсата напоследък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Негово работохолическо включване беше забелязано из ефира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Tъп, гаден, смотан, ужасен, кофти ден. И шанс за "по-светло бъдеще" ЙОК :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 А всичко започна така: Ако някой има желание, може да сподели какви странни мисли му минават през главата. Ако си мислите, че нещо не ви е наред с главата, може някой да ви даде полезни съвети как да се справите. Мисля, че от това ще се получи интересна тема, стига да има желаещи да споделят какво им се върти в главата. .....И какво на мен не ми е наред на главата ? Или по точно какво ми е в ред в главата хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.